Kom in beweging met Rico Verhoeven!

Tip anderen via:

Kom in beweging met Rico Verhoeven!

Je kan als jongere zo weinig in deze moeilijke tijd. Je kan niet of minder naar school, je baantje in de horeca staat op een laag pitje, vakantie zit er zeker niet in en er zijn ook nog eens geen festivals. Juist nú is er dus tijd om na te denken, je te laten inspireren over wat je nou echt wil en daarmee heel gericht in beweging te komen en vooral ook te blijven.

Zet jezelf in de actiemodus en kom van die bank af! Ik daag jou uit om in beweging te komen en te blijven én tegelijkertijd ook nog eens iets voor een ander te betekenen die wel een peptalk kan gebruiken. Zo draag je iets bij aan de maatschappij én ben je zelf ook goed bezig. Want ook in jouw buurt zijn er vast mensen die op mentaal vlak wel wat hulp kunnen gebruiken. Bel of whatsapp een vriend of vriendin die mentaal wat hulp kan gebruiken om samen te kletsen, een rondje te gaan lopen, hardlopen of fietsen, ga samen iets doen of organiseer een balkon- party voor jouw flatgenoten. Zo maak je deze uitdagende tijd voor de ander een beetje fijner, maar ook voor jezelf.

MEEDOEN
Zorg goed voor elkaar en voor jezelf! Jij doet toch ook mee om mensen te helpen die mentaal wat hulp kunnen gebruiken? Klik op ‘Ik doe mee’ dan sturen we je meer informatie over hoe het werkt.

Tot snel! - Rico

Ik doe mee
Geplaatst door:
Profielfoto van Rico
55% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Rico
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Rico is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Rico is eerder via deze website geholpen
Coronahulp:
Ja
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
eenmalig