Word jij onze Happiness Manager, Groepsbegele

Word jij onze Happiness Manager, Groepsbegele

Plaats:
Westland
Categorie:
Maatjes & buddy's
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Vacature Groepsbegeleider


Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren
Scouting Honselersdijk is aangesloten bij Scouting Nederland en heeft 75 leden.

Onze doelstelling;
"De vereniging stelt zich ten doel het bevorderen van het Spel van Scouting in Nederland op grondslag van de ideeën van Lord Baden-Powell om daarmee een plezierige beleving van de vrije tijd te bieden aan meisjes en jongens, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid."

Happiness Manager, Groepsbegeleider M/V (vrijwillig)

De groepsbegeleider zit in het groepsbestuur als ‘vertegenwoordiging’ van de teams en onderhoudt de contacten tussen het bestuur, de praktijkbegeleider en de leidingteams. Je werkt nauw samen met de andere groepsbegeleider van de groep en de praktijkbegeleider.

Je bezigheden
Je houdt je bezig met de werving van nieuwe leiding en de bezetting van de teams, maar ook met de relaties tussen de leidinggevenden en je zet je in als er zaken niet lekker lopen. Kortom het aanspreekpunt binnen het bestuur voor vrijwilligersbeleid van de groep. Je zit in het groepsbestuur als 'vertegenwoordiging' van de teams en onderhoudt de contacten tussen het bestuur. Je bent de aanjager van het vrijwilligersbeleid binnen het bestuur, je hebt een signalerende functie voor aanpassingen en verbeteringen van vinden, binden, boeien en laten groeien van alle kaderleden en bestuur. Je bent wekelijks ongeveer 4 uur bezig met de begeleiding van de leiding en bestuur. Daarnaast vraagt deelname aan regionale en eventueel landelijke activiteiten en bijeenkomsten tijd.

Je bagage
Om je kerntaken als groepsbegeleider goed uit te kunnen voeren, ben je minimaal 23 jaar en wordt er een VOG aangevraagd. Je bent bereid je voor deze functie in te zetten en te werken aan je eigen kwalificatie/ deskundigheid. Met trots draag je tijdens de activiteiten Scoutingkleding: de Scoutfit. Uiteraard beschik je ook over de nodige competenties, maar heb je ook de mogelijkheid deze te ontwikkelen.

Je beloning
Je krijgt een netwerk van (Scouting) vrijwilligers die jou kunnen helpen in het bereiken van je eigen leerdoelen. Maar bovenal een plezierige besteding van je vrije tijd. Je krijgt een uitgebreide inwerkperiode waarin je de diverse kanten de groep kunt leren kennen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Groepsbegeleider Connie, via een bericht.
Zie ook de website: [website verborgen]

  • De hulpvraag van Secretaris is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Westlandvoorelkaar
Laat Secretaris weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Scouting Honselersdijk
Geplaatst door:
Profielfoto van Secretaris
95% profielsterkte
  • De hulpvraag van Secretaris is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Westlandvoorelkaar
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Secretaris namens Scouting Honselersdijk

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Voorzitter Scouting Honselersdijk gezocht! Westland Administratie
  Ben jij onze nieuwe Scoutsleiding? Westland Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Word penningmeester bij scouting! Westland Administratie, Bestuur & strategie, Financieel & juridisch