csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Ria zoekt hulp bij verzorging koeien

Voor Ria (63 jaar), wonend in Diemen Noord, met 15 melk koeien en nog wat jongvee zijn we opnieuw op zoek naar meerdere mensen die haar voor een bepaalde periode kunnen ondersteunen met het werk op de boerderij. Denk aan de verzorging van haar koeien en wat hand- en spandiensten. De zorg voor de koeien en het jongvee gaat 7 dagen per week door, wij hopen dat er meerdere mensen reageren (Nederlands sprekend) die bereid zijn 1 of meerdere dagdelen per week te kunnen helpen. De tijden zijn van 5:30 uur tot 8:30 uur of 's middags van 16:00 uur tot 19:00 uur maar als je alleen op andere tijden kunt en wel graag zou willen helpen, laat dit dan zeker weten. Dan kun je overleggen met Ria. Dus hou je van dieren/koeien en vind je het leuk om kennis te maken met het boerenleven, dan ontvangen wij graag een berichtje van jou!! En het mooie is, je kunt haar echt enorm helpen en je hebt tegelijkertijd heel veel lichaamsbeweging, echt een workout.

Lees meer

structureel

Diemen

Klussen buiten & tuin
Dierenverzorging

Beschrijving

Voor Ria (63 jaar), wonend in Diemen Noord, met 15 melk koeien en nog wat jongvee zijn we opnieuw op zoek naar meerdere mensen die haar voor een bepaalde periode kunnen ondersteunen met het werk op de boerderij. Denk aan de verzorging van haar koeien en wat hand- en spandiensten.

De zorg voor de koeien en het jongvee gaat 7 dagen per week door, wij hopen dat er meerdere mensen reageren (Nederlands sprekend) die bereid zijn 1 of meerdere dagdelen per week te kunnen helpen.
De tijden zijn van 5:30 uur tot 8:30 uur of 's middags van 16:00 uur tot 19:00 uur maar als je alleen op andere tijden kunt en wel graag zou willen helpen, laat dit dan zeker weten. Dan kun je overleggen met Ria.

Dus hou je van dieren/koeien en vind je het leuk om kennis te maken met het boerenleven, dan ontvangen wij graag een berichtje van jou!!

En het mooie is, je kunt haar echt enorm helpen en je hebt tegelijkertijd heel veel lichaamsbeweging, echt een workout.

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 2 uur

Locatie

Diemen

Impact

Impactgebied

Tuin, dieren & natuur
Zorg

Categorie

Klussen buiten & tuin
Dierenverzorging
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Diemen voor Elkaar (Welzijn Diemen)

Diemen

Begeleiders gezocht voor diverse klusjes

Diemen voor Elkaar (Welzijn Diemen)

Wij zijn op zoek naar begeleiders voor o.a. de volgende klussen: - begeleiding van ouderen naar ziekenhuis of (tand)arts - (tijdelijk) boodschappen doen. Eenmalig of voor een bepaalde periode - Andere incidentele klusjes. Om goed te kunnen functioneren is het belangrijk dat je: - Een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt; - Affiniteit met de doelgroep: ouderen 75+ hebt; - Communicatief vaardig bent. Als je bij ons vrijwilligerswerk doet: - Kom je in een erg gezellig vrijwilligersteam terecht - Je bepaalt zelf per klus/hulpvraag of je er tijd voor hebt, het zijn klussen op afroep. - Je onkosten worden vergoed - Je kunt meedoen aan gezellige vrijwilligersactiviteiten Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. ---------------------------------------------------------- De Buurthulpdienst van Diemen voor Elkaar ondersteunt ouderen(75+), chronisch zieken en mensen met een lichamelijke beperking met als doel dat zij zo lang en prettig mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

Structureel
Diemen

Hou jij van tuinieren? :)

Diemen voor Elkaar (Welzijn Diemen)

Vind jij het leuk om in de tuin te werken en mensen (voornamelijk senioren) te helpen die zelf niet meer de tuin kunnen onderhouden? Ben jij handig in de tuin? Het gaat om tuinklussen (max. 1,5 uur), denk aan onkruid wieden, snoeien, de heg knippen, bollen planten, etc. Je bepaalt zelf hoeveel tuinklussen per week je aanneemt (1 klus per week zijn we al blij mee ;)) en op welke dag je de klus gaat doen. Je werkt in principe zelfstandig in de tuin. - Je ontvangt een onkostenvergoeding voor het gebruik van je eigen tuingereedschap en je auto (mocht je met de auto naar een klus gaan). - De ouderen zijn altijd heel dankbaar voor de hulp en genieten daarna van een mooie tuin. - Je wordt onderdeel van een fijne gezellige vrijwilligersgroep dus je doet veel nieuwe contacten op. Heb jij:  een goede beheersing van de Nederlandse taal?  ben je handig in de tuin en vooral belangrijk: hou je van tuinieren?  affiniteit met de doelgroep senioren? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur ons een bericht met je telefoonnummer en we nemen contact met je op. --------------------------------------- Meer info over de organisatie: De Buurthulpdienst ondersteunt ouderen (75+), chronisch zieken en mensen met een lichamelijke beperking met als doel dat zij zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De Buurthulpdienst kan helpen met allerlei vormen van praktische dienstverlening en persoonlijke ondersteuning. We ondersteunen o.a. bij: kleine klusjes in en om het huis, het onderhoud van de tuin, computerproblemen en begeleiding tijdens het wandelen of de boodschappen doen.

Structureel
Diemen

Een 87 jarige mijnheer zoekt gezelschap

Diemen voor Elkaar (Welzijn Diemen)

Voor een inwoner van Diemen-Noord zijn wij opzoek naar gezelschap voor een 87 jarige mijnheer. Mijnheer woont aan de Meerkoet. Hij is al 20 jaar weduwnaar, woont in principe met zijn zoon, maar deze is heel vaak niet aanwezig i.v.m. zijn werk. Hij zou heel graag "gewoon gezellig" met iemand kletsen, kopje koffie, half uurtje of zo zou al genoeg zijn. Hij heeft een opgewekte instelling ondanks zijn COPD, heeft bij de marine gewerkt, heeft "Nieuw-Guinea gezeten".

Structureel
Diemen

Vrijwilliger gezocht voor dame in rolstoel

Diemen voor Elkaar (Welzijn Diemen)

Een mevr. 73 jaar, halfzijdig verlamd, zit in een rolstoel, wonend in het verzorgingstehuis in Diemen-Zuid, is op zoek naar een buddy/vrijwilliger die in het weekend met haar iets leuks zou willen ondernemen. Bijvoorbeeld samen naar een museum of ergens een hapje eten of drinken. Ze kan zelfstandig eten met 1 hand. Het is belangrijk dat je fysiek in staat bent om de rolstoel te duwen en dat je met haar meegaat met het rolstoelvervoer van de Wmo-taxi. Mevr. houdt van historie, kunst, klassieke muziek en volksmuziek. Lijkt het jou leuk om met mevrouw kennis te maken en kun jij de rolstoel duwen? Stuur dan een berichtje naar ons met je telefoonnummer zodat we jullie met elkaar in contact kunnen brengen.

Structureel
Diemen

Vogelliefhebber gezocht voor 91 jarige meneer

Diemen voor Elkaar (Welzijn Diemen)

Een meneer, 91 jaar, wonend in Diemen-Centrum vraagt of er iemand verstand heeft van volière vogeltjes. Hij heeft sinds kort wat kanaries en vinken om wat om handen te hebben. Daar zou hij graag een andere liefhebber voor vinden zodat hij er van kan leren en over kan praten. Ben jij die vogelliefhebber en lijkt het je leuk om met meneer kennis te maken, dan ontvangen we graag een reactie en je telefoonnummer.

Structureel

Anderen bekeken ook

Diemen

Reparateurs gezocht

RepairCafé Diemen

RepairCafé Diemen organiseert op de eerste zaterdagmiddag van de maand in Diemen Zuid (Buurthuis) en de tweede zaterdagmiddag in Centrum (Zorgcentrum De Diem) Repair Café. In de zomer houden we een stop van 2 maanden. Mensen kunnen met bijvoorbeeld een defect apparaat langskomen om dit te laten bekijken door een van de reparateurs. Deze vrijwilligers hebben meestal een technische of andere handvaardige achtergrond en zullen een poging doen tot reparatie. Dat lukt vaak. Zo helpen we de afvalberg te verminderen, kosten voor de gebruiker te beperken en dragen we bij aan duurzaamheid. Voor iedereen leerzaam. Omdat het Repaircafe steeds meer bezocht wordt zijn we op zoek naar nieuwe reparateurs. Wij bieden koffie en thee en gezelligheid. Als je een keer niet kunt komen helpen is dat overigens geen probleem. Ook met incidentele hulp zijn wij blij. Vele handen maken licht werk. Op 8 oktober heeft Repair Café Diemen op het Duurzaamheidsfestival de Duurzaamheidsprijs 2023 gewonnen! Zowel de juryprijs als de publieksprijs! Wij zoeken nieuwe reparateurs om ons gezellige team te versterken, wees welkom!

Structureel
Zaanstad, Purmerend, Waterland, Oostzaan, Amsterdam

Vrijwilliger ouderenzorg Evean

Evean

Wij zijn Evean Als zorgorganisatie leveren wij in een groot deel van Noord-Holland zorg aan ouderen. Dit kan zijn binnen hun eigen leefomgeving, of binnen één van de zorglocaties van Evean waar zij hun thuis hebben. Evean biedt zorg en ondersteuning in een groot deel van Noord-Holland, te weten in de kop van Noord-Holland, Zaanstreek/Waterland en Amsterdam. Alle medewerkers van Evean helpen de bewoners en cliënten graag met (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en thuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, ergotherapie, fysiotherapie, oefentherapie, thuisbegeleiding, dagbesteding en verzorgd wonen. Al deze verschillende zorgtypen maakt het werken bij Evean ook zo mooi: er is immers voor ieder wat wils! Als vrijwilliger in de ouderenzorg ben jij onmisbaar in de samenleving. Niet alleen voor onze cliënten en bewoners maar ook voor Evean. Jouw extra hulp en aandacht doen een mens goed en zijn van onschatbare waarde. Evean heeft veel mogelijkheden voor jou om te helpen. Bijvoorbeeld: - Bij een creatieve ochtend op de afdeling; - Bij het koffie schenken; - Bij het begeleiden van bewoners naar het ziekenhuis; - Een uitstapje naar een museum; Of misschien wil jij deelnemen in onze cliëntenraden en zo meedenken hoe de zorg en ondersteuning anders of beter kunnen. Wat wij van jou vragen als vrijwilliger? Wij vinden het fijn dat jij graag iets voor een ander wilt betekenen. Als vrijwilliger herken jij je vast in de volgende eigenschappen: - Zorgzaam; - Behulpzaam; - Daadkrachtig; - Ondernemend. Jij weet hoe je respectvol omgaat met cliënten, bewoners en collega's. Jij bent gemotiveerd, kunt goed samenwerken en bent representatief. Ook ben jij je bewust van jouw verantwoordelijkheden, zoals het nakomen van afspraken. Wat levert vrijwilligerswerk voor jou op? Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening. Een glimlach van een bewoner zegt soms alles. Jij kunt voor onze ouderen het lichtpunt van de dag zijn. Maar jij kunt ook jouw kennis en ervaring vergroten. Bijvoorbeeld op het gebied van organiseren en begeleiden. In de cliëntenraad kun jij bijvoorbeeld advieservaring opdoen. Als vrijwilliger in de ouderenzorg ontvang jij geen salaris, maar jij kunt wel rekenen op: - Een goede begeleiding en mogelijkheden tot ontplooiing; - Workshops & themamiddagen; - Een reiskostenvergoeding; - Dankbaarheid en waardering; - Nieuwe contacten; - Activiteiten die bij jouw mogelijkheden en wensen passen; - Wanneer jij studeert, staat deze ervaring mooi op jouw cv; - Lidmaatschap van de Espria-Ledenvereniging; - Een aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering. Neem een kijkje op onze werkenbij site voor meer informatie. Direct contact opnemen? Ben jij benieuwd naar wat jij kunt betekenen voor onze ouderen? Neem contact met ons op. Het directe telefoonnummer van de locatie staat vermeld op onze werkenbij site of check de informatie bij de plaatser van deze hulpvraag. Locaties Acht staten - Wormerveer Eduard Douwes Dekker - Amsterdam Erasmushuis - Zaandam Festina Lente - Assendelft Guisveld - Zaandijk Henriette Roland Holst - Amsterdam De Kimme - Amsterdam Korthagenhuis - Amsterdam De Lishof - Oostzaan Nieuw Groenland - Zaandam Oostergouw - Zaandam Rosariumhorst - Krommenie Swaensborch - Monnickendam Twiskehuis - Amsterdam

Structureel
Jongeren
Amsterdam

Algemeen bestuursleden Re-Boost

Re-boost

Beste Lezer Re-Boost bestaat al 8 jaar en staat voor lef, de trots van Zuidoost en bied jongeren en jongvolwassenen perspectief om het roer in hun leven om te gooien. De jongeren en jongvolwassenen die bij Re-Boost terechtkomen, hebben belemmeringen/problemen op verschillende vlakken in hun dagelijks leven. Re-Boost biedt ze met het Re-Boost Booster programma hulp om te werken aan het versterken van hun eigen persoonlijkheid, verschillende werkgerelateerde en sociale vaardigheden te leren, en zich weerbaarheid op te stellen zodat ze steviger in de samenleving komen te staan. Deze doelgroep staat letterlijk tijdens deze fase van hun leven op een kruispunt waarbij ze door onder andere de druk van de maatschappij al snel belangrijke keuzes moeten maken die bepalend zijn voor hun toekomst terwijl ze daar emotioneel vaak nog niet aan toe zijn. Ook de samenleving zal een hoop ellende ervaren door wat de jongeren in hun leven tegenkomen. Om dit te voorkomen proberen wij hier op tijd op te anticiperen en de jongeren en jongvolwassenen positief te beïnvloeden om de juiste keuzes te maken . Zo versterken ze hun economische, maatschappelijke en sociale positie en zijn goede rolmodellen voor zichzelf maar ook hun omgeving. Hierdoor hebben wij als Re-Boost een veel grotere, positieve impact op de maatschappij dan alleen de jongeren die wij helpen. Om ervoor te zorgen dat we onze jongeren en jongvolwassenen die steun kunnen blijven geven, kunnen wij uw steun heel goed gebruiken. Wilt u ook een impact maken in de toekomst van onze jongeren en jongvolwassenen in de vorm van bijvoorbeeld uw expertise, Neem dan contact met ons op: [email protected] Graag als algemeen bestuurslid iemand met een sales achtergrond en of op het gebied van marketing en communicatie en een affiniteit met het maatschappelijke

Structureel
Amsterdam

Re-Boost zoekt serieuze bestuursleden

Re-boost

Beste Lezer Re-Boost bestaat al 11 jaar en staat voor lef, de trots van Zuidoost en bied jongeren en jongvolwassenen perspectief om het roer in hun leven om te gooien. De jongeren en jongvolwassenen die bij Re-Boost terechtkomen, hebben belemmeringen/problemen op verschillende vlakken in hun dagelijks leven. Re-Boost biedt ze met het Re-Boost Booster programma hulp om te werken aan het versterken van hun eigen persoonlijkheid, verschillende werkgerelateerde en sociale vaardigheden te leren, en zich weerbaarheid op te stellen zodat ze steviger in de samenleving komen te staan. Deze doelgroep staat letterlijk tijdens deze fase van hun leven op een kruispunt waarbij ze door onder andere de druk van de maatschappij al snel belangrijke keuzes moeten maken die bepalend zijn voor hun toekomst terwijl ze daar emotioneel vaak nog niet aan toe zijn. Ook de samenleving zal een hoop ellende ervaren door wat de jongeren in hun leven tegenkomen. Om dit te voorkomen proberen wij hier op tijd op te anticiperen en de jongeren en jongvolwassenen positief te beïnvloeden om de juiste keuzes te maken . Zo versterken ze hun economische, maatschappelijke en sociale positie en zijn goede rolmodellen voor zichzelf maar ook hun omgeving. Hierdoor hebben wij als Re-Boost een veel grotere, positieve impact op de maatschappij dan alleen de jongeren die wij helpen. Wij zijn op zoek naar bestuursleden die bekend zijn in het sociaal domein , en bestuursleden die zowel op schrift als mondeling onze organisatie kunnen vertegenwoordigen . Om ervoor te zorgen dat we onze jongeren en jongvolwassenen die steun kunnen blijven geven, kunnen wij uw steun heel goed gebruiken. Wilt u ook een impact maken in de toekomst van onze jongeren en jongvolwassenen in de vorm van bijvoorbeeld uw expertise. Voel jij dat je Re-Boost vanuit een bestuursfunctie een Boost kan geven dan komen we graag met jou in contact .

Structureel
Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn

VOORZITTER AFDELINGSBESTUUR HUMANITAS

Humanitas Amstelland

Humanitas Amstelland is op zoek naar een voorzitter van ons bestuur: *Die mede ons motto ‘Versterk jezelf, help een ander’ handen en voeten geeft in de praktijk. *Die Amstelland kent of wil leren kennen als de binnenkant van zijn/haar broekzak. *Die kansen ziet en met het team doorpakt. *Die leidinggevende capaciteiten heeft en enthousiast wordt van ‘eigenwijze’ vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden. *En verder: sta je natuurlijk pal achter de missie van Humanitas, heb je goede contactuele eigenschappen, weet je hoe nuttig ‘rumour around the brand’ is en ben je geen bureaucraat maar kun je er wel goed mee omgaan. Humanitas Amstelland is een middelgrote organisatie en biedt jaarlijks met meer dan 120 vrijwilligers een steuntje in de rug aan ruim 350 deelnemers. Er wordt dus stevig ‘gewerkt’. Onze projecten richten zich op mensen met financiële zorgen (Thuisadministratie, Financiële Cafés, Get a Grip & Money Talks), opvoedzorgen (Home-Start, Scheidingsbuddy & Begeleide Omgangsregeling) en op mensen die alleen zijn en dat niet prettig vinden (Connect). Bij Humanitas Amstelland zijn vier beroepscoördinatoren (parttime) in dienst. Het bestuur wordt gevormd door zes leden (van diverse pluimage). Heb je belangstelling? We kijken uit naar je bericht!

Structureel
Amsterdam

Vrijwilliger gezocht gezinshulp voor kinderen

Chariny

Goedendag, We zijn een leuk gezellige jonggezin, wonend in Amsterdam in levendige omgeving van Zeeburgeiland. Ik ben 29 jaar samen met mijn partner 39 jaar hebben we 2 kinderen van bijna 1 en bijna 2 jaar. Door langdurige ziekenhuis opname ( meer dan 1 maand) ben ik zorg afhankelijk geworden. Nu is mijn zorg wat complex en kom ik voor veel zorg of voor vergoedingen niet in aanmerking. Ik mag naar huis maar zit wel in een spoed opname traject. Dit houd in dat ik elke dag naar het ziekhuis moet voor scans. Ik zorgde altijd 24/7 voor de kinderen en mijn partner was aan het werk. Jammer genoeg door lichamelijke klachten ben ik niet in staat zorg van de kinderen op mij te nemen. En heb ik bedrust wat bijna niet haalbaar is. We zoeken iemand die het leuk vindt om een gezin te helpen : - Dagelijkse verzorging van kinderen ( dagelijks ben ik aanwezig en kan ondersteunen, je bent nooit alleen met de kinderen. • Uit bed halen • Verschonen • Aankleden • Eten geven • Spelen • Naar bed brengen - Lichte huishoudelijke taken - Koken indien nodig - Gezelschap - In bezit is van een Auto ivm dat ik dagelijks naar het ziekenhuis moet voor scans Bovenstaande is even een prachtisch berichtje. Maar elkaar beter leren kennen aan de telefoon of gezellig even langs komen kan natuurlijk ook.

15-07-2024 en 47 meer
Amsterdam

Bezoek een Amsterdamse moeder

Humanitas Amsterdam en Diemen

Veel ouders staan er alleen voor, kan een ouder bij jou zijn hart luchten? Bij Home-Start bieden vrijwilligers steun aan gezinnen die daar behoefte aan hebben. Voor hen word je tijdelijk de buurvrouw/tante/vriendin/oma die ze altijd al hadden willen hebben. Deze steun kan al ingezet worden tijdens de zwangerschap. Als vrijwilliger ga je een keer per week bij je gezin langs en bent zo een vertrouwd persoon voor ze. De ondersteuning duurt meestal een half jaar tot een jaar. De ouder (meestal moeder) kan haar zorgen met je bespreken, tips vragen over de opvoeding of zwangerschap en alles wat er bij het gezinsleven komt kijken. Ook kun je het gezin helpen bij de uitbreiding van hun netwerk en wegwijs maken in hun buurt, zodat ze hun plekje in de maatschappij beter kunnen vinden. Wat is daar zo leuk aan voor een vrijwilliger? Je komt lekker uit je eigen bubbel, leert mensen kennen die je anders misschien niet tegen zou komen en leert zo over hoe het er bij een ander gezin, soms uit een andere cultuur, aan toegaat. Vrijwilligers geven aan dat het veel voldoening geeft en er ontstaat vaak een mooie band. Je wordt begeleid door de coördinator van Home-Start en voordat je start volg je een leuke vrijwilligerstraining. Heb je er al zin in? Meld je dan snel aan!

Structureel