Enthousiaste turntrainers voor kinderen!

Enthousiaste turntrainers voor kinderen!

Plaats:
Eindhoven, Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Sport & beweging
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Als turntrainer bij PSV Gymnastiek in Eindhoven of Nuenen kom je in een team dat zich met veel plezier inzet voor de kinderen door de lessen zo leuk en leerzaam mogelijk voor te bereiden. De trainers geven gevarieerde lessen en gebruiken hiervoor verschillende (veilige) toestelsituaties. We proberen de kinderen zo naar een hoger niveau in het turnen of bewegen te begeleiden.

Om deze begeleiding zo goed mogelijk vorm te geven, is het ons streven om elke les door twee volwassen trainers te laten geven. Plezier staat voor zowel trainer als turner centraal! Intern leiden wij trainers op met behulp van de cursussen en trainingen van de KNGU. We vragen enthousiasme en leergierigheid. Leeftijd en ervaring zijn daarbij minder belangrijk. Onze trainsters worden niet betaald, waardoor het dus een vrijwilligersfunctie is.

PSV Gymnastiek is een gymnastiekvereniging met lessen in diverse disciplines zoals bijvoorbeeld turnen, acrobatische gymnastiek en 55+ fitgym. Zoals onze letters kunnen verraden is onze visie om op een plezierige manier, samen veilig te bewegen.

Om onze huidige leden en nog meer kinderen te laten gymmen, zijn we op zoek naar helpende handen bij de verschillende locaties en staan open voor eventuele uitbreiding.

Naast de wekelijkse lessen organiseren we onder andere met de trainers en assistenten elk jaar clubkampioenschappen en een kamp waar je ook een bijdrage aan zal gaan leveren.

We verwachten vooral affiniteit met de doelgroep (voornamelijk kinderen) en leergierigheid om zelf nieuwe dingen te leren en kinderen nieuwe dingen te leren. We streven naar een goede communicatie tussen trainers, leden en ouders. Je vertegenwoordigt de vereniging naar ouders en leden en we verwachten dan ook je onze normen en waarden uitdraagt. We verwachten dat je leergierig bent en bereid om via cursussen en van andere trainers te leren om beter te worden in het trainersvak.

We bieden de mogelijkheid aan om interne opleidingen te volgen via de KNGU. Zo kun je je blijven ontwikkelen in het trainersvak en leer je nog meer over het technische en het sociale aspect van het turnen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jezelf steeds uit te dagen door bijvoorbeeld andere disciplines binnen de turnsport te leren kennen of met behulp van nieuwe materialen je lessen te blijven ontwikkelen. Ons team werkt graag hard, maar vindt het ook belangrijk om plezier te hebben, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse nieuwjaarsborrel.

  • De hulpvraag van Danielle is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op PSVvoorelkaar
  • Danielle is eerder via deze website geholpen
Laat Danielle weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo PSV Gymnastiek
Geplaatst door:
Profielfoto van Danielle
75% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Danielle
  • De hulpvraag van Danielle is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op PSVvoorelkaar
  • Danielle is eerder via deze website geholpen
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Danielle namens PSV Gymnastiek

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Enthousiaste turntrainers voor kinderen! Eindhoven, Nuenen, Gerwen en Nederwetten Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Sport & beweging
  Ondersteuning bestuur turnvereniging Eindhoven Administratie, Bestuur & strategie, Financieel & juridisch