Direct naar de inhoud van deze pagina

Verbeeten Challenge 7 april 2019 zoekt vrijwilligers voor ons jaarlijks evenement!

Titel:
Verbeeten Challenge 7 april 2019 zoekt vrijwilligers voor ons jaarlijks evenement!
Plaats:
Breda
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Bar & kantine
Geschikt voor jongeren:
Ja
Beschikbaarheid:
soms
Bekeken:
60 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Dit jaar de 6e editie van het sportieve multi sport evenement de Verbeeten Challenge. Voor het eerst in het bestaan van de challenge krijgt Breda ook een eigen startpunt! Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers die ons evenement tot een top evenement gaan maken! We hebben diverse taken te vergeven denk hierbij aan barhulp, inschrijvingen en begeleiden deelnemers, mee helpen met inrichten event terrein, toezicht houden op het kidsplein, garderobe en oogje in het zeil houden bij de fietsenstalling. Tevens hebben we in aanloop van het event mensen nodig die de routes mee kunnen uitzetten in de week voor het event. Ben jij die topper die ons komt versterken?

Waarvoor gaan we dit allemaal doen en wat is het doel van het evenement?
Alle opbrengsten van de Verbeeten Challenge gaan naar het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten. Dit is het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch, dat al meer dan 60 jaar zorg levert op het gebied van radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Het is echter geen academisch instituut, zodat ze hun specifieke onderzoeken zelf moeten bekostigen.
Onderzoeken en diverse behandelmethodes kosten veel geld. De opbrengsten van edities 2015, 2016 en 2017 gingen naar onderzoek naar bestralen zonder masker van mensen met een hersentumor. Na onderzoek en een testfase kan het Instituut Verbeeten – als eerste instelling in Nederland – deze techniek inmiddels ook echt toepassen. Daar zijn we trots op. Het doel van 2019 is het Verbeeten Fonds project ‘positionering borstkankerpatiënten’ is het verbeteren van de behandeling van vrouwen die op de borst bestraald worden. We gebruiken nieuwe technologie om de patiënte nauwkeuriger op de behandeltafel te leggen en om de positie van de borst tijdens de bestraling in de gaten te houden. Momenteel worden voor de behandeling tatoeagepuntjes gezet om de patiënte recht te kunnen leggen op de behandeltafel. Met de nieuwe methode is dat niet meer nodig, waardoor de patiënte jaren later niet meer aan haar behandeling wordt herinnerd.

Kijk ook even op onze site [website verborgen] waar je alle info kunt vinden en ook daar kun je je aanmelden als vrijwilliger! We kijken uit naar jullie reactie en een fijne samen werking!

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Sander is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Sander is eerder via deze website geholpen
Laat Sander weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting Verbeeten Fonds
Geplaatst door:
Profielfoto van Sander
Geplaatst op 19.02.2019
85% profielsterkte

Meer hulpvragen van Sander namens Stichting Verbeeten Fonds

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Verbeeten Challenge 7 april 2019 zoekt vrijwilligers voor ons jaarlijks evenement! Tilburg Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Bar & kantine