csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Wat doe jij met jouw talent?

Reinier van Arkel is een grote organisatie, het oudste psychiatrisch ziekenhuis van Nederland. Er zijn meer dan 300 vrijwilligers actief die veel betekenen voor cliënten als maatje en ondersteunen bij de meest uiteenlopende activiteiten. Op locaties en bij mensen thuis. Wil jij het verschil maken voor je medemens? Wat is jouw talent? Ben je benieuwd of ook jij wat kan bijdragen aan herstel of welbevinden? Bel of mail ons dan om in een persoonlijk gesprek te onderzoeken wat de mogelijkheden bij Reinier van Arkel zijn. Wat je er voor krijgt; Goede begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid cursussen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening en vele ervaringen die je rijker maken. Wij vragen; Een VOG, een luisterende en stimulerende houding, begrip en respect voor de mensen die je ontmoet, dat je openstaat voor en nieuwsgierig bent naar ontwikkeling en herstel, een goed humeur meebrengt en vooral dat je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Ben jij diegene die zich aangesproken voelt om vrijwilliger te worden of ken je iemand in je familie-, vrienden- of kenniskring? Er zijn zo veel verschillende aanvragen, locaties en situaties, dus stuur een berichtje en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Hartelijke groet, Patricia en Marjan, coördinatoren vrijwilligerswerk.

Lees meer

structureel

's-Hertogenbosch, Heusden, Meierijstad, Vught, Zaltbommel

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching

Beschrijving

Reinier van Arkel is een grote organisatie, het oudste psychiatrisch ziekenhuis van Nederland. Er zijn meer dan 300 vrijwilligers actief die veel betekenen voor cliënten als maatje en ondersteunen bij de meest uiteenlopende activiteiten. Op locaties en bij mensen thuis.
Wil jij het verschil maken voor je medemens?
Wat is jouw talent? Ben je benieuwd of ook jij wat kan bijdragen aan herstel of welbevinden?
Bel of mail ons dan om in een persoonlijk gesprek te onderzoeken wat de mogelijkheden bij Reinier van Arkel zijn.
Wat je er voor krijgt;
Goede begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid cursussen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening en vele ervaringen die je rijker maken.
Wij vragen;
Een VOG, een luisterende en stimulerende houding, begrip en respect voor de mensen die je ontmoet, dat je openstaat voor en nieuwsgierig bent naar ontwikkeling en herstel, een goed humeur meebrengt en vooral dat je doet wat je zegt en zegt wat je doet.
Ben jij diegene die zich aangesproken voelt om vrijwilliger te worden of ken je iemand in je familie-, vrienden- of kenniskring? Er zijn zo veel verschillende aanvragen, locaties en situaties, dus stuur een berichtje en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.
Hartelijke groet, Patricia en Marjan, coördinatoren vrijwilligerswerk.

Praktische informatie

Eenmalig 1 tot 2 uur

Het mag ook elke week of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

's-Hertogenbosch, Heusden, Meierijstad, Vught, Zaltbommel

Impact

Impactgebied

Duurzaamheid & milieu
Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Reinier van Arkel

Vught

Fitte helper voor 1 zondagochtend per maand

Reinier van Arkel

Iedere zondag is er in de kapel op het mooie zorgpark Voorburg in Vught een bijeenkomst met een thema. Zingeving en de ontmoeting staan centraal. Er komen gemiddeld ruim 30 bezoekers voor wie het een waardevolle bijeenkomst is. Wij zijn op zoek naar mensen die 1 keer per maand op zondagochtend liefhebbers van de nabijgelegen woonvoorziening mee willen halen en brengen. Om een rolstoel te duwen heb je wel wat fysieke conditie nodig. Je werkt in een betrokken en gezellig team en haalt samen met je collega's de cliënten op die niet mobiel zijn, begeleidt hen naar de kapel en helpt tijdens de bijeenkomst waar nodig. Er heerst een ongedwongen, gezellige, informele sfeer tijdens deze bijeenkomsten, er is vaak een muzikale bijdrage, en er wordt ook samen koffie gedronken voor de verbinding. Door jouw begeleiding maak je dit graag gewenste bezoek van cliënten aan de kapel mede mogelijk. Bovendien bouw je een band op met wat mensen. De kapel is vlakbij op hetzelfde terrein en het is voor een aantal bewoners net iets te ver om zelfstandig te kunnen gaan. Wat je er voor krijgt; Goede begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid cursussen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening en vele ervaringen die jou en cliënten rijker maken. Wij vragen; Een VOG, een luisterende en stimulerende houding, begrip en respect voor de mensen die je ontmoet, dat je openstaat voor en nieuwsgierig bent naar verhalen, ontwikkeling en herstel, een goed humeur meebrengt en ook wat fysieke fitheid. Wil jij cliënten helpen deze ontmoetingsochtend bij te wonen of ken je iemand in je familie-, vrienden- of kenniskring? Neem dan contact op met ons, groet! Patricia en Marjan

Structureel
Vught

Maatje Vught of verre omtrek

Reinier van Arkel

Ben jij iemand die graag echt contact wil maken met een ander? Die weet hoe fijn het is als je hebt afgesproken met iemand die je graag ziet en voor jou aandacht heeft? Die een verschil kan maken? Die iemand kan helpen zelf te doen of tenminste een tijdje sámen te doen?  Of het gaat om te gaan sporten of bewegen, digitaal vaardiger te worden, al wandelend de Nederlandse taal te oefenen, koken en boodschappen doen, een luisterend oor te zijn of de stad in te gaan. Er zijn veel mogelijkheden en kansen op een match als maatje bij Reinier van Arkel. Verwachtingen en tijdsinvestering spreek je samen af met je maatje en de betreffende begeleider, evenals de periode. In principe is het voor een jaar maar het kan ook korter zijn of met een periode verlengd worden. ( Dat hangt helemaal van het doel af wat je hebt afgesproken.) Wat je er voor krijgt; Goede begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid trainingen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening en vele ervaringen die je rijker maken. Wij vragen; Een VOG, een luisterende en stimulerende houding, begrip en respect voor de mensen die je ontmoet, dat je openstaat voor en nieuwsgierig bent naar ontwikkeling en herstel, een goed humeur meebrengt en vooral dat je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Er zijn zo veel verschillende aanvragen, locaties en situaties, dus bericht ons en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Wij willen een goede invulling te vinden voor jou en cliënt en zoeken naar wat wél kan. Hartelijke groet, Patricia en Marjan

Structureel
Jongeren
Vught

Barmedewerker alle ochtenden en dinsdagmiddag

Reinier van Arkel

Ben jij die gastvrije man of vrouw die het gezellige team wil komen versterken? Bij herstelacademie De Stenen Hut op het Zorgpark Voorburg in Vught is iedereen welkom om een praatje te maken, aan een activiteit deel te nemen, de krant te lezen of gewoon even een kopje koffie te komen drinken. In een gemoedelijke sfeer komen mensen wat kopen, blijven even zitten, maken een praatje of spelen een potje biljart. Het is tevens de 'kantine' voor een aantal dagbestedingen en cursussen van ABZ. NB Herstelacademie de Stenen Hut is doordeweeks en zaterdags geopend. Er wordt gewerkt in een rooster, ruilen kan altijd. In overleg kunnen dagdelen besproken worden. Soms is iemand ziek of gaat op vakantie. Dan is het fijn als er iemand kan invallen. Wat je er voor krijgt? Goed contact met begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid cursussen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening en vele ervaringen die je rijker maken. Bel gerust, we horen graag van je! Hartelijke groet Patricia en Marjan Wij vragen: Een VOG, een luisterende en stimulerende houding, begrip en respect voor de mensen die je ontmoet, dat je openstaat voor en nieuwsgierig bent naar ontwikkeling en herstel, een goed humeur meebrengt en vooral dat je doet wat je zegt en zegt wat je doet.

Structureel
Jongeren
Vught

2e-handskledingwinkel voor woensdag en zaterd

Reinier van Arkel

Tweedehands kledingwinkeltje Hebbes op het zorgpark in Vught heeft altijd weer een mooie collectie kleding en aanverwante artikelen. De doorloop van kleding is prima en goed geregeld en het is een graag bezochte plek. We zouden graag de openingstijden uit willen breiden en zoeken nieuwe medewerkers die van mode houden, gevoel hebben voor styling en ordelijk kunnen zijn. Daarnaast neem je vooral goeie zin mee en heb je soms wat geduld nodig. Iets voor jou? Bel ons dan om eens kennis te maken, of ga er op openingstijden eens spontaan langs om de sfeer te proeven. Tijdens het repaircafe op de eerste zaterdag van de maand, is Hebbes ook geopend. Hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Vught

Wandelaars met groene vingers

Reinier van Arkel

Op het mooie zorgpark Voorburg in Vught wordt vaak en veel gewandeld. Voor bewoners in een rolstoel is dat minder vanzelfsprekend. De activiteitenbegeleiders van locatie Magnolia zouden graag met meer mensen er op uit willen kunnen, de altijd mooie natuur in en de elementen ervaren, en daar hebben ze helpende handen bij nodig. Én...ze willen graag wat gaan doen met moestuinplanten en bakken met vrolijk kleurrijk en eetbaar groen. Ben jij iemand die fysiek in staat is een rolstoel te duwen? Ben je vriendelijk, geduldig en houd je van een praatje maken en/of juist heerlijk genieten van de buitenlucht en de natuur? Breng je een goed humeur mee? Dan horen we graag van je! Verzamelen in de Salon met de andere vrijwilligers, begeleiders en deelnemers. Natuurlijk is wandelen op alle andere dagen ook mogelijk, informeer dus en vertel wat voor jou uitkomt. Er is altijd een match te maken! Wat je er voor krijgt? Gezelligheid en bedrijvigheid, allerlei ontmoetingen en de kans een band op te bouwen. Beweging, een frisse neus en waardering want mensen gaan graag naar buiten. Daarnaast natuurlijk de gebruikelijke voordelen zoals toegang tot scholing en training vanuit de vrijwilligersacademie en vanuit Reinier van Arkel zelf en presentjes bij speciale gelegenheden zoals iedere andere werknemer. Reageer, bel of mail ons om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken, we horen graag van je! Patricia en Marjan

Structureel
Vught

We hebben ruimte voor chauffeurs op di-do-zo

Reinier van Arkel

Heb je soms ruimte in je agenda op dinsdag, donderdag of zondag? En je vindt het belangrijk om contact met mensen te hebben? Wij zoeken chauffeurs voor korte ritjes met het elektrische busje op het zorgpark Voorburg. Om de bewoners die niet goed ter been of rolstoelafhankelijk zijn te kunnen ophalen en weer terug te brengen.Er zijn vrijwilligers die lopend mensen halen en brengen maar het busje is echt een uitkomst. En soms is er een invaller nodig vanwege vakantie of andere reden. Dat is ook een mogelijkheid. Op dinsdag om de week en elke donderdag zoeken we nog een chauffeur welke onze clienten van de ene plek naar de andere plek kan brengen. Op zondagen zoeken we een chauffeur of invaller voor de gaten in het rooster. We zoeken dus nieuwe chauffeurs! Je kan je ook zeker als duo aanmelden, wel zo gezellig. Er wordt net als de andere vrijwilligers gewerkt in een rooster. Je geeft op wat jij graag wil en kan betekenen, het hoeft echt niet iedere di, do of zo te zijn. Werktijden door de week zijn van 9.00 tot 12.00 en op zondag van 9.30 tot 12.30. Op zondagen is er een hecht team, goede verbondenheid en gemoedelijke sfeer onder elkaar en tijdens de bijeenkomst. Op dinsdag en donderdag is het werk vanaf Herstelacademie de Stenen Hut, waar ook andere vrijwilligers aanwezig zijn en allerlei mensen komen koffie drinken, de krant lezen, een praatje maken en pauze houden van hun dagbesteding of cursus.. Heb je interesse? Ben je benieuwd? Maak vrijblijvend kennis, we horen graag van je! Hartelijke groet Patricia en Marjan Wat je er voor terug krijgt? Goed contact met begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid cursussen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening en vele ervaringen die je rijker maken. Wij vragen; Een VOG, een luisterende en stimulerende houding, begrip en respect voor de mensen die je ontmoet, dat je openstaat voor en nieuwsgierig bent naar ontwikkeling en herstel, een goed humeur meebrengt en vooral dat je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Hartelijke groet en tot ziens? Patricia en Marjan

Structureel
's-Hertogenbosch, Vught, Zaltbommel, Heusden

Beweegmaatjespoule

Reinier van Arkel

Het project ‘Beweegmaatjes’, dat we in samenwerking met de sportcoaches een paar jaar geleden begonnen zijn, mag best wel een succes genoemd worden. Samen met een cliënt naar buiten. Of het nu voor een kort wandelingetje is om de conditie op te bouwen, de frisse neus te halen, de drempel te verlagen naar buiten te gaan, of toe te werken naar lidmaatschap van een sportclub, een specifieke sportieve activiteit (weer) oppakken en alle doelen daar tussen in… Een beweegmaatje helpt een doel te verwezenlijken! Omdat er zulke uiteenlopende aanvragen komen, in meerdere gemeentes, en we zo goed mogelijk op maat willen matchen en liefst niemand lang willen laten wachten, gaan we werken met een poule beweegmaatjes. De kandidaat komt dan na de intake in ons mogelijke beweegmaatjes bestand. Als er een aanvraag voor een beweegmaatje is, kijken we in de poule of er iemand is die zou kunnen klikken met de aanvrager en die benaderen we dan. Er wordt een doel en periode afgesproken in de kennismaking en de manier waarop er contact is tussen de aanvrager-sportcoach en eventuele begeleider of behandelaar of locatie. Wat je er voor krijgt; Goede begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid cursussen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening en vele ervaringen die je rijker maken. Wij vragen; Een VOG, een luisterende en stimulerende houding, begrip en respect voor de mensen die je ontmoet, dat je openstaat voor en nieuwsgierig bent naar verhalen, ontwikkeling en herstel, een goed humeur meebrengt en ook wat fysieke fitheid. Heb jij zin en tijd om beweegmaatje te zijn? Meld je aan, bel of mail, maak jouw wensen en mogelijkheden kenbaar, we maken graag kennis met je! Hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
Vught

Chauffeur of duo voor donderdag ochtend

Reinier van Arkel

Op het zorgpark Voorburg in Vught rijdt een elektrisch busje dat bewoners van A naar B en retour brengt. Het is een soort grote golfkar. Dat het busje rijdt is een service waar veel bewoners dankbaar gebruik van maken! We zouden het team graag uitbreiden met een paar mensen voor wat ochtenden en eventueel ook voor de zondagochtend. Op zondag ten behoeve van bewoners die naar de kapel willen voor de zondagse bijeenkomst. Iedere zondag hoeft natuurlijk niet, er wordt gewerkt in een rooster. De teams van door de week en van zondag zijn heel collegiaal, de sfeer is gemoedelijk. Het tempo van het busje is langzaam en enige hulp bij in- en uitstappen is soms nodig. Samen doen is altijd gezellig dus mocht je dit met je partner willen doen, is helemaal prachtig. Interesse, neem dan contact met ons op. Wat je er voor krijgt; Goede begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid cursussen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening en vele ervaringen die je rijker maken. Wij vragen; Een VOG, een luisterende en stimulerende houding, begrip en respect voor de mensen die je ontmoet, dat je openstaat voor en nieuwsgierig bent naar verhalen, ontwikkeling en herstel, een goed humeur meebrengt en ook wat fysieke fitheid. Bel je ons? We horen graag van je! Hartelijke groet, Patricia en Marjan

Structureel
Vught

Wandelen

Reinier van Arkel

Op zorgpark Voorburg in Vught wordt graag gewandeld. Een gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk. Ook voor bewoners van diverse afdelingen. We zoeken daarom vrijwilligers die samen met een begeleidster en andere vrijwilligers met bewoners een rondje buiten kunnen wandelen. Veelal rolstoelgebruikers dus fysiek moet je daartoe in staat zijn. Op donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 is er een wandelclub. Mocht je op andere tijden beschikbaar zijn, reageer dan ook. Wellicht is er een andere mogelijkheid. Genoeg mensen die graag even naar buiten willen! De sfeer is ontspannen en gezellig. Er wordt gezamenlijk een kopje koffie gedronken en als vrijwilliger bij Reinier van Arkel kun je ook gebruik maken van het aanbod van de vrijwilligersacademie073. Benieuwd naar de mogelijkheden? We horen graag van je, hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
Vught, Boxtel, Sint-Michielsgestel, Zaltbommel, 's-Hertogenbosch, Heusden

Leden Familie Betrokkenenraad

Reinier van Arkel

Wil jij met jouw ervaring actief bijdragen aan de maatschappij? Een betekenisvolle rol door actief de zorg in de praktijk te doen veranderen? Kom dan de Familie- en Betrokkenenraad versterken. Reinier van Arkel behandelt op jaarbasis ongeveer 14.000 unieke cliënten. Er werken ca. 1.700 medewerkers en 300 vrijwilligers. Om cliënten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden, wordt gewerkt vanuit de kernwaarden: betrokken, bevlogen en betrouwbaar. Transitie naar netwerkzorg Om onze ambities te realiseren heeft Reinier van Arkel een transitie in gang gezet naar netwerkzorg. Netwerkzorg stelt het verhaal van de cliënt centraal en draagt bij aan diens herstel vanuit de overtuiging dat naast onze hoogwaardige zorg ook het persoonlijk netwerk van familie en naasten de samenwerking in het professionele netwerk rond de cliënt hierin een onmisbare rol spelen. Familie- en Betrokkenenraad (FBR) FBR-leden zijn mantelzorgers en familie-ervaringsdeskundigen. De leden (vrijwilligers) hebben allemaal een familielid of naaste met een psychische aandoening. Dat bindt en motiveert hen om als een hecht team met respect voor elkaars capaciteiten samen te werken waarbij ieder lid taken op zich neemt die bij hem of haar passen. De FBR is een onafhankelijke groep die bij Reinier van Arkel familie en naasten ondersteunt vanuit de opvatting dat met hulp en begeleiding van familie en naasten het herstel van de cliënt beter verloopt. Familie en naasten moeten als het ware ook ‘mee herstellen, handvatten krijgen hoe te kunnen ondersteunen in het herstel van de cliënt. Daarbij is Triadisch denken en werken belangrijk om op basis van gelijkwaardigheid met de cliënt en de behandelaar in gesprek te blijven. De FBR kan en mag de Raad van Bestuur en het management gevraagd en ongevraagd advies geven met als doel de kwaliteit van de zorg voor familieleden en naasten op peil te houden. Daarnaast onderhoudt de FBR binnen Reinier van Arkel ook contact met onder meer zorgprofessionals. De FBR heeft ook extern contact met instanties als zorgverzekeraars, andere ggz organisaties en de Kamer Familie- en Naastenraden (MIND). Nieuwsbrieven en beleidsstukken schrijven, zitting nemen in de klachtencommissie en het leiden van vergaderingen zijn ook onderdeel van het takenpakket. We kijken samen op welk gebied jij het beste je steentje bij kan dragen. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden. Jij; • bent betrokken/hebt affiniteit met de ggz of hebt een familielid of naastbetrokkene onder behandeling; • hebt hbo denkniveau; • kan werken in een team en omgaan met verschillende ideeën /meningen; • bent sociaal ingesteld en kan afstand nemen van de persoonlijke situatie/belangen met het doel om familiebelangen in het algemeen te kunnen behartigen; • kan je onafhankelijk opstellen en durft je uit te spreken; • bent flexibel beschikbaar op werkdagen, eventueel een avond Wat wij je kunnen bieden; • actief bijdragen aan betere zorg voor familie en naastbetrokkenen onder behandeling; • werken met passie in een capabel, inspirerend team; • een betekenisvolle rol door actief de zorg in de praktijk te doen veranderen; • het volgen van relevante trainingen en cursussen; • Onkostenvergoeding (geen salaris); • 6 uur professionele ondersteuning en extra ondersteuning door een vrijwilliger; • een inwerkperiode behoort tot de mogelijkheden; • om een beeld te vormen kun je deelnemen aan een vergadering in overleg. Meer weten en solliciteren; Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor contact op met vrijwilligerswerk, dan kunnen we je doorverwijzen. Jouw schriftelijke sollicitatie zien wij met belangstelling tegemoet onder vermelding van: “voorzitter FBR”.

Structureel
Vught, 's-Hertogenbosch

Rondleiders

Reinier van Arkel

Al ruim 10 jaar geleden heeft een aantal (oud) medewerkers met belangstelling voor de historie van Reinier van Arkel en Voorburg, een training gevolgd over de geschiedenis van de psychiatrie en Reinier van Arkel (oudste psychiatrische ziekenhuis van Nederland) en natuur van het landgoed Voorburg. Dit met de bedoeling om regelmatig rondleidingen te doen voor geïnteresseerden. Er zijn heel uiteenlopende aanvragen voor rondleidingen, zowel in de hoofdlocatie van Reinier van Arkel Bethaniëstraat in Den Bosch als op het landgoed in Vught. Van studenten en nieuwe medewerkers tot familie-uitjes en belangstellenden uit netwerken en omgeving. Op verzoek is er meer aandacht voor bijvoorbeeld de geschiedenis van Reinier van Arkel en het landgoed, connectie met de samenleving in allerlei periodes, de kunst, de architectuur, de bijzondere bomen en psychiatrie toen en nu want er is altijd ontwikkeling. Deze groep bestaat nu uit uitsluitend oud-medewerkers en is toe aan verjonging. De opgedane kennis en bevlogenheid willen ze graag over gaan brengen aan nieuwe mensen, om in de toekomst de rondleidingen te kunnen voortzetten en eventueel verder uitbouwen in combinatie met het museum. We roepen daarom geïnteresseerde medewerkers of jong gepensioneerden op, mensen uit Vught, Den Bosch en omstreken met een warm hart voor historie en Reinier van Arkel, die de passie delen voor de geschiedenis van de psychiatrie en het landgoed. Voor meer info kun je terecht bij vrijwilligerswerk. Uiteraard kun je ook met de maandelijkse vrij toegankelijke rondleiding op het landgoed meelopen om een indruk te krijgen. Iedere eerste zaterdag van de maand om 11uur vanaf herstelacademie de Stenen Hut, zorgpark Voorburg, Watertorenlaan 15 in Vught. Zin in? We horen graag van je! Hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
Meierijstad

Gezellig maatje in Schijndel

Reinier van Arkel

Op vrijdagochtend zou client graag eens wandelen met een vrijwilliger. Als het goed klikt ook eens naar een terras of winkelen in Den Bosch of Eindhoven. Interesses zijn vogeltjes, woordzoeken, tv kijken, haken en breien. Ongeveer dezelfde leeftijd zo rond de 50-60 en een luisterend oor, eerlijkheid en respect zijn de trefwoorden. Ben jij die iemand of ken je iemand die houdt van een gezellige wandeling en leuke ontmoeting? Je krijgt er zeker wat voor terug, voldoening, een prettige ontmoeting en daarnaast de mogelijkheid gebruik te maken van het aanbod van de vrijwilligersacademie073 en andere bijeenkomsten (indien mogelijk ivm coronamaatregelen). Bel ons om een afspraak te maken. We horen graag van je! Hartelijke groet, Patricia en Marjan

Structureel
Meierijstad

Gezellig maatje in Schijndel

Reinier van Arkel

Voor een vrouw van ruim 50 in Schijndel zijn we op zoek naar een vriendelijk maatje op de donderdagmiddag. Een gezellig praatje, een wandelingetje of een boodschap, zo maar iets zo maar gewoons voor veel mensen. Je maakt kennis met de begeleidster en maakt met elkaar afspraken over hoe vaak, hoe lang en hoe je elkaar kunt bereiken. Ben jij iemand die wat tijd en ruimte in haar hart heeft en kennis wil maken? Bericht ons, we horen graag van je! Hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
's-Hertogenbosch, Vught

Wie gaat er wandelen en vraagt mij mee?

Reinier van Arkel

We zoeken vrijwilliger(s) die een regelmatig een rondje buiten gaan wandelen en af en toe een oudere dame mee willen vragen. Deze intelligente dame wil graag haar conditie op gaan bouwen. Om conditie op te bouwen is regelmaat nodig en alleen lukt dat nu niet. Als je toch wandelt, hoe leuk is het dan om haar mee te vragen. Uiteraard doe je dan vrijwilligerswerk en als vrijwilliger bij Reinier van Arkel kun je ook gebruik maken van het aanbod van de vrijwilligersacademie Galant. We vragen dan ook een VOG voor je aan. Benieuwd naar de mogelijkheden of zou je graag iets anders binnen vrijwilligerswerk willen doen? Dan horen we graag van je, hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
(kleine) groepen
Vught

Koffie en aandacht schenker

Reinier van Arkel

In Magnolia op het mooie zorgpark Voorburg in Vught, is een klein restaurant en miniwinkeltje waar bewoners en bezoekers wat kunnen drinken en te eten kunnen halen. In de ochtenduren lopen de medewerkers zich de benen uit het lijf en het zou fijn zijn als er ondersteuning zou komen. Dat is bevorderlijk voor een goede sfeer en om tijd te hebben voor wat aandacht wat zo prettig is in een restaurant. De werktijd is vanaf 10uur tot 11.30. De bedoeling is om mee te helpen met koffie schenken en wat verkoop te doen. Wat je er voor krijgt? Goede begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid cursussen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening, de gelegenheid een band op te bouwen met mensen en vele ervaringen die je rijker maken. Wat wij vragen; Mensen die vlot en hygiënisch kunnen werken (interne HCCAP training wordt verzorgd), mensen met geduld en een respectvolle en vriendelijke manier van bejegenen. Je houdt van mensen en hebt aandacht en begrip voor wie en wat je ontmoet. Dat je een goed humeur meebrengt en vooral dat je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Ben jij diegene die zich aangesproken voelt om vrijwilliger te worden of ken je iemand in je familie-, vrienden- of kenniskring? Stuur dan een berichtje en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak. We horen graag van je! Hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
Vught, 's-Hertogenbosch, Heusden, Sint-Michielsgestel, Boxtel

Maandelijkse zondagse wandeling

Reinier van Arkel

Al een aantal jaren is er een bijzonder sympathiek initiatief in Vught, Gewoon Samen, dat mensen verbindt door allerlei activiteiten te organiseren. Vanuit meerdere organisaties ontstaan om de ontmoeting op een toegankelijke manier mogelijk te maken. Vrijwilligers begeleiden een aantal activiteiten. Sinds het begin is er maandelijks een wandeling (plusminus 8 km) ergens in de buurt. De vrijwilligster zoekt een boeiende rustige route uit en met een groepje mensen gaat zij iedere maand op een zondag er op uit. Afsluitend of halverwege met een kopje koffie erbij voor de ontspanning. Gezellig, sportief en lekker buiten! Vanwege haar leeftijd, ze wordt 80!, gaat zij stoppen en er wordt gezocht naar een opvolger of opvolgster die net zo graag van wandelen en mensen houdt als zij. Ben jij zo’n ondernemende wandelaar? Natuurliefhebber? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, routes te bedenken en te verrassen? Ben je 1 zondag in de maand beschikbaar? NB in overleg met de groep kan er besproken worden of er andere opties zijn. Bel of mail of stuur deze vacature door naar iemand die je kent, we horen graag van je! Patricia en Marjan

Structureel
's-Hertogenbosch, Vught

Wie heeft er zin om met mij te jammen?

Reinier van Arkel

Hallo! Ik woon in hostel Zwanenhuis. Ik ben een creatieve geest en geniet volop van gezelligheid. Muziek speelt een grote rol in mijn leven; ik luister graag naar verschillende genres, maar het liefst maak ik zelf muziek met mijn akoestische gitaar. Vooral soleren vind ik geweldig, en ik zou het fantastisch vinden als iemand met mij mee kan spelen. Ben jij degene die samen met mij wil jammen op de gitaar, naar optredens wil gaan, en wil deelnemen aan jamsessies? Wie weet kunnen we van elkaar leren en samen genieten van de magie van muziek! Door de week heb ik meestal tijd, vooral rond 19:00 uur, want in het weekend ben ik vaak niet thuis. Ben je geïnteresseerd? We horen graag van je, dus bel of mail om een kennismakingsafspraak te maken. Hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
's-Hertogenbosch, Vught

Wil jij mijn maatje zijn?

Reinier van Arkel

Hoi! Ik woon in hostel Zwanenhuis en wil graag meer avonden thuis doorbrengen en geniet ervan om muziek op YouTube te luisteren of films te kijken. Daarnaast houd ik van bakken, knutselen en tekenen. Ik vind het fijn om iemand naast me te hebben die rustig en betrouwbaar is, en die mij goed kan aanvoelen. Soms heb ik een minder fijne dag en heb ik wat ruimte nodig. Ook heb ik even tijd nodig om te wennen aan een nieuwe structuur. Ik verwacht van een vrijwilliger dat ik die tijd krijg en dat hij of zij zich goed kan afstemmen op mijn behoeften. Zou je het leuk vinden om me na het avondeten te ontmoeten en daarna samen iets in huis te ondernemen? Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen! Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent om kennis te maken. We horen graag van je! Hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
(kleine) groepen
Vught

Ben jij een professional in social media?

Reinier van Arkel

Social media zijn een belangrijke bron van informatie en van werving. Zou jij het leuk vinden ons te helpen hier meer mee te doen? We vragen iemand met kennis en plezier in de digitale wereld, een vlot handschrift, oog voor mooie plaatjes en een neus voor actualiteit. Kun je zowel zelfstandig als samen werken? Dan maken we graag kennis met jou. Bel of mail ons om een afspraak te maken. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen! Hartelijke groet Patricia en Marjan, [email protected]

Structureel
Jongeren
Vught

Koken met onze kookgroep op maandag?

Reinier van Arkel

Vacature: Help ons mee in de keuken! Ben jij een liefhebber van koken en wil je een paar keer op maandag onze kookgroep bij Grab & Co mee begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Reinier van Arkel in Vught hebben we twee kookgroepen die bestaan uit cliënten die koken vanuit een professionele keuken. We zoeken een enthousiaste vrijwilliger die samen met de activiteitenbegeleidster de groepen kan helpen met voorbereiden en begeleiden. Tijden: De kookgroepen zijn van 12.30-15.00 uur en van 15.30-19.00 uur. Taken: Voorbereiden van de kookactiviteiten en begeleiden van clienten Duur: Het gaat om een paar weken, daarna is de vaste vrijwilligster weer terug. Samen koken is waardevol voor onze cliënten. Het geeft hen niet alleen een leuke bezigheid, maar ook een gevoel van voldoening en trots. Ben jij de vrijwilliger die we zoeken? Neem dan contact met ons op en help ons om van deze kookgroepen een groot succes te maken!

Project
Jongeren

Anderen bekeken ook

's-Hertogenbosch, Zaltbommel, Vught, Meierijstad, Land van Cuijk, Heusden, West Betuwe, Boekel, Bernheze, Altena, Maashorst, Oss

Word vrijwilliger bij COC Noord Oost Brabant!

COC Noord Oost Brabant

Zet je in voor een inclusieve wereld en word vrijwilliger bij COC Noordoost Brabant! 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️ Het COC komt op voor de belangen van de LHBTIQ+ gemeenschap. We zetten ons in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie en streven naar een diverse en inclusieve wereld ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit, -expressie of geslachtskenmerken. Dit kan alleen dankzij onze fantastische vrijwilligers. Join the club! We hebben verschillende werkgebieden zoals Jongeren en onderwijs 👨‍🏫🧑‍🤝‍🧑 Ouderen en welzijn 👴🧑‍🦽 Events en projecten 🎤🎉 Veiligheid en inclusie 👮📋 Branding en communicatie 📰🏳️‍🌈 Neem contact op via [email protected]. Werkgebied: Aalburg, Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Geldermalsen, Grave, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Heusden, Landerd, Lingewaal, Lith, Maasdonk, Maasdriel, Mill en Sint-Hubert, Neerijnen, Oss, Schijndel, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel, Vught, Zaltbommel

Structureel
's-Hertogenbosch, Vught, Zaltbommel, Heusden

Beweegmaatjespoule

Reinier van Arkel

Het project ‘Beweegmaatjes’, dat we in samenwerking met de sportcoaches een paar jaar geleden begonnen zijn, mag best wel een succes genoemd worden. Samen met een cliënt naar buiten. Of het nu voor een kort wandelingetje is om de conditie op te bouwen, de frisse neus te halen, de drempel te verlagen naar buiten te gaan, of toe te werken naar lidmaatschap van een sportclub, een specifieke sportieve activiteit (weer) oppakken en alle doelen daar tussen in… Een beweegmaatje helpt een doel te verwezenlijken! Omdat er zulke uiteenlopende aanvragen komen, in meerdere gemeentes, en we zo goed mogelijk op maat willen matchen en liefst niemand lang willen laten wachten, gaan we werken met een poule beweegmaatjes. De kandidaat komt dan na de intake in ons mogelijke beweegmaatjes bestand. Als er een aanvraag voor een beweegmaatje is, kijken we in de poule of er iemand is die zou kunnen klikken met de aanvrager en die benaderen we dan. Er wordt een doel en periode afgesproken in de kennismaking en de manier waarop er contact is tussen de aanvrager-sportcoach en eventuele begeleider of behandelaar of locatie. Wat je er voor krijgt; Goede begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid cursussen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening en vele ervaringen die je rijker maken. Wij vragen; Een VOG, een luisterende en stimulerende houding, begrip en respect voor de mensen die je ontmoet, dat je openstaat voor en nieuwsgierig bent naar verhalen, ontwikkeling en herstel, een goed humeur meebrengt en ook wat fysieke fitheid. Heb jij zin en tijd om beweegmaatje te zijn? Meld je aan, bel of mail, maak jouw wensen en mogelijkheden kenbaar, we maken graag kennis met je! Hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
Vught, Boxtel, Sint-Michielsgestel, Zaltbommel, 's-Hertogenbosch, Heusden

Leden Familie Betrokkenenraad

Reinier van Arkel

Wil jij met jouw ervaring actief bijdragen aan de maatschappij? Een betekenisvolle rol door actief de zorg in de praktijk te doen veranderen? Kom dan de Familie- en Betrokkenenraad versterken. Reinier van Arkel behandelt op jaarbasis ongeveer 14.000 unieke cliënten. Er werken ca. 1.700 medewerkers en 300 vrijwilligers. Om cliënten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden, wordt gewerkt vanuit de kernwaarden: betrokken, bevlogen en betrouwbaar. Transitie naar netwerkzorg Om onze ambities te realiseren heeft Reinier van Arkel een transitie in gang gezet naar netwerkzorg. Netwerkzorg stelt het verhaal van de cliënt centraal en draagt bij aan diens herstel vanuit de overtuiging dat naast onze hoogwaardige zorg ook het persoonlijk netwerk van familie en naasten de samenwerking in het professionele netwerk rond de cliënt hierin een onmisbare rol spelen. Familie- en Betrokkenenraad (FBR) FBR-leden zijn mantelzorgers en familie-ervaringsdeskundigen. De leden (vrijwilligers) hebben allemaal een familielid of naaste met een psychische aandoening. Dat bindt en motiveert hen om als een hecht team met respect voor elkaars capaciteiten samen te werken waarbij ieder lid taken op zich neemt die bij hem of haar passen. De FBR is een onafhankelijke groep die bij Reinier van Arkel familie en naasten ondersteunt vanuit de opvatting dat met hulp en begeleiding van familie en naasten het herstel van de cliënt beter verloopt. Familie en naasten moeten als het ware ook ‘mee herstellen, handvatten krijgen hoe te kunnen ondersteunen in het herstel van de cliënt. Daarbij is Triadisch denken en werken belangrijk om op basis van gelijkwaardigheid met de cliënt en de behandelaar in gesprek te blijven. De FBR kan en mag de Raad van Bestuur en het management gevraagd en ongevraagd advies geven met als doel de kwaliteit van de zorg voor familieleden en naasten op peil te houden. Daarnaast onderhoudt de FBR binnen Reinier van Arkel ook contact met onder meer zorgprofessionals. De FBR heeft ook extern contact met instanties als zorgverzekeraars, andere ggz organisaties en de Kamer Familie- en Naastenraden (MIND). Nieuwsbrieven en beleidsstukken schrijven, zitting nemen in de klachtencommissie en het leiden van vergaderingen zijn ook onderdeel van het takenpakket. We kijken samen op welk gebied jij het beste je steentje bij kan dragen. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden. Jij; • bent betrokken/hebt affiniteit met de ggz of hebt een familielid of naastbetrokkene onder behandeling; • hebt hbo denkniveau; • kan werken in een team en omgaan met verschillende ideeën /meningen; • bent sociaal ingesteld en kan afstand nemen van de persoonlijke situatie/belangen met het doel om familiebelangen in het algemeen te kunnen behartigen; • kan je onafhankelijk opstellen en durft je uit te spreken; • bent flexibel beschikbaar op werkdagen, eventueel een avond Wat wij je kunnen bieden; • actief bijdragen aan betere zorg voor familie en naastbetrokkenen onder behandeling; • werken met passie in een capabel, inspirerend team; • een betekenisvolle rol door actief de zorg in de praktijk te doen veranderen; • het volgen van relevante trainingen en cursussen; • Onkostenvergoeding (geen salaris); • 6 uur professionele ondersteuning en extra ondersteuning door een vrijwilliger; • een inwerkperiode behoort tot de mogelijkheden; • om een beeld te vormen kun je deelnemen aan een vergadering in overleg. Meer weten en solliciteren; Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor contact op met vrijwilligerswerk, dan kunnen we je doorverwijzen. Jouw schriftelijke sollicitatie zien wij met belangstelling tegemoet onder vermelding van: “voorzitter FBR”.

Structureel
Vught, 's-Hertogenbosch, Heusden, Sint-Michielsgestel, Boxtel

Maandelijkse zondagse wandeling

Reinier van Arkel

Al een aantal jaren is er een bijzonder sympathiek initiatief in Vught, Gewoon Samen, dat mensen verbindt door allerlei activiteiten te organiseren. Vanuit meerdere organisaties ontstaan om de ontmoeting op een toegankelijke manier mogelijk te maken. Vrijwilligers begeleiden een aantal activiteiten. Sinds het begin is er maandelijks een wandeling (plusminus 8 km) ergens in de buurt. De vrijwilligster zoekt een boeiende rustige route uit en met een groepje mensen gaat zij iedere maand op een zondag er op uit. Afsluitend of halverwege met een kopje koffie erbij voor de ontspanning. Gezellig, sportief en lekker buiten! Vanwege haar leeftijd, ze wordt 80!, gaat zij stoppen en er wordt gezocht naar een opvolger of opvolgster die net zo graag van wandelen en mensen houdt als zij. Ben jij zo’n ondernemende wandelaar? Natuurliefhebber? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, routes te bedenken en te verrassen? Ben je 1 zondag in de maand beschikbaar? NB in overleg met de groep kan er besproken worden of er andere opties zijn. Bel of mail of stuur deze vacature door naar iemand die je kent, we horen graag van je! Patricia en Marjan

Structureel
Vught

Vrijwilligers gezocht uit Vught,Cromvoirt,Hel

Buurtpreventie Vught

Vrijwilligers van Buurtpreventie Vught gaan regelmatig surveilleren in de Vughtse wijken, Cromvoirt en na 1 januari ook in Helvoirt om die veilig te houden, de bewoners attent te maken op onveilige situaties en tips te geven om die te voorkomen en daardoor een veilige woon en leefomgeving omgeving te creëren. Gemotiveerde vrijwilligers man/vrouw van 18 jaar of ouder die bij willen dragen tot een veiliger Vught, Cromvoirt en Helvoirt in groepsverband voornamelijk in de avonduren.

Structureel
Sint-Michielsgestel, 's-Hertogenbosch

Maak jij het verschil?

Koninklijke Kentalis

Maak jij het verschil? Het verschil tussen een gewone dag in de woongroep, en een dag waarop iemand speciaal voor jou komt en iets met je gaat ondernemen! De meeste vrijwilligers van Kentalis doen regelmatig iets leuks met één cliënt die bij Kentalis in Sint-Michielsgestel woont (24-uurszorg). Dat kan van alles zijn: van maandelijks samen fietsen, wandelen of voetballen tot wekelijks winkelen of lunchen. Kentalis zoekt ook vrijwilligers die willen helpen bij klusjes of activiteiten. “We zijn erg blij met onze vrijwilligers. Elke dag zien wij cliënten opleven dankzij het bezoek en de hulp van vrijwilligers.” Je opleidingsniveau is enigszins afhankelijk van de vacature, maar motivatie, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen wegen voor ons zwaarder. Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen met een taalontwikkelingsstoornis en mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn. Daarnaast hebben de meeste bewoners een verstandelijke beperking in combinatie met een stoornis in het autisme spectrum Wij bieden zorg en onderwijs op maat, dicht bij huis en op locaties door heel Nederland. Heb je interesse of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met vrijwilligerscoördinator voor een oriënterend gesprek. met hartelijke groet Jeanny

Structureel
Jongeren
Vught

VoorleesExpress Vught

Huis73

Nadat de VoorleesExpress landelijk al op vele plekken actief is, is de VoorleesExpress nu ook actief in gemeente Vught (Vught, Cromvoirt & Helvoirt). Stichting VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen die moeite hebben met taal extra aandacht krijgen. Een half jaar lang (20 sessies) gaat een vrijwilliger met hen (1 x per week), en hun ouders, aan de slag met taal en (voor)lezen. Mijn naam is Pepita, werkzaam bij huis73, Bibliotheek in ’s-Hertogenbosch jeugdafdeling en de Bibliotheek in Vught, en tevens dus ook begonnen als projectleider van de VoorleesExpress te Vught. Wat doet de VoorleesExpress? De VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen die moeite hebben met taal extra aandacht krijgen. Als vrijwilliger word je gekoppeld aan een gezin in de buurt. Je ontmoet elkaar thuis, gewoon aan de keukentafel of gezellig op de bank. Samen met ouders ga je aan de slag met taalspelletjes en (voor)lezen. Zo wordt taal leuk en gaat de taalontwikkeling van een kind als een trein! DoorleesExpress Ook zal in 2024 de DoorleesExpress van start gaan in gemeente Vught. Verschillende bibliotheken die de VoorleesExpress uitvoerden hebben in 2021 de DoorleesExpress bedacht. De DoorleesExpress heeft dezelfde aanpak en hetzelfde doel als de VoorleesExpress: we laten zien hoe leuk taal kan zijn en zoeken samen met ouder en kind naar een manier waarop er thuis meer taal wordt aangeboden. Waar de VoorleesExpress zich richt op kinderen tussen de 2-8 jaar, richten we ons bij de DoorleesExpress op kinderen van 8-12 jaar. Kinderen die al zelf kunnen lezen, maar hier niet enthousiast over zijn. Die op school niet goed mee kunnen komen omdat ze moeite hebben met taal. Én kinderen van ouders die het lastig vinden om hun kind hierin te ondersteunen. Doordat ze bijvoorbeeld zelf moeite hebben met taal. Gemeente Vught heeft de ruimte gekregen voor 35 gezinnen voor 2024 25 gezinnen voor de VoorleesExpress 10 gezinnen voor de DoorleesExpress Lijkt het je leuk om lezen en taal een blijvende plek in het gezin te kunnen geven? Ga dan naar de website van de VoorleesExpress en meld je aan! https://voorleesexpress.nl/onze-locaties/vught/ Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag.

Structureel
's-Hertogenbosch, Boxtel, Oss

Maatje Jeugdsupport

Humanitas 's-Hertogenbosch

Bij Jeugdsupport zoeken we leuke maatjes voor jongeren! Dus wil je iets betekenen voor een ander, lijkt het je leuk om wekelijks op pad te gaan met een jongere en wil je ook van hem/haar leren, laat het ons dan weten! De Jeugdsupport- jongeren zijn tussen 12-25 jaar en hebben vaak al heel wat meegemaakt in hun leven. Ze hebben hulpverlening gehad of krijgen nog steeds begeleiding. Door het doen van leuke dingen met een maatje krijgen ze weer meer vertrouwen en kunnen ze hun netwerk vergroten. We kijken bij het matchen van een jongere en een vrijwilliger ook echt of er een klik is. Je wordt voor een jaar gekoppeld en krijgt naast trainingen en intervisies ook individuele begeleiding.

Structureel
Jongeren
Vught

Hulp in de tuin voor mantelzorger

Welzijn Vught

wie kan een mevrouw 1 keer per 3 weken een uurtje helpen in de tuin? Geen grote tuin . Het gaat om kleine klussen in de tuin. Mevrouw is veel bij haar man in het verpleeghuis. Meneer is bij alles afhankelijk van anderen en de zorg is beperkt in hun tijd hiervoor. Hoe fijn zou het zijn als mevrouw zich geen zorgen hoeft te maken over een opgeruimde tuin. Kinderen en familie wonen ver weg. Heb je de gelegenheid om te helpen, neem dan contact op met Yvonne Kolmans van Welzijn Vught. 06-46752773

Structureel
's-Hertogenbosch, Boxtel, Vught

Begeleiders voor onze Sport&Spel activiteit

Sport voor Gehandicapten 's-Hertogenbosch e.o.

Voor SPORT & Spel zijn wij op zoek naar begeleiders/trainers. Dit is een sportactiviteit voor volwassen mensen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Belangrijk is een goed inlevingsvermogen in de doelgroep . Niet de prestatie telt, maar door gezamenlijke sport- en spelactiviteiten een gemoedelijke en sociale beleving creëren. Naast loop- en gymnastiekoefeningen is er veel aandacht voor bal- en overige teamsporten. Gezelligheid en het sociaal samen zijn staat voorop bij deze sportgroep. Sport & Spel wordt gegeven in Sporthal De Schutskamp, Eendenkooi 1 5223 KG 's-Hertogenbosch. Op dinsdagavonden van 19.00 tot 20.30 uur. In de periode van de eerste week september tot eind juni. Als het bovenstaande je aanspreekt, neem dat vrijblijvend contact met ons op. Deze activiteit is ok geschikt als stageplaats. We maken dan een vrijblijvende afspraak op dinsdagavond zodat je een goed beeld krijgt van het vrijwilligerswerk, de vrijwilligers. Voor deze sport worden regels en zaalindeling voortdurend aangepast aan normen van RIVM en adviezen van Gehandicapten-Sport-Nederland" (GSN) en zaalbeheerder.

Structureel
Jongeren