Ben jij degene die mij begrijpt?

Plaats:
Breda
Categorie:
Gezelschap
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Ben jij degene die mij begrijpt?

Word dan mijn maatje! Onze bewoners op de verpleegafdeling maak je blij met persoonlijke aandacht. Meer weten over wat je kan doen als maatje voor dementerende ouderen? Lees snel verder!

Wat gaat de vrijwilliger doen? Je wordt bij binnenkomst hartelijk begroet en gaat naar boven om mij te bezoeken. Ik ben heel blij als ik je stem weer hoor, en mocht ik even kwijt zijn wie je ook al weer bent, dan vind jij het niet erg om je nogmaals voor te stellen. Je vraagt me wat we samen gaan doen; is het weer om naar buiten te gaan? Wil jij dan mijn rolstoel duwen en me buiten vertellen wat we tegenkomen? Of blijven we binnen om samen een kopje koffie te drinken, samen muziek te luisteren of een spelletje te doen. En misschien heb jij bepaalde talenten waar ik ook heel blij van word. Zet ze in! Ik ben graag met jou samen.

Wat vragen we van je?
Sta je stevig in je schoenen en ben jij geduldig? Kun je goed zelfstandig werken? Ben je al bekend met dementie of ben je bereid dit te leren? Dan zijn onze bewoners op zoek naar jou! Met elkaar bespreken we wanneer je tijd hebt om op bezoek te komen bij de bewoner. Een Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk om te kunnen starten als vrijwilliger binnen Raffy-Leystroom. Deze vragen wij graag kosteloos voor je aan.

Wat biedt de organisatie? Bij de start als vrijwilliger word je goed ingewerkt en alle vragen die je hebt beantwoord zodat je met positieve energie kunt beginnen. Er zijn mogelijkheden voor (bij)scholing of workshops waarin je tips en praktische info krijgt aangeboden. Gratis koffie/thee tijdens je vrijwilligerswerk en tijdens de lunch, een gratis kom soep. Met korting kun je gebruik maken van een warme maaltijd. Een glimlach van een bewoner blijft je altijd bij!

Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen we je graag meer over deze vacature. Dus wacht niet langer en neem contact op met het team vrijwilligers van Raffy-Leystroom. We zitten voor je klaar!

Wat doet jouw organisatie? Wat maakt jouw organisatie uniek?
Raffy-Leystroom is gevestigd in Breda en heeft drie locaties: Raffy, Lâle en De Leystroom waar we kwetsbare ouderen in een zo vertrouwd mogelijke omgeving ondersteunen bij het ouder worden. Gedreven vanuit gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg die de basis vormen voor wonen, zorg en behandeling. Raffy is er voor de Indische en Molukse ouderen, Lâle voor Turkse ouderen en De Leystroom voor ouderen in de Bredase wijken Brabantpark, Heusdenhout en IJpelaar. Vanuit de drie locaties is er tevens een breed aanbod dagopvang, zorgverlening en verpleging voor zelfstandig wonende ouderen in Breda en omstreken.

Je doet er toe! Word onderdeel van ons team. Samen zijn we kleurrijk.

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Saskia is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Saskia is eerder via deze website geholpen
  • Saskia heeft 3 aanbevelingen ontvangen
Laat Saskia weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Saskia
75% profielsterkte
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Saskia is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Saskia is eerder via deze website geholpen
  • Saskia heeft 3 aanbevelingen ontvangen
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Saskia namens Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Ga jij voor persoonlijke aandacht? Breda Oost (Breda), Breda Noord (Breda) Gezelschap
  Zeg jij Selamat Makan tegen de bewoners? Breda Noord (Breda) Maaltijden & koken, Gastvrouw / -heer, Gezelschap
  Mens Erger Je Niet, Hier is het leuk! Breda Oost (Breda) Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Creatief & muziek
  Als chauffeur van A naar B, help jij ons mee? Breda Noord (Breda) Vervoer, Maaltijden & koken, Erop uit
  Hij is op zoek naar JOU! Breda Noord (Breda), Breda Oost (Breda) Boodschappen, Gezelschap, Erop uit