csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Wil jij dat steuntje in de rug zijn?

Wij zoeken vrijwilligers die zich als Persoonlijke Coach willen inzetten. Hulp door een Persoonlijke Coach is bedoeld voor iedereen die tijdelijk wat extra steun en uitdaging kan gebruiken. Denk aan situaties waarin mensen van 18 jaar en ouder het gevoel hebben de grip op het dagelijks leven ter verliezen, zoals in het omgaan met veranderingen, het onderhouden van contacten of het aanbrengen van structuur in het leven. Persoonlijke coaches kunnen hierbij helpen, door mee te denken, samen plannen te maken en te stimuleren om stappen te zetten. Persoonlijke coaches zijn laagdrempelig. Ze kunnen worden ingezet als professionele hulp niet (meer) nodig is. Ook is het mogelijk om samen met een professional in een situatie aan de slag te gaan en een concreet vraagstuk op te pakken. Wie kan Persoonlijke Coach worden? Wij zoeken mannen en vrouwen die zich vrijwillig willen inzetten om hulpvragers te helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mensen helpen om zèlf hun problemen op te lossen.

Lees meer

structureel

Almelo

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Wij zoeken vrijwilligers die zich als Persoonlijke Coach willen inzetten. Hulp door een Persoonlijke Coach is bedoeld voor iedereen die tijdelijk wat extra steun en uitdaging kan gebruiken. Denk aan situaties waarin mensen van 18 jaar en ouder het gevoel hebben de grip op het dagelijks leven ter verliezen, zoals in het omgaan met veranderingen, het onderhouden van contacten of het aanbrengen van structuur in het leven. Persoonlijke coaches kunnen hierbij helpen, door mee te denken, samen plannen te maken en te stimuleren om stappen te zetten.

Persoonlijke coaches zijn laagdrempelig. Ze kunnen worden ingezet als professionele hulp niet (meer) nodig is. Ook is het mogelijk om samen met een professional in een situatie aan de slag te gaan en een concreet vraagstuk op te pakken.

Wie kan Persoonlijke Coach worden?
Wij zoeken mannen en vrouwen die zich vrijwillig willen inzetten om hulpvragers te helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mensen helpen om zèlf hun problemen op te lossen.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 2 uur

Locatie

Almelo

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Avedan Welzijn

Almelo

Wil jij ook taalvrijwilliger worden?

Avedan Welzijn

Vrijwilligers van Het Taalpunt helpen inwoners van Almelo die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen of praten. Daarmee ondersteunen ze mensen die oorspronkelijk niet uit Nederland komen, maar ook inwoners die hier zijn geboren en getogen. Ze ondersteunen 1 op 1 of in een groepje. Een uurtje per week of meer, in de bibliotheek, een wijkcentrum of bij mensen thuis? Heel flexibel vrijwilligerswerk dus, wat je helemaal zelf kunt invullen. Het Taalpunt is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die dat mooie werk ook willen doen. Voor je als vrijwilliger aan de slag gaat, krijg je een gratis training van 4 dagdelen om de materialen en doelgroep te leren kennen. De eerstvolgende training is in het najaar van 2024. Je gaat deel uitmaken van een grote groep belangeloze helpers. Daarvoor organiseren we regelmatig leerzame en gezellige bijeenkomsten. En als coordinatoren helpen we je graag op weg en ondersteunen inhoudelijk waar nodig. Meer weten of je aanmelden? Stuur ons een berichtje!

Structureel
Almelo

Hulp bij belastingaangifte

Avedan Welzijn

Ieder jaar helpen de mensen van het Senioren Advies Team een grote groep ouderen bij de belastingaangifte. Voor veel ouderen is het doen van belastingaangifte erg ingewikkeld of stressvol. Door ze hierbij te ondersteunen vergroten we hun leefgenot en zorgen ervoor dat deze mensen langer en gelukkiger zelfstandig kunnen blijven wonen. Het is fijn als je een administratieve achtergrond hebt en helemaal als je ervaring hebt met het doen van belastingaangifte van anderen. Als je vragen hebt, laat het dan weten, ik beantwoord ze graag.

Project
Almelo

De perfecte match; bemiddelingsmedewerker

Avedan Welzijn

Iedereen kan meedoen in de maatschappij. De bemiddelingsmedewerker draagt hieraan bij door een passende match te maken en zo mensen weer een zinvolle invulling van de dag te bieden. Je bent de spil tussen deelnemers en vrijwilligersorganisaties en gaat op zoek naar een passende activeringsplek voor de deelnemer bij een vrijwilligersorganisatie. Je werkt als bemiddelingsmedewerker in een team van ervaren vrijwilligers en stagiaires en de projectcoördinator. In ons team heerst een open sfeer waarbij er voldoende ruimte is voor eigen inbreng. Zelfstandigheid, initiatief tonen, teamwork en klantgerichtheid zijn een vanzelfsprekendheid. Daarnaast kun je grenzen stellen, goed luisteren en doorvragen en de deelnemer motiveren. De bemiddelingsmedewerker weet van aanpakken, is digitaal onderlegd in verband met administratie van rapportages en dergelijke. De werktijden zijn in overleg (1 dag (deel) in de week). Vrijwilligers krijgen een training en worden begeleid door de coördinator. Daarnaast hebben we jaarlijks meerdere gezellige uitjes met het team. Interesse of vragen? Stuur Petra een bericht of neem telefonisch contact op.

Structureel
Almelo

Gastvrouw/heer wijkkamer Hagedoorn, Avedan

Avedan Welzijn

Sta jij open voor mensen en verschillende culturen en help je graag anderen? In onze gezellige wijkkamer de Hagedoorn van Avedan zoeken wij enthousiaste gastvrouwen- en heren voor een aantal uren in de week. Binnen Avedan krijg je de mogelijkheid om jezelf te trainen in bepaalde onderwerpen, bijvoorbeeld om beter voor jezelf op te komen, of hoe je omgaat met mensen met een andere achtergrond. Lijkt jou dit leuk? Bel mij dan gerust om eens kennis te maken met mij en de andere vrijwilligers. Ik hoor graag jouw verhaal!

Structureel
Jongeren
Almelo

Maak het verschil voor gescheiden ouders!

Avedan Welzijn

Als mensen gaan scheiden, komt daar heel veel bij kijken. Ouders moeten allerlei praktische zaken regelen. En natuurlijk zijn er veel emoties, ook bij kinderen. In zo'n roerige periode is het fijn als er iemand naast je staat en met je meedenkt. Of waar je gewoon even tegen kunt praten. Als Buddy bij Scheiden ben jij die persoon voor een ouder die een scheiding meemaakt of mee heeft gemaakt. Zo help jij die ouder om de draad van het leven weer op te pakken. Dit kan jij! --> Je maakt makkelijk contact en kunt goed luisteren --> Je krijgt energie van het ondersteunen van mensen --> Je snapt de emoties en dynamiek rondom een scheiding --> Je brengt rust terug en kunt mensen aan het denken zetten Wat krijg jij? --> Trainingen en intervisie om jezelf te ontwikkelen --> Leuke collega's en waardevolle contacten --> De kans om echt iets voor een ander te betekenen --> Vrijwilligersvergoeding Dit ga je doen Als Buddy bij Scheiden zet je je vrijwillig in. De coördinator koppelt jou aan een ouder die een scheiding meemaakt of mee heeft gemaakt. Daarbij kijken we echt naar een goed match, zodat jullie er beiden goed bij voelen. Je bent maximaal 6 maanden buddy voor een ouder. Als Buddy bij Scheiden hoef je geen praktische zaken te regelen. Je bemiddelt niet tussen ouders en je bent geen hulpverlener of mediator. je mengt je niet in het conflict en je kiest ook geen kant. Rust en welzijn voor ouder en kind(eren) zijn het belangrijkste. Het initiatief Buddy bij Scheiden is onderdeel van het PACT Scheiden zonder schade. Dit is een samenwerkingsverband in Twente dat zich vooral richt op de gemeente Almelo. Meer informatie of interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Structureel
Almelo

Gastheer / gastvrouw Ontmoetingsplein

Avedan Welzijn

Beschrijving van de vraag: Voor het Ontmoetingsplein/Ontmoetingscafé (onderdeel van Avedan Welzijn) zijn wij op zoek naar vrijwilligers die mensen willen stimuleren bij het ondernemen van diverse, gezamenlijke activiteiten, met de bedoeling hen met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Wilt u eerst de sfeer komen proeven, dan kan dat elke 1e vrijdag middag van de maand in wijkcentrum De Schelf vanaf 16.00 uur in ons Ontmoetingscafé. Ook als u niet direct vrijwilliger wilt worden bent u van harte welkom op de (gratis) bijeenkomsten en bij de diverse activiteiten. Wat vragen wij van onze vrijwilliger(s) m/v: o Positieve instelling o Enthousiasme o Betrokkenheid o Sociale en communicatieve vaardigheden o Organisatorische vaardigheden o Kunnen werken in teamverband o Basiscomputervaardigheden (minimaal kunnen e-mailen) o In het bezit van een computer/tablet o Aanwezigheid bij vergaderingen overdag (ong. 3x per jaar) Voor meer informatie over het Ontmoetingsplein/Ontmoetingscafé: https://www.ontmoetingsplein55plus.nl/

Structureel
Almelo

Taalmaatje voor azc bewoner

Avedan Welzijn

Voor het project #Meedoen zijn we op zoek naar taalmaatjes voor bewoners van het azc Almelo. Om Nederlands te praten, samen huiswerk te maken, een keer naar de markt te gaan of een wandeling te maken. Je kunt samen afspreken hoe vaak je samenkomt en hoelang. Enkele uurtjes per week gaan jullie samen aan de slag om op een praktische manier de Nederlandse taal te oefenen. Dit kan thuis zijn, in de bibliotheek, maar ook op de markt of tijdens een wandeling. De invulling is geheel aan jullie. Hiermee verbetert niet alleen het Nederlands, maar vergroot je ook de zelfredzaamheid van de bewoners.

Structureel
Almelo

Maatje Thuisadministratie Almelo

Avedan Welzijn

Avedan zoekt enthousiaste vrijwilligers (HBO denk- en werkniveau met kennis en/of interesse voor mensen en hun hulpvraag met betrekking tot financiën. Wij zijn er voor inwoners van Almelo tot en met 64 jaar om hen tijdelijk te ondersteunen bij het op orde brengen van hun administratie. Samen met de deelnemer zoek je de financiën uit en maak je een overzicht van inkomsten en uitgaven. Daarna zoek je samen, waar nodig, naar oplossingen voor schulden en/of bezuinigingen. Als vrijwilliger ben jij doelgericht, je bent geduldig en kan je kunt goed luisteren. Je kan de deelnemer motiveren om zelf stappen te maken (coaching) en je werkt actief toe naar het moment waarop de deelnemer de administratie weer zelf aan kan.

Structureel
Almelo

Handige handjes / Energiefixers gezocht!

Avedan Welzijn

Ben jij handig in huis? En wil je huurders in Almelo helpen hun (hoge) energierekening omlaag te brengen? Of wil je graag leren hoe dit moet? Dan ben jij geknipt als ENERGIEFIXER! Al in een paar uurtjes per week maak je met jouw klus-skills echt het verschil. Dit ga je doen: • Het vervangen en aanbrengen van tochtstrips. • Het aanbrengen van radiatorfolie. • Het vervangen van gloeilampen door ledverlichting. • Het adviseren van bewoners over energiebesparing. Dit ben jij: - Kleine klusjes in huis ? die heb jij zo gefikst. - Gaat graag met mensen om. - Past je gemakkelijk aan als je bij mensen thuiskomt. - Komt je afspraken na. Wat bieden wij? - Begeleiding door de hoofdfixer/leermeester op het gebied van woningisolatie en energiebesparing. - Leuke en relatief eenvoudige werkzaamheden die je samen met een team uitvoert. - Je maakt mensen blij en je ervaart dankbaarheid. - Je draagt je steentje bij mee aan verduurzaming. - Je helpt mee om kosten te verminderen/ besparen van de energierekening - Een vrijwilligersovereenkomst waarin alle afspraken zijn vastgelegd zoals o.a. verzekering tijdens jouw werkzaamheden - Je maakt deel uit van het gezellige en gewaardeerde vrijwilligers team van Avedan; jaarlijkse o.a. een vrijwilligersbijeenkomst en een kerst- of eindejaarsattentie. Verklaring Omtrent Gedrag: Je moet in het bezit zijn van een VOG; deze wordt voor jou opgevraagd en hier zijn geen kosten aan verbonden. Lijkt het jou wat om fixer te worden en ben je minimaal een halve dag per week beschikbaar? Of wil je graag eerst een vrijblijvend gesprek? Neem contact op of stuur een berichtje! Mailen mag ook rechtstreeks naar [email protected]

Structureel
Jongeren
Almelo

Luisterend oor voor mensen in de rouw

Avedan Welzijn

Mensen die in de rouw zijn, maken een moeilijke tijd door. Dan kan het fijn zijn om even met iemand een praatje te maken. Op begraafplaats ’t Groenedael in Almelo zijn daarom op enkele dagdelen per week vrijwilligers aanwezig. Voor een gesprek, of gewoon een kop koffie. Omdat er behoefte is aan meer dagdelen waarop een luisterend oor beschikbaar is, zoekt het project meer vrijwilligers. Ben jij de gastheer of -vrouw die een dagdeel in gesprek willen gaan met bezoekers op de begraafplaats die daar behoefte aan hebben? Je komt mensen tegen die recent een verlies hebben doorgemaakt, maar ook mensen die al langer in de rouw zijn en merken dat de omgeving weinig aandacht meer heeft. Een opleiding hiervoor is niet vereist. Het belangrijkste is dat je je kunt inleven in andere mensen en goed kunnen luisteren. Je werkt in teams van 2 personen samen met een andere gastheer/gastvrouw. Lijkt je dit zinvolle vrijwilligerswerk iets? Neem dan contact op met Rosetta Accardi van Avedan welzijn

Structureel

Anderen bekeken ook

Almelo

Buurtbemiddelaar

Buurtbemiddeling Almelo

“Jarenlang was de sfeer tussen buren verziekt door een scheefgezakte schutting. Tot ze met elkaar in gesprek gingen en het verhaal erachter hoorden. De schutting is hersteld en het contact ook!” Burenruzie is voor niemand prettig. Daarom zoeken wij bemiddelaars die met de bewoners in gesprek gaan om tot een oplossing te komen. Wat doe jij als buurtbemiddelaar: - Na het lezen van de melding, ga je met een collega bemiddelaar op huisbezoek bij de buur die gemeld heeft. - Samen luister je naar het verhaal en de beleving van deze buur - Aansluitend ga je onverwachts met je collega bemiddelaar, langs bij de andere buur, de mogelijke veroorzaker en door de ogen van de eerste buur. - Samen luister je naar het verhaal en de beleving van deze buur. Vaak hetzelfde verhaal… maar dan andersom. - Je blijft neutraal en onpartijdig en gaat op zoek naar het gezamenlijke belang van de buren. - Jij en je collega buurtbemiddelaar proberen om de buren om tafel te krijgen, onder jullie begeleiding en met jullie ondersteuning. - Samen een bemiddelingsgesprek voeren en er mede voor zorgen dat ze in harmonie de deur uit gaan. Het is goed om te weten dat je altijd met een ervaren buurtbemiddelaar op pad gaat. Daarnaast helpen wij je graag om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Jij kan bij ons uiteenlopende trainingen volgen zoals intuïtief bemiddelen, bemiddelen bij kwetsbare mensen, verdieping coaching vaardigheden, bespreekbaar maken van gevoelens, stimuleren eigen kracht etc. En….. weet dat er al ruzie is tussen de buren, dus je kan het niet erger maken. De buurtbemiddelaar die we zoeken: - heeft goede oren - is geduldig en wil mensen helpen zodat zij weer prettig naast elkaar kunnen wonen - kan mensen het gevoel geven dat ze wel gehoord worden - staat open voor heel veel verschillende meningen - wil nieuwe werelden leren kennen Dit maakt het extra leuk voor jou: • Dit werk is heel leerzaam, je ontwikkelt vaardigheden • Verdiepingstrainingen afgestemd op jouw behoefte • Veel persoonlijke aandacht • Teambuildingsactiviteiten • “Buurtbemiddelaars” zijn hele leuke mensen om te leren kennen • Je praat mee over het verder ontwikkelen van buurtbemiddeling • Je geeft in overleg aan hoeveel en wanneer je beschikbaar bent, een bemiddeling duurt gemiddeld 1 a 2 dagdelen. Dus ben jij de vredesstichter die Almelo leefbaarder kan maken? Voel jij je aangesproken door bovenstaande functie? Neem dan contact op via een bericht op Almelo voor elkaar.

Structureel
Almelo

Gastvrouw/heer wijkkamer Hagedoorn, Avedan

Avedan Welzijn

Sta jij open voor mensen en verschillende culturen en help je graag anderen? In onze gezellige wijkkamer de Hagedoorn van Avedan zoeken wij enthousiaste gastvrouwen- en heren voor een aantal uren in de week. Binnen Avedan krijg je de mogelijkheid om jezelf te trainen in bepaalde onderwerpen, bijvoorbeeld om beter voor jezelf op te komen, of hoe je omgaat met mensen met een andere achtergrond. Lijkt jou dit leuk? Bel mij dan gerust om eens kennis te maken met mij en de andere vrijwilligers. Ik hoor graag jouw verhaal!

Structureel
Jongeren
Almelo

Gastheer/-vrouw Wijkcentrum Goossenmaat

Wijkcentrum De Goossenmaat

In Wijkcentrum De Goossenmaat zoeken we representatieve aanpakkers. De activiteiten worden weer opgestart en we kunnen wel wat extra handjes gebruiken op verschillende dagen. Wij kunnen hulp gebruiken bij de begeleiding van diverse activiteiten, zoals Nederlands koken, koffie/thee-voorziening, ruimtes klaarmaken voor de verschillende activiteiten (schuiven van tafels en stoelen) en een beetje schoonmaken. Lijkt het jou leuk om iets te doen in een gezellig team in de wijk neem dan contact met ons op.

Structureel
Almelo

Vakantieopvang voor kinderen

Stichting De Klup Twente /KomErbij

In de laatste 2 weken van de zomervakantie organiseren wij vakantieopvang voor kinderen van het speciaal onderwijs. Deze dagen vinden plaats op 19, 20 en 21 augustus en 26 , 27 en 28 augustus van 09.30 tot 15.30 uur. Deze dagen worden georganiseerd omdat 6 weken vakantie erg lang is voor zowel ouders als de kinderen zelf. Door de=ze opvang bieden wij de ouders ontlasting en de kinderen komen weer in de structuur van de dag voordat ze weer naar school gaan. De hele dag door bieden de vrijwilligers een gevarieerd programma (o.a. knutselen, koken & bakken, sport, muziek, speurtochten, fun-ie-fit en uitjes) aan. We hebben 3 groepen kinderen in oplopende leeftijden. Je krijgt ondersteuning van een beroepskracht. en werkt samen met (zeer) ervaren vrijwilligers. De dankbaarheid die je van ouders krijgt is enorm. Je doet ervaring op met kinderen met een beperking en ziet hen genieten van deze dagen. OP dinsdagavond 16 juli is er een voorbereidingsavond waar je kennis maakt met alle vrijwilligers en waar je samen met hen het programma maakt. De voorkeur is dat je 3 of 6 aaneengesloten dagen meedoet omdat je gekoppeld wordt aan 1 of 2 kinderen. Maar mocht je maar 1 of 2 dagen kunnen reageer dan zeker ook.

19-08-2024 en 5 meer
Jongeren
Almelo

Wil jij ook taalvrijwilliger worden?

Avedan Welzijn

Vrijwilligers van Het Taalpunt helpen inwoners van Almelo die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen of praten. Daarmee ondersteunen ze mensen die oorspronkelijk niet uit Nederland komen, maar ook inwoners die hier zijn geboren en getogen. Ze ondersteunen 1 op 1 of in een groepje. Een uurtje per week of meer, in de bibliotheek, een wijkcentrum of bij mensen thuis? Heel flexibel vrijwilligerswerk dus, wat je helemaal zelf kunt invullen. Het Taalpunt is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die dat mooie werk ook willen doen. Voor je als vrijwilliger aan de slag gaat, krijg je een gratis training van 4 dagdelen om de materialen en doelgroep te leren kennen. De eerstvolgende training is in het najaar van 2024. Je gaat deel uitmaken van een grote groep belangeloze helpers. Daarvoor organiseren we regelmatig leerzame en gezellige bijeenkomsten. En als coordinatoren helpen we je graag op weg en ondersteunen inhoudelijk waar nodig. Meer weten of je aanmelden? Stuur ons een berichtje!

Structureel
Almelo

Hulp bij belastingaangifte

Avedan Welzijn

Ieder jaar helpen de mensen van het Senioren Advies Team een grote groep ouderen bij de belastingaangifte. Voor veel ouderen is het doen van belastingaangifte erg ingewikkeld of stressvol. Door ze hierbij te ondersteunen vergroten we hun leefgenot en zorgen ervoor dat deze mensen langer en gelukkiger zelfstandig kunnen blijven wonen. Het is fijn als je een administratieve achtergrond hebt en helemaal als je ervaring hebt met het doen van belastingaangifte van anderen. Als je vragen hebt, laat het dan weten, ik beantwoord ze graag.

Project
Almelo

Katten voeren

Selda

Katten voeren dagelijks Dag beste dierenvriend. Ik wil graag met mijn gezin weg voor 4 weken. Thuis heb ik 3 katten (15 jaar oud) en ook op straat voer ik er 5. Ondertussen zorg ik ruim 3 jaar voor deze straatkatten. Ik ontdekte ze per toeval . ze worden in de bosjes geboren en proberen te overleven. Gelukkig heb ik 4 andere straatkatten kunnen plaatsen bij gezinnen. Tijdens de zomervakantie wil ik dus voor eens weg, zonder zorgen. Wie wil de zorg tijdelijk van me overnemen. Het gaat mij erom deze hulpbehoevende lieve dieren te voeren. Uiteraard tegen een vrijwilligersvergoeding

Project
Almelo, Tubbergen, Enschede, Rijssen-Holten

Vrijwilligers Hospice Leendert Vriel Almelo

Leendert Vriel Almelo

Wil jij als vrijwilliger in Hospice Leendert Vriel Almelo aan de slag? Ben jij wekelijks een dienst beschikbaar tussen 7.00 en 23.00 uur? (geen nachten) En ook af en toe een weekend of een feestdag? Wij zoeken • Rustbrengers, die altijd oog en oor hebben voor onze bewoners en hun naasten en die tevens kunnen omgaan met ernstige zieke mensen, met verlies en rouw en een invoelend vermogen hebben • Aanpakkers, die bereid zijn om lichte verzorgende taken uit te voeren • Meedenkers, die met hun inzichten ons bijna-thuis-huis tot een warm thuis weten uit te bouwen • No-nonsens-types, die hun hand niet omdraaien voor de was of de strijk • Betrouwbare mensen, die ER gewoon ZIJN, wanneer dat nodig is en ook in de weekenden en op feestdagen soms een steentje bij kunnen dragen Heb jij dat in je? Sta je stabiel in het leven en heb je je eigen verliezen goed verwerkt? Dan zijn we op zoek naar jou! Leendert Vriel Almelo e.o., heeft sinds september 2022 een Hospice van het type Bijna- Thuis-Huis. Het Hospice is gehuisvest aan de Brouwerijstraat 1 in Almelo (in de Koppel) en is bedoeld voor mensen in de laatste fase van hun leven. Ons hospice is van alle gemakken voorzien. Het heeft ruime appartementen voorzien van een eigen badkamer, toilet en keukenblok. De medische en verpleegkundige zorg wordt, net als thuis, gegeven door de verpleegkundigen van ZorgAccent samen met de eigen huisarts. ZorgAccent levert ook de nachtdiensten, die worden niet door vrijwilligers ingevuld. Alle andere warme zorg en aandacht wordt gegeven door een groep enthousiaste en speciaal getrainde vrijwilligers, samen met de naasten. Je bent aanwezig op basis van een rooster, dat je zelf mag invullen zodat het past in je eigen agenda. De diensten lopen van 7-11, 11-15, 15-19 en van 19-23 uur. Je werkt samen met een collega vrijwilliger en de verpleegkundige is binnen handbereik. Uiteraard krijg je een (gedegen) basistraining om je voor te bereiden op je taak alvorens je aan de slag gaat. We bieden een enthousiast team, een prima reiskostenvergoeding, regelmatige scholingen en gezellige bijeenkomsten met je collegae. Als dit je aanspreekt, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. Hoe? Stuur ons een berichtje via de website www.hospicealmelo.nl of mail [email protected]

Structureel