Direct naar de inhoud van deze pagina

Dag een nacht een luisterend oor

Titel:
Dag een nacht een luisterend oor
Plaats:
Huizen, Hilversum
Categorie:
Computer, Gezelschap, Mantelzorg ondersteuning
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bekeken:
197 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Zet je luistertalent in voor een ander

Hoor jij vaak dat je zo goed kunt luisteren? Dan is de Luisterlijn naar jou op zoek. Als vrijwilliger bij ons bied je een luisterend oor aan mensen met zorgen, verdriet en problemen. Anoniem. Op een tijd en plaats die jou goed uitkomen. Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn? Kijk dan op onze website www.deluisterlijn/vrijwilligerswerk.
Is dit iets voor jou, dan bieden wij je eerst een training aan. Daarin helpen beroepskrachten je om je luister- en gespreksvaardigheden verder te ontwikkelen. Ook na de training blijven we je professioneel begeleiden en ondersteunen en houd je contact met een hecht team van vrijwilligers.

Anne is al vijf jaar vrijwilliger bij de Luisterlijn. “Na mijn pensionering had ik veel tijd, dus ik besloot me aan te melden bij Sensoor. De gesprekken zijn soms erg intensief; mensen bellen vaak om te praten over eenzaamheid, psychische problemen of moeilijke relaties. Maar wat je ervoor terug krijgt is onbetaalbaar: je hebt iemand kunnen helpen, gewoon door te luisteren.”

De Luisterlijn
De 1.500 vrijwilligers van de Luisterlijn bieden in het hele land anonieme hulp op afstand. Dag en nacht. Via telefoon, chat en e-mail. Vanuit huis, of vanuit een van de 27 locaties.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Amy is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
  • Amy is eerder via deze website geholpen
Laat Amy weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo De Luisterlijn Zaandam
Geplaatst door:
Profielfoto van Amy
Geplaatst op 16.05.2019
40% profielsterkte