Bied jij je klushulp of groene vingers?

Bied jij je klushulp of groene vingers?

Plaats:
's-Gravenhage
Categorie:
Klussen & techniek, Tuin & natuur
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
soms
Tip anderen via:

Aan de rand van Scheveningen staat het groepshuis van een energieke Scoutinggroep, verstopt tussen de huizen in het Belgisch Park. Wekelijks komen hier meer dan 100 leden bij elkaar om leuke en uitdagende activiteiten met elkaar te ondernemen. Een smokkelspel in het bos, popcorn maken boven een kampvuur of knutselen met papier maché, het kan allemaal!

Om de speelomgeving van onze leden zo fijn en veilig mogelijk te houden, heeft onze Scoutinggroep een klusteam. Het klusteam bestaat uit vrijwilligers die het leuk vinden om met de handen te werken. Zij doen dit zowel voor ons gebouw als het groen rondom. De Scoutinggroep heeft het gebouw en het stukje groen rondom zelf in beheer.

Klushulp
Ben je handig? Draai jij je handen niet om voor een timmerklusje? Of repareer je met gemak iets wat kapot is gegaan? Als klushulp kun jij je vele expertises inzetten om de materialen en het gebouw geschikt te houden voor Scouting activiteiten.

Groene vingers
Vindt je het fijn om lekker buiten bezig te zijn? Rondom ons groepshuis ligt een grasveld waar we graag spelletjes spelen, die soms wat extra aandacht kan gebruiken. Zorg jij er voor dat het gras niet te hoog staat en dat het speelterrein vrij is van brandnetels e.d.?

Het klusteam zet zich op flexibele basis in. Zo kan iedereen aangeven wanneer hij iets wilt betekenen en kan zij de eigen tijd indelen. Ook kan ieder zijn/haar kennis op die manier inzetten of juist aan elkaar overdragen!

Ben je ouder dan 17 jaar en lijkt het je leuk om jouw handige handen in te zetten voor onze Scoutinggroep? Zoek je een leuk en gezellige uitdaging? Stuur ons een berichtje en we bekijken samen of er een match is!

  • De hulpvraag van Laura is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Laura weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Scouting Sint Jorisgroep 5
Geplaatst door:
Profielfoto van Laura
100% profielsterkte
  • De hulpvraag van Laura is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
soms

Meer hulpvragen van Laura namens Scouting Sint Jorisgroep 5

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Kinderactiviteiten begeleiden bij Scouting 's-Gravenhage Activiteitenbegeleiding, Sporten, Maatjes & buddy's
  Scouting Scheveningen zoekt bestuurder 's-Gravenhage Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Financieel & juridisch