Vrolijke activiteiten begeleider

Vrolijke activiteiten begeleider

Regelmatig
Haarlemmermeer
  • Activiteitenbegeleiding
  • Sociaal & welzijn
  • Kinderen & jongeren

Jeugdland is een bouw-, speel-, doe- en ontdekplek voor kinderen van alle leeftijden. Op een groot terrein in Hoofddorp staan verschillende speeltoestellen die uitdagen en laten ontdekken. Er kan gespeeld worden met water, zand, hout (hutten bouwen) en in het clubhuis kan gespeeld, geknutseld of gelezen worden. Iedere openingsdag worden er activiteiten georganiseerd. Jeugdland is een plek waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Er is een heleboel mogelijk, maar niets moet. Op Jeugdland zijn de kinderen de baas over hun eigen spel, ontwikkeling, vaardigheden en hun eigen gemaakte hut. Dit onder toeziend oog van medewerkers van Jeugdland en van de ouders/begeleiders van kinderen jonger dan 6 jaar.

Wij zijn op zoek naar activiteitenbegeleiders die het leuk vinden om activiteiten te organiseren zodat de kinderen die bij ons komen een plezierige tijd hebben. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opruimen, onderhoud en de schoonmaak van het terrein. Je werkt in een team met de beheerder, andere medewerkers en vrijwilligers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het toezicht. Wij zoeken een ervaren vrijwilliger met het liefst een (bijna) afgeronde opleiding Sociaal Werk. Heb je deze opleiding (nog) niet, dan verwachten wij aantoonbare ervaring. Een actuele VOG-verklaring is verplicht voor onze medewerkers en bestuursleden.

Bij ons kun je iets betekenen voor de kinderen uit Hoofddorp die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Je werkt samen in een leuk en gezellig team. Jij kunt met je eigen kennis en werkervaring echt iets toevoegen aan het team. In overleg met jou kijken we maandelijks naar je inzet.

Ben jij enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan snel een bericht, wij maken graag een afspraak met je.

  • De vraag van Jeugdland is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
  • Jeugdland is eerder via deze website geholpen
  • Jeugdland heeft één aanbeveling ontvangen
Laat Jeugdland weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Vrolijke activiteiten begeleider" van Jeugdland.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Jeugdland Hoofddorp
Geplaatst door:
Profielfoto van Jeugdland
85% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Jeugdland
  • De vraag van Jeugdland is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
  • Jeugdland is eerder via deze website geholpen
  • Jeugdland heeft één aanbeveling ontvangen
  • Kinderen & jongeren

Meer vragen van Jeugdland namens Jeugdland Hoofddorp

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Handige handen Haarlemmermeer Techniek & reparatie, Klussen buiten & tuin, Klussen binnen
  Enthousiaste secretaris/ bestuurslid! Haarlemmermeer Administratie & receptie, Bestuur & organisatie, Creativiteit & muziek