Ervaren opvoeder met luisterend oor gezocht!

Ervaren opvoeder met luisterend oor gezocht!

Plaats:
Rotterdam
Categorie:
Erop uit, Vluchtelingenondersteuning, Maatjes & buddy's
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Bij Home-Start in CAPELLE AD IJSSEL zijn we per direct op zoek naar lieve, aandachtige en betrokken vrijwilligers die het leuk vinden om een gezin een (digitaal) steuntje in de rug te bieden. Deze activiteit is coronaproof. Je kunt veilig helpen en jouw hulp wordt heel erg gewaardeerd, juist nu

Soms kan het door allerlei verschillende situaties net even wat zwaarder zijn voor ouders met (jonge) kinderen. Een luisterend oor, een positieve bekrachtiging en soms een extra handje kan dan net het verschil maken. Iemand die elke week bij je langs komt, naar je luistert, met jou en je kinderen naar buiten gaat, een spelletje speelt, de taal oefent. Er 'gewoon' is voor jou! Dat is wat je bent voor een Home-Start moeder.

Ben jij zelf een ervaren opvoeder en vind je het leuk om gezinnen met (jonge) kinderen een steuntje in de rug te geven? Kun je je verplaatsen in het reilen en zeilen van een gezin? Ben je 2 tot 4 (digitale) uurtjes beschikbaar per week? Jouw inzet bij een gezin duurt minimaal 3 maanden en kan voortgezet worden tot een periode van maximaal 1,5 jaar. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg met het Home-Start gezin en jij als vrijwilliger. Ben je enthousiast? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! Laten we vrijblijvend met elkaar in gesprek gaan en kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Voor je start bij een Home-Start gezin, volg je bij ons een uitgebreide training. Hierin besteden we onder andere aandacht aan onderwerpen zoals: communicatie, normen en waarden, het doel van Home-Start. grenzen stellen, luisteren, etc. En natuurlijk vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aan.

Home-Start is er voor (zwangere) ouder(s) met kinderen in de leeftijd 0 tot 17 jaar.

  • De hulpvraag van Jaccobine is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Jaccobine is eerder via deze website geholpen
  • Jaccobine heeft 2 aanbevelingen ontvangen
Laat Jaccobine weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Jaccobine
90% profielsterkte
  • De hulpvraag van Jaccobine is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Jaccobine is eerder via deze website geholpen
  • Jaccobine heeft 2 aanbevelingen ontvangen
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Jaccobine namens Humanitas Home Start Capelle ad IJssel

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Ervaringsdeskundige en luisterend oor gezocht Capelle aan den IJssel Gezelschap, Vluchtelingenondersteuning, Maatjes & buddy's
  Maak het verschil in Capelle ad IJssel! Capelle aan den IJssel Gezelschap, Erop uit, Maatjes & buddy's