csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Bar vrijwilliger gezocht

De donderdagavond is een gezellige avond in Vrijetijdscentrum de Wipmolen, er zijn verschillende clubs voor mensen met een beperking. In onze ontmoetingsruimte komt iedereen binnen voor een drankje en een praatje. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om achter de bar te staan en de deelnemers van de clubs te ontvangen, een praatje te maken en ze te voorzien van een hapje en een drankje. Je doet dit samen met een aantal andere vrijwilligers, onderling wordt er een rooster gemaakt. Meestal ben je één keer in de twee weken aan de beurt De bar is open van ± 18:00 - 20:45 uur. Wij zoeken vrijwilligers die: • Die houden van gezelligheid en tegen drukte kunnen. • affiniteit hebben met mensen met een beperking; • kunnen samenwerken met andere vrijwilligers. Het VTV biedt: • mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering • reiskostenvergoeding • de mogelijkheid om nieuwe, bijzondere ervaring op te doen, eventueel voor op je CV • een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. Heb jij interesse om de bar-groep te versterken? Neem contact op met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op VTV vraagt aan vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voordat gestart wordt met vrijwilligerswerk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Lees meer

structureel

Delft

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

De donderdagavond is een gezellige avond in Vrijetijdscentrum de Wipmolen, er zijn verschillende clubs voor mensen met een beperking. In onze ontmoetingsruimte komt iedereen binnen voor een drankje en een praatje.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om achter de bar te staan en de deelnemers van de clubs te ontvangen, een praatje te maken en ze te voorzien van een hapje en een drankje. Je doet dit samen met een aantal andere vrijwilligers, onderling wordt er een rooster gemaakt. Meestal ben je één keer in de twee weken aan de beurt

De bar is open van ± 18:00 - 20:45 uur.

Wij zoeken vrijwilligers die:
• Die houden van gezelligheid en tegen drukte kunnen.
• affiniteit hebben met mensen met een beperking;
• kunnen samenwerken met andere vrijwilligers.

Het VTV biedt:
• mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering
• reiskostenvergoeding
• de mogelijkheid om nieuwe, bijzondere ervaring op te doen, eventueel voor op je CV
• een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk.

Heb jij interesse om de bar-groep te versterken? Neem contact op met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op

VTV vraagt aan vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voordat gestart wordt met vrijwilligerswerk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Praktische informatie

Wekelijks 3 tot 4 uur

donderdag

Locatie

Delft

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting VTV

Delft

Ben jij een gezelligheidsmens?

Stichting VTV

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger, die zich graag opstelt als gastheer/gastvrouw voor een groep bezoekers van het eetcafé. Terwijl de andere vrijwilligers in de keuken een heerlijk driegangen menu aan het bereiden zijn, ontvang jij de bezoekers . De bezoekers van het eetcafé hebben allemaal een [lichte] beperking en wonen [begeleid] zelfstandig. Ze hebben vaak een beperkt netwerk, dus voor hen is dit echt een fijne avond met een hapje en een praatje. Jij maakt een praatje, zorgt dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft, helpt waar nodig, kortom jij zorgt voor de goede ontvangst en goede sfeer! En als het eten klaar is, eet jij natuurlijk gezellig mee! Past dit bij jou? Kom dan ons eetcafé versterken op zondagmiddag/avond! Wil je samen met een vriend/vriendin of familielid de gasten verwelkomen, dat kan natuurlijk ook! Wanneer? Eén à twee keer per maand op zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Instroom bezoekers vanaf 16.30. Start eten 17.30 uur. (niet tijdens schoolvakanties) Waar? VC de Wipmolen, Prof. Krausstraat in Delft Omschrijving van de functie, doelgroep, locatie In ons pand de Wipmolen in Delft komen op twee avonden in de week en af en toe een dagdeel in het weekend, mensen met een verstandelijke beperking om met elkaar hun hobby uit te voeren. Vrijwilligers leiden deze groepen en helpen onze deelnemers. VTV: Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. VTV Regio Delft doet dit vanuit o.a. clubhuis de Wipmolen in Delft. Meer weten over VTV? Kijk eens op onze website. Wie zoeken wij? Mensen met affiniteit of ervaring met de doelgroep. Mensen die zich bij voorkeur voor langere tijd willen verbinden aan deze groep. Mensen die over goede sociale vaardigheden beschikken. Mensen die zich aan hun afspraken houden. Mensen die in staat zijn om behulpzaam te zijn en tegelijkertijd een ander in zijn waarde te laten. Minimale leeftijd is 18 jaar. Wij vragen voor onze vrijwilligers een VOG aan.

Structureel
Jongeren
Delft, Pijnacker-Nootdorp

Wielrenner zoekt iemand die meefietst!

Stichting VTV

Fiets jij met mij mee? Ben jij ook sportief en hou jij van wielrennen of is golfsurfen meer jouw ding? Voor Arwin van 35 zijn we op zoek naar iemand die met hem mee fietst en hem hierbij vooral visueel kan ondersteunen. Jij wijst de weg, attendeert hem op hindernissen en zo nodig kan jij even een bandje voor hem verwisselen. Golfsurfen heeft trouwens ook zijn interesse. Samen een keer een plank huren en lekker genieten van de golven bij Scheveningen staat zeker ook op zijn verlanglijst. Ook hier ben jij het extra stel ogen dat alert blijft op de omgeving. Toe aan een sportieve uitdaging en enthousiast geworden om eens per week mee te fietsen met Arwin? Meld je aan bij Thuismaatjes Delft en we brengen jullie met elkaar in contact! Tot binnenkort! WAT VRAGEN WIJ Ben jij enthousiast, sociaal én lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Hou jij van wielrennen [of golfsurfen] en vind je het leuk om dit samen te doen? Wil en kan jij hierin Arwin visueel ondersteunen? Fietsen doet hij zelf! Dan maken wij graag kennis met jou. WAAR Arwin woont in Delft, maar waar jullie gaan wielrennen, dat spreken jullie onderling af. PERIODE Eens per week in overleg met Arwin. WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Nieuwe sportieve ervaring, nieuw contact en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten.

Structureel
Delft, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, 's-Gravenhage, Midden-Delfland, Westland

Ga jij met mij mee de klimwand op?

Stichting VTV

Wijnand [41] uit het Westland, wil graag eens per 2-3 weken samen klimmen op een klimwand: boulderen! Hij vindt het belangrijk dat succes verzekerd is, dus een bekende route, een veilig bouldertraject is belangrijk. Hij zoekt een [jonge]man met klim ervaring en goede communicatieve vaardigheden, die het leuk vindt om samen op een voorspelbare manier een sportieve middag in te vullen. Met zijn huidige maatje spreekt hij regelmatig af bij Bouldercentrum Delfts Bleau. Helaas gaat deze man verhuizen en nu zijn we dus op zoek naar een nieuw maatje! Hou jij ook van boulderen en lijkt het je leuk om dit samen met Wijnand te doen? Neem dan contact op met Thuismaatjes van VTV. WAT VRAGEN WIJ Ben jij enthousiast, sociaal én lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Heb je ervaring of affiniteit met mensen met een beperking? Dan maken wij graag kennis met jou. WAAR Delft en omgeving. Bouldertrajecten. PERIODE Eens per twee weken, evt. eens per drie weken. Bij voorkeur op woensdagmiddag, maar in overleg kan hiervan afgeweken worden. . WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Veel gezelligheid, nieuw contact en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op www.wijzijnvtv.nl voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Delft

Game, set en match! Kom op, tennis met mij!

Stichting VTV

Voor Sandra, 23 jaar, studente MBO, zoeken wij een [tennis] maatje om samen in een wat rustiger omgeving of op een rustig moment te tennissen. Sandra tennist al een aantal jaar, dus is zeker geen beginneling meer. Belangrijk voor haar is een goede planning vooraf en het maken van duidelijke afspraken. Het liefst zou ze elke week spelen, maar eens per 2-3 weken is ook al helemaal geweldig. Als Thuismaatje doe jij de planning en reserveer je een baan. In verband met haar studie, spreekt ze het liefst af in het weekend of op een doordeweekse avond. Vind jij tennissen ook leuk en is er een goede klik? Wie weet is er dan ook ruimte voor het ondernemen van andere activiteiten. Wanneer? In overleg spreken jullie een tijd en dag af, maar bij voorkeur op een avond of in het weekend. Waar? Op een gehuurde tennisbaan, bijv. bij Koos Heiligers of Delftse Hout, maar misschien is er ook wel een andere baan beschikbaar ergens in Delft of evt. nabij Delft. Hoe? Via Whatsapp spreken jullie af. Jij reserveert een baan en kunt Sandra een Tikkie sturen. Omschrijving van de functie, doelgroep, locatie VTV: Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en individuele Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. VTV Regio Delft doet dit vanuit o.a. clubhuis de Wipmolen in Delft. Meer weten over VTV? Kijk eens op onze website. Wie zoeken wij? Mensen met affiniteit of ervaring met de doelgroep. Mensen die zich bij voorkeur voor langere tijd willen verbinden aan deze groep. Mensen die over goede sociale vaardigheden beschikken. Mensen die zich aan hun afspraken houden. Mensen die in staat zijn om behulpzaam te zijn en tegelijkertijd een ander in zijn waarde te laten. Minimale leeftijd is 18 jaar. Wij vragen voor onze vrijwilligers een VOG aan.

Structureel
Jongeren
Delft

Vrijwilliger voor de houtclub

Stichting VTV

Houd jij van knutselen en lijkt je dat wat om dat met mensen met een verstandelijke beperking te doen? Dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die we zoeken voor onze houtclub! Samen met nog een vrijwilliger begeleid je de deelnemers die leuke dingen maken van hout. Er zijn twee groepen na elkaar die Creatief bezig zijn. Wanneer? Elke donderdag van 18.30 – 20.00 uur en van 20.00 - tot 21.30 uur bij VC de Wipmolen Prof. Krausstraat 71b, 2628JR Delft. Start jan. 2024 Wat bieden wij? Een introductiecursus, scholing en begeleiding Reiskostenvergoeding Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op VTV vraagt aan vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voordat gestart wordt met vrijwilligerswerk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Structureel
Westland

Kom jij met Maarten buiten spelen?

Stichting VTV

Maarten is een nieuwsgierige, zachtaardige jongen van 11 jaar, die graag buiten speelt. Hij zit op het speciaal basisonderwijs. Hij mist helaas de aansluiting bij leeftijdsgenootjes uit de buurt, omdat zijn brein anders en wat trager werkt. Maar geef jij hem de tijd om na te denken en heb jij het geduld om hem nog eens iets uit te leggen of een vraag te herhalen, dan kunnen jullie samen leuke middagen beleven. Hij kan je alles vertellen over snelwegen en zoekt graag dingen op op "Google Maps". Donald Duck is zijn favoriete strip om te lezen! Maarten gaat graag naar buiten. Samen fietsen of wandelen bij strand of bos. Natuurlijk kan hij dan goed helpen bij het uitzoeken van de beste route! Is het toch een keertje weer om echt binnen te zitten, dan vindt hij het ook best leuk om samen iets lekkers in de keuken klaar te maken. Knutselen is niet echt zijn ding. Zijn broer heeft vriendjes om mee te spelen en het zou fantastisch zijn als er op woensdagmiddag [vanaf 13.00] of op donderdag-/vrijdagmiddag [ na 15.00] ook iemand speciaal voor hem langs komt en vraagt: "Maarten kom je buiten spelen?" Ga jij bij Maarten langs? Eens per week of eens per twee weken? Heb je tijd op woensdagmiddag of misschien juist op donderdag-of vrijdagmiddag? Reageer dan vooral en laat het ons weten. Wij nemen dan contact met je op en we bespreken de mogelijkheden. Wie weet kunnen jij en Maarten dan binnenkort samen van het lekkere lente/zomerweer gaan genieten! Wat krijg je ervoor terug? • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. Wie zijn wij? VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op onze site voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Westland

Samen maken we er een feestje van!

Stichting VTV

Roel ziet het al helemaal zitten. Samen gezellig kletsen, een spelletje en een bakkie erbij. Hoeft echt niet elke week, maar eens per maand op vrijdag of in het weekend afspreken, is echt wel iets om naar uit te kijken. Roel gebruikt buitenhuis een elektrische rolstoel. Hij wil graag zijn sociale netwerk wat groter maken. Woon jij ook dichtbij of in het Westland? En hou je ook van een gezellig praatje op z'n tijd? Wie weet ben jij dan wel zijn toekomstige Thuismaatje! Informeer bij [email protected] #feest #balonnen #vrolijk #gezelligheid #spelletjes #praatje #maatje #thuismaatjes #buddy #meedoen #westland #poeldijk Wat krijg je ervoor terug? • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV • Reis- en onkostenvergoeding • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. Wie zijn wij? VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Thuismaatjes bemiddelt bij het vinden van een mooie individuele match tussen hulpvrager en vrijwilliger. Samen vul je op een gezellige, leuke, misschien zelfs wel uitdagende manier je vrijetijd in. Dit kan variëren van een wandeling of fietstocht, tot samen thuis puzzelen of een praatje maken. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op onze site voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Westland

♀ met positiviteit en levenservaring gezocht

Stichting VTV

Charita, 34 jaar, mist sociale contacten buiten het gezin. Zij vindt het lastig om emoties te herkennen en gevoelens van anderen in te schatten. Als gevolg van slechte ervaringen, gaat ze vaak van het negatieve aspect uit. Ze wil graag positieve ervaringen opdoen. Een vrouwelijk Thuismaatje, die sociaal vaardig is en het initiatief neemt om samen leuke activiteiten te ondernemen, zou haar enorm blij maken. Ze houdt van Bollywood dansen en kleding. Ze is dol op shoppen, maar het lijkt haar ook leuk om samen naar de bioscoop of een terrasje te gaan. Bij slecht weer is het samen bezig zijn met maken van fotocollages of diamond painting een goed alternatief. Welke vrouw, tussen 35-45 jaar oud, wil doordeweeks na 16.00 of in het weekend Charita wat positieve aandacht geven? Charita woont in het Westland. Met een paar uur per week of eens per twee weken, zijn Charita, haar zus en moeder enorm geholpen. Omschrijving van de functie, doelgroep, locatie VTV: Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en individuele Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. VTV Regio Delft doet dit vanuit o.a. clubhuis de Wipmolen in Delft. Meer weten over VTV? Kijk eens op onze website. Wie zoeken wij? Mensen met affiniteit of ervaring met de doelgroep. Mensen die zich bij voorkeur voor langere tijd willen verbinden aan deze groep. Mensen die over goede sociale vaardigheden beschikken. Mensen die zich aan hun afspraken houden. Mensen die in staat zijn om behulpzaam te zijn en tegelijkertijd een ander in zijn waarde te laten. Minimale leeftijd is 18 jaar. Wij vragen voor onze vrijwilligers een VOG aan.

Structureel
Westland

Wil jij Sportmaatje worden?

Stichting VTV

Start samen met bewegen... Houd je van sport en wil je je als vrijwilliger inzetten bij VTV? Meld je dan aan bij de beweegcoach. Op deze manier brengen we vraag en aanbod bij elkaar en maken we een match. Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we sporter en vrijwilliger aan elkaar voor en kijken we of er een klik is om daarna samen te gaan sporten. Voor wie?: Sportmaatjes zetten zich in voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuigelijke beperking, een vorm van autisme of een chronische ziekte die wat extra begeleiding nodig hebben. Zowel tijdelijk als langdurig. In de regio Delft, Westland, Pijnacker-Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis of Midden Delfland. Meer weten? Neem contact op met VTV Regio Delft – Joeri

Structureel

Anderen bekeken ook

Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Wageningen, Tilburg, Delft, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Nijmegen, Leeuwarden

Maak een eenzame oudere in jouw buurt blij!

Oma's Soep

Wil jij een steentje bijdragen aan het leven van een oudere bij jou in de buurt? Jij kan het verschil maken. Word vrijwilliger bij Oma’s Soep! Wij zijn Oma’s Soep, een snel groeiende sociale onderneming die eenzaamheid onder ouderen tegengaat door jong en oud samen te brengen. Dit doen we door ouderwets gezellige kookdagen te organiseren, bezoekjes te brengen aan eenzame ouderen in de buurt en door buitengewone evenementen te organiseren. Dit alles financieren we door de verkoop van onze verse en gezonde soepen en maaltijden in de foodservice en retail. Inmiddels zijn we in 12+ steden actief en bezoeken we wekelijks meer dan duizend ouderen door heel Nederland. Het is ons doel om zoveel mogelijk ouderen blij te maken en daar kan jij ons bij helpen! Wekelijks organiseren we op dit moment door heel Nederland twee soorten activiteiten. Kookdagen De Kookdagen van Oma’s Soep staan altijd in het teken van gezelligheid en plezier. Het is een unieke combinatie om met jong en oud samen heerlijke soepen te maken. Tijdens de Kookdagen worden groentes gebruikt die anders weggegooid zouden worden. De Kookdagen worden op verschillende locaties georganiseerd en deelname duurt ongeveer 3 uur. Een middag vol bordspelletjes, sterke verhalen, nog meer grappen en natuurlijk heerlijke soep! Soep-aan-huis dagen Met de Soep-aan-huis dagen bereiken we de ouderen die gezelschap het hardst nodig hebben. Via lokale huisartsen, fysio’s, de supermarkt bij jou om de hoek en nog vele andere supporters bereiken wij een grote groep kwetsbare ouderen. Wekelijks brengen wij pakketjes vol met onze heerlijke soep, een motiverend kaartje en een verrassing aan huis bij ouderen bij jou in de buurt. Pak een moment om samen met jouw buur gezellig een kopje koffie te drinken, een wandeling te maken of samen iets te ondernemen. De Soep-aan-huis dag wordt wekelijks vanuit een vaste locatie georganiseerd en deelname duurt ongeveer 2-3 uur. Jouw glimlach, gezellige praatje of kort contact momentje kan een wereld van verschil maken voor onze ouderen. Iedereen is welkom bij Oma’s Soep en meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis. Meld je aan door een kijkje te nemen op onze website bij jouw stad voor actuele data, tijden en locaties. NIEUW! Oma's Pen/Belvriend Naast onze wekelijkse activiteiten door heel Nederland, brengen we vanaf nu ook jong en oud met elkaar in contact om Pen- of Belvriend te worden. Dat houdt in dat vrijwilligers en ouderen elkaar af en toe een kaartje/brief sturen of bellen, waardoor er een persoonlijke band ontstaat. Zo gaan we eenzaamheid op nóg grotere schaal en op een dieper niveau tegen. Doe je mee? Neem een kijkje op onze pagina waar alle opa's en oma's staan die het leuk zouden vinden om met iemand zoals jij in contact te komen. Ontdek hun hobby's en interesses, laat een berichtje achter bij degene die jou aanspreekt, en wie weet heb je binnenkort een nieuwe vriend(in) om mee te schrijven of bellen!

Structureel
Jongeren
's-Gravenhage, Rijswijk, Haarlemmermeer, Teylingen, Haarlem, Hilversum, Noordwijk, Leidschendam-Voorburg, Vlaardingen, Alphen aan den Rijn

Word jij OV-coach of fietsmaatje?

MEE ZHN

Wij zijn werkzaam in heel Den Haag, Rijswijk, Maassluis, Vlaardingen, Katwijk, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Lisse, Teylingen en Midden-Delfland. Weet jij hoe je met het OV reist en hoe je ergens naartoe kunt fietsen? En zou jij anderen willen helpen, zodat zij dit ook kunnen? MEE op weg zoekt OV-coaches en fietsmaatjes! Wij leren iedereen vanaf 12 jaar, met een beperking, om zelfstandig te reizen. Bijvoorbeeld: hoe je naar school kan, naar stage of naar werk. Ben je geïnteresseerd, maar heb je een voorkeur voor leeftijd of vervoersmiddel? Wij maken matches op basis van jouw voorkeur als vrijwilliger. De coördinator staat altijd voor je klaar voor advies, om te sparren of met je mee te denken! Een training bestaat altijd uit zo’n 8 á 10 trainingsmomenten. Een trainingsmoment is bijvoorbeeld de heenreis naar school. Er wordt 1 keer per week een trainingsmoment gedaan. Je hebt dus wel de tijd om een band op te bouwen met degene die je helpt bij het leren reizen. Wat krijg je er voor terug? • je helpt iemand bij zijn zelfredzaamheid en zelfstandigheid • je veranderd iemand zijn of haar leven voor altijd • leer je onwijs leuke, nieuwe mensen kennen; • je wordt er vrolijk van, het geeft je energie;· • je leert dingen die je wellicht later kunt gebruiken; • reiskosten, mocht je die maken, worden vergoed En het is gewoon leuk en dankbaar werk! Heb je interesse, maar wil je eerst iets meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij hebben ook mogelijkheden om stage te lopen of werkervaring op te doen.

Project
Jongeren
Delft

Cleanup actie met collega's of vrienden

Cleanup All Delft

Regelmatig gaan we aan de slag tijdens een wijk- of parkcleanup. Daar kun je bij aansluiten of we organiseren een speciale cleanup voor jou en je collega's. Wij zorgen voor de materialen als grijpers en handschoenen en voor het afvoeren van het verzamelde afval. De cleanup kan eventueel worden gecombineerd met een leuke workshop. Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een berichtje waarin je laat weten waar je naar op zoek bent, voor hoeveel mensen en op wat voor dagen/ tijden jullie beschikbaar zijn. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen vragen we om een vergoeding. Go green before green goes!

Eenmalig
(kleine) groepen
Delft

Doe mee met een Move je buurt-project!

Stichting Move

Move is continue op zoek naar studentenvrijwilligers die het leuk vinden om een Move je buurt-project te begeleiden! Je begeleid hierbij een klas groep 7 en/of groep 8 leerlingen bij het opzetten van een actie voor de wijk! Vormgeving project Het project bestaat uit twee onderdelen: het studentenuitje en het buurttraject. Het buurttraject bestaat uit vijf interactieve sessies, waarbij de kinderen met hulp van de studenten brainstormen over wat er beter kan in hun wijk! Uiteindelijk kiezen ze gezamenlijk een actie en gaan ze samen aan de slag om deze ook echt uit te voeren. Het buurttraject wordt afgesloten met een feestelijke onthulling van het resultaat. Zo kunnen de kinderen met trots terugkijken op een concreet resultaat. Na de derde sessie nemen de studenten de kinderen mee op uitstapje naar het studentenleven. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld een kijkje nemen op de universiteit, in de collegezalen, in een studentenhuis of op de sportvereniging. Elke student een eigen rol De studenten krijgen ieder een eigen rol binnen het project. Zo is er een coördinator team, coördinator middelen, coördinator bedenk- & doe-sessies, coördinator activiteiten en iemand voor communicatie & PR. Je wordt tijdens het project begeleid door een projectcoördinator van Move. Er is tijdens het project veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Bottom-up werken In de projecten van Move krijgen kinderen en studenten samen het eigenaarschap en de verantwoordelijkheid over het bedenken en uitvoeren van hun eigen actie. Bottom-up werken en hen daarin de vrije ruimte geven om hun eigen ideeën tot werkelijkheid te laten komen, staat daarbij voorop. Ben je toe aan een blikverruimende ervaring? Begeleid een Move je buurt-project en leer van a tot z hoe je met een groep kinderen echt iets voor elkaar kunt krijgen. Wij zoeken: • Jou! Samen met minstens drie andere studenten ga jij een commissie vormen; • Beschikbaar voor een periode van ongeveer vier maanden, aanwezigheid ééns per twee à drie weken, voor maximaal twee uur; • Verantwoordelijkheid en commitment; • Positieve energie, teamspirit en flexibiliteit om het project te laten slagen; • Het organiseren van vier bedenk- & doe-sessies, een feestelijke afsluiting en een actief uitstapje naar het studentenleven (samen met je commissieleden). * VOG, gedragscode en privacyverklaring zijn vereist - wordt geregeld door Move.

Project
Jongeren
Delft

Word jij onze nieuwe vrijwilliger??

Stichting Goeie Doelen Delft

Ons kleine gezellige kringloopwinkeltje ‘t Goeie Doelenwinkeltje Delft bestaat dit jaar 30 jaar. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor één of meer dagdelen. Heb je affiniteit met kringloopwinkels, rommelmarkten, en heb je een “neus” voor leuke bijzondere spulletjes, dan willen we graag met je in gesprek komen. De opbrengst van de door ons verkochte artikelen gaat na aftrek van de vaste lasten volledig naar goede doelen.

Structureel
Delft

Keukenprins(es) gezocht

CityKerk Delft

Ben jij een keukenprins(es) die graag anderen verwent met een heerlijke pan soep? CityKerk Delft organiseert elke woensdag een open maaltijd in buurthuis De Wending. Hier komen (voornamelijk) mensen eten die alleen zijn of weinig te besteden hebben. Bij de Open Maaltijd wordt er met elkaar meegeleefd en regelmatig ook gebeden voor bijv. gasten die ziek zijn. De maaltijden worden gekookt en geserveerd door een enthousiast team van vrijwilligers. Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar gepassioneerde soepkokers! Jouw rol als soepkoker: - Thuis een pan soep koken (± 10 liter, voor het voorgerecht) - Lever de soep uiterlijk woensdagmiddag in bij De Wending - Natuurlijk ben je ook van harte welkom om mee te eten! Doe mee en deel jouw kookkunsten voor een smaakvolle ervaring! Helpen mag eenmalig, maar ook structureel. Voor meer informatie en aanmelden, stuur me een berichtje!

26-06-2024 en 4 meer
Delft

Gezocht voorzitter en secretaris

volksdansvereniging Radost

Volksdansvereniging Radost is op zoek naar een voorzitter en een secretaris voor het bestuur. We zijn een gezellige enthousiaste vereniging waar dansen en workshops worden gegeven op het gebied van dansen. Deze dansen zijn zeer gevarieerd en vanuit alle landen. Het kost niet heel veel tijd om vergaderingen bij te wonen en het is zeker ook geen hele moeilijke taak die je op je neemt. Je hoeft niet zelf actief te zijn in de danswereld om deel te nemen in het bestuur.

Structureel
Delft

Gezocht 💚 Buurtgezinnen voor tieners

Buurtgezinnen.nl

Het is druk bij Buurtgezinnen in Delft! Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die wel wat steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. Voor deze tieners zoeken wij nog een fijn plekje: 🍀 Voor een jongen van 12 jaar op woensdagmiddag twee uurtjes. 🍀 Voor een jongen van 13 jaar (om de week) op zaterdagmiddag. Ben jij of ken jij iemand in Delft of omgeving die misschien kan helpen? Dan kom ik graag in contact en vertel met liefde meer over deze steunvragen. Doorsturen is ook helpen, alvast bedankt namens deze Buurtgezinnen! Liefs, Bianca

Structureel
Delft

Wie helpt mij met Nederlands?

Stadsdiakonaat Delft

من سيساعدني في التحدث باللغة الهولندية Voor een Irakese jonge moeder van 3 jonge kinderen, zoeken wij een vrouw die het leuk vindt met haar een kopje koffie of thee te drinken of een wandelingetje te maken. Tijdens het wandelen/thee drinken zou ze dan graag Nederlands spreken. Haar Nederlands is nog niet heel goed, maar ze begrijpt het redelijk. Ook kan ze zich aardig verstaanbaar maken. بالنسبة لأم عراقية شابة ل 3 أطفال صغار ، نبحث عن امرأة تحب شرب فنجان من القهوة أو الشاي معها أو الذهاب في نزهة على الأقدام. أثناء المشي / شرب الشاي ، تود التحدث باللغة الهولندية. لغتها الهولندية ليست جيدة جدا بعد ، لكنها تفهمها جيدا بشكل معقول. يمكنها أيضا أن تجعل نفسها مفهومة.

Structureel
Jongeren