csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Medewerker / Telefonist Wijkbus Alexander

Medewerker / Telefonist Wijkbus Alexander zoekt medewerkers en u wellicht leuk vrijwilligerswerk! Onze telefonisten vormen samen met onze anderen vrijwilligers een aangename groep mensen die niet alleen aandacht hebben voor het werk, maar ook aandacht voor elkaar. De gele bussen zijn niet te missen in de wijken voor het dagelijks vervoeren van ouderen in Prins Alexander. De Wijkbus Alexander stelt zich ten doel ouderen en mindervaliden vervoer aan te bieden binnen het gebied Prins Alexander. Echter zonder vrijwilligers zou dit alles niet mogelijk zijn. Onze vrijwilligers hebben een functie als bestuurder, chauffeur, bijrijder, telefonist, technisch beheerder wagenpark, ICT-er, boekhouder en administratief medewerker. Door natuurlijk verloop is er regelmatig plaats voor een algemeen medewerker die de telefoon beantwoordt, ritten inboekt, en contact met chauffeurs onderhouden. Voor deze belangrijke taak in onze organisatie is grote accuratesse, een goede beheersing van de Nederlandse taal en affiniteit met een computer een vereiste. Een redelijke stratenkennis van het werkgebied is een pré. De werktijden zijn op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur of 13.00-17.00 uur. Heb je tijd om tenminste één dagdeel per week ons enthousiaste team van vrijwilligers te versterken? Neem dan contact op met onze coördinator Joyce Hoeneveld.

Lees meer

structureel

Rotterdam

Computerhulp & ICT
Administratie & receptie
Projectcoördinatie

Beschrijving

Medewerker / Telefonist

Wijkbus Alexander zoekt medewerkers en u wellicht leuk vrijwilligerswerk! Onze telefonisten vormen samen met onze anderen vrijwilligers een aangename groep mensen die niet alleen aandacht hebben voor het werk, maar ook aandacht voor elkaar.

De gele bussen zijn niet te missen in de wijken voor het dagelijks vervoeren van ouderen in Prins Alexander. De Wijkbus Alexander stelt zich ten doel ouderen en mindervaliden vervoer aan te bieden binnen het gebied Prins Alexander. Echter zonder vrijwilligers zou dit alles niet mogelijk zijn. Onze vrijwilligers hebben een functie als bestuurder, chauffeur, bijrijder, telefonist, technisch beheerder wagenpark, ICT-er, boekhouder en administratief medewerker.
Door natuurlijk verloop is er regelmatig plaats voor een algemeen medewerker die de telefoon beantwoordt, ritten inboekt, en contact met chauffeurs onderhouden. Voor deze belangrijke taak in onze organisatie is grote accuratesse, een goede beheersing van de Nederlandse taal en affiniteit met een computer een vereiste. Een redelijke stratenkennis van het werkgebied is een pré.

De werktijden zijn op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur of 13.00-17.00 uur.
Heb je tijd om tenminste één dagdeel per week ons enthousiaste team van vrijwilligers te versterken? Neem dan contact op met onze coördinator Joyce Hoeneveld.

Praktische informatie

Wekelijks 4 tot 5 uur

Locatie

Rotterdam

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn

Categorie

Computerhulp & ICT
Administratie & receptie
Projectcoördinatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Wijkbus Alexander

Rotterdam

Chauffeur

Wijkbus Alexander

Wijkbus Alexander zoekt medewerkers en u wellicht leuk vrijwilligerswerk! Wij zoeken CHAUFFEURS (m/v) Onze chauffeurs vormen samen met onze telefonisten en anderen een aangename groep mensen die niet alleen aandacht hebben voor het werk, maar ook aandacht voor elkaar. U komt na een inwerkprogramma te rijden op een van de vele wijkbussen die wij exploiteren in het stadsdeel Prins Alexander. Hiervoor heeft u natuurlijk een rijbewijs en enige rijervaring nodig. Stratenkennis is handig, maar allang niet meer noodzakelijk omdat onze bussen voorzien zijn van eenvoudig te bedienen moderne communicatie en navigatiemiddelen. Wij bieden u contact met leuke collega’s, tweejaarlijks een rijvaardigheidstest met een update die u weer op de hoogte brengt van de laatste veranderingen in borden en verkeersregels, een op uw persoonlijke voorkeur afgestemde dienstregeling en een vrijwilligersvergoeding als tastbaar bewijs van onze waardering. Ook worden er voor de vrijwilligers activiteiten georganiseerd waarbij ook partners welkom zijn. Bent u geïnteresseerd? Neem dan even contact op met de coördinator Joyce Hoeneveld 010 455 85 17 (tussen 12:00 en 16:00 uur) voor een korte kennismaking. Een mail sturen kan natuurlijk ook aan [email protected]

Structureel
Rotterdam

Secretaris

Wijkbus Alexander

Stichting Wijkbus Alexander zoekt een secretaris. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. Wij zoeken een secretaris die zich voor langere tijd wil verbinden aan een vrijwilligersorganisatie die 35 jaar bestaat. Voor de stichting werken bijna 70 vrijwilligers als chauffeur, telefonist, in de ICT en als onderhoudsmedewerker en planner. De Wijkbus organisatie is werkzaam in stadsdeel Prins Alexander. Een gebied van 1860 hectare en meer dan 95.000 inwoners, waarvan bijna 40.000 tot de potentiële doelgroep behoren. Er wordt met 6 bussen personen van 55 jaar en ouder vervoerd van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. De stichting kent ruim 3.000 betalende deelnemers die meer dan 25.000 maal per jaar van de diensten gebruik maken. PROFIEL Wat wij zoeken is een bestuurder met enige bestuurservaring en die beschikt over een eigen netwerk. Woonachtig in Rotterdam op niet te grote afstand van het stadsdeel. De secretaris verzorgt de verslaggeving van de bestuursvergaderingen, levert een bijdrage aan de P.R. en aan de ontwikkeling van het beleid van de stichting. Het vermogen om out-of-the-box te denken maar met beide benen op de grond staat wordt op prijs gesteld. Het bestuur kent geen salariëring, maar ontvangt twee maal per jaar een onkostenvergoeding. Als u geïnteresseerd bent in deze functie dan kunt u contact op nemen met de coördinator van de Wijkbus, Joyce.

Structureel

Anderen bekeken ook

Rotterdam

Onze beademingscliënten zoeken gezelschap

Lelie zorggroep Wonen, Zorg en Welzijn - Verpleeghuis Pniël

Als bezoekvrijwilliger (buddy) voor de beademingscliënten geef je persoonlijke aandacht. Dit doe je door allereerst een luisterend oor te bieden en eventueel kleine activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld een spelletje spelen, voorlezen, schilderen en wandelen. Cliënten genieten ervan om naar buiten te gaan. Vrijwilligers die deze cliënten begeleiden bij het wandelen, nemen eerst deel aan een verplichte scholing. Ben jij iemand die een ander graag een plezier doet, communicatief vaardig en geduldig is: meld je dan aan en we bespreken op korte termijn de mogelijkheden!

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Deel uw creativiteit/ hobby met bewoners...

Lelie zorggroep Wonen, Zorg en Welzijn - Verpleeghuis Pniël

Vind je het leuk om je hobby's te delen met anderen? Dan ben je bij ons hoogstwaarschijnlijk op het goede adres! In Pniël verblijven mensen (vaak langdurig) met verschillende interesses. Er is vast een cliënt met dezelfde hobby als jij, die behoefte heeft aan wat ondersteuning bij het uitoefenen daarvan. Wij denken hierbij aan bijvoorbeeld handwerken, bakken of koken, puzzelen, tekenen, muziek, een spelletje doen, boetseren of bloemschikken. Zit er een hobby of interesse bij die jou aanspreekt of heb je een andere leuke hobby? Laat het ons weten, je bent van harte welkom in Pniël! Stuur een mailtje of bel eens om te overleggen of een afspraak te maken!

Structureel
Jongeren
Nissewaard, Rotterdam

Zet je Super Kracht in bij Humanitas

Stichting Humanitas

Ik wil helpen… … Laat je super KRACHT zien! En kom vrijwilligerswerk doen bij Humanitas... Locaties in: Feyenoord, Charlois, Beverwaard, Spijkenisse, Hoogvliet, Hoek van Holland Wat kan je gaan doen? … door een maatje te worden … ondersteunen bij de diverse creatieve activiteiten … helpen bij het uitvoeren van muziekactiviteiten en gesprekgroepen … gezelschapspellen spelen samen met de bewoners … ondersteuning op de huiskamers … een gezellige dag creëren op de dagbestedingsgroepen … ondersteunen bij diverse facilitaire activiteiten zoals huishoudelijke activiteiten, klusjes, tuin, linnenkarren … vrijwilliger worden op de onlangs nieuw gestarte Jong Dementerende groep in Spijkenisse Wat vinden wij belangrijk? Omdat je overwegend werkt met kwetsbare mensen vinden wij het belangrijk dat je beschikt over specifieke vaardigheden zoals inlevingsvermogen, tact, betrouwbaarheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Als je jezelf hierin herkent, dan komen we graag met je in contact. • Je doet vrijwilligerswerk wat ertoe doet in een organisatie die ertoe doet • Je wordt begeleid door professionele medewerkers • Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst • Je leert nieuwe mensen kennen • Onkostenvergoeding Het aanvragen van een (gratis) VOG is onderdeel van de procedure Informatie over Humanitas Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen van 0 tot 100+ die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Je leest meer over Humanitas op www.stichtinghumanitas.nl. Hier lees je specifiek over de missie en visie: https://www.stichtinghumanitas.nl/home/homepage/over-humanitas/missie-en-visie Voor contact of meer informatie over de werkzaamheden Bel of mail naar Dietske, Vrijwilligersfunctionaris Regio Zuid telefoonnummer en emailadres

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Creatieve Club

Stichting Humanitas

Ik wil helpen… … Creatieve Club Locatie de Steenplaat in Rotterdam Zuid (Feyenoord) Dagen en tijden bespreekbaar Vrijwilligerswerk bij Stichting Humanitas staat voor werken met mensen. Onze cliënten vormen een mooie afspiegeling van de inwoners van Rotterdam. Van allerlei komaf. Van jong tot oud. Van arm tot rijk. Ook de behoeften van de cliënten zijn erg divers. Maar één aspect staat altijd centraal: samen doen. Samen een spelletje spelen of een eindje wandelen. Samen naar een lastig gesprek. Samen afscheid nemen. Of juist samen opnieuw beginnen. Wat ga je doen? Heb jij creatieve ideeën en lijkt het je leuk om samen met andere vrijwilligers ouderen te begeleiden met creatieve activiteiten? Dan komen we graag met je in contact! Wat vinden wij belangrijk? Omdat je overwegend werkt met kwetsbare mensen vinden wij het belangrijk dat je beschikt over specifieke vaardigheden zoals inlevingsvermogen, tact, betrouwbaarheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Als je jezelf hierin herkent, dan komen we graag met je in contact. Wat betekent het voor jou? • Je doet vrijwilligerswerk wat ertoe doet in een organisatie die ertoe doet • Je wordt begeleid door professionele medewerkers • Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst • Je leert nieuwe mensen kennen • Je krijgt een onkostenvergoeding • Toegang tot een scholingsaanbod Het aanvragen van een (gratis) VOG is onderdeel van de procedure Voor contact of meer informatie over de werkzaamheden Bel, app of mail naar Dietske, Vrijwilligersfunctionaris Informatie over Humanitas Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen van 0 tot 100+ die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 1200 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Je leest meer over Humanitas op www.stichtinghumanitas.nl. Hier lees je specifiek over de missie en visie: https://www.stichtinghumanitas.nl/over-ons/missie-visie

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Speeltuinvrienden

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Rotterdam telt ruim 50 speeltuinen, deze speeltuinen maken het mogelijk dat wekelijks honderden kinderen op een leuke en veilige plek kunnen spelen. De speeltuinen zijn een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar mooie vriendschappen ontstaan. Speeltuinen hebben regelmatig grote klussen waar jij en je collega's/ vrienden kunnen bijdragen aan een mooier Rotterdam. Help mee bij een onderhoudsbeurt van het clubgebouw, het organiseren van een grote kinderactiviteit of het vergroenen van de speeltuin. Er zit altijd een speeltuin bij jullie in de buurt. Dus heb je zin en tijd om met een groepje aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op en wij zoeken een leuke klus voor jullie uit. Namens de kleine Rotterdamse speeltuinbezoekers...alvast bedankt.

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
Capelle aan den IJssel, Rotterdam

Marketing Coördinator Vrijwilliger bij HTR

Hospitality & Travel Rotterdam

Bij Hospitality & Travel Rotterdam (HTR) draait het allemaal om de kracht van verbinding en de magie die zich ontvouwt wanneer mensen met verschillende achtergronden zich verenigen. Gelegen in het hart van een van de meest dynamische steden van Europa, is het onze missie om culturele kloven te overbruggen en duurzame banden te smeden door middel van onvergetelijke ervaringen. Jouw verantwoordelijkheden: - Leid het marketingteam: u krijgt de geweldige kans om ons gepassioneerde marketingteam te begeleiden en ermee samen te werken. - Onderhoud de Facebook-evenementenkalender: houd onze kalender up-to-date met spannende evenementen en activiteiten. - Beheer van sociale media: maak boeiende berichten voor onze Facebook- en Instagram-pagina's en help ons een levendige online aanwezigheid te creëren. - Maandagupdates: geef onze WhatsApp-community wekelijkse updates over de komende evenementen. - Draag bij aan nieuwe marketingstrategieën: zet uw creatieve denkvermogen op en brainstorm over innovatieve marketingstrategieën om ons te helpen groeien. - (Co-)host een aantal van onze evenementen: stap in de schijnwerpers terwijl u assisteert bij het organiseren en verzekeren van het succes van onze evenementen. Wat u zult winnen: - Breid je netwerk uit: bouw nieuwe verbindingen en vriendschappen op binnen het HTR-team en onze geweldige community. - Praktijkgericht leren: verkrijg praktische kennis en ervaring op het gebied van marketing door middel van leren op de werkplek. - Groei met ons mee: maak deel uit van een beginnende organisatie en groei met ons mee terwijl we een positieve impact blijven maken. Als je een passie hebt voor marketing, het leuk vindt om mensen bij elkaar te brengen en deel wilt uitmaken van een dynamische en levendige gemeenschap, dan willen we je graag aan boord hebben. Doe mee met het creëren van gedenkwaardige ervaringen en het bevorderen van betekenisvolle verbindingen bij HTR! Solliciteer nu en maak deel uit van iets heel bijzonders. Samen zullen we een verschil maken.

Structureel
Rotterdam

Hospice de Regenboog zoekt vrijwilligers!

De Regenboog

Hospice De Regenboog aan de Oudedijk in Rotterdam is een huis voor mensen, die ongeneeslijk ziek zijn en weten dat ze gaan sterven. Vrijwilligers hebben er een belangrijke taak. Ze verzorgen de maaltijden, helpen bij de lichamelijke zorg en geven invulling aan er zijn voor de ander in de breedste zin van het woord. Wil jij er zijn voor iemand die het nodig heeft? Wij bieden ondersteuning en scholing, naast een reiskostenvergoeding en WA-verzekering. Ik kijk met belangstelling uit naar je reactie!

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Boodschappen doen samen met vriendelijke dame

Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Algemene informatie Een vriendelijke en rustige dame van 88 jaar, woonachtig in het centrum, zou graag wat hulp willen met haar boodschapjes. Zou jij deze mevrouw hierbij willen helpen? Werktijden In overleg, bij voorkeur wekelijks UVV biedt vrijwilligers - Begeleiding en ondersteuning - Workshops, kerstattentie en jaarlijks uitje - Reiskostenvergoeding en verzekering - Zinvolle en leuke ervaring

Structureel
Jongeren