Scouting Scheveningen zoekt bestuursleden en ondersteuning

Plaats:
Belgisch Park ('s-Gravenhage)
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Scouting Scheveningen zoekt bestuursleden en ondersteuning

Ben jij op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding? Bij Scouting Sint Jorisgroep 5 zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

In ons teams van vrijwilligers kennen we diverse rollen. Scoutingleiders zijn de bekendste, als je denkt aan Scouting. Maar bestuurders en ondersteuners zijn net zo belangrijk binnen een vrijwilligersorganisatie. Zij kunnen de tijd die ze in de vrijwilligersfunctie stoppen, flexibeler indelen, waardoor je dit gemakkelijk kan combineren met andere bezigheden.

Voor onze organisatie zijn we bijvoorbeeld op zoek naar:
- Kun je gemakkelijk een groep mensen aansturen? Als voorzitter leidt jij onze groep vrijwilligers naar een hoger level.
- Als ondersteuner kun je je inzetten bij onze evenementen. Vind je het leuk om groepsactiviteiten te organiseren? Of lijkt een koningsdagfeestje je wel iets? Met jouw organisatie talent kun je hier je steentje bijdragen.
- Soms komt het voor dat één van onze leiders ziek is. Lukt het je niet om op wekelijkse basis te komen, maar lijkt het je wel leuk om activiteiten voor onze jeugdleden te begeleiden? Op invalbasis kun jij ons op zaterdag helpen.

Onze scoutingactiviteiten voor onze jeugdleden starten op ons groepshuis, midden in Scheveningen. Dicht bij het bos, stand en duinen, geeft ons veel mogelijkheden om veel uitdagende activiteiten buiten in te natuur te doen. Bij Scouting ligt de nadruk op samen, spelen, buiten en uitdaging. Dat vindt je ook terug in de activiteiten die we aanbieden, die elke week weer anders zijn. Dat maakt Scouting zo leuk en afwisselend.

Ben je ouder dan 17 jaar en lijkt besturen of onze organisatie ondersteunen je een leuke uitdaging? Stuur dan een bericht en wij nemen contact met je op

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Laura is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Laura weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Scouting Sint Jorisgroep 5
Geplaatst door:
Profielfoto van Laura
100% profielsterkte
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Laura is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Laura namens Scouting Sint Jorisgroep 5

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Kinderactiviteiten organiseren bij Scouting Scheveningen Belgisch Park ('s-Gravenhage) Activiteitenbegeleiding, Sporten, Maatjes & buddy's