Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilliger Dagopvang Zundert: de Wiek en de Wester verwelkomen u graag

Titel:
Vrijwilliger Dagopvang Zundert: de Wiek en de Wester verwelkomen u graag
Plaats:
Zundert
Categorie:
Maaltijden & koken, Activiteitenbegeleiding, Gezelschap
Geschikt voor jongeren:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bekeken:
34 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Avoord heeft verschillende dagopvang locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Cliënten die lichamelijke zorg nodig hebben of kampen met geheugenproblemen kunnen hier op zinvolle wijze een invulling aan hun dag geven. De dagopvang biedt zo op een laagdrempelige manier ondersteuning aan de mantelzorger. Ook wanneer cliënten eenzaam zijn of het moeilijk vinden hun dag in te vullen, zijn ze welkom bij de dagopvang. Als vrijwilliger op de dagopvang ondersteunt u, samen met de welzijnsmedewerkers, onze cliënten bij de activiteiten die zij willen ondernemen.
Vrijwilliger Dagopvang Zundert: de Wiek en de Wester verwelkomen u graag

Wie bent u?

U bent een enthousiast persoon met een groot hart voor ouderen. U vindt het leuk om samen met de welzijnsmedewerkers en onze cliënten hun dag in te vullen waarbij u goed luistert naar hun wensen. Onze cliënten doen graag nog veel dingen zelf. U ondersteunt daar waar het gewenst is en stimuleert hen bij individuele en gezamenlijke activiteiten. Bepaalde activiteiten komen dagelijks terug bijvoorbeeld de dagstart met koffie en thee, de krant doornemen, boodschappen doen, de warme maaltijd voorbereiden, het warm eten en de dagafsluiting. Tussendoor is er ruimte voor activiteiten waarbij de cliënten zelf bepalen waar zij zin in hebben. Dit vindt u niet erg, want doordoor is geen dag hetzelfde!

Wie zijn wij?

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 700 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.Wat bieden wij u?
Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach;
Goede begeleiding op de werkvloer;
U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).


Benieuwd wat uw inzet op de Wiek of de Wester voor u en voor ons kan betekenen ?Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Direct reageren

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Angela is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Angela is eerder via deze website geholpen
Laat Angela weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Avoord Zorg en Wonen
Geplaatst door:
Profielfoto van Angela
Geplaatst op 16.05.2019
65% profielsterkte

Meer hulpvragen van Angela namens Avoord Zorg en Wonen

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Maatje voor een van onze cliënten. Zundert Boodschappen, Gezelschap