Handige Harry en/of Harriëtte gezocht!

Plaats:
Loon op Zand
Categorie:
Klussen & techniek
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Beschikbaarheid:
eenmalig
Tip anderen via:

Handige Harry en/of Harriëtte gezocht!

Voor een buurtbewoner zijn we op zoek naar handige harry's voor wie een schutting een mooie uitdaging is. Wij zorgen ervoor dat alles dat nodig is om de schutting te plaatsen aanwezig is, als jullie kunnen zorgen voor een schroefmachine en vier sterke handige handen dan komen we een heel eind!

Onze verwachting is dat je er ongeveer één dagje mee bezig bent en dan kan deze buurtbewoner weer genieten van zijn tuin. Het gaat om een eenmalige klus, waar nog jaren plezier volgen van de schutting.

Klinkt dit als iets waar je je hand niet voor omdraait? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem snel contact met ons op, dan gaan we aan de slag.

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Melissa is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Loonopzandvoorelkaar
Laat Melissa weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo ContourdeTwern Loon op Zand
Geplaatst door:
Profielfoto van Melissa
100% profielsterkte
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Melissa is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Loonopzandvoorelkaar
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Beschikbaarheid:
eenmalig

Meer hulpvragen van Melissa namens ContourdeTwern Loon op Zand

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Gezelligheid en leren combineren Kaatsheuvel-West (Loon op Zand) Gezelschap, Taal & lezen, Maatjes & buddy's
  Huiswerktopper gezocht! Kaatsheuvel-West (Loon op Zand) Huiswerkbegeleiding
  Commissielid vrijwilligers (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Commissielid lotgenoten (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Commissielid ceremonies (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Commissielid kinderloop (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Commissielid sponsoring (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Collecte & fondsenwerving
  Commissielid teamwerving (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Collecte & fondsenwerving
  Commissielid amusement en catering (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Bar & kantine
  Commissielid logistiek en veiligheid (Samenloop voor hoop) Kaatsheuvel-Oost (Loon op Zand), Loon op Zand, Kaatsheuvel-West (Loon op Zand), De Moer (Loon op Zand) Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Toezicht & beheer
Vorige 1 2