Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers M/V gezocht.

Titel:
Vrijwilligers M/V gezocht.
Plaats:
Roosendaal
Categorie:
Geschikt als team- of vriendenactiviteit
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bekeken:
40 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Second Sale Roosendaal is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag willen samenwerken in een fijn en gezellig team.

Werken bij Second Sale is zeer afwisselend en kan variëren van helpen in de winkel en het adviseren van klanten, tot het ophalen van spullen of aanvullen van de voorraad. Uiteraard houden we hierbij rekening met persoonlijke voorkeuren en capaciteiten.

Sorteer medewerker
De sorteermedewerker draagt zorg voor het sorteren, repareren, prijzen en in de winkel zetten van spullen. Als sorteermedewerker werk je overwegend in de winkel of sorteerruimte en heb je geregeld contact met de klant. Zo sta je onder andere de klanten te woord als zij een vraag hebben. Sorteerwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op verschillende afdelingen, namelijk de kleingoed-, speelgoed-, kleding-, muziek- en boekenafdeling.

Magazijn medewerker
Het eerste gezicht dat de klant ziet wanneer hij/zij spullen komt inbrengen die een tweede leven verdienen. Dat ben je als je in het magazijn van Second Sale aan het werk gaat. De magazijn medewerker neemt goederen in ontvangt, sorteert goederen, maakt ze geschikt voor de verkoop, draagt zorg voor de bevoorrading van de winkel en prijst de goederen. Fysieke belasting maakt deel uit van de functie, onder andere (soms zwaar) til- en bukwerkzaamheden.

Bijrijder
Vind jij het leuk om op de weg te zitten, dan zijn we op zoek naar jou! Als bijrijder draag je zorg voor de af- en aanvoer van de goederen. Een bijrijder brengt, samen met een collega, spullen bij de mensen thuis of haalt spullen op bij mensen die een ophaalafspraak hebben gemaakt. De bijrijder werkt afwisselend in het magazijn, op de wagen en in de winkel. Fysieke belasting maakt deel uit van de functie, onder andere til- en bukwerkzaamheden.

Winkel medewerker
Het aanspreekpunt voor de klant in de winkel. Dit kan betrekking hebben op vragen over producten maar ook het verstrekken van informatie over Second Sale. Daarnaast verzorgt de winkelmedewerker de presentatie van winkel inrichting en etalage. Ook schoonmaakwerkzaamheden vallen onder deze functie, want het winkelinterieur dient netjes te worden schoongehouden.

Interesse?
Bij interesse kan er contact worden opgenomen met Second Sale. U kunt natuurlijk ook langskomen in de winkel.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Ferry is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Roosendaalvoorelkaar
Laat Ferry weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Ferry
Geplaatst op 15.05.2019
65% profielsterkte