Sport- en beweegmedewerker Team Sportservice

Sport- en beweegmedewerker Team Sportservice

Plaats:
Haarlemmermeer
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Sporten
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

** Dit is een Vrijwillig Traineeship vacature voor jongeren tussen de 16 - 27 jaar **

Team Sportservice Haarlemmermeer zoekt een energieke en enthousiaste vrijwilliger die kan ondersteunen bij sportactiviteiten voor alle doelgroepen (0-100 jaar) in de wijk, bij verenigingen en maatschappelijke organisaties en bij de uitvoering van het sport- en beweegaanbod in de Haarlemmermeer.

Wat ga je doen?
Als vrijwillig trainee bij Team Sportservice kun je ingezet worden op uiteenlopende sport- en beweegactiviteiten. Denk hierbij aan:
• bij sport- en beweegaanbod: lessen bedenken, groepen begeleiden en materiaal klaarleggen;
• bij sportevenementen: ondersteunen bij organiseren, PR, draaiboeken, materialen vervoeren naar evenementen of samenwerkingspartners;
• voor sportevenementen met jongeren en kinderen komt daarbovenop nog het uitleggen en begeleiden van spelletjes;
• Bij evenementen voor volwassenen/ ouderen (fittesten) sport- en beweegonderdelen klaarzetten en uitleggen.

Als trainee heb je veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar.

Beschik jij over:
• affiniteit met sport en bewegen (en wil je hier wellicht later je werk in vinden);
• een open en flexibele houding;
• plezier in werken met kinderen of ouderen te werken
En ben je:
• zelfstandig
• pro-actief
• en sta je open voor feedback.

Dan is vrijwilligerswerk bij Sportservice Haarlemmermeer echt iets voor jou!

Wat krijg je ervoor terug?
Team Sportservice biedt jou een leuke, sportieve, sociale en informele werkomgeving, waarin je jouw talenten kan inzetten. Uiteraard krijg je veel ondersteuning aangeboden die je in jouw verdere loopbaan kunt gebruiken. Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Naast het werk is er ook de mogelijkheid om samen te sporten in de vorm van bootcampgroepen, bedrijfstennis, meedoen aan hardloopevenementen en wordt er regelmatig een borrel georganiseerd.

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bijna niets geeft ons meer voldoening dan om écht ieder mens, en daarmee de samenleving, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengt; op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Project Vrijwillig Traineeship
In het Vrijwillig Traineeship gaan jongeren (16-27 jaar) uit de Haarlemmermeer voor een half jaar bij verschillende maatschappelijke organisaties aan de slag. Je doet wat goeds voor een ander, update je cv, leert nieuwe mensen kennen en doet veel ervaring op. Ook volg je samen met de andere trainees leuke workshops en cursussen.
Wil je meedoen of meer info? Stuur dan een berichtje via deze website!

Coronaproof
Aan de slag gaan tijdens het Vrijwillig Traineeship is natuurlijk geheel volgens de RIVM-richtlijnen. Samen kijken we wat passend - en coronaproof vrijwilligerswerk is. Misschien heb je zelf wel ideeën! Meld je aan en we horen het graag. We nemen na je aanmelding zo snel mogelijk contact met je op om verdere afspraken te maken. Na het aanmelden zit je nog nergens aan vast. Lijkt het je wat? Stuur dan een bericht aan Eliane.

  • De hulpvraag van Eliane is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
  • Eliane is eerder via deze website geholpen
Laat Eliane weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Eliane
85% profielsterkte
  • De hulpvraag van Eliane is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
  • Eliane is eerder via deze website geholpen
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Eliane namens MeerWaarde project Vrijwillig Traineeship

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Vrijwillig Traineeship Haarlemmermeer Haarlemmermeer Activiteitenbegeleiding, Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Projectmedewerkers Het Cultuurgebouw Haarlemmermeer Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Creatief & muziek
  Groene vingers+Social mediatalent Bee Heroes Haarlemmermeer Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Tuin & natuur
  Taalbuddy voor Taalhuis Haarlemmermeer Haarlemmermeer Activiteitenbegeleiding, Taal & lezen, Digitaal & IT
  Activiteitenbegeleiders voor De Heimanshof Haarlemmermeer Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Tuin & natuur
  Activiteitenbegeleider wijkcentrum De Boskern Haarlemmermeer Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Creatief & muziek
  Content creator voor Jeugdland Nieuw-Vennep Haarlemmermeer Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Digitaal & IT
  Activiteitenbegeleiders Jeugdland H'meer Haarlemmermeer Maaltijden & koken, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Voorlezers VoorleesExpress Haarlemmermeer Haarlemmermeer Taal & lezen, Vluchtelingenondersteuning, Maatjes & buddy's
  Medewerker Oogcafé Haarlemmermeer Haarlemmermeer Gezelschap, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Maatjes & buddy's
Vorige 1 2