Chauffeur(s) voor busvervoer

Plaats:
Venlo-Oost-Noord (Venlo)
Categorie:
Vervoer
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Chauffeur(s) voor busvervoer

Heb jij tijd en zin om, met een busje van Koraal, chauffeur te zijn voor onze jeugd?
Van maandag tot en met vrijdag komen vanuit de regio Noord en -Midden Limburg cliënten uit de thuissituatie of school naar de Dagbehandeling en Naschoolse Dagbehandeling, gelegen in de Oranjestraat te Venlo.
Wij zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die, in een aanwezige bus van Koraal, dagelijks de cliënten ophaalt en naar de Oranjestraat in Venlo brengt alwaar ze Dagbehandeling en Naschoolse Dagbehandeling krijgen. Dit geldt dan ook weer voor de namiddag als de cliënten naar huis gaan. Je krijgt hierin te maken met cliënten in de leeftijd van 4 tot 21 jaar met een licht verstandelijke beperking, gecombineerd met complexe gedrags- of psychiatrisch problemen.
De groepsbegeleiding vertelt je alle bijzonderheden in ons kennismakingsgesprek. Ook kun je ten alle tijden met vragen bij de groepsbegeleiding terecht, er is altijd iemand van de groepsbegeleiders telefonisch te bereiken.
De openingstijden van de Dagbehandeling zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00-15.00 uur. De openingstijden van de Naschoolse Dagbehandeling zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 18.30 uur. Hoe laat een cliënt opgehaald dient te worden ligt aan het thuis-/schooladres van de cliënt, de begintijd kan dus variëren. Vragen over de tijden van vervoer kunnen ook in het kennismakingsgesprek beantwoord worden. De vervoersmomenten kunnen opgesplitst worden over meerdere personen, we zijn blij met elk aanbod.
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM in het voorkomen en bestrijden van het Corona-virus.
Ben jij een aardig persoon met een flinke dosis humor? Iemand die duidelijk is en consequent kan zijn naar onze cliënten? Sta je stevig in je schoenen, heb je affiniteit met deze doelgroep en kun je tijd vrij maken voor dit vrijwilligerswerk? Ben je in het bezit van een geldig regulier rijbewijs voor een personenauto? Dan is dit een mooie, nieuwe uitdaging voor jou en ben je van harte welkom!
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Koraal is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met kinderen en jongvolwassenen in de Jeugdzorg. Naast een kennismaking en een rondleiding op locatie hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover word je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Margo is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Margo is eerder via deze website geholpen
Laat Margo weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Koraal Groep
Geplaatst door:
Profielfoto van Margo
40% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Margo
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Margo is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Margo is eerder via deze website geholpen
Beschikbaarheid:
regelmatig