Voorzitter bestuur

Voorzitter bestuur

Plaats:
Haarlemmermeer
Categorie:
Bestuur & strategie
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie met 84 afdelingen en meer dan 700 activiteiten. Haarlemmermeer is een van deze afdelingen. Elke afdeling heeft een bestuur.

Wij geven ondersteuning van mens tot mens op het gebied van maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw. Wij streven ernaar dat mensen, wij noemen ze deelnemers, door het contact met de Humanitas vrijwilliger snel hun leven weer zelf kunnen oppakken. Gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid en regie over het eigen leven houden zijn de kernwaarden van Humanitas. Bel ons voor meer informatie [telefoonnummer verborgen]

Jaarlijks ondersteunen rond de 150 vrijwilligers onder leiding van coördinatoren gemiddeld 225 deelnemers. Zij doen dit op de gebieden: eenzaamheid, thuisadministratie, verlies, opvoeden en opgroeien.
Met ons werk zijn wij dichtbij, menselijk, persoonlijk, toegankelijk voor iedereen ongeacht achtergrond, probleem, geloof of etniciteit.

Het bestuur van de afdeling Haarlemmermeer bestaat uit 5 tot 7 vrijwilligers. Het bestuur is verantwoordelijk voor het in stand houden van de operationele vrijwilligersactiviteiten van de afdeling. Momenteel zijn er twee vacatures in het afdelingsbestuur.


Humanitas Afdeling Haarlemmermeer is op zoek naar
twee bestuursleden.

Maatschappelijke betrokkenheid, vermogen tot samenwerken en het onderschrijven van de kernwaarden van Humanitas zijn een vereiste. De taken binnen het bestuur worden in goed onderling overleg verdeeld.
We hebben op dit moment behoefte aan algemene bestuursleden, een persoon die de website en de PR kan verzorgen en een persoon die taken van onze penningmeester over kan nemen m.b.t. de activiteit Thuisadministratie.
Met de bestuurswerkzaamheden is 4 tot 6 uur per week gemoeid.

Beschik je over maatschappelijk en organisatorisch inzicht en kun je zelfstandig en in teamverband werken? Dan ben je bij Humanitas aan het goede adres!

Om ervoor te zorgen dat je als bestuurslid voorbereid aan de slag gaat, bieden we een basistraining voor nieuwe bestuurders aan. Verder zorgt Humanitas voor een WA-verzekering tijdens het werk en vergoedt het de noodzakelijk te maken onkosten.

  • De hulpvraag van Humanitas is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
  • Humanitas is eerder via deze website geholpen
Laat Humanitas weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Humanitas Haarlemmermeer
Geplaatst door:
Profielfoto van Humanitas
65% profielsterkte
  • De hulpvraag van Humanitas is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
  • Humanitas is eerder via deze website geholpen
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Humanitas namens Humanitas Haarlemmermeer

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Steun bij Verlies Haarlemmermeer Erop uit, Maatjes & buddy's