Enthousiast nieuw bestuurslid (penningmeester) afdeling West-Friesland

Plaats:
Hoorn-Noord (Hoorn), Westerkoggenland (Koggenland), Opmeer, Wognum (Medemblik), Enkhuizen, Stede Broec, Hoogkarspel (Drechterland)
Categorie:
Bestuur & strategie
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Enthousiast nieuw bestuurslid (penningmeester) afdeling West-Friesland

De vrijwilligers van de afdeling West-Friesland van het Nederlandse Rode Kruis zoeken

een penningmeester

Wat is er nu mooier dan je vrije tijd besteden aan vrijwillig werken bij de grootste humanitaire noodhulporganisatie van de wereld? Kom werken bij het Nederlandse Rode Kruis, want wij hebben je nodig. In dit geval in West-Friesland, waar we hulp bieden bij veel (sport)evenementen en festivals, ouderen helpen om langer zelfstandig en vooral veilig te kunnen blijven wonen en EHBO lessen geven, o.a. aan visueel gehandicapten.

Het helpen van mensen in nood, om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt; dát is waar het Rode Kruis voor staat. En dit alles voornamelijk op basis van vrijwillige hulp en ondersteuning.

De afdeling
We willen graag doorgaan met de activiteiten die al goed lopen, maar hebben ook de ambitie om nieuwe wegen in te slaan om zo nog meer mensen te kunnen helpen in West Friesland. Voor het nieuwe bestuur hebben we inmiddels een voorzitter een secretaris en bestuurslid Hulpverlening. We zoeken nog een penningmeester, die samen met de nieuwe bestuursleden richting en leiding willen geven aan deze mooie afdeling.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarbegroting en jaarrekening van de afdeling. Samen met de coördinator Fondsenwerving probeer je zo veel mogelijk inkomsten te genereren voor de afdeling (o.a. door collecte en fondsenwervende activiteiten). Daarnaast zorg je er natuurlijk voor dat de uitgaven van de afdeling overeenkomstig en binnen begroting blijven. Het Rode Kruis werkt met Exact online. Kennis van dit systeem is dus een pré.

Wat verwachten wij van de leden van het nieuwe bestuur

Je weet van ons, vrijwilligers van de afdeling, een team te maken en laat merken dat je trots bent op wat we doen en waar we voor staan.

Wat wij bieden
In de eerste plaats de voldoening dat je iets kunt betekenen voor de maatschappij en je talent kunt inzetten. In de tweede plaats bieden we ontwikkelmogelijkheden en een reis- en onkostenvergoeding.

Hebben we je enthousiast kunnen maken?
Stuur dan je motivatie via deze site. Geef s.v.p. duidelijk aan in welke bestuursfunctie je geïnteresseerd bent.

We hopen je snel te ontmoeten!

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Terezka is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Terezka is eerder via deze website geholpen
  • Terezka heeft 3 aanbevelingen ontvangen
Laat Terezka weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
 

Veiligheid voorop: Log in of registreer!

Telefoonnummer bekijken? Vul hieronder snel je gegevens in of log in met je account.

Log in of registreer!

Veiligheid voorop. Vul hieronder snel je gegevens in of log in met je account om het telefoonnummer te zien.

Geplaatst door:
Profielfoto van Terezka
40% profielsterkte
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Terezka is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Terezka is eerder via deze website geholpen
  • Terezka heeft 3 aanbevelingen ontvangen
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Terezka namens Rode Kruis afdeling Noord-Holland Noord

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Hulpverleners Noodhulpteam afd. Texel Het Oude Land en duingebied (Texel) Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Gastheer/-vrouw EHBO-cursussen afd. Noord-Kennemerland Oudorp (Alkmaar), Heiloo-West (Heiloo), Egmond-Binnen (Bergen (NH.)), Schagen, Castricum-Noord (Castricum), Bomen- Recreatiewijk (Heerhugowaard) Gastvrouw / -heer
  Motiverende Afdelingscoördinatoren Evenementenhulp Rode Kruis West-Friesland Hoorn-Noord (Hoorn), Hoogkarspel (Drechterland), Enkhuizen, Stede Broec, Westerkoggenland (Koggenland), Opmeer, Wognum (Medemblik) Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Secretaris district NHN Heiloo-West (Heiloo), Kersenboogerd-Zuid (Hoorn), Bomen- Recreatiewijk (Heerhugowaard), Egmond-Binnen (Bergen (NH.)), Anna Paulowna (Hollands Kroon), Oudorp (Alkmaar), Sint Maarten (Schagen), Akersloot (Castricum) Bestuur & strategie
  Penningmeester Noord-Kennemerland Oudorp (Alkmaar), Bomen- Recreatiewijk (Heerhugowaard), Castricum-Noord (Castricum), Schagen, Egmond-Binnen (Bergen (NH.)), Heiloo-West (Heiloo), Venenlaan-kwartier (Hoorn) Bestuur & strategie