Enthousiast staflid voor Scouting Prinses Irene

Plaats:
Kortendijk (Roosendaal)
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Sporten, Creatief & muziek
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
soms
Tip anderen via:

Enthousiast staflid voor Scouting Prinses Irene

Vindt je het leuk om kinderen te vermaken? Is er voor jou een uitdaging om scouting/survival technieken onder de knie te krijgen en dit aan kinderen te leren? Doe je een studie en heb je nog uren te besteden aan vrijwilligerswerk?

Dan zijn we op zoek naar jou! Scouting Prinses Irene is op namelijk op zoek naar uitbreiding van onze groep vrijwilligers. Voornamelijk voor de Scouts (jongens en meisjes en 11 tm 15 jaar)

Met slechts een dagdeel per week kan jij mede ervoor zorgen dat onze leden elke week een uitdagende, leuke en leerzame activiteiten kunnen doen.
En als iedere week een probleem is vanwege studie of werk, dan is er uiteraard altijd de mogelijkheid om tweewekelijks aanwezig te zijn.
Laat je uitdagen!

Je inzet als vrijwilliger belonen wij met een nieuwe groep vrienden, een lekkere BBQ elk seizoen, ontwikkeling van je competenties en cv, en een goed gevoel elke week!

Lijkt je dit leuk, stuur ons dan een bericht!

Heb je nog vrienden, kennissen of familie die misschien wel een zinnige tijdsbesteding kunnen gebruiken of eens achter de computer vandaan mogen komen, nodig ze eens uit om (samen) langs te komen bij Scouting Prinses Irene!

Elke zaterdag (muv de zomervakantie) komen onze leden zo'n anderhalf tot 2 uur langs op ons gebouw aan de Lavadijk in Roosendaal. Elke week doen ze wat anders, bijv. spelletjes, knutselen maar ook echte Scouting activiteiten zoals vuur maken, vlot varen en tochttechnieken leren. We proberen altijd een goede mix te vinden tussen leuke en leerzame activiteiten waarmee de kinderen zich kunnen ontwikkelen. De ene keer binnen, en een andere keer weer buiten, bijvoorbeeld in het bos.

Voor deze opkomsten hebben we vrijwilligers nodig die het voorbereiden en tijdens dat de kinderen er zijn het begeleiden. Naderhand natuurlijk opruimen en met je team nog even nabespreken. Afhankelijk van de leeftijdsgroep (we hebben er 5) zijn de tijden op zaterdag verschillend, waardoor je bijvoorbeeld alleen in de ochtend of juist alleen in de middag nodig bent. Op onze website ([website verborgen]) staan de precieze tijden en leeftijdsgroepen.

Uiteraard is het mogelijk om als part-time staflid aan de slag te gaan. Veel van onze vrijwilligers zijn om de week aanwezig vanwege studie of gezin. Het kan voorkomen dat je door de weeks ook nodig bent voor bijv. vergaderingen, maar dat gaat altijd in samenspraak met het team.

Mocht je meer informatie willen of een keer vrijblijvend langs komen om een beter beeld te krijgen van ons als vereniging en de werkzaamheden die onze vrijwilligers doen, neem dan gerust contact op!

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Wouter is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Roosendaalvoorelkaar
  • Wouter is eerder via deze website geholpen
Laat Wouter weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
 

Veiligheid voorop: Log in of registreer!

Telefoonnummer bekijken? Vul hieronder snel je gegevens in of log in met je account.

Log in of registreer!

Veiligheid voorop. Vul hieronder snel je gegevens in of log in met je account om het telefoonnummer te zien.

Aangesloten bij:
organisatie logo Scouting Prinses Irene
Geplaatst door:
Profielfoto van Wouter
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Wouter
  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Wouter is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Roosendaalvoorelkaar
  • Wouter is eerder via deze website geholpen
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
soms