csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Hulp gezocht voor de Grachtenloop!

Op vrijdag 21 juni 2024 organiseert SportSupport de ZorgSpecialist Grachtenloop. Voor dit evenementen zijn wij nog hard op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen. Met name op de dag zelf voor diverse taken: Verspreiden bewonersbrieven (tijd zelf in te delen): - Verspreiden bewonersbrieven in de laatste week van mei Vrijdag 21 juni 2024: - Verkeersregelaars vanaf 17.00 uur of later, ligt aan de post. - Na-inschrijving (16.30 - 20.15 uur) - Na-inschrijvingen invoeren (16.30 - 20.15 uur) - Informatiekraam / ophalen startnummers (16.15 - 20.15 uur) - Kledinginname (17.00 - 22.00 uur) - Kledinginname bedrijvenloop (14.30 – 22.30 uur) - Bikers vanaf verschillende starttijden - eerste start is om 18.15 uur - Vullen startvakken (17.30 - 22.00 uur) - Finish uitdeelteam (17.30 - 22.00 uur) - Ontvangst winnaars (17.30 - 22.00 uur) - Team Finishlint (17.30 - 22.00 uur) Ben je maar eenmalig beschikbaar? Geen probleem ook dan ben je juist bij ons van harte welkom! Wil je juist wel vaker komen, graag! Wij werken met een standaard vrijwilligerslijst, dat houdt in dat op het moment dat je je aanmeld als vrijwilliger je per evenement een mail krijgt met de data, tijden en mogelijke werkzaamheden. Je kunt dan zelf aangeven welk moment je beschikbaar bent en bij welke werkzaamheden je wilt helpen. Ken je nog familie, vrienden of bekende stuur deze vacature dan zeker door en kom gezellig samen helpen! Aanmelden? Stuur een bericht of bel naar Lisanne.

Lees meer

project

Haarlem

Maatje, buddy & gezelschap
Projectcoördinatie

Beschrijving

Op vrijdag 21 juni 2024 organiseert SportSupport de ZorgSpecialist Grachtenloop. Voor dit evenementen zijn wij nog hard op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen. Met name op de dag zelf voor diverse taken:

Verspreiden bewonersbrieven (tijd zelf in te delen):
- Verspreiden bewonersbrieven in de laatste week van mei

Vrijdag 21 juni 2024:
- Verkeersregelaars vanaf 17.00 uur of later, ligt aan de post.
- Na-inschrijving (16.30 - 20.15 uur)
- Na-inschrijvingen invoeren (16.30 - 20.15 uur)
- Informatiekraam / ophalen startnummers (16.15 - 20.15 uur)
- Kledinginname (17.00 - 22.00 uur)
- Kledinginname bedrijvenloop (14.30 – 22.30 uur)
- Bikers vanaf verschillende starttijden - eerste start is om 18.15 uur
- Vullen startvakken (17.30 - 22.00 uur)
- Finish uitdeelteam (17.30 - 22.00 uur)
- Ontvangst winnaars (17.30 - 22.00 uur)
- Team Finishlint (17.30 - 22.00 uur)

Ben je maar eenmalig beschikbaar? Geen probleem ook dan ben je juist bij ons van harte welkom! Wil je juist wel vaker komen, graag! Wij werken met een standaard vrijwilligerslijst, dat houdt in dat op het moment dat je je aanmeld als vrijwilliger je per evenement een mail krijgt met de data, tijden en mogelijke werkzaamheden. Je kunt dan zelf aangeven welk moment je beschikbaar bent en bij welke werkzaamheden je wilt helpen. Ken je nog familie, vrienden of bekende stuur deze vacature dan zeker door en kom gezellig samen helpen!

Aanmelden? Stuur een bericht of bel naar Lisanne.

Praktische informatie

Project - 2 weken

4 tot 40 uur

Start: 03-06-2024

Locatie

Haarlem

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Nieuwkomers & vluchtelingen

Impactgebied

Evenementen & festivals
Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Projectcoördinatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van SportSupport Haarlem

Haarlem

Wandelbegeleider Nationale Diabetes Challenge

SportSupport Haarlem

Werkzaamheden: Een wandelroute uitzetten en vervolgens een enthousiaste groep wandelaars met diabetes, overgewicht, chronische ziekte begeleiden en hen wandelplezier bijbrengen. Functie-eisen: Affiniteit met de doelgroep en vooral aandacht. Wandelen als hobby, er wordt gewandeld in en om Elswout, Miiddenduin en Tetterode Hal. We starten vanuit atletiekvereniging AV Haarlem met altijd bakkie na. Werktijden: Iedere woensdag vanaf half mei van 19.00-20.00 uur tot eind september Aannameprocedure: kennismakingsgesprek Vergoeding: vrijwilligersvergoeding plus tshirt sportsupport Scholing: wandelcoaching van een ochtend met theorie en praktijk

05-06-2024 en 19 meer
Haarlem

Vrijwilligers gezocht bij SportSupport

SportSupport Haarlem

'Een leven lang gezond actief!', dat is waar SportSupport voor staat. Wij verzorgen sport en bewegen in de breedste zin, waarbij wij ook een evenemententak hebben. Maar zonder vrijwilligers kunnen wij simpel weg onze evenementen niet organiseren dus wij zijn hard op zoek naar vrijwilligers voor diverse taken: - Verkeersregelaars - Uitdelen startnummers - Na-inschrijving - Na-inschrijving invoeren - Kledinginname - Finish - uitdeelteam - Bezetting van een waterpost onderweg - Startnummers inpakken - Bikers Wij werken met een standaard vrijwilligerslijst, dat houdt in dat op het moment dat je je aanmeld als vrijwilliger je per evenement een mail krijgt met de data, tijden en mogelijke werkzaamheden. Je kunt dan zelf aangeven welk moment je beschikbaar bent en bij welke werkzaamheden je wilt helpen. Ken je nog familie, vrienden of bekende stuur deze vacature dan zeker door en kom gezellig samen helpen! De meeste taken worden uitgevoerd op de dag van het evenement maar ook een groot deel zit hem al in de voorbereiding, bijvoorbeeld het inpakken van de startnummers is altijd op maandagavond en dinsdagavond bij ons op kantoor (Henk van Turnhoutpad 1). Ben je maar eenmalig beschikbaar? Geen probleem ook dan ben je juist bij ons van harte welkom! Wil je juist wel vaker komen, graag! In 2024 vinden de evenementen plaats op vrijdag 21 juni (Grachtenloop), zondag 29 september (Halve van Haarlem) en zondag 27 oktober (Heemstede Loop). Aanmelden of vragen? Stuur een bericht naar Lisanne.

21-06-2024 en 2 meer
Jongeren
(kleine) groepen
Haarlem

VERKEERSREGELAARS SPORTSUPPORT

SportSupport Haarlem

'Een leven lang gezond actief!', dat is waar SportSupport voor staat. Wij verzorgen sport en bewegen in de breedste zin, waarbij wij ook een evenemententak hebben. We organiseren bijvoorbeeld de Grachtenloop (vrijdag 21 juni 2024), Halve van Haarlem (zondag 29 september 2024) & de Heemstedeloop (zondag 27 oktober 2024). Maar zonder evenementenverkeersregelaars kunnen wij simpel weg onze evenementen niet organiseren. Met het organiseren van een evenement komen er altijd een aantal aspecten aanbod. Een belangrijk aspect is hierbij de veiligheid van deelnemers, bezoekers en passanten. Om dit allemaal in veilige banen te leiden hebben we daar evenementverkeersregelaars voor. Door middel van een korte cursus leren we jullie de basisvaardigheden. De opleiding is gratis. De minimale leeftijd voor een evenementenverkeersregelaar is 16 jaar. Echter hebben wij een groot te kort aan evenementverkeersregelaars en zonder voldoende bezetting kunnen wij simpel weg de evenementen niet meer organiseren. Ben je maar eenmalig beschikbaar? Geen probleem ook dan ben je juist bij ons van harte welkom! Wil je juist wel vaker komen, graag! Lijkt het jou leuk om evenementverkeersregelaar te worden om deze (nieuwe) vaardigheid te leren en tegelijkertijd iets terug te kunnen voor anderen meld je aan bij Lisanne, stuur een mailtje naar [email protected] of bel/app naar 023-3037236.

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Rotterdam, Amersfoort, Nijmegen, Haarlem, Tilburg, Deventer, 's-Gravenhage, Utrecht, Arnhem, Amsterdam

Wandel mee tijdens de Nacht van de Vluchteling

NLvoorelkaar

Kun jij het je voorstellen? Dat je van de een op de andere dag alles moet achterlaten? En halsoverkop met je familie, je buren of soms helemaal alleen op de vlucht slaat naar een bestemming die nog onbekend is? 💔 Nog nooit waren zo veel mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Door mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling, zet jij je voor hen in: je vraagt op een positieve manier aandacht voor hun verhalen en laat jouw kilometers sponsoren. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp we met elkaar kunnen bieden!! 💪🏼 Tijdens de 2023 editie met maar liefst 5500 deelnemers werd er ruim 1.3 miljoen euro opgehaald! Een fantastisch bedrag! Hiermee kond Stichting Vluchteling o.a. Soedanese vluchtelingen toegang geven tot schoon (drink)water en sanitaire voorzieningen. Ook verzorgden ze noodhulppakketen voor mensen die moesten vluchten voor de aardbeving in Turkije en Syrie en ondersteunenden ze met o.a. voeding in Ethiopie en Burkina Faso. Loop jij dit jaar ook mee? Schrijf je individueel in, met je familie, vrienden, sportclub, bedrijf of school. Klik op 'ik doe mee' zodat we je kunnen uitleggen hoe je kan kan meelopen!

15-06-2024 en 1 meer
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Haarlem

Secretaris bestuur

Marijke

Stichtingen Leergeld en Jeugdfonds Sport en Cultuur Haarlem Zandvoort zoeken een onbezoldigd secretaris voor haar bestuur. De stichtingen hebben een overkoepelend bestuur, dat in de stad en regio Haarlem Zandvoort sociale uitsluiting wil voorkomen van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. De beoogde secretaris is medebestuurslid maar zorgt ook voor de aansluiting met de uitvoeringswerkzaamheden waarbij hij/zij nauw overleg voert met de coördinatoren. In deze rol is een overview over de organisatie noodzakelijk en ook het leggen van verbanden tussen de verschillende activiteiten binnen de stichting. Profiel secretaris: • Heeft bij voorkeur kennis van, maar in elk geval aSiniteit met de problematiek van de doelgroep van Leergeld en/of het Jeugdfonds Sport en Cultuur • Heeft ervaring met werkprocessen in een vrijwilligersorganisatie • Is communicatief vaardig • Is oplossings-/resultaatgericht en ingesteld op samenwerking (intern en extern) • Is computervaardig en beheerst de Nederlandse taal t.b.v. interne en externe berichtgeving • Is bereid om mee te denken en een bijdrage te leveren aan het beleid van de Stichtingen Taken en verantwoordelijkheden secretaris: • Voorbereiden van bestuursvergaderingen, waar nodig in samenwerking met de coördinatoren en in overleg met de voorzitter • Verslaglegging van bestuursvergaderingen • Controleren van de voortgang in de uitvoering van bestuursbesluiten • Samenstellen van bestuurlijke verantwoordingsdocumenten, w.o. secretarieel jaarverslag • Zorgdragen voor het archief van de Stichtingen • Vertegenwoordigen van de Stichtingen in diverse netwerken, in overleg en afstemming met andere bestuursleden De uitvoering van taken vindt plaats in nauw overleg met de bestuursvoorzitter. Meer informatie over de vacature wordt graag gegeven door de voorzitter Marijke

Structureel
Nijmegen, Arnhem, Winterswijk, Doetinchem, Almelo, Zwolle, Epe, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Haarlem, Nunspeet

Een magischeweek met Stichting VakantieKind!

Stichting VakantieKind

🌟 Word Vrijwilliger bij KinderDorp en Creëer Magische Herinneringen! 🌈 Heb jij een passie voor het bezorgen van onvergetelijke ervaringen aan kinderen tussen 7 en 11 jaar oud? Grijp dan nu de kans om deel uit te maken van ons enthousiaste team bij KinderDorp! Wat houdt het in? Als vrijwilliger bij KinderDorp werk je gedurende een hele week samen met andere gepassioneerde leiders om actieve, creatieve en spannende activiteiten te organiseren voor een groep van maximaal 27 deelnemers. Denk aan avontuurlijke tochten in het bos, speurtochten op de heide en gezellige liedjes rond het kampvuur. Jouw Rol: - Samenwerken met mede-leiding om een stimulerende omgeving te creëren. - Begeleiden en ondersteunen van deelnemers tijdens activiteiten. - Bedenken en uitvoeren van leuke activiteiten - Bijdragen aan de magie van KinderDorp door enthousiasme en creativiteit. Wat Bieden Wij? - Een week vol plezier, avontuur en onvergetelijke momenten. KinderDorp week 2: Zaterdag 27 juli tot Zaterdag 3 Augustus KinderDorp week 3: Zaterdag 3 aug. tot Zaterdag 10 Augustus - De kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bestaande te versterken. - Een geheel verzorgde kampweek met overnachting en eten en drinken. Hoe Doe Je Mee? Meld je aan als vrijwilliger bij KinderDorp en maak deel uit van een geweldige gemeenschap die het verschil maakt in het leven van kinderen. Samen bouwen we aan herinneringen die een leven lang meegaan! Interesse? Bezoek de website van Stichting VakantieKind of mail [email protected] voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons KinderDorp-team! 🏕️ KinderDorp - Waar Avontuur en Vriendschap Samenkomen! 🌟

Eenmalig
Jongeren
Haarlem

Enthousiaste zwemvrijwilligers gezocht!

Stichting De Baan

Stichting de Baan is per direct opzoek naar vrijwilligers die de zwemdocent kunnen ondersteunen in en rond het zwembad. De zwemlessen vinden plaats op dinsdagavond van 19.15 - 20.45 uur. De zwemlessen worden gegeven aan mensen met een verstandelijke beperking in zwembad Nieuw Unicum in Zandvoort. Als vrijwilliger ga je onder leiding van de zwemdocent onze deelnemers begeleiden tijdens de zwemlessen. Zo begeleid je o.a. de deelnemers tijdens de ontvangst, met het in en uit in het water gaan en het weer klaar maken voor vertrek naar huis. Van 19.15 tot 20.00 vindt de zwemles plaats in het ondiepe bad. Deze les is voor degene die (nog) niet zo goed kunnen zwemmen of rustig aan het water willen wennen. Van 20.00 tot 20.45 is de zwemles voor gevorderden en vindt plaats in het diepe bad. Enthousiast? Dan horen wij dat graag!

Structureel
Bloemendaal

Receptioniste m/v

Welzijn Bloemendaal

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor onze receptie in Bloemendaal. Als receptioniste zorg je ervoor dat het bij Welzijn Bloemendaal op rolletjes loopt. De telefoon beantwoorden en zorgen dat de informatie bij de juiste persoon terecht komt is je belangrijkste taak. Ook verzorg je het inschrijven van deelnemers op de activiteiten. Daarnaast ben je het gezicht van het kantoor, je ontvangt mensen die langs komen met vragen en zorgt ervoor dat zij in de betreffende ruimte kunnen wachten op hun afspraak. Verder zorg je ervoor dat alles er piekfijn uitziet en dat de keuken opgeruimd is. Deze werkzaamheden gelden voor de woensdagochtend in onze locatie in Bloemendaal van 8.45-12.30 uur. Als receptioniste heb je de volgende eigenschappen: Je bent communicatief en sociaal vaardig. Je bent representatief Je neemt initiatief en kan zelfstandig werken Je bent handig met de computer. Passen deze eigenschappen bij jou, of heb je nog vragen? Stuur een berichtje!

Structureel
Haarlem

Gastvrouw/heer Vrijwilligersacademie

VWC-BUUV

Vind jij het leuk om met mensen om te gaan? Om de trainer te ontvangen, de ruimte klaar te maken en de mensen te ontvangen? Lees dan verder! Wij zijn de Vrijwilligersacademie van VWC-BUUV en wij organiseren (gratis) trainingen en workshops voor vrijwilligers en beroepskrachten. Dit doen wij in de gemeente Haarlem en de gemeente Bloemendaal. Om je een idee te geven hierbij een paar voorbeelden van scholingen: Grenzen Stellen, Non-verbale communicatie, Fondsenwerving, Social Media etc. De trainingen vinden plaats op verschillende dagdelen in de week van maandag tot donderdag. Op verschillende locaties in de gemeente Haarlem en Bloemendaal. Een training duurt ongeveer 3 uur. Als je ons kan helpen door bij een aantal trainingen aanwezig te zijn maak je ons heel blij. Mocht het een keer niet uitkomen dan is dat geen probleem. Wij zoeken een enthousiaste gastvrouw of gastheer voor de volgende taken: - De trainer ontvangen op locatie - Zo nodig koffie/thee/water verzorgen (afhankelijk van de locatie) - Helpen met het klaarmaken van de trainingsruimte - De deelnemers verwelkomen namens VWC-BUUV - Informatie geven over onze dienstverlening - Zorgdragen voor de evaluatieformulieren aan het eind van de training Vanzelfsprekend ben je aanwezig bij de training, leuk voor je ontwikkeling! Wij bieden je veel gezelligheid, ondersteuning en begeleiding als onderdeel van ons team.

Structureel
Beverwijk, Haarlem

Flex chauffeurs

STG vrijwilligershulp & mantelzorg

Helpt u onze cliënten op weg en ons uit de brand? Wilt u graag vrijwillig actief zijn maar lukt dit niet op regelmatige basis? Dan is dit misschien een mooie oplossing. Voor perioden waarin niet al onze vaste vrijwillige chauffeurs kunnen rijden, zijn wij op zoek naar enthousiaste chauffeurs voor onze flexpoel. Om op de dagbesteding van de SIG te komen worden onze cliënten gebracht en gehaald door vrijwillige chauffeurs. Met een (rolstoel)bus van de SIG, rijden deze vervoersvrijwilligers naar onze verschillende dagbestedingsplekken in de regio’s Midden - en Zuid Kennemerland. In tijden van ziek-en-zeer of een vakantieperiode doen wij graag een beroep op chauffeurs die zo nu en dan een dag of meerdere dagen kunnen inspringen en die ons actieve team van vrijwilligers komt versterken in de omgeving Haarlem en Beverwijk. Naast een goede rijvaardigheid verwachten wij dat u beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het contact met mensen met een verstandelijke beperking. Bent u iemand met ervaring en/of affiniteit met mensen met een beperking, in het bezit van een rijbewijs en helpt u graag een handje in drukke tijden? Wordt dan één van onze chauffeurs en zorg ervoor dat onze cliënten toch op tijd bij de dagbesteding kunnen zijn. Handig om te weten is dat: - het is écht essentieel dat u doordeweeks (niet in het weekend)  inzetbaar bent. - er gereden wordt in Beverwijk, Haarlem en omgeving. - daarom het van belang is dat u in of in de buurt van Beverwijk/ Haarlem woont - het mogelijk is om een keer vrijblijvend mee te rijden met een ervaren chauffeur zodat u kunt ervaren of de werkzaamheden aansluiten bij uw verwachtingen en mogelijkheden. - u deel gaat uitmaken van een enthousiast team van chauffeurs. - u tijdens de uitvoering van uw vrijwilligerswerk een mobiele telefoon tot uw beschikking krijgt - er een mogelijkheid is tot deelname aan een uitgebreid intern scholingsaanbod. - u een maandelijkse vrijwilligersvergoeding ontvangt op basis van de door u gewerkte uren.

Structureel