csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Vrijwilligers Koperwiek gezocht

Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden bij dagactiviteiten Koperwiek in Eersel? Dan zijn wij op zoek naar jou! (21-04-KB) We zijn op zoek naar vrijwillige taxichauffeur(s) en vrijwilligers om te ondersteunen bij de dagactiviteiten. Als taxichauffeur ga je de cliënten thuis ophalen in de ochtend en breng je ze naar de Koperwiek en 's middags breng je deze cliënten weer thuis. Als ondersteunende vrijwilliger zal je ondersteunen bij de activiteiten die plaats vinden, denk hierbij aan spelletjes spelen, krant lezen, koffie/thee drinken, samen eten en een wandeling maken. Dag en Tijd: - Vrijwillige chauffeur: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 10.00 uur brengen – 16.00 uur ophalen. - Ondersteunende vrijwilliger: Maandag van 13.30 - 16.00 of dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 16.00 - Wandelen: maandag en vrijdag om 13.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG (chauffeur/ondersteunende) - Geduldig (chauffeur en ondersteunende) - Kan ondersteunen bij ophalen/brengen (chauffeur) - Houdt van een praatje maken (chauffeur/ondersteunende) Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreken deze vrijwilligersfuncties (of één van beide) je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer

structureel

Bergeijk, Bladel, Eersel

Vervoer & transport
Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden bij dagactiviteiten Koperwiek in Eersel? Dan zijn wij op zoek naar jou! (21-04-KB) We zijn op zoek naar vrijwillige taxichauffeur(s) en vrijwilligers om te ondersteunen bij de dagactiviteiten. Als taxichauffeur ga je de cliënten thuis ophalen in de ochtend en breng je ze naar de Koperwiek en 's middags breng je deze cliënten weer thuis. Als ondersteunende vrijwilliger zal je ondersteunen bij de activiteiten die plaats vinden, denk hierbij aan spelletjes spelen, krant lezen, koffie/thee drinken, samen eten en een wandeling maken.

Dag en Tijd:
- Vrijwillige chauffeur: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 10.00 uur brengen – 16.00 uur ophalen.

- Ondersteunende vrijwilliger: Maandag van 13.30 - 16.00 of dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 16.00

- Wandelen: maandag en vrijdag om 13.00 uur

Wat vragen we van een vrijwilliger:
- Affiniteit met doelgroep PG (chauffeur/ondersteunende)
- Geduldig (chauffeur en ondersteunende)
- Kan ondersteunen bij ophalen/brengen (chauffeur)
- Houdt van een praatje maken (chauffeur/ondersteunende)

Wat bieden wij jou?
We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober!

Spreken deze vrijwilligersfuncties (of één van beide) je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Praktische informatie

Locatie

Bergeijk, Bladel, Eersel

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn

Categorie

Vervoer & transport
Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Oktober

Bergeijk, Eersel, Valkenswaard

Wandelaars gezocht voor 't Hofhuys

Oktober

Samen met collega’s begeleidt u de cliënten met het wandelen (14-04-HOF). Indien het weer het niet toelaat onderneemt u een andere activiteit met de cliënten Dag en tijd: Wandelclubs: Maandag: 13.30 - 16.00 Donderdag: 13.45 - 15.30 Of individueel: Elke dag tussen 10.00 en 12.00/ 14.00-16.00/ 18.00-20.00 uur. (in overleg) Taken: • begeleiden van de cliënten in de rolstoel • Halen en brengen van cliënten op de woning Vaardigheden/ affiniteit/ interesses/ gestelde eisen: • affiniteit met de doelgroep • goede sociale en communicatieve vaardigheden • respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers • is op de hoogte hoe om te gaan met rolstoelen en de benadering van de cliënt in de rolstoel •Fysiek in staat zijn om een rolstoel te duwen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Bergeijk, Eersel, Valkenswaard

Ondersteuning maandelijkse viering Hofhuys

Oktober

U biedt ondersteuning vóór, tijdens en na de viering samen met andere vrijwilligers (14-05-HOF). Het gaat om een maandelijkse viering waarvoor meestal alleen cliënten van de kleinschalige woningen worden uitgenodigd. De vieringen worden voorbereid en gedaan door de geestelijk verzorger van 't Hofhuys. Dag en tijd: Iedere laatste donderdag van de maand van 10.00 - 12.00 Rond Kerst en Pasen wordt vaak een andere donderdagmiddag gekozen. Taken: • Het inrichten van de ruimte zodat de viering kan plaatsvinden • Het ophalen en terugbrengen van de cliënten naar hun woning • Ondersteunen bij taken tijdens de viering bv het uitdelen van liedbladen • Indien gewenst leest u tijdens de viering een tekst of doet u een gebed • Koffie en thee zetten zodat er samen, na afloop, koffie gedronken kan worden Vaardigheden / affiniteit / interesses / gestelde eisen: • Goede sociale en communicatieve vaardigheden • Het katholieke geloof een warm hart toedragen • Affiniteit met de doelgroep • Respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Eersel, Bladel, Bergeijk

Wandelclub Oktober Kerkebogten Eersel

Oktober

Als vrijwilliger gaat u samen met cliënten en collega vrijwilligers wandelen. (15-01-KB) Dag en tijd: Elke dag tussen 10.00-12.00/ 14.00-16.00/ 18.00-20.00 uur Taken: - begeleiden van de cliënt in de rolstoel tijdens het wandelen in de omgeving - wandelroute uitstippelen Vaardigheden: - Affiniteit met de doelgroep PG - Goede sociale en communicatieve vaardigheden - Respectvol omgaan met collega's, cliënten en bezoekers - Is op de hoogte hoe om te gaan met rolstoelen en de benadering van de cliënt in de rolstoel Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober!

Structureel
Jongeren
Waalre

Activiteit De Hoeve - Oktober Hoevenakkers

Oktober

Als vrijwilliger ondersteun je de medewerker bij het bieden van activiteiten aan cliënten van de Hoeve (17-04-HO). De activiteit vindt plaats in de huiskamer van de afdeling. Dag en tijd: In overleg, alle dagen zijn mogelijk. Taken: • Koffie en thee zetten/schenken • Begeleiden van cliënt tijdens activiteit • Afwas en opruimen van de huiskamer na afloop • Samen met de cliënt een spelletje doen, tv kijken, puzzelen of andere activiteit • Sfeer brengen in de huiskamer Vaardigheden / affiniteit / interesses / gestelde eisen: • Affiniteit met de doelgroep PG, verpleeghuiszorg • Goede sociale en communicatieve vaardigheden • Respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers • Sfeer kunnen brengen in een groep Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Eersel, Bladel, Bergeijk

Vrienden van Kerkebogten

Oktober

Op Kerkebogten hebben we een leuk clubje vrijwilligers dat een paar keer per jaar activiteiten organiseert voor onze bewoners. (15-06-KB). Denk daarbij het bakken van een High Tea, een wafelkraam, oliebollenkraam, muziekactiviteiten, enz. Sommige activiteiten vinden plaats in de woning (6 à 7 cliënten), andere in de grote zaal van Kerkebogten. Lijkt het je leuk om deze activiteiten samen met een andere vrijwilliger te ondersteunen, dan zijn we op zoek naar jou! Dag en tijd: Een aantal keer per jaar op een ochtend of een middag. Taken: • Samen met andere vrijwilliger de activiteiten voorbereiden • Activiteiten begeleiden • Cliënten begeleiden van en naar Forum Vaardigheden / affiniteit / interesses / gestelde eisen • Affiniteit met de doelgroep PG • Rustige en geduldige instelling • Actief meedenkend • Goede sociale en communicatieve vaardigheden • Respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober!

Structureel
Jongeren
Bladel, Reusel-De Mierden

Vrijwilliger dagbehandeling Sparrenhof

Oktober

Voor de afdeling Sparrenhof (somatiek) zoeken wij een vrijwilliger met affiniteit voor het begeleiden van onze cliënten. (17-02-FL) U kunt goed samenwerken en je geduld bewaren. Op deze afdeling verblijven veel “jongere” cliënten. Ben jij de flexibele vrijwilliger die wij zoeken? Dag en tijd: Dinsdag en/of vrijdag van 09.15 uur tot 13.15 uur en 13.15 uur tot 16.15 uur Taken: - Begeleiden bij activiteiten in groepsverband en individueel, spelletjes, wandelen, bak- en kookactiviteiten enz. - Brengen en halen van de cliënten, begeleiden bij in- en uitstappen van de taxi. - Koffie schenken en uitserveren, - Begeleiden activiteiten - Krant voorlezen, thema gerichte gesprekken. Vaardigheden/ affiniteit/ interesses/ gestelde eisen: - Affiniteit met de doelgroep - Om kunnen gaan met de doelgroep somatiek, NAH - Goed kunnen luisteren en samenwerken - Flexibel in werkzaamheden - Intern vervoer naar fysiotherapie en rolstoel duwen - Goede sociale en communicatieve vaardigheden - Respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers - Alert zijn op hygiëne Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Bladel, Reusel-De Mierden

Vrijwilliger dagbesteding 't Rond Deel

Oktober

Voor onze dagbesteding locatie 't Rond Deel, groep Dennenhof en groep 't Ronddeel zoeken wij een vrijwilliger die affiniteit heeft voor het begeleiden van onze cliënten. (23-06-FL) Je bent geduldig en kunt goed samenwerken. 't Rond Deel in Bladel biedt dagbesteding voor ouderen met verschillende vormen van dementie en die nog thuiswonend zijn. De deelnemers worden om 10.00 gebracht en om 16.00 uur weer opgehaald. We zoeken een vrijwilliger die kan ondersteunen bij activiteiten, onder andere iets creatiefs of muziek maken, maar het ook leuk vindt individueel met een van onze deelnemers wat te doen zoals wandelen. Ook voorzie je de cliënten van een lekker kopje koffie/thee en fruit. Je doet dit samen met een medewerker die altijd op de groep aanwezig is. Samen zorgen jullie ervoor dat de deelnemers een fijne dag hebben. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Dag en tijd: In overleg.

Structureel
Veldhoven

Gastvrouw of heer voor revalidatie Merefelt

Oktober

Voor elke doordeweekse dag zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons wilt ondersteunen bij de groepswoning revalidatie. (13-21-ME) U werkt hier met ouderen die aan het revalideren zijn. Het is onze uitdaging om hen nog zoveel mogelijk zelf te laten doen zodat ze weer zelfstandig thuis zouden kunnen wonen. U onderneemt hier alle activiteiten die u in uw eigen huis ook onderneemt (wandelen, eten, huishoudelijke taken, spelletje spelen, e.d.). Interesse? Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Bladel, Reusel-De Mierden

Vrijwilliger in onze huiskamer van Kempenland

Oktober

Lijkt het je leuk om onze cliënten te ondersteunen en gezelschap te bieden in de huiskamer van Oktober Kempenland? (17-09-KL)Dan zijn wij op zoek naar jou. Je helpt onze medewerker met taken zoals koffie/thee zetten, de krant voorlezen of ondersteunen bij overige activiteiten. Ook biedt je ondersteuning bij de warme maaltijd. Samen met de groepsassistent zal je zorgen voor een gezellige middag. Dag en tijd: Dagelijks van 10.00 - 13.30 uur. Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep ouderen - Geduldig - Betrouwbaar - Goede communicatie - Vindt het fijn onze cliënten te ondersteunen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. De doelgroep zijn ouderen en we vinden het fijn als je eventueel ook beschikbaar bent voor inval. Uiteraard in overleg.

Structureel
Jongeren
Eersel

Onze groepswoningen -gezellige vrijwilligers

Oktober

(17-14-KB) We zoeken voor onze groepswoningen, gelegen bij Kerkebogten in Eersel, vrijwilligers! U kunt met PG (dementerenden) of somatiek aan de slag. U onderneemt alle activiteiten die u thuis ook doet, zo kunt u denken aan: spelletje spelen, wandeling maken, samen met een client huishoudelijke taken verrichten, ondersteuning geven bij een maaltijd, iets bakken of misschien heeft u zelf wel een goed idee! Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! We hebben mogelijkheden op diverse dagen en tijden. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we dit graag met u. Uiteraard ondersteunen we u met scholing en een inwerkperiode. We vertellen u er alles over in een kennismakingsgesprek. Graag tot ziens!

Structureel
Jongeren
Eersel

Vrijwilliger Geestelijke zorg

Oktober

Als vrijwilliger (17-04-KB) ondersteun je onze geestelijk verzorger. Je werkt samen in kleine en grote vieringen. Vieringen moeten nog worden opgezet. Er word gedacht aan grote viering met kerst en Pasen en door het jaar heen ongeveer 4 kleinschalige vieringen. U taken zullen zijn: · Bij kleinschalige vieringen (10 personen) praktisch ondersteunen: klaarzetten van materialen · Bij grootschalige vieringen (50 personen) praktisch ondersteunen, o.a. ontmoetingsruimte in orde maken voor viering, cliënten halen en terugbrengen · Bij beide vieringen wordt aandacht voor cliënt verwacht en kan bv een korte tekst worden voorgelezen Wij vragen van u: Affiniteit met de doelgroep somatiek en PG Goede sociale en communicatieve vaardigheden Op een rustige wijze communiceren naar cliënten Respectvol om gaan met collega’s, cliënten en bezoekers Interesse in zingeving en geloof Je werkt samen met geestelijk verzorger Openstaan voor samenwerking met andere vrijwilligers Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober!

Structureel
Eersel, Bergeijk

Spontaan maatje gezocht voor 't Hofhuys

Oktober

Bent u de spontane, vriendelijke vrijwilliger die met een van onze clienten op pad wilt? (17-14-HOF) U wordt gekoppeld aan een client en samen onderneemt u activiteiten. We kijken natuurlijk naar uw wensen en de wensen van onze client om zo tot een mooie match te komen. Dag en tijd is in overleg. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober!

Structureel
Bladel

Vrijwilliger voor de koffierondes

Oktober

Lijkt het jou leuk om een koffierondje te doen bij onze cliënten op Kempenland? Dan zijn wij op zoek naar jou! (18-05-KL) Dagelijks maak je als vrijwilliger een rondje over de afdeling met koffie en thee en maak je een praatje met de bewoner. De bewoners worden op hun kamer bezocht. Wat vragen wij van jou? Als vrijwilliger zal je koffie en thee zetten en daarmee een rondje over de afdeling gaan. Bij elke bewoner zal je een kopje koffie of thee aanbieden en een praatje maken. We vragen dus een gezellige vrijwilliger die ook gemakkelijk een praatje aangaat met onze bewoners. Dag en tijd: Dagelijks van 14:00 tot ongeveer 16:00 uur. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger beweegcoach Merefelt

Oktober

(18-09-ME) Op de revalidatie-afdeling van Oktober Merefelt verblijven ouderen met als doel om weer zo vitaal mogelijk naar huis te gaan. Dit lukt met goede medische begeleiding en veel beweegtherapie. Dat bewegen wordt ondersteund door fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Het trainen kan na de behandeling ook doorgaan. De meeste ouderen vinden het echter niet prettig om dat alleen te doen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuw te vormen groep enthousiaste en motiverende vrijwilligers! Als vrijwilliger kun je het verschil maken tussen ‘terug naar huis van de revalidatie’ of ‘intramuraal wonen’. Als beweegcoach ondersteunt u bij de groepstherapie of gaat u één op één of met een kleine groep cliënten aan de slag met oefeningen. Hierbij kunt u denken aan een stukje wandelen, samen het bed opmaken, samen koken, bewegen aan tafel of begeleiden van mensen op een scootmobiel. Naast het bewegen kunt u ook cliënten ondersteunen bij het aanvragen van hulpmiddelen. Al met al uitdagend vrijwilligerswerk met elke dag weer nieuwe mogelijkheden en de kans om samen met de revaliderende ouderen successen te behalen! Wij bieden • Een vrijwilligersbaan met groot maatschappelijk effect • Nauwe samenwerking met Fysio -en Ergotherapeuten; zij zijn altijd als ‘achterwacht’ beschikbaar • Basisopleiding bij aanvang en continue scholingsmogelijkheden • Een enthousiaste en gemotiveerde doelgroep en dito professioneel team om mee samen te werken Wij vragen • U heeft een bijzondere affiniteit met bewegen en sport • U bent betrokken bij de doelgroep ouderen • U bent flexibel en beschikt over goede sociale vaardigheden • U bent een motivator en wilt bijdragen aan het revalidatieproces van onze cliënten • U kunt zelfstandig werken en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Bladel

Vrijwilliger Berkendreef revalidatie

Oktober

Omschrijving: Als vrijwilliger zal je ondersteunende taken uitvoeren op afdeling Berkendreef (Floriaan), dit is een revalidatieafdeling. (19-01-FL) De taken die je hier als vrijwilliger kunt verwachten zijn: cliënten naar de fysiotherapie brengen en weer ophalen, helpen met tafel dekken en afruimen, een praatje maken met cliënten en bij mooi weer individueel een wandeling maken. Dag en Tijd: Elke werkdag in de ochtenden 08.30 - 13.00 uur of avonden van 16.30 - 19.30 uur. Behalve op dinsdagochtend. Wat vragen we van een vrijwilliger - affiniteit met de doelgroep - Kan een rolstoel voortduwen - Vind het leuk om een gezellig praatje te maken Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan op afdeling Berkendreef? Neem dan gerust contact op.

Structureel
Veldhoven

Gastheer/gastvrouw kleinschalig wonen

Oktober

Het betreft een kleinschalige woongroep met maximaal 7 cliënten met lichamelijke beperkingen (somatiek). (17-31-ME) Je speelt een spelletje met cliënten die daaraan behoefte hebben, maakt een praatje met ze, kijkt samen tv, bakt misschien samen iets lekkers of ondersteund eventueel bij de maaltijden. Alles is bespreekbaar. Dag en tijd: Maandag en/of donderdagochtend van 8.30-13.00 uur. Taken: - Activiteiten doen zoals spelletje, wandelen, bakken, kletsen enz. - Samen met de cliënten koffie/thee drinken - Hulp bieden bij de maaltijd (eitje bakken, brood smeren) - Er voor cliënten, collega’s en bezoekers zijn als gastvrouw/-heer Vaardigheden / affiniteit / interesses / gestelde eisen - Affiniteit met de doelgroep somatiek - Sfeer en gezelligheid kunnen creëren - Zelfstandig kunnen werken - Goede sociale en communicatieve vaardigheden - Creatief zijn - Respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed om voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Veldhoven

Gastvrouw/gastheer Merefelt

Oktober

Lijkt het jouleuk om gastheer/gastvrouw te zijn op een kleinschalige woongroep bij Oktober Merefelt? (18-03-ME) Dan zijn wij op zoek naar jou. Je ondersteund je collega's bij activiteiten of eventueel bij de eetmomenten. Denk aan iets bakken, een spelletje doen, ondersteunen met het eten, wandelen, krant voorlezen, enz. Het kunnen zowel individuele als groepsactiviteiten zijn. Er zijn maximaal 7 cliënten aanwezig op de woning. Dag en tijd: Ochtend: 10.00 - 12.00 uur, dagen in overleg Avond: 18.00 - 20.00 uur, dagen of andere tijden bespreekbaar Welke vaardigheden dient een vrijwilliger te bezitten: - Affiniteit met de doelgroep somatiek - Cliënten goed kunnen bejegenen - Goede communicatieve vaardigheden - Creatief zijn - zelfstandig Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature u aan of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Veldhoven

Gastvrouw/gastheer Leuskenhei

Oktober

Lijkt het je leuk om gastheer of gastvrouw te zijn op een woning (doelgroep PG) op locatie Leuskenhei?(19-01-LH) Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. Je zult als vrijwilliger activiteiten begeleiden, zoals een spelletje spelen, wandelen, knutselen, lezen, zingen of gezellig samen een praatje maken met een kopje koffie. Dag en Tijd: In overleg. Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met doelgroep PG - Hart op de juiste plek - Rustig - Empathisch vermogen - Vind het leuk om verschillende activiteiten te ondernemen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt bovenstaande vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Bladel

Ondersteuner huiskamer Floriaan

Oktober

Heeft u zin in een nieuwe uitdaging? (19-04-FL) Voor onze afdeling Iepenlaan, Beukenlaan en Eikenlaan (PG) zoeken we vrijwilligers die voor circa 16 cliënten wil meehelpen met maaltijd, krant lezen, spelletje spelen, wandelen of de cliënten intern wil halen en brengen. We proberen u samen met een andere vrijwilliger in te delen, aansturing vindt plaats door verzorging. Dag en Tijd: In overleg, alle dagdelen en dagen zijn mogelijk. Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met doelgroep PG - Goede sociale en communicatieve vaardigheden - Respectvol omgaan met cliënten en collega’s - Ondersteunen tijdens maaltijden - Krant lezen, spelletje spelen of een wandeling maken - Cliënt intern vervoeren naar maaltijd of activiteiten Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt bovenstaande vacature u aan of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Bladel

Vrijwilliger kapsalon Floriaan

Oktober

Lijkt het u leuk om cliënten te vervoeren van de woningen naar de kapsalon? (19-06-FL) Dan is deze vacature wellicht iets voor u. We zoeken iemand die op woensdagochtend of op zaterdag in afstemming met de kapper onze cliënten op kan halen of terug kan brengen naar de afdelingen. Dag en Tijd: Woensdagochtend Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met doelgroep PG en Somatiek - Sociaal vaardig - Vriendelijk - Maakt graag een praatje - Kan een rolstoel voortduwen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature u aan of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger bewegen Leuskenhei

Oktober

Lijkt het je leuk om individueel beweegcoach te zijn voor cliënten van PG of somatiek? (19-04-LH) Dan zijn wij op zoek naar jou. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die onze cliënten kan stimuleren en begeleiden op advies van de fysiotherapeut die desbetreffende cliënt heeft aangedragen. Je zult de cliënt stimuleren of begeleiden voor beweegactiviteit zoals opstaan, lopen, gaan zitten, eenvoudige beweegoefeningen zittend of staand, gebruik beweegwaaier, fietsen op motomed (zitfiets) of oefenen met Silverfit (computerprogramma in fitnessruimte). De activiteit die gedaan wordt hangt af van het advies van de fysiotherapeut in samenspraak met cliënt/mantelzorger. Dag en Tijd: In overleg (Kan overdag, maar kan ook ‘s avonds. Dit in overleg met de cliënt/mantelzorger, fysiotherapeut en afdeling waar de cliënt verblijft) Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met doelgroep PG/Somatiek - Interesse voor bewegen - Goede communicatie - Fysiek capabel om cliënt te kunnen begeleiden - Adequaat kunnen reageren bij calamiteiten Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger kleinschalig wonen

Oktober

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden op een groepswoning of om individueel begeleiding te bieden aan een van onze cliënten? (19-03-RGP) Dan zijn wij op zoek naar jou. We hebben 3 zorgwoningen waar zes cliënten per woning een eigen zit-slaapkamer hebben en een gezamenlijke huiskamer waar veel tijd samen doorgebracht wordt aan tafel. Wil je graag samenwerken met de zorg en ondersteuners om zo bij te dragen aan het thuisgevoel van onze cliënten, wil je onze cliënten graag een belevingsgerichte aandacht geven, bijdragen aan hun welbevinden als mens? Of heb je oog voor waar wat extra begeleiding nodig is en bent u flexibel? Dan ben je van harte welkom op Rundgraafpark als vrijwilliger aan de slag te gaan en uw vaardigheden en talenten bij ons in te zetten. Je taken zullen onder o.a. zijn: cliënten begeleiden met ontbijt (of andere maaltijden), spelletje spelen, wandelen, koffie of theedrinken, krant samen lezen of een gezellig praatje maken. Dag en Tijd: Dag en tijd in overleg, voorkeur 09.00 - 12.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met doelgroep PG - Kan goed samenwerken - Neemt initiatief - Is zorgzaam - Kan goed communiceren - Zorgt graag voor onze cliënten - Is flexibel Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Jongeren
Eersel

Gastvrouw/gastheer horeca Kerkebogten

Oktober

Lijkt het u leuk om onze medewerkers van afdeling horeca te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! (23-05-KB) Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ondersteuning kunnen bieden in restaurant ‘De Refter’. De taken die u zult hebben zijn o.a. koffie/thee serveren en ondersteuning bieden tijdens de maaltijden. Dag: in overleg Tijd: 11.00 - 14.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep ouderen - Werkt hygiënisch - Gastvrij - Spontaan - Goede uitstraling Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Eersel, Bergeijk

Groene vingers gezocht!

Oktober

Op onze locatie Kerkebogten zijn we op zoek naar iemand die graag buiten is en het leuk vindt de tuinen van onze PG woningen bij te houden. (20-02-KB) Het gaat voornamelijk om het onderhouden van de terrassen en plantenbakken. Dag en Tijd: In overleg, het kan door de weeks maar ook in het weekend.   We zijn op zoek naar iemand die betrouwbaar en rustig van aard is. Het is belangrijk dat je om kan gaan met de doelgroep PG. Het kan zijn dat er cliënten zijn die het leuk vinden je te helpen met het onderhoudt of gewoon lekker door de tuin wandelen als je bezig bent. Het is ook erg fijn als je handig bent aangelegd. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober!

Structureel
Bladel

Vrijwilliger wandelmaatje Floriaan

Oktober

Lijkt het u leuk om samen met een van onze cliënten te wandelen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar u! (21-01-FL) Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die met een somatische cliënt van afdeling Sparrenhof wil wandelen en deze cliënt individuele aandacht en begeleiding kan geven. Dag en Tijd: Tussen 10.00 - 12.00 uur en dagen zijn in overleg. Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep somatiek - Vindt het leuk om te wandelen - Is mobiel - Kan een rolstoel voortduwen Spreekt deze vacature u aan of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

1 op 1 vrijwilliger Merefelt

Oktober

Op Merefelt in Veldhoven zijn we op zoek naar iemand die graag 1 op 1 contact wil maken met onze cliënten. (21-02-ME) Samen met één van onze cliënten kun je wandelen, een spelletje spelen, de krant lezen, kletsen, etc. Dit is af te stemmen op de wensen van de cliënt maar natuurlijk ook op de wensen van jou! Dag en Tijd: In overleg Wat vragen we van een vrijwilliger? We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om de cliënt 1 op 1 aandacht te geven en samen een leuke tijd te hebben. Een pré voor deze vacature is dat jij als vrijwilliger weet wat dementie inhoudt en bij voorkeur ook enige ervaring hierin heeft. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Bladel

Vrijwilliger fysiotherapie

Oktober

Vind je het leuk om onze fysiotherapeuten te ondersteunen bij het brengen en halen van onze cliënten en te ondersteunen bij oefengroepen? (21-03-FL) Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zult één of meerdere halve dagen onze cliënten naar de oefenzaal begeleiden. De cliënten zitten in een rolstoel of je begeleid ze tijdens het lopen met de rollator. Je kunt ook ingezet worden om begeleiding te bieden bij onze oefengroepen. Dag en Tijd: Éen of meerdere halve dagen. Tijden en dagen in overleg. Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep ouderen - Sociaal vaardig, voor het maken van een praatje - Flexibel inzetbaar - Verantwoordelijksheidgevoel Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger wandelclub Leuskenhei

Oktober

Vind je het leuk om samen in groepsverband of om één op één te wandelen met onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou! (21-01-LH) Dag en Tijd: Alle dagen en tijden in de week zijn mogelijk en in overleg. We zouden het wel heel erg fijn vinden als we tot één vast moment in de week kunnen komen. Bij voorkeur op de middagen. Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep PG/somatiek - Contact maken met cliënten - Cliënten enthousiasmeren - Oog hebben voor detail Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Eersel

Vrijwilliger confectieatelier

Oktober

Lijkt het jou leuk om samen met onze bewoners en andere vrijwilligers kleding te maken of herstellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! (21-01-KB) Elke vrijdagmiddag (of om de week) van 14.00 - 16.00 kun je samen met onze bewoners deze taken uitvoeren. Ook zou het leuk zijn als jullie samen nieuwe dingen kunnen maken en bedenken. Er zullen tussen de 4 – 6 bewoners aanwezig zijn. Dag en Tijd: Vrijdagmiddag 14.00 - 16.00 (mogelijk om de week) Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep somatiek en PG - Kleding kunnen naaien of herstellen - Het een uitdaging vinden om nieuwe dingen te maken - Geduldig zijn - Sociaalvaardig, voor een gezellig praatje Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Bladel

Vrijwilliger individuele begeleiding

Oktober

Lijkt het jou leuk om onze bewoners individueel te begeleiden of samen met ze op pad te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! (21-04-FL) Als vrijwilliger zal je onze bewoners individuele aandacht geven. Denk daarbij aan samen een wandeling maken, een spelletje spelen, praatje maken, samen op de duo-fiets of gewoon even gezellig samen op pad. Dag en Tijd: In overleg, 1 of 2 dagdelen in de week. Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG en somatiek. - Sociaal en communicatief vaardig - Respectvol zijn - Een klik vormen met onze bewoners Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Bladel

Vrijwilliger kapel

Oktober

Vrijwilliger voor allerlei voorkomende werkzaamheden in de kapel (17-05-KL). Dag en tijd: Zaterdag van 18:00 tot 20:00u tevens tijdens andere diensten met Kerst, Pasen, enz. Taken: • Diensten voorbereiden • Kaarsen en wijn bestellen • Was doen • Enkele keren per jaar alles rondom het altaar goed schoonmaken • Collectes en kaarsenoffers naar Bedrijfsbureau brengen • Missen bestellen • Affiniteit met de doelgroep • Goede sociale en communicatieve vaardigheden • Respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers • Betrokken en open houding op zingeving, rituelen en geloof • Zelfstandig zaken kunnen en durven ondernemen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Eersel

Vrijwilliger mannenactiviteit

Oktober

Ben je handig, klus je veel of heb je een bouwachtergrond en lijkt het je leuk om samen met een klein groepje mannen iets in elkaar te knutselen? Dan zijn wij op zoek naar jou! (21-02-KB) Dag en Tijd: Dinsdag 14.00 - 15.30 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep somatiek en PG. - Geduldig - Klust graag - Is handig Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger kookclub

Oktober

Ben jij iemand die heerlijk kan koken en zoek je nog mensen die jou lekkere eten op willen eten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met de bewoners zorg je dat er een lekkere maaltijd op tafel staat. Gezellig samen koken met in het begin ondersteuning van een medewerker en later mogelijk wat meer zelfstandig. Dag en Tijd: in overleg Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG en/of somatiek. - Samenwerken met de groepsassistent - Sociaal/ makkelijke prater - Geduldig - Oplettend Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Bergeijk, Eersel

Vrijwilliger kienen Hofhuys

Oktober

Eén keer per maand op woensdagmiddag van 14.00 - 16.30 uur is er kienen op 't Hofhuys. Onze interne bewoners nemen hieraan deel maar ook gasten van de dagbesteding. Als vrijwilliger help je met het klaarzetten van de ruimte, geef je mensen een kop koffie/thee en help je sommige bewoners met het wegstrepen van de omgeroepen nummers. Aan het eind help je nog even mee met het opruimen van de tafels. Je doet dit niet alleen maar met een gezellig clubje vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om met ouderen om te gaan, dat je een gezellig praatje kan maken en het kan makkelijk zijn als je een rolstoel kan duwen. Het belangrijkste is dat je helpt om er voor onze bewoners een gezellige middag van te maken!

Structureel
Jongeren
Eersel, Bergeijk

Kerkebogten zoekt maatjes

Oktober

Lijkt het jou leuk om maatje te worden op één van onze woningen op Kerkebogten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als vrijwilliger doe je samen, dus één op één, activiteiten met 1 of enkele van onze bewoners. Zij kijken daar heel erg naar uit! (Vacaturenummer bij Oktober: 21-5-KB) Je kunt dan denken aan het maken van een wandeling en daarna een kop koffie drinken in het restaurant, gewoon een praatje maken, een spelletje doen enz. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep ouderen met dementie, dat je geduldig bent en dat je onze mensen een fijn moment op de dag kan bezorgen. We zoeken nog maatjes voor: Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en/of zondag: 10.00 - 12.00 uur Dinsdag, woensdag, zaterdag en/of zondag: 14.00 - 16.00 uur. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Bergeijk

Vrijwilliger individueel Hofhuys

Oktober

Heb jij ervaring met ouderen en dementie en vind je het leuk om iemand individueel te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! (21-03-HOF) Voor een van onze bewoonsters zijn wij op zoek naar een leuke maar rustige vrijwilliger die haar 1 op 1 aandacht kan geven. Je kunt met haar een blokje om, een kopje koffie drinken of gewoon gezellig een praatje maken. Dag en Tijd: Altijd in de middag, dag in overleg Wat vragen we van een vrijwilliger: - Ervaring met ouderen en dementie - Je bent rustig en geduldig - Sociaal - Werkt graag samen met de zorgmedewerkers Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven, Bladel

Word jij ons kookmaatje?

Oktober

Op onze locatie Floriaan zijn we op zoek naar een kookmaatje. Je komt dan een verse maaltijd op de woning koken voor onze bewoners. (21-05-FL) Dit kan variëren van een lekkere kop soep tot een culinaire maaltijd. Hierbij ontvang je zo lang als gewenst is begeleiding van onze kok. Praktische informatie: Een keer per week of een keer in de twee weken ga je koken op een van onze woningen. Dag in overleg, vanaf 16.00 uur. Waar zijn we naar op zoek? Ben jij iemand die: - Zelf plezier heeft in koken? - Graag een praatje maakt? - Graag voor een ander zorgt? Dan ben jij misschien het kookmaatje dat we zoeken! Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Eersel, Bergeijk

Vrijwilliger kienen Kerkebogten

Oktober

Op onze locatie Kerkebogten is er elke maandagmiddag van 14.00 - 16.30 uur kienen voor onze bewoners. Hiervoor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers! (21-06-KB) Als vrijwilliger help je onze bewoners met het aankruisen van de nummertjes op de kienkaart, help je met het klaarzetten en opruimen van de zaal en voorzie je iedereen van een lekker kopje koffie/thee. We zoeken iemand die kienen leuk vindt, die geduldig is en affiniteit heeft met onze doelgroep ouderen met dementie. We hebben al een gezellig clubje met vrijwilligers waar je dan ook onderdeel van wordt.

Structureel
Veldhoven

Gastheer/vrouw ontmoetingscentrum Sele

Oktober

Lijkt het jou leuk om gastheer of gastvrouw te zijn en de dag voor onze bewoners wat leuker te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! (19-02-SE) Als vrijwilliger gastheer/vrouw zul je verantwoordelijk zijn voor het koffie/thee schenken, bestellingen opnemen en uitserveren en de betalingen afhandelen. Dag en Tijd: Woensdag en zondag: 14.00 - 16.30 u Donderdag, vrijdag, zaterdag: 19.00 - 22.00 u Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met de doelgroep ouderen - De werkzaamheden leuk vinden - Vriendelijk - Kan zelfstandig werken Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Bladel

Vrijwilliger individuele begeleiding

Oktober

Lijkt het je leuk om een van onze bewoners van de afdeling PG individuele begeleiding te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! (21-08-FL) Wij zoeken voor een van onze mannelijke bewoners een vrijwilliger die hem één op één aandacht kan geven en een activiteit met hem wil doen. Je kunt denken aan samen wandelen, muziek luisteren, tv kijken, koffiedrinken en een praatje maken. De 1 op 1 contacten zijn voor hem erg belangrijk. Dag en Tijd: Dag en tijd in overleg Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met PG - Geduld - Vriendelijk - 1 op 1 aandacht kunnen bieden aan dementerende bewoner * Mocht je graag uitleg willen of eerst kennis maken met deze bewoner om te bekijken of er een klik is, dan is dit zeker mogelijk. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven, Waalre

Maatje gezocht op Merefelt

Oktober

Op Merefelt zijn we op zoek naar een vrijwilliger die 1 op 1 activiteiten met een van onze bewoners kan doen. Denk hierbij aan: wandelen, fietsen en jeu de boules. We zoeken een vrijwilliger die kennis heeft van Veldhoven en omgeving, gezellig kan buurten en er graag op uit gaat voor een wandelingetje. Dag en tijd gaat in overleg, de voorkeur gaat uit naar de ochtend. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Structureel
Jongeren
Reusel-De Mierden

Gastheer/gastvrouw huiskamer Mariahof

Oktober

Lijkt het jou leuk om gastheer of gastvrouw te worden in de huiskamer op Mariahof? Dan zijn wij op zoek naar jou! (21-01-MH) De gastheer en/of gastvrouw is het gezicht van de huiskamer. Van het ontvangen van de cliënten tot het voorlezen van de krant, een spelletje doen of een korte wandeling met de cliënt. Aandacht voor de cliënt die in de huiskamer aanwezig is staat centraal. De gastheer en/of gastvrouw staat er ter ondersteuning van de groep assistent. Dag en Tijd: Dag in overleg. Tijd: Ochtend: 09.00-12.00, middag: 14.00-17.00, avond: 18.00 - 20.00. Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep - Sociaalvaardig - Kan oprechte aandacht bieden aan de cliënt - Goed kunnen schakelen met wat er op je pad komt, per dag verschillend - Minimaal een dagdeel in de week beschikbaar Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger te voet op pad

Oktober

Lijkt het je leuk om samen met een klein groepje cliënten en andere vrijwilligers te voet op pad te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. (21-08-ME) Elke week willen we met 4 cliënten en 4 vrijwilligers een stukje gaan wandelen. Als vrijwilligers zullen jullie samen in de hal verzamelen en de cliënten ophalen. Daarna verzamel je allemaal weer in de hal om vervolgens samen een ronde te gaan wandelen. Na het wandelen kun je gezellig afsluiten met een kopje koffie/thee in het restaurant en breng je na afloop de cliënt weer naar de afdeling. Dag en Tijd: Donderdagmiddag van 14.00 -16.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG en somatiek - Goede sociale vaardigheden voor een gezellig praatje onderweg - Goede conditie om te wandelen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Bergeijk

Maatje gezocht!

Oktober

Ben jij een gezellig en sociaal persoon en hou je wel van gezellig kletsen met iemand? En zou jij misschien wel het maatje willen worden van een leuke dame die wel van een praatje houdt? (21-04-HOF) Deze dame woont op 't Hofhuys en zou graag een maatje vinden die met haar zou willen wandelen, een kopje koffie drinken, samen lunchen of gewoon gezellig een praatje wil maken. Dag en Tijd: In overleg, elke dag van de week mogelijk Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met ouderen/dementie - Sociaal - Geduldig - Zelfstandig - Houdt van gezellig kletsen - Wandelt graag Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Bladel

Maatje gezocht

Oktober

Lijkt het jou leuk om een maatje van een mevrouw op Floriaan te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou. (21-09-FL) We zijn op zoek naar iemand die samen met mevrouw een stukje wil wandelen, een praatje maakt, even buiten een sigaretje roken of samen naar de Zevenster te gaan. Mevrouw voelt zich vaak opgesloten en wil er af en toe even gezellig op uit. Dag en Tijd: dag en tijd in overleg. Liefst niet in de avond Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep PG - Geduld - Luisterend oor Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Dagbehandeling Merefelt zoekt vrijwilliger

Oktober

De dagbesteding somatiek op Merefelt is op zoek naar een vrijwilligers op diverse dagen en tijden in de week. We zijn op zoek naar een gastvrije, sociale en enthousiaste vrijwilliger die goed contact kan leggen met onze bewoners en zelfstandig kan werken als dit nodig is. Als vrijwilliger ondersteun je in de woonkamer met lichte huishoudelijk klusjes en zorg je samen met de medewerkers voor een huiselijke sfeer. Je doet o.a. spelletjes zoals rummikub, gezelschapspelletjes of geheugen activering en zorgt ervoor dat de mensen een fijne ochtend hebben. De deelnemers van de dagbesteding zijn veelal ouderen met een lichamelijke beperking door bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel, ouderen met afasie of Parkinson. De groep bestaat uit 9 tot maximaal 12 deelnemers. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Maatje gezocht

Oktober

Lijkt het jou leuk om een maatje te worden van een van onze bewoners op Merefelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! (22-03-ME) Wij zoeken een vrijwilliger die doordeweeks op de vroege avond samen met de bewoonster zou willen kaarten en gezellig een praatje wil maken met haar. Een echt maatje voor haar zijn en haar gezelschap bieden is van belang. Dag en Tijd: Doordeweekse dag in de vroege avonduren. (Dag en tijdstip in overleg) Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep PG - Kan een kaartspel spelen - Kan het voortouw in gesprekken nemen - Heeft een aardige en open houding Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger 1 op 1 contact

Oktober

Lijkt het jou leuk om onze bewoners op Leuskenhei 1 op 1 contact te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! (22-01-LH) We zoeken een vrijwilliger die samen met één bewoner wil wandelen, koffie drinken, spelletje spelen of een creatieve activiteiten wil doen. Het één op één contact zal wisselend zijn, welke bewoner hier behoefte aan heeft. Dag en Tijd: In overleg Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Om kunnen gaan met het ziektebeeld Alzheimer - Kan makkelijk contact maken met de bewoner - Kan de bewoner enthousiasmeren - Heeft oog voor detail - Goed kunnen samen werken Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger ondersteuning ontbijt

Oktober

Ondersteun jij graag onze bewoners bij het ontbijt? (22-01-RGP) Dan zijn wij op zoek naar jou! Als vrijwilliger zal jij helpen bij het ontbijt en kun je denken aan koffie en thee zetten, bewoners ondersteunen bij het verzorgen van de maaltijd, samen met de bewoners de tafel afruimen en daarna een gezellig samenzijn en een praatje maken. Dag en Tijd: vrijdag-, zaterdag-, zondagochtend van 9.00 - 11.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep PG - Is geduldig - Heeft empathie - Is sociaal Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger avond activiteiten

Oktober

Lijkt het jou leuk om in de avond activiteiten te organiseren voor onze bewoners op Rundgraafpark? (22-02-RGP) Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die in de avonduren van 18.00 - 20.00 uur activiteiten willen organiseren. Je kunt hierbij denken aan een leuke spelletjes avond, iets creatiefs of gewoon een gezellig praatje met elkaar maken. Dag en Tijd: 17.00 - 20.00 uur. Mogelijkheden op elke avond in de week Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Is geduldig - Heeft empathie - Kan initiatief nemen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Bergeijk, Eersel

JIJ,WIJ,BLIJ, wordt vrijwilliger bij WiKi

dagbesteding WiKi

Dagbesteding WiKi in Bergeijk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om onze gasten (max.6 gasten per dag) met geheugenproblematiek en beginnende dementie te ondersteunen in het aanbieden van een zinvolle dag. Wiki biedt haar gasten tal van oa. creatieve- en educatieve activiteiten, muziek, koken of iets lekkers bakken, spel- en bewegings activiteiten. Ook het dagelijks lezen uit de krant, bieden van een luisterend oor of gewoon een gezellig praatje met een bakje koffie behoort tot de routine. Bij dagbesteding WiKi in Bergeijk, heerst een gezellige, huiselijke en actieve sfeer. Onze vrijwilligers worden netjes ingewerkt en begeleid op een goede, veilige werkplek met aandacht voor ieders kwaliteiten. Onze dagen starten om 9.30 uur en eindigen om 15.30 uur. Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die het verschil maakt voor onze gasten, reageer dan op deze hulpvraag.

Structureel
Eersel

Wandelen, fietsen en buurten met Gert (EE25)

MEE De Meent Groep

Hoi ! Ik ben een sportieve man van 70 jaar die van wandelen en fietsen houd. Mijn naam is Gert en ik woon in Eersel. Ik heb een niet aangeboren hersenletsel wat voor mij betekent dat ik niet altijd alles even goed kan onthouden. Ik houd van buurten en kan best wel flinke afstanden wandelen en fietsen, maar alleen is ook maar alleen. Ik zou dit dus graag met iemand samen willen doen (kortere afstanden mag ook) ! Met mooi weer is samen een terrasje pakken natuurlijk ook gezellig. Ben jij een vrijwilliger of op zoek naar een vriendschap en wil jij met mij op pad of een goed gesprek voeren? Neem dan contact op met MEE !

Structureel
Eersel

Vrijwilliger thuisadministratie gezocht

Cordaad Welzijn

De Thuisadministratie is er voor mensen die moeite hebben met financiële zaken. Als vrijwilliger help je mensen met het op orde brengen van de (financiële) administratie. Door het ordenen en opruimen van papieren krijgen ze meer zicht op hun eigen financiële situatie. Gevraagde kennis of vaardigheden U hoeft niet persé financieel onderlegd te zijn. Het is belangrijk dat u het vertrouwen van de cliënt wint, zodat u samen aan een oplossing kunt werken. Cliënten worden aangemeld via medewerkers van Kempenplus of het Maatschappelijk Werk of het Wmo loket of anders. Ook kunnen cliënten zichzelf rechtstreeks aanmelden. Ook kan het zijn dat je samen formulieren invult en ze helpt met geldzaken. Indien nodig kun je informatie verstrekken over diverse regelingen. Je blijft voor een bepaalde tijd, maximaal 1 jaar, betrokken bij een cliënt.

Structureel
Eersel

Wandelen en/of duo-fietsen met bewoner(s)

Joris Zorg

Voor één of meerdere bewoners van Joris Zorg Groenendaal zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die met hen willen genieten van de fijne buitenlucht. Dit door samen een wandeling te maken (met rollator of rolstoel) of een ronde te fietsen met de duo-fiets. De werktijden en dagen zijn in overleg te bepalen. 1x in de week of 1x in de maand ondersteunen als vrijwilliger, alles is mogelijk! Wij bieden: - Mogelijkheden om iets te betekenen voor uw medemens - Gelegenheid om talenten in te zetten en (werk)ervaring op te doen - Korting op eten en drinken bij alle locaties van Joris Zorg - Korting op sporten bij sportcentrum Laco - Jaarlijks een feestavond & attentie Bent u geïnteresseerd? Spreekt deze functie u aan en wilt u graag iets voor een ander betekenen? We geven graag meer informatie en u kunt altijd vrijblijvend een keer mee komen kijken om te ervaren of deze vorm van vrijwilligerswerk bij u past. Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met: welzijnsmedewerkster Loes Hurkmans door een bericht te sturen. We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wie weet tot ziens!

Structureel
Eersel

Winter Village Eersel vrijwilligers

Visit Eersel (voorheen TIP)

Winter Village Eersel heeft jou nodig! Drie weken schaatsen en genieten in de après-ski bar in Eersel. Het kan dankzij jou! Van baanwacht tot horecamedewerker en van bouwploeg tot het uitgeven van schaatsen bij de schaatsbalie. Iedereen is welkom. Of je nu 1 dienst draait of wel 10. Alle inzet en alle handjes worden enorm gewaardeerd. Waar hebben we jouw inzet voor nodig? • IJsmeester 18+ • Toezichthouder 21+ • Kassa 18+ • Schaatsverhuur 18+ • Ice bar horeca bij schaatsbaan 18+ • Horeca après-ski bar 18+ • Op- en afbouw 18+ IJsmeester Als ijsmeester ben je verantwoordelijk voor de optimale kwaliteit van het ijs en de condities op de ijsbaan. • Het ijs optimaal op temperatuur houden. • Tussentijds onderhouden van de ijsbaan. • Na het sluiten van de baan alles weer gereed te maken voor de volgende dag. • Je mag een workshop hiervoor volgen en je houdt hier veel ijsbaankennis en een ijsmeester-certifcaat aan over. Toezichthouder Als toezichthouder houd je controle op de ijsbaan en controleer je de controlebandjes. Dit doe je door: • Toegangscontrole van de controlebandjes; • Controle van de ijsbaan. • Zorgen dat deelnemers tijdig de ijsbaan betreden en verlaten. • Zicht te houden op het gedrag van de mensen op de baan (orde en veiligheid). • Bij drukte de schaatsverhuur ondersteunen. Medewerker kassa Als medewerker kassa zorg je voor de verkoop en controle van de entreetickets. Dit doe je door: • Een warme ontvangst te geven bij de kassa • Entreetickets te verkopen wanneer deze nog niet in bezit zijn. • Schaatsen te verhuren aan deelnemers wie geen eigen schaatsen hebben. • Gebruik te maken van een kassasysteem. • De entreetickets te scannen en de deelnemer te voorzien van een controlebandje, waarmee de deelnemer voor een bepaalde tijd toegang heeft tot de baan. • Alles rondom kassa en schaatsverhuur er netjes uit te laten zien. Medewerker schaatsverhuur Als medewerker schaatsverhuur zorg je voor de controle van de entreetickets, verhuur, uitgifte en inname van schaatsen, rekjes en Bobby’s. Tevens houd je dit overzichtelijk. Dit doe je door: • De materialen te beheren, controleren, signaleren indien schaatsen niet meer goed zijn en droog te maken na gebruik. • Controle van de entreetickets. • Alles rondom kassa en schaatsverhuur er netjes uit te laten zien. Medewerker Ice bar Als medewerker Ice bar zorg je voor de verkoop en uitgifte van drankjes en hapjes bij de ijsbaan. • We werken met een kassasysteem. • Je zorgt voor de verkoop van o.a. koffie, thee, chocomel, koeken en zoetigheden. • Je zorgt dat de Ice bar er netjes uitziet. Medewerker horeca Als medewerker horeca zorg je voor de verkoop en uitgifte van drankjes en hapjes in de après-ski bar. De taken zijn als volgt: • Je zorgt voor de verkoop van o.a. warme dranken, bier, wijn, sappen en frisdranken. • Je zorgt voor de bereiding en verkoop van diverse hapjes en versnaperingen. • Je zorgt ervoor dat de tafels en de bar in de après-ski bar opgeruimd en schoon blijven. • Je maakt hierbij gebruik van het kassasysteem, dit zonder contanten. • Er is altijd een floormanager aanwezig voor hulp en instructies. Vrijwilliger op- en afbouw Bij de opbouw en afbouw van ons evenement moeten er dingen ingericht worden, getimmerd, moeten er spullen op de juiste plek komen staan. Waardering Als vrijwilliger bij Winter Village Eersel bepaal je zelf welke diensten je invult via een online rooster. Niet heel veel tijd? Geen probleem. Elke ingevulde dienst wordt gewaardeerd! Samen maak je van Winter Village Eersel een onvergetelijke tijd, voor de bezoekers maar óók voor jezelf. Vrijwilligers smeltfeest Na hard werken is het ook tijd voor ontspanning. De laatste avond van Winter Village Eersel is voor de vrijwilligers! Een gezellige avond met muziek, drankjes en hapjes. Wil jij betrokken zijn bij het leukste en gezelligste evenement van de wintermaanden? Wordt dan vrijwilliger bij Winter Village Eersel. www.wintervillageeersel.nl [email protected]

Structureel
Bergeijk, Eersel, Valkenswaard

Wandelaars gezocht voor 't Hofhuys

Oktober

Samen met collega’s begeleidt u de cliënten met het wandelen (14-04-HOF). Indien het weer het niet toelaat onderneemt u een andere activiteit met de cliënten Dag en tijd: Wandelclubs: Maandag: 13.30 - 16.00 Donderdag: 13.45 - 15.30 Of individueel: Elke dag tussen 10.00 en 12.00/ 14.00-16.00/ 18.00-20.00 uur. (in overleg) Taken: • begeleiden van de cliënten in de rolstoel • Halen en brengen van cliënten op de woning Vaardigheden/ affiniteit/ interesses/ gestelde eisen: • affiniteit met de doelgroep • goede sociale en communicatieve vaardigheden • respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers • is op de hoogte hoe om te gaan met rolstoelen en de benadering van de cliënt in de rolstoel •Fysiek in staat zijn om een rolstoel te duwen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Eersel, Bladel, Bergeijk

Wandelclub Oktober Kerkebogten Eersel

Oktober

Als vrijwilliger gaat u samen met cliënten en collega vrijwilligers wandelen. (15-01-KB) Dag en tijd: Elke dag tussen 10.00-12.00/ 14.00-16.00/ 18.00-20.00 uur Taken: - begeleiden van de cliënt in de rolstoel tijdens het wandelen in de omgeving - wandelroute uitstippelen Vaardigheden: - Affiniteit met de doelgroep PG - Goede sociale en communicatieve vaardigheden - Respectvol omgaan met collega's, cliënten en bezoekers - Is op de hoogte hoe om te gaan met rolstoelen en de benadering van de cliënt in de rolstoel Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober!

Structureel
Jongeren
Eersel

Leiding worden bij Scouting Eersel?

Scouting Eersel

Scouting Eersel is een jeugdvereniging met ongeveer 100 leden en is bedoeld om kinderen een paar uur per week ontspanning te bieden. Buiten zijn en samenwerken staat hierbij centraal. Onze vereniging heeft 6 jeugdgroepen: Bevers > draaien iedere zaterdag tussen 09.30u-11.30u Kabouters > draaien iedere zaterdag tussen 09.30u-11.30 Welpen > draaien iedere vrijdag tussen 18.30u-20.30u Gidsen > draaien iedere dinsdag tussen 19.00u-21.00u Verkenners > draaien iedere vrijdag tussen 19.00u-21.00u Rowans > draaien iedere woensdag tussen 19.30-21.30u Iedere groep heeft een eigen leidingstaf die bestaat uit vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen bezig te zijn en zich inzetten om te zorgen dat Scouting Eersel een leuke vereniging is en blijft. Voor vrijwel alle verschillende groepen zijn wij nog op zoek naar vrijwillige stafleden. Samen met je mede-stafleden ben je er verantwoordelijk voor de groep waar je leiding aan geeft. Samen regel je alles wat daar bij komt kijken. Denk aan: • Programma’s maken en verzorgen tijdens de groepsavond • Weekenden organiseren • Zomerkamp organiseren • Financiën • Ledenadministratie • Contact met ouders Daarnaast heb je nog een aantal taken Scoutingbreed. Er zijn bijvoorbeeld verschillende commissies binnen Scouting Eersel die ieder de organisatie van een Scoutingbrede activiteit op zich nemen. Denk aan de organisatie van de Kerstviering, carnavalsactiviteit, vlooienmarkt etc. Als staflid maak je onderdeel uit van minimaal één commissie. Ook word je tijdens alle activiteiten die Scoutingbreed georganiseerd worden verwacht om te helpen. Wat moet je doen om staflid te worden? In principe kun je meteen staflid worden en hoef je daar op voorhand niets voor te doen. Je loopt de eerste weken mee met de rest van de leiding en zij begeleiden jou. Wanneer je een beetje door hebt hoe het werkt, krijg je steeds meer eigen taken/verantwoordelijkheden en word je ingedeeld bij een commissie. Wanneer je staflid bent, wordt er wel van je verwacht dat je verschillende trainingen/cursussen volgt. Zo kan het zijn dat je een kampcursus en/of EHBO-cursus moet volgen.   Hoeveel tijd kost het om staflid te zijn? De tijd die je kwijt bent is moeilijk precies aan te geven. Hieronder een schatting: • Groepsavonden/ochtenden: 2 uur per week (excl. voorbereidingen) • Weekenden: ± 2 á 3 weekenden per jaar (excl. voorbereidingen) • Zomerkamp: 1 week per jaar (excl. voorbereidingen) • Commissie: ± 3 vergaderingen per jaar Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je thuis ook nog tijd kwijt bent om programma’s voor te bereiden, spellen uit te werken etc. Ook kan het zijn dat je binnen je groep een specifieke taak krijgt (bijv. financiën, mail of ledenadministratie), waarvoor je ook dingen thuis moet doen. Wat krijg je er voor terug? Je helpt Scouting Eersel een goed lopende vereniging te zijn en te blijven, wat natuurlijk het belangrijkst is! Daarnaast worden eventuele trainingen/cursussen betaald door Scouting Eersel. Ook mag je uiteraard aansluiten bij al onze vette activiteiten, zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse zwermfeest (vrijwilligersfeest)

Structureel
Jongeren
Eersel

Mede hobbyisten gezocht

Nicolle

Ik ben op zoek naar aardige mede hobbyisten, die zelfstandig of bij een vrijwilligersorganisatie de meer technische projecten of klussen oppakken met elkaar. Ik ben zelf erg handig, maar om altijd alleen te klussen, is ook niet leuk. Ik zoek dan ook gezelschap van medeklussers. Bijvoorbeeld samen klussen aan oldtimer campers. Ik heb zelf een VW camper (oldtimer: T3). Voor mij is de combinatie van samen klussen en ontspannen belangrijk. Vind jij die combi ook belangrijk, en woon je in de regio Eindhoven/De Kempen, dan hoop ik wat van je te horen. Ik heb zowel overdag als 's avonds regelmatig tijd.

Structureel