Studio15 zoekt vrijwilligers!

Studio15 zoekt vrijwilligers!

Plaats:
Almelo
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Toezicht & beheer
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Studio15 biedt jongeren de kans zich professioneel te ontwikkelen op het gebied van Muziek, Performance, Film, Fotografie en nog veel meer! Studio15 is een creatieve broedplaats waar jongeren (in de leeftijd van 12 tot 30 jaar) op het gebied van kunst en cultuur hun talenten kunnen ontwikkelen.

Studio15 biedt voor zowel jongeren (onze doelgroep) als volwassenen vrijwilligersplekken. Binnen het vrijwilligerswerk bij Studio15 willen we ook zoveel mogelijk ruimte bieden voor de vrijwilliger om persoonlijke doelen te formuleren, ontwikkelen en behalen.

Bij Studio15 zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de functies:

- Receptionist(e)
De receptionist(e) draagt de verantwoordelijkheid voor een goed verloop van de receptie. Je wordt blij van contact met deelnemers en straalt dit uit, jij bent het visitekaartje van Studio15. Je bent in staat om vriendelijk te communiceren en kan goed organiseren. Jouw werkplek is altijd netjes en op orde. Je kunt met enthousiasme nieuwe deelnemers verwelkomen en kan klachten goed afhandelen.

- Beheerder
Als beheerder draag je verantwoordelijkheid voor het in orde maken van de studioruimtes. Je helpt de deelnemers met het aansluiten van de materialen en zorgt dat ze weten hoe het mengpaneel en de microfoon werken. Je begeleidt hen naar de ruimtes en helpt bij technische problemen. Ook zorg je ervoor dat studio’s schoon zijn en dat deelnemers goed met de materialen omgaan.

- Evenementen (ondersteuning)
Als vrijwilliger evenementen ondersteuning help je bij het organiseren, begeleiden en het goed verlopen van een evenement. Dit kan zijn als gastheer/-vrouw, achter de bar, of als ondersteuning van onze creatieve coaches tijdens het evenement. Je kunt met flair bezoekers glimlachend ontvangen en de deelnemers aan onze showcases backstage zorgvuldig begeleiden.

  • De hulpvraag van Rosalie is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Almelovoorelkaar
Laat Rosalie weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Studio15
Geplaatst door:
Profielfoto van Rosalie
85% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Rosalie
  • De hulpvraag van Rosalie is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Almelovoorelkaar
Beschikbaarheid:
regelmatig