CREATIVE: FOTO EN VIDEO TALENT

Plaats:
Stadsdeel Zuid (Amsterdam), Rotterdam Centrum (Rotterdam), Binnenstad (Utrecht)
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Creatief & muziek, Digitaal & IT
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

CREATIVE: FOTO EN VIDEO TALENT

Heb jij super goede fotografie en video skills? Wil je zinvol en creatief bezig zijn door hele vette content te maken voor jongeren? Lees dan snel verder!

Wij zijn opzoek naar een vrijwilliger die affiniteit heeft met jongeren, mentale gezondheid en empowerment. Iemand die verhalen hieromheen perfect weet te vangen in beeld. Je gaat meehelpen om nieuwe foto- en videocontent te ontwikkelen voor Braive en zo meer jongeren te bereiken met onze boodschap en onze community te laten groeien!

Naast het schieten van het nieuwe materiaal werk je met ons samen aan een stukje ‘voorwerk’ : creatieve concepten/verhalen uitwerken en storyboards maken. Kortom een afwisselende, uitdagende en zinvolle ervaring.

Wij hebben plek voor een gemotiveerde en zelfstandige topper die op de hoogte is van de laatste technieken en deze ook weet in te zetten. Nabewerking en editing skills zijn een +++ ! We know what we want; we just need a motivated upcomming specialst to show off its talent! :D

Dus vind jij het belangrijk dat meer jongeren leren over mentale gezondheid en wil je hierbij helpen door middel van beeld? Wordt dan onze beeldredacteur! Bijna alles kan vanuit huis / online worden gedaan.

Wij vragen commitment voor minimaal 4-6 uur per week voor 6 maanden, zo kunnen we het meeste van elkaar leren! Wij hebben eventueel ook mogelijkheden voor stage als vervolg hierop! Super voor je CV!

PS. Wij bieden je veel vrijheid om je eigen ideeën en initiatieven te ontplooien en denken we graag met je mee hoe jij dit bij Braive kunt vormgeven!

Spreekt dit je aan? Neem dan direct contact met ons op en check ook meteen ons instagram account! braive.one

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Marina is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Marina weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Aangesloten bij:
organisatie logo Braive
Geplaatst door:
Profielfoto van Marina
75% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Marina
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Marina is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Marina namens Braive

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Social media talent Stadsdeel Zuid (Amsterdam), Stationsbuurt ('s-Gravenhage), Binnenstad (Utrecht) Marketing, communicatie & PR, Creatief & muziek, Digitaal & IT