Commissielid sponsoring (Samenloop voor hoop)

Plaats:
Loon op Zand
Categorie:
Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Collecte & fondsenwerving
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Commissielid sponsoring (Samenloop voor hoop)

Tijdens het Pinksterweekend, 5 en 6 juni 2022, wordt er in de gemeente Loon op Zand een Samenloop voor Hoop georganiseerd. Tijdens deze bijzondere 24-uurs wandelestafette met diverse activiteiten rondom het sportieve evenement wordt er geld ingezameld voor Kankerbestrijding. Leven met en na kanker!

In deze commissie ben je verantwoordelijk voor het leggen van contacten met lokale ondernemers/organisaties om een zo groot mogelijke bijdrage te verkrijgen in natura of in geld voor de samenloop. Daartoe behoren taken als het deelnemen aan commissie vergaderingen, het ontwikkelen en tot uitvoer brengen van sponsorpakketten, actief zoeken naar bedrijven voor levering van teams, vrijwilligers en sponsorafspraken. De werkzaamheden starten in mei 2021 en we verwachten dat er een gemiddelde inzet zal zijn van 2 uur per week.

Wat betekent het meewerken als vrijwilliger voor jou? Het hebben van een bezigheid die past in jouw persoonlijke interesses! Het samenwerken in teamverband! Het vinden van elkaar in het inzetten voor een maatschappelijk doel! Het leren kennen van andere mensen die bij jou in de nabije omgeving wonen en werken! Het actief meemaken van de Samenloop in 2022 en het tevreden gevoel mee ervaren wanneer de opbrengst bekend wordt gemaakt!

Iets voor jou? Bel mij of stuur een berichtje!

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Melissa is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Loonopzandvoorelkaar
Laat Melissa weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo ContourdeTwern Loon op Zand
Geplaatst door:
Profielfoto van Melissa
100% profielsterkte
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Melissa is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Loonopzandvoorelkaar
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Melissa namens ContourdeTwern Loon op Zand

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Gezelligheid en leren combineren Kaatsheuvel-West (Loon op Zand) Gezelschap, Taal & lezen, Maatjes & buddy's
  Commissielid vrijwilligers (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Commissielid lotgenoten (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Commissielid ceremonies (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Commissielid kinderloop (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Commissielid teamwerving (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Collecte & fondsenwerving
  Commissielid amusement en catering (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Bar & kantine
  Commissielid logistiek en veiligheid (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Toezicht & beheer
  Commissielid PR & communicatie (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Marketing, communicatie & PR, Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Handige Harry en/of Harriëtte gezocht! Loon op Zand Klussen & techniek
Vorige 1 2