Direct naar de inhoud van deze pagina

Ben jij onze nieuwe voorzitter?

Titel:
Ben jij onze nieuwe voorzitter?
Plaats:
Helmond
Categorie:
Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Beschikbaarheid:
soms
Bekeken:
122 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

De regionale Zonnebloemafdeling Groot Helmond is hard op zoek naar nieuwe bestuursleden. Bij voorkeur mensen die vanuit hun beroep of achtergrond over bestuurlijke kennis of vaardigheden beschikken. En die deze capaciteiten als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Bestuursleden ondersteunen de [aantal of vele] vrijwilligers die in de regio actief zijn. Ook coördineren zij diverse activiteiten en geven zij vorm aan het vernieuwde beleid van de Zonnebloem.

Mooie momenten
Mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen. Ze gaan op bezoek en samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten. Zo heeft de afdeling Groot Helmond een bezoek aan de pluktuinen op het programma staan. Maar ook kleinere, 1 op 1 activiteiten. Als bijvoorbeeld een gast – zo noemen we onze deelnemers – zoals ze jaren geleden met haar moeder altijd deed een keertje naar de stad wil, lossen wij het probleem op en kan ze met hulp van een vrijwilligster die activiteit doen. De Zonnebloem maakt dit soort wensen mogelijk. Met de inzet van veel vrijwilligers.

Voldoening
Doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige en 1 op 1 activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Bestuursleden ondersteunen deze vrijwilligers om hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Niet alleen is dit bestuurswerk zinvol, het geeft ook veel voldoening.

Informatie of aanmelden?
Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Margo.
Op onze website kun je heel veel algemene informatie vinden.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Margo is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Margo weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo De Zonnebloem
Geplaatst door:
Profielfoto van Margo
Geplaatst op 16.05.2019
40% profielsterkte