csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Zelfontplooiingstraject voor jongeren

Wil jij iets moois betekenen voor anderen, je CV uitbreiden én waardevolle ervaring opdoen? Dan is het tijd voor FF DOEN met MDT! Doe mee met dit project speciaal voor jongeren uit Zwijndrecht tussen de 12 en 30 jaar oud. Gedurende een half jaar ga je aan de slag bij verschillende organisaties. En het mooie is, je kunt al meedoen vanaf slechts één middag per week! Wat ga je precies doen bij deze organisaties? Dat bepaal jij helemaal zelf! Bij FF DOEN met MDT: - Werk je gedurende een half jaar bij 3 organisaties van jouw keuze. - Word je begeleid door een coach die jou helpt groeien. - Ontvang je een certificaat dat niet alleen leuk staat op je CV, maar ook je vaardigheden aantoont. - Maak je nieuwe vrienden en vergroot je je netwerk. - Kun je cursussen volgen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Klinkt dit als iets voor jou? Wacht dan niet langer en meld je aan voor MDT!

Lees meer

structureel

Zwijndrecht

Activiteitenbegeleiding
Creativiteit & muziek
Hulp bij armoede

Beschrijving

Wil jij iets moois betekenen voor anderen, je CV uitbreiden én waardevolle ervaring opdoen? Dan is het tijd voor FF DOEN met MDT!

Doe mee met dit project speciaal voor jongeren uit Zwijndrecht tussen de 12 en 30 jaar oud. Gedurende een half jaar ga je aan de slag bij verschillende organisaties. En het mooie is, je kunt al meedoen vanaf slechts één middag per week! Wat ga je precies doen bij deze organisaties? Dat bepaal jij helemaal zelf!

Bij FF DOEN met MDT:

- Werk je gedurende een half jaar bij 3 organisaties van jouw keuze.
- Word je begeleid door een coach die jou helpt groeien.
- Ontvang je een certificaat dat niet alleen leuk staat op je CV, maar ook je vaardigheden aantoont.
- Maak je nieuwe vrienden en vergroot je je netwerk.
- Kun je cursussen volgen die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Klinkt dit als iets voor jou? Wacht dan niet langer en meld je aan voor MDT!

Praktische informatie

Locatie

Zwijndrecht

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Duurzaamheid & milieu
Kunst & cultuur
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Creativiteit & muziek
Hulp bij armoede
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Zwijndrecht

Een tussenjaar? FF DOEN!

FF DOEN Met MDT

Wil jij je tussenjaar op een zinvolle manier invullen? Dan is FF DOEN met MDT echt iets voor jou! Je krijgt de kans om ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden én iets goeds te doen voor anderen. En weet je wat het beste is? Het maakt niet alleen anderen blij, maar ook jou! Ben jij klaar om iets positiefs te doen voor de gemeenschap? Je CV een boost te geven? En waardevolle ervaring op te doen? Sluit je dan aan bij dit project met MDT! Gedurende een half jaar werk je een paar uur per week bij verschillende organisaties. Volledig aangepast naar jouw wensen en interesses. Deze vacature is onderdeel van het FF DOEN met MDT project. Speciaal voor jongeren uit Zwijndrecht tussen de 12 en 30 jaar. Zet jij je vrijwillig in via dit project? Dan kun jij je skills ontdekken of versterken, nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan leuke trainingen of activiteiten. Stuur gerust een berichtje als je nieuwsgierig bent geworden.

Structureel
Jongeren
Zwijndrecht

Voedselbank Zwijndrecht? FF DOEN!

FF DOEN Met MDT

Bij de Voedselbank Zwijndrecht worden ze altijd blij van extra handjes op de donderdag en/of de vrijdag. Help jij met het uitzoeken van de producten en het samenstellen van de pakketten? Zodat gezinnen deze week met een gerust hart iets op tafel kunnen zetten? Heb je al wat meer ervaring bij de Voedselbank dan kun je ook ondersteunen bij andere taken zoals o.a. het uitgeven van de voedselpakketten. ___________________________________________________________________ Deze vacature is onderdeel van het FF DOEN met MDT project. Speciaal voor jongeren uit Zwijndrecht tussen de 12 en 30 jaar. Zet jij je vrijwillig in via dit project? Dan kun jij je skills ontdekken of versterken, nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan leuke trainingen of activiteiten. Stuur gerust een berichtje als je nieuwsgierig bent geworden.

Structureel
Jongeren
Zwijndrecht

Wandel vrijwilliger

Swinhove Groep

Wij zoeken voor de locatie De Lindonk meerdere vrijwilligers die samen met andere vrijwilligers van de Wandelclub gezamenlijk in de omgeving van De Lindonk gaan wandelen met de (rolstoel)bewoners. Dit op dinsdag ochtend Aardige geduldige en behulpzame vrijwilligers die het fijn vinden onze cliënten persoonlijke aandacht te geven tijdens de wandeltocht. Wij bieden Een gezellige samenwerking met andere vrijwilligers en professionals. Aanvullende informatie Als u van wandelen houdt en onze cliënten graag een beetje vreugde geeft bent u wellicht de juiste persoon voor ons. Neemt u gerust vrijblijvend contakt op met ons. Wij maken dan een afspraak om alle details door te nemen. Tot ziens.

Structureel
Zwijndrecht

Welzijnswerk bij Diverz!

FF DOEN Met MDT

Zoek je een manier om jezelf te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en iets goeds te doen voor anderen? Dan is Diverz dé plek voor jou! Als welzijnsorganisatie van Zwijndrecht zijn we er voor iedereen, van jong tot oud. Met maar liefst 11 wijk locaties verspreid over Zwijndrecht is er altijd wel een plek waar je ons kunt vinden. We organiseren allerlei activiteiten, zoals kinderactiviteiten, jongerenwerk, buurtrestaurants, taalhulp, maaltijden aan huis, klussendienst, activiteiten voor ouderen en nog veel meer! Maar om al deze activiteiten te kunnen organiseren, hebben we jouw hulp nodig. Of je nu dol bent op kinderen, het leuk vindt om ouderen te helpen, creatief bent, van koken houdt of graag achter de bar staat, bij Diverz is er altijd een plek die bij jou past. Hier zijn een paar voorbeelden van wat je kunt doen: Helpen in de wijkcentra: Of je nu van kinderen houdt, graag ouderen helpt, creatief bent, van koken houdt of achter de bar staat, er is altijd een wijkcentrum dat bij jou past. Klussendienst: Als je handig bent en het leuk vindt om kleine klusjes te doen, dan is onze klussendienst iets voor jou. Je helpt ouderen en mensen met een beperking met klusjes waar ze zelf niet meer toe in staat zijn. Maatjes contact: Maak het verschil in het leven van eenzame ouderen door 1-op-1 contact. Even een wandeling maken, een boodschap doen of een spelletje spelen kan veel betekenen. Groene vingers: Heb je groene vingers of wil je dit juist leren? Help dan mee in de tuin van een van onze locaties. Nieuwe projecten: Heb je veel ideeën en hou je ervan om plannen te maken? Sluit je dan aan bij een van onze werkgroepen voor nieuwe projecten. Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van Diverz? Laat het ons weten en we plannen snel een kennismakingsgesprek in! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij ons team. __________________________________________________________________ Deze vacature is onderdeel van het FF DOEN met MDT project. Speciaal voor jongeren uit Zwijndrecht tussen de 12 en 30 jaar. Zet jij je vrijwillig in via dit project? Dan kun jij je skills ontdekken of versterken, nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan leuke trainingen of activiteiten. Stuur gerust een berichtje als je nieuwsgierig bent geworden.

Structureel
Jongeren
Zwijndrecht

Vrijwilliger klussendienst

Diverz

Ben je handig en vindt het leuk om af en toe kleine klusjes te doen, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klussendienst zijn wij op zoek naar vrijwilligers, die het leuk vinden om incidenteel bij ouderen en mensen met een beperking kleine klusjes te doen waartoe zij zelf niet meer instaat zijn. Te denken valt aan hierbij aan een gloeilamp vervangen, schilderij ophangen, leertje in kraan vernieuwen, gordijnrails ophangen, kastdeurtje recht hangen, etc.

Project
Zwijndrecht

Vriendelijke vrijwilliger voor de aaihonden

Swinhove Groep

Op elke donderdag van de oneven week is er de aaihondenclub. Een enthousiaste groep vrijwilligers en honden komen dan samen. Rond 14.30 uur worden de bewoners gehaald om naar een huiskamer te gaan. Daar wordt heerlijk gekroeld en geaaid met de honden. Het is iedere keer weer ontroerend om te zien hoeveel contact en plezier de bewoners hebben aan de honden. De activiteit wordt georganiseerd door de Kynologenclub uit Dordrecht. Voor deze activiteit zoeken we nieuwe vrijwilligers met een lieve aaihond of vrijwilligers die mee helpen om de bewoners op te halen en terug te brengen. Wij vragen van u dat u plezier heeft in het werken met ouderen Vaardigheden om te rijden met een rolstoel zijn belangrijk. Vanzelfsprekend houdt u van honden. Wij bieden: -een gezellige en prettige werksfeer. -een vrijwilligerspas om met korting bij verschillende winkels te kopen, -reiskostenvergoeding, -een Kerstpakket en -1 x per jaar een Diner in een Bistro/Restaurant voor alle vrijwilligers. -En u kunt gratis allerlei cursussen volgen. -U bent tijdens uw werkzaamheden als vrijwilliger verzekerd.

Structureel
Zwijndrecht

Bij Aafje aan de slag? FF DOEN!

FF DOEN Met MDT

Je kent Aafje waarschijnlijk wel van de zorginstellingen, ook in Zwijndrecht. Maar wist je dat ze ook actief zijn bij ouderen thuis met thuiszorg? Bij Aafje kun je echt het verschil maken voor zowel de bewoners als de thuiszorgklanten. Aafje is op zoek naar versterking voor verschillende functies! De dag en het tijdstip waarop je wilt helpen kunnen in overleg worden bepaald, dus waarom zou je hier niet aan de slag gaan? Een paar voorbeelden van wat jij zou kunnen doen: Bij de Brasserie in Heerjansdam zoeken ze enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om klanten te bedienen met een hapje en een drankje. De tijden en dagen zijn bespreekbaar. Een potje kaarten gaat nooit uit de mode! In Midden-inn in Heerjansdam wordt er op dinsdag van 10:00-12:00 uur en van 13:30-17:00 uur geklaverjast, gebridged en pesten gespeeld. Ben jij degene die dit eigenlijk best wel heel leuk vindt? Ook kun individuele vragen oppakken. Denk aan samen naar een terras gaan, een wandeling maken, boodschappen doen of gewoon samen iets drinken en kletsen. Klinkt dit als iets voor jou? Waar wacht je nog op? Ga ervoor en maak een verschil bij Aafje! __________________________________________________________________ Deze vacature is onderdeel van het FF DOEN met MDT project. Speciaal voor jongeren uit Zwijndrecht tussen de 12 en 30 jaar. Zet jij je vrijwillig in via dit project? Dan kun jij je skills ontdekken of versterken, nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan leuke trainingen of activiteiten. Stuur gerust een berichtje als je nieuwsgierig bent geworden.

Structureel
Jongeren