Coördinator Activiteiten bij De Zonnebloem Amstelveen

Plaats:
Amstelveen
Categorie:
Administratie, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Coördinator Activiteiten bij De Zonnebloem Amstelveen

Ben je goed in het onderhouden van sociale contacten? Kun je je makkelijk inleven in anderen en vind je het leuk om dingen te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Zonnebloem, afdeling Amstelveen is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de coördinator voor onze Activiteitencommissie wil zijn. We zorgen voor betekenisvolle ontmoetingen tussen vrijwilligers en mensen (alle leeftijden) met een fysieke beperking. Dit kan gaan om gezellig een kop koffie drinken, samen een boodschap doen of bezoek aan een concert. Daarnaast worden er het hele jaar allerlei activiteiten georganiseerd waarbij altijd begeleiding nodig is. Met een beetje hulp kunnen mensen zoveel meer dan je denkt.

Alles draait bij de Coördinator Activiteiten om het organiseren van leuke activiteiten voor de gasten en ze zo een prachtige dag te bezorgen. Hierbij kun je denken aan een spelletjesmiddag, een bezoek aan een museum, de Keukenhof, een boottocht of het strand. Hier is het ook mogelijk om samen met bepaalde service organisaties (Rotary, Lions, etc.) of bedrijven op te trekken. De coördinator maakt hierbij samen met de andere leden van de Activiteitencommissie de jaarplanning voor de activiteiten, stelt het benodigde budget op in samenwerking met de Penningmeester, stuurt de vrijwilligers aan en leidt de verschillende activiteiten in goede banen. Als er uitdagingen ontstaan tijdens activiteiten is de Coördinator verantwoordelijk voor het vinden van passende oplossingen. Computervaardigheden zijn een vereiste en projectmanagement en administratieve vaardigheden zijn zeer welkom!

Je kunt de benodigde tijd zelf indelen. Samen met de andere vrijwilligers bij de Activiteitencommissie bepaal je hoeveel tijd er wanneer nodig is en wat jij beschikbaar hebt. Heb je interesse of wil je meer informatie? Reageer naar ons via onderstaande knop.

Op dit moment zijn er geen activiteiten, maar we denken al na over de heropstart. Daarom willen we nu al met je in gesprek komen.
Uiteraard volgen we bij al onze activiteiten en contacten de richtlijnen vanuit het RIVM en werken onze vrijwilligers coronaproof.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Carla is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Carla is eerder via deze website geholpen
  • Carla heeft 1 aanbeveling ontvangen
Laat Carla weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
 

Veiligheid voorop: Log in of registreer!

Telefoonnummer bekijken? Vul hieronder snel je gegevens in of log in met je account.

Log in of registreer!

Veiligheid voorop. Vul hieronder snel je gegevens in of log in met je account om het telefoonnummer te zien.

Aangesloten bij:
organisatie logo De Zonnebloem Amstelveen
Geplaatst door:
Profielfoto van Carla
40% profielsterkte
  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Carla is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Carla is eerder via deze website geholpen
  • Carla heeft 1 aanbeveling ontvangen
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Carla namens De Zonnebloem Amstelveen

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Heb je een luisterend oor, hou je van contacten met mensen! Amstelveen Gezelschap, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Maatjes & buddy's