Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers voor nieuw Klompenpad gezocht!

Titel:
Vrijwilligers voor nieuw Klompenpad gezocht!
Plaats:
Benschop
Categorie:
Tuin & natuur
Beschikbaarheid:
soms
Bekeken:
20 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Voor het 112ste Klompenpad, het Benedeneindsepad in het buitengebied van Utrechtse Waarden, zoekt Landschap Erfgoed Utrecht enthousiaste vrijwilligers uit de omgeving met hart voor wandelen. Dit klompenpad is extra bijzonder omdat er ook een KIDS editie van in ontwikkeling is. In juli wordt het Klompenpad feestelijk geopend. Om alle wandelaars optimaal te kunnen laten genieten van dit pad worden vrijwilligers gezocht. Op 12 juli 20.30 – 21.30 uur (nog onder voorbehoud) tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we er alles over. Deze bijeenkomst vindt plaats in Pannenkoekenhuis Midden op ‘t Landt, Benedeneind Noordzijde 430a Benschop, eveneens het startpunt van het Klompenpad. Aanmelden voor de informatieavond en/of het vrijwilligerswerk op dit Klompenpad kan bij Helene.
Taken
De vrijwilligers controleren per toerbeurt de route minimaal 1x per maand. Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je circa 4 keer per jaar een halve dag beschikbaar.

Eerste activiteiten
Eén van de eerste activiteiten die de vrijwilligersgroep gaat doen is het markeren van de route die 8,5 km lang is. Op 10 juli wordt het Klompenpad feestelijk geopend.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Hélène is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Hélène is eerder via deze website geholpen
Laat Hélène weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Landschap Erfgoed Utrecht
Geplaatst door:
Profielfoto van Hélène
Geplaatst op 20.05.2019
40% profielsterkte