Direct naar de inhoud van deze pagina

Gezocht Vrijwilligers Special Olympics Groningen 15 juni 2019

Titel:
Gezocht Vrijwilligers Special Olympics Groningen 15 juni 2019
Plaats:
Groningen
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Sporten
Beschikbaarheid:
eenmalig
Bekeken:
25 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Wilt u een mooie bijdrage leveren aan één van de meest bijzondere sportevenementen in Groningen? We hebben het over het evenement: 'De Special Olympics Regionale Spelen', waar mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om op hun eigen niveau samen met andere sporters deel te nemen aan Olympische sporten. Daarbij wordt iedere prestatie gewaardeerd met een prijs.

Zaterdag 15 juni 2019 vindt in samenwerking met De Brug provincie Groningen de 6e editie van de Special Olympics Regionale Spelen plaats in Groningen. Wij verwachten dit jaar 800 sporters te mogen ontvangen op het evenement.

De inzet van vrijwilligers is hard nodig om het evenement weer tot een succes te maken. Daarom willen we u van harte uitnodigen om als vrijwilliger actief te zijn tijdens de Special Olympics Regionale Spelen op 15 juni 2019. Op 14 juni start de opbouw van het evenement, ook dan is alle hulp welkom.

Kijk voor meer informatie op de website van het evenement: [website verborgen]. U kunt zich inschrijven door het aanmeldingsformulier in te vullen onder het tabblad ‘vrijwilligers’.

Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden verwijzen we ook graag naar een filmpje van de editie in 2017: [website verborgen]

Hopelijk tot ziens in juni 2019!

Namens de organisatie
Special Olympics Regionale Spelen Groningen 2019

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Special Olympics is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Special Olympics weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Geplaatst door:
Profielfoto van Special Olympics
Geplaatst op 11.02.2019
30% profielsterkte