csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Penningmeester Stichting De Draaikolk

Het sport- en zalencentrum “De Draaikolk” is een multifunctioneel gebouw dat is ondergebracht in een stichting. Behalve een sportzaal en biljartruimte, beschikt het over diverse vergaderzalen, een kantoor en een foyer. Het doel van de Stichting is het op een zo goed mogelijke wijze beheren en exploiteren van De Draaikolk ten behoeve van C.S.A.V. Turnlust en andere externe gebruikers/verenigingen. De huidige penningmeester heeft te kennen gegeven zijn werkzaamheden te willen overdragen. Daarom is de stichting op zoek naar een: Penningmeester De penningmeester maakt deel uit van een bestuur bestaande uit 6 tot 9 mensen. Naast de specifieke taken die hieronder in het functieprofiel zijn opgenomen is elk bestuurslid verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering daarvan. Verder is haar belangrijkste taak het besturen van de stichting. Deze taak omvat in feite alles om de stichting in stand te houden. Het bestuur doet dan ook al datgene dat noodzakelijk is om de stichting intern en extern goed te laten functioneren. Functieprofiel: De penningmeester: • Is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het financieel beleid van de stichting. • Houdt de kas bij en beheert de bankrekeningen. • Verricht en ontvangt betalingen. • Stelt de begroting op en bewaakt de plannen van het bestuur aan de hand van de begroting. • Maakt (periodieke) financiële overzichten voor de sturing van de begroting. • Maakt het financieel jaarverslag. • Is verantwoordelijk voor de te voeren administratie (inboeken van debiteuren- en crediteurenfacturen, belastingaangifte, debiteurenbeheer etc.) Voor de functie is het belangrijk dat de penningmeester betrokken is bij de stichting en bij voorkeur financieel onderlegd is. Enige kennis van een boekhoudprogramma (bijvoorbeeld Snelstart) en Excel zijn minimale eisen. De werkzaamheden kunnen grotendeels “thuis” worden verricht. Beschikbaarheid voor overleg op een vast moment in de week (1 dagdeel) op de locatie is gewenst. Van groot belang zijn een open houding, bereid tot samenwerking en gemakkelijk kunnen communiceren met diverse geledingen binnen de stichting. U kunt uw reactie via deze site sturen

Lees meer

structureel

Den Helder

Gastvrijheid & horeca
Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie

Beschrijving

Het sport- en zalencentrum “De Draaikolk” is een multifunctioneel gebouw dat is ondergebracht in een stichting. Behalve een sportzaal en biljartruimte, beschikt het over diverse vergaderzalen, een kantoor en een foyer.
Het doel van de Stichting is het op een zo goed mogelijke wijze beheren en exploiteren van De Draaikolk ten behoeve van C.S.A.V. Turnlust en andere externe gebruikers/verenigingen.
De huidige penningmeester heeft te kennen gegeven zijn werkzaamheden te willen overdragen. Daarom is de stichting op zoek naar een:
Penningmeester
De penningmeester maakt deel uit van een bestuur bestaande uit 6 tot 9 mensen. Naast de specifieke taken die hieronder in het functieprofiel zijn opgenomen is elk bestuurslid verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering daarvan.
Verder is haar belangrijkste taak het besturen van de stichting. Deze taak omvat in feite alles om de stichting in stand te houden. Het bestuur doet dan ook al datgene dat noodzakelijk is om de stichting intern en extern goed te laten functioneren.
Functieprofiel:
De penningmeester:
• Is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het financieel beleid van de stichting.
• Houdt de kas bij en beheert de bankrekeningen.
• Verricht en ontvangt betalingen.
• Stelt de begroting op en bewaakt de plannen van het bestuur aan de hand van de begroting.
• Maakt (periodieke) financiële overzichten voor de sturing van de begroting.
• Maakt het financieel jaarverslag.
• Is verantwoordelijk voor de te voeren administratie (inboeken van debiteuren- en crediteurenfacturen, belastingaangifte, debiteurenbeheer etc.)
Voor de functie is het belangrijk dat de penningmeester betrokken is bij de stichting en bij voorkeur financieel onderlegd is. Enige kennis van een boekhoudprogramma (bijvoorbeeld Snelstart) en Excel zijn minimale eisen.
De werkzaamheden kunnen grotendeels “thuis” worden verricht. Beschikbaarheid voor overleg op een vast moment in de week (1 dagdeel) op de locatie is gewenst. Van groot belang zijn een open houding, bereid tot samenwerking en gemakkelijk kunnen communiceren met diverse geledingen binnen de stichting.
U kunt uw reactie via deze site sturen

Praktische informatie

Wekelijks 8 tot 15 uur

Locatie

Den Helder

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Evenementen & festivals

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting De Draaikolk

Den Helder

Vrijwillige Groenbeheerder

Stichting De Draaikolk

Als groenbeheerder ben je vooral bezig met werkzaamheden, zoals schoffelen, maaien, vegen, wieden en snoeien rondom ons zalencomplex. Heb je kennis van tuinonderhoud is dat een fijne bijkomstigheid, maar belangrijker is dat je het leuk vindt in en met groen te werken. De dagen dat je beschikbaar bent hiervoor zijn vrij in te delen. Heb je hier vragen over of ben je enthousiast geworden, neem dan vooral even contact met ons op. Deze taak is wellicht jou taak binnen ons gezellige, sociale en enthousiaste vrijwilligersteam!

Structureel
Den Helder

Schoonmaakmedewerkers

Stichting De Draaikolk

Voor ons zalencomplex zijn we op zoek naar schoonmaakmedewerkers. De dagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de tijden van 08.30 tot 10.30. Met een leuk en gezellig team, dat wij binnen onze organisatie hebben, pakken we gezamenlijk en in overleg de diverse taken en werkzaamheden op. De dagen zijn in overleg en er kan met collega's/medewerkers geruild worden. Bij interesse kunnen we overleggen welke dagen de voorkeur naar uitgaat. Voor niets gaat de zon op, maar wij waarderen onze vrijwilligers en daar staat uiteraard wat tegenover. Ook dat kunnen we bespreken wanneer u reageert en we kijken of u in deze wat voor ons kan en wilt betekenen. En wilt u meer binnen onze organisatie doen? Laat dit vooral weten!

Structureel
Den Helder

Multifunctionele handjes

Stichting De Draaikolk

Wij kunnen aanvulling gebruiken in ons gezellige enthousiaste team. Er zijn veel taken te verdelen, er is altijd wel iets dat je past. Ben je een kei in schoonmaken, een horecatopper, heb je twee rechterhandjes? Of wil je op andere wijze meerwaarde hebben binnen ons team, ben je bijvoorbeeld een social mediabeest of denk je in de organisatie van het bestuur een goede aanvulling te zijn? Wij kunnen met elkaar kijken naar een passende invulling :). Neem contact op via mail: [email protected]

Structureel

Anderen bekeken ook

Den Helder, Schagen, Hollands Kroon

Groepsbegeleiders Kindervakantieweek gezocht!

Humanitas

Ieder kind verdient een vakantie. Maar voor sommige kinderen is een vakantie niet zo vanzelfsprekend, door de omstandigheden thuis zoals gezondheid of de financiële situatie. Humanitas Kop van Noord-Holland organiseert een vakantieweek voor kinderen tussen de 8 en 10 jaar uit de gemeente Hollands Kroon, Den Helder en Schagen. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tijdens de week aan de slag willen als groepsbegeleider. Samen met een andere groepsleider begeleid je een week lang een groepje van 6 kinderen bij alle activiteiten. Van spellen tot aan eetmomenten, je bent voor de kinderen die week hun vaste aanspreekpunt. De week vindt plaats bij het Boshuis te Wieringerwerf. Ben jij beschikbaar van 27 juli tot en met 3 augustus en lijkt het jou leuk om kinderen een fantastische vakantie te bezorgen? Neem dan contact op met coördinator Kaylie Voor een sfeerimpressie van de week: https://www.youtube.com/watch?v=7nYVCd9EAqk

27-07-2024 en 7 meer
Jongeren
(kleine) groepen
Den Helder

Vrijwilligers kringloopwinkel Het Boelhuys

Het Boelhuys

Voor onze niet commercieel kringloopwinkel het Boelhuys zoeken wij diversen vrijwilligers. Te weten winkel medewerkers voor de volgende afdelingen: kleding, huisraad, boeken speelgoed en meubelhal.Transport medewerkers voor het ophalen van huisraad en meubels in Den Helder en Julianadorp. Sorteerders voor binnengekomen huisraad en kleding. De netto opbrengst van het Boelhuys is bestemd voor stichting Present Den Helder.

Structureel
Jongeren
Den Helder, Hollands Kroon

EHBO vrijwilligers gezocht

EHBO Den Helder

Wij zijn een gezellige en professionele EHBO vereniging voor het behalen van je EHBO-diploma. Maar de cursus is niet het enige! Wij bemannen op verschillende evenementen in en rond Den Helder met veel enthousiasme de EHBO-posten. Voor het ondersteunen van evenementen zoeken wij nog vrijwilligers! Heb je geen EHBO diploma dan kan je die bij onze vereniging halen. De kosten hiervoor worden door aanvullende ziektekosten verzekeringen vergoed.

Structureel
Hollands Kroon, Den Helder, Schagen

Zomereenzaamheid

Humanitas

Mooi weer, overal gezelligheid in de buurt en leuke berichten op Facebook met mooie zomerfoto’s. Voor veel mensen is de zomer het ultieme jaargetijde voor samen zijn, leuke activiteiten en gezelligheid. Maar voor heel veel (oudere) mensen is het zomerseizoen een tijd van eenzaamheid. De clubs en verenigingen hebben zomerstop, de familie en vrienden gaan op vakantie. Voor een groot aantal mensen is vakantie niet haalbaar, dat kan door fysieke beperkingen zijn, maar ook financieel kan dit soms niet mogelijk zijn. In deze situaties komt eenzaamheid om de hoek kijken. Heb jij tijd over in de zomer en wil je je inzetten voor een eenzame persoon in jouw buurt? Neem dan contact op met Humanitas Kop van Noord Holland.

Structureel
Jongeren
Den Helder

Vrijwillige Groenbeheerder

Stichting De Draaikolk

Als groenbeheerder ben je vooral bezig met werkzaamheden, zoals schoffelen, maaien, vegen, wieden en snoeien rondom ons zalencomplex. Heb je kennis van tuinonderhoud is dat een fijne bijkomstigheid, maar belangrijker is dat je het leuk vindt in en met groen te werken. De dagen dat je beschikbaar bent hiervoor zijn vrij in te delen. Heb je hier vragen over of ben je enthousiast geworden, neem dan vooral even contact met ons op. Deze taak is wellicht jou taak binnen ons gezellige, sociale en enthousiaste vrijwilligersteam!

Structureel
Utrecht, Maassluis, Schiedam, 's-Gravenhage, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Opsterland, Amsterdam, Rotterdam, Assen, Zoetermeer, Westland, Huizen, Heerde, Eindhoven, Nieuwegein, Purmerend, Nieuwkoop, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Alkmaar, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Zutphen, Zwolle, Nijmegen, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Den Helder, Almelo, Wageningen, Middelburg, Arnhem, Breda, Leiden, Deventer, Súdwest-Fryslân, Apeldoorn, Amersfoort, Roermond, Lelystad, Bronckhorst, Zandvoort, Zeist, Harderwijk, Roosendaal, Hilversum, Oldenzaal, Heeze-Leende, Dijk en Waard, Ede, Hoorn

Help jij Shahed (17) de Havo afronden?

OpenEmbassy

Shahed (17) wil graag de Havo afronden. Help jij haar met het Nederlands? Dankzij hulp van een ander thuisonderwijsmaatje, kon Shahed met goede cijfers haar Vmbo afronden. Nu zit ze in 4 Havo en kan ze opnieuw wat extra ondersteuning gebruiken. Ze is op zoek naar een online TOMaatje die haar wil helpen om haar middelbare school tot een succesvol einde te brengen. Wil jij iemand helpen om haar potentie waar te maken? We zoeken voor Shahed een vrijwilliger die: - Eens per week online les wilt geven. - Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal. - Niet bang is om de leerstof van bovenbouw middShahed om te zorgen dat jullie goede afspraken kunnen maken. In overleg spreek je een moment in de week af waarop je online kunt ondersteunen. Daarna is het zorgen voor leuk contact met elkaar en vooral veel samen huiswerk maken. Hoe ondersteunen wij je? Vanuit TOMaatjes ontvang je begeleiding aan de start, met tips voor lesinhoud en toegang tot de community met andere TOMaatjes erin. Elke 1-2 maanden is er een online intervisie met lezingen van professionals of kan je in groepjes bespreken hoe je meer uit de bijlessen kunt halen. Wat heb ik ervoor nodig? - Openstaan voor een andere cultuur. - Voordat je kunt starten, vragen we kosteloos een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Als die binnen is, kan je zo snel mogelijk beginnen. - Zin om te helpen met wat er in de bovenbouw van de Havo allemaal aan bod komt. Thuisonderwijsmaatje zijn is echt een hele dankbare taak. Het begint met bijles, maar veel van onze vrijwilligers bouwen echt een band op met het gezin waar ze werken. Het vorige TOMaatje van Shahed schreef dit over haar: "Tot afgelopen zomervakantie heb ik (als TOMaatje) een Syrisch meisje 3 jaar lang begeleid, hierin is ze omgestroomd van kader naar theoretisch met als eindresultaat een t-diploma met een gemiddelde boven de zeven. Een prachtig resultaat waar ik zeer veel voldoening aan heb overgehouden, en nog altijd mag ze op mij terugvallen. Mijn beloning was haar gezichtsuitdrukking en die van haar ouders toen ik onverwacht op de diplomering verscheen." We hopen je snel te verwelkomen als TOMaatje voor Shahed of één van de vele andere kinderen hulp kunnen gebruiken.

Structureel
Den Helder

Diverse wandel maatjes gezocht!!

Omring

Voor diverse cliënten in de Golfstroom zijn we opzoek naar een wandel maatje. Voor kleine boodschapjes, een rondje om, een frisse neus en een gezellig gesprek. De meeste bewoners die een maatje zoeken zitten wel in een rolstoel. U moet dus zelf wel fysiek een rolstoel kunnen duwen. Dag en tijd in overleg met u en de bewoner. 1x per week zou fijn zijn. Beschikt u over een klein beetje tijd over, heeft u affiniteit met ouderen en luistert u graag naar de mooie oude verhalen die onze bewoners vertellen, beheerst u goed de Nederlandse taal dan zijn wij zeker opzoek naar u! Wij zijn maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar. Met vriendelijke groeten Desiree en Iris

Structureel
Jongeren
Den Helder

Ondersteuning bij de beweeglessen!

Omring

Op de vrijdagmorgen van 9.45-10.30 uur is er in ons restaurant in de Golfstroom "meer bewegen voor ouderen gym", dit wordt al jaren gegeven door onze vaste vrijwilligster. Deze zoekt een paar extra handen. Ook wordt er op maandagmiddag les gegeven door onze beweegagoog Romy, ook zij zoekt een paar extra handen, deze les is van 15.30-16.15 uur Wat vragen wij van jou: Het voornaamste is het ophalen van de deelnemers en klaarzetten van materialen. . Je kan dan gezellig meedoen met de les, daarna samen ruimen we de spullen weer op. Na afloop drinken we een kopje koffie Uiteraard moet je wel begaan zijn met de doelgroep ouderen en zelf van bewegen houden. Alles gaat op een laagdrempelige manier. We liggen niet meer met matjes op de grond maar doen alles vanuit de stoel Lijkt het je leuk, loop dan vooral eens binnen om een kijkje te nemen, wil je meer info of je eigen aanmelden kan je contact opnemen met Desiree 0223540896 [email protected]

Eenmalig
Den Helder

Vrijwilliger voor uitlaten van de hond

MEE & De Wering

Voor een cliënt zoeken wij een vrijwilliger die af en toe een rondje kan lopen met hond Yucca. Client woont in Lyceumhof, Yucca is alert op het begin maar uiteindelijk lief en rustig. Echter is enige ervaring met honden gewenst om haar gedrag te kunnen lezen. Er is al 1 vrijwilligster die regelmatig met de hond loopt, het zou fijn zijn als er naast haar nog iemand 1 of 2 keer per week de hond kan uitlaten. Als u interesse heeft, hoor ik dat graag!

Structureel