Vacature : Bestuursfuncties Neil Armstrong Scouting Groep

Plaats:
Geldrop-Mierlo
Categorie:
Bestuur & strategie, Sporten, Digitaal & IT
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Vacature : Bestuursfuncties Neil Armstrong Scouting Groep

Wij op zoek naar versterking binnen ons Bestuur wij zijn een scoutinggroep die in de wijk Braakhuizen ligt. Wij zijn de NEIL ARMSTRONG SCOUTING GROEP lijkt het je leuk om bijvoorbeeld in een bestuur mee te denken en beslissingen te nemen. Of wil je op het gebied van groeps activiteiten mee denken dat kan ook ! Hieronder staan korte beschrijvingen van wat we doen en wat we ongeveer zoeken schroom niet om contact op te nemen !

-algemeen bestuurslid : Je bent lid van het bestuur en hierbij horen natuurlijk een aantal taken denk hierbij aan het actief meedenken van verbeteringen in zowel communicatie,activiteiten en het algemene scoutingspel. Tijdens een bestuursvergadering bespreken we diverse zaken die onze groep aangaat denk aan contact met ouders/stafteams de materiaalgroep of problemen die er bij een speltak spelen. Samen met de groepsbegeleider kijken we waar we moeten bijsturen of dat er bijvoorbeeld een kwalificatie gehaald dient te worden, om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit soort zaken gaan we dan als bestuur zijnde uit zetten en hierin kun jij als algemeen bestuurslid deel van uitmaken, wil jij het verschil maken in jouw organisatie kom dan bij het bestuur. Meld je vrijblijvend aan via een bericht.

-penningmeester : Contributies,incasso's,machtigingen,budgetten en vergunningen/subsidies draai jij je hand niet om bij dit soort werkzaamheden dan zoeken wij jouw ! De nieuwe jeugdleden worden aangemeld en komen bij jouw terecht. Jij bent het eerste officieele aanspreekpunt als er een nieuw lid word aangemeld. De eerste communicatie richting ouders word dan gelegd denk hierbij dan dat het belangrijk is om duidelijke informatie te verschaffen. Dit geeft een fijn gevoel bij de ouders van 'dat zit daar wel goed' ! Jaarlijkse begrotingen worden opgesteld en de activiteiten werkgroep meld zich bij je met de vraag wat is het budget dit jaar voor onze activiteiten ? Deze informatie kun je dan snel en vakkundig verschaffen aan de werkgroep. Komen de kampen er weer aan de stafteams kloppen bij jouw aan om het kampgeld te innen. Lijkt het jouw leuk om hierin samen met de huidige penningmeester mee aan de slag te gaan. Meld je vrijblijvend aan via een bericht.

-voorzitter : Deze functie verschaft een echte scouting persoonlijkheid die binnen een groep van 60 mensen het voortouw neemt en de groepsactiviteit opent en coordineert. Hierna zullen de stafleden en de activiteiten werkgroep het stokje overnemen. Verder ben je een aanspreekpunt voor andere scoutinggroepen, de gemeente en alle leden van de NASG. Is er een probleem met buren rondom de scouting, jij neemt graag contact op en lost zover het mogelijk is de problemen op. Je neemt de verantwoordelijkheid en toont lef en daadkracht. Jouw zoeken we nu al een tijdje ! Denk je nu bij jezelf ik ben daar toch te jong voor ? Leeftijd speelt geen rol als je de juiste karakter eigenschappen van een voorzitter hebt ! Meld je vrijblijvend aan via een bericht

Vragen of opmerking naar aanleiding van de notulen/vacatures we horen het graag.

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Ben is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VoorelkaarinGeldrop-Mierlo
Laat Ben weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Ben
Ben
40% profielsterkte
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Ben is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VoorelkaarinGeldrop-Mierlo
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig