csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Fotografie, buurten en computerhulp (BL30)

Hoi, ik ben Marc, bijna 62 jaar, geboren en getogen in Netersel. Mijn grote hobby is fotografie. De natuur in en foto’s maken. Graag zou ik dit met iemand doen en daarna samen de foto’s bewerken. Zo leer ik hier ook meer over. Ook buurten, muziek downloaden en luisteren en dingen met mijn 3D-printer maken zijn hobby’s. Eigenlijk vind ik heel veel leuk waardoor ik soms niet goed weet waar ik moet beginnen. Samen achter de computer om daar wat meer over te leren zou ik bijvoorbeeld ook fijn vinden. Soms kost iets aanleren me wat meer tijd maar dat laat mij niet tegenhouden. Doordeweeks werk ik fulltime dus in de avonden of op de zaterdag zou ik graag in contact komen met een vrijwilliger die het leuk zou vinden om bovenstaande dingen met mij te doen. Lijkt jou dat ook wat? Neem dan contact op met MEE en wie weet hobbyen wij samen wat verder!

Lees meer

structureel

Bladel

Computerhulp & ICT
Maatje, buddy & gezelschap
Creativiteit & muziek

Beschrijving

Hoi, ik ben Marc, bijna 62 jaar, geboren en getogen in Netersel.
Mijn grote hobby is fotografie. De natuur in en foto’s maken. Graag zou ik dit met iemand doen en daarna samen de foto’s bewerken. Zo leer ik hier ook meer over.
Ook buurten, muziek downloaden en luisteren en dingen met mijn 3D-printer maken zijn hobby’s.
Eigenlijk vind ik heel veel leuk waardoor ik soms niet goed weet waar ik moet beginnen.
Samen achter de computer om daar wat meer over te leren zou ik bijvoorbeeld ook fijn vinden. Soms kost iets aanleren me wat meer tijd maar dat laat mij niet tegenhouden.
Doordeweeks werk ik fulltime dus in de avonden of op de zaterdag zou ik graag in contact komen met een vrijwilliger die het leuk zou vinden om bovenstaande dingen met mij te doen.
Lijkt jou dat ook wat? Neem dan contact op met MEE en wie weet hobbyen wij samen wat verder!

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 2 uur

Locatie

Bladel

Bijzonderheden

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Kunst & cultuur
Sociaal & welzijn

Categorie

Computerhulp & ICT
Maatje, buddy & gezelschap
Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van MEE De Meent Groep

Bergeijk

Hoi nieuwe vriend! (B23)

MEE De Meent Groep

Hoi! Leuk dat je mijn oproepje leest. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger, iemand om samen met mij dingen te gaan doen. Ik ben Lucas en ik ben 12 jaar oud. Samen met mijn ouders woon ik in Bergeijk. Ik ga vijf dagen per week naar school met de taxi. Er is bij mij de diagnose autisme gesteld. Voor mij betekent dit dat ik het moeilijk vind om met veranderingen om te gaan en dat ik niet zo goed tegen prikkels kan. Tenminste… ik vind het vervelend als er onverwachts veel tegelijkertijd komt. Daarbij komt ook kijken dat ik wel eens onzeker ben omdat ik bang ben dat ik dingen niet altijd goed doe. Maar buiten dat ben ik erg behulpzaam en vriendelijk. Mijn ouders noemen mij een “lief manneke”. Helaas heb ik niet zoveel leeftijdsgenootjes waar ik contact mee heb en dat zou ik toch wel erg leuk vinden. Ik hou erg veel van muziek en speel graag buiten bijvoorbeeld met mijn “walkie talkies”. Daarnaast is zwemmen een grote hobby van mij. Op televisie kijk ik naar Buurman en Buurman, Paw patrol en Checkpoint. O ja, wat misschien nog wel goed is om te weten: Ik hou echt niet van verklede mensen zoals clowns. Wil jij kennis maken met mij? Neem dan contact op met MEE LiNCK. Mijn ouders vinden het fijn om eerst met jouw ouders kennis te maken voordat ik je ga zien, maar ik heb er wel heel veel zin in!

Structureel
Jongeren
Waalre

Energieke Floor zoekt een maatje ! (W23)

MEE De Meent Groep

Floor is een energiek, beweeglijk en behulpzaam meisje van 15 jaar. Floor heeft een verstandelijke beperking waardoor ze veel aandacht, herhaling en bevestiging nodig heeft. Ze vindt het fijn om buiten een actieve activiteit te ondernemen, maar kan ook genieten om even op de bank te zitten met haar telefoon. Floor houdt alles in de gaten en hoort alles. Ze kan ook zelfstandig zaken ondernemen, zoals naar de supermarkt fietsen om een broodje voor de lunch te kopen. Floor is op zoek naar een leuk maatje (v) voor èen keer per week. Dit kan in overleg worden afgesproken. Wil jij met deze lieve meid leuke dingen doen? Neem dan snel contact op met MEE!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Veldhoven verkennen met Peter uit ’59 (VE57)

MEE De Meent Groep

“Hoi hoi, mijn naam is Peter (pseudoniem). Ik ben in 1959 geboren en woon in Veldhoven. Ik woon zelfstandig in een appartement dankzij de goede thuiszorg. Als ik mezelf mag omschrijven dan ben ik iemand die sociaal en vriendelijk is, beschaafd Nederlands spreekt, enthousiast is en van muziek houdt. Ik ben fan van Bruce Springsteen, maar houd daarnaast van allerhande popmuziek. Zeker van muziek uit mijn jeugd kan ik weergaloos genieten. Eenmaal per week ga ik zwemmen en fitnessen. Ik vind het moeilijk om mezelf te activeren, heb niet altijd wat om handen en zit dan veel binnen. Daarom ben ik op zoek naar iemand die mij het steuntje in de rug geeft om naar buiten te gaan, al fietsend of wandelend. Ik ken Veldhoven niet meer zo goed sinds alle veranderingen en zou het leuk vinden om dat eens te verkennen, of andere mooie plekjes hier of in de omgeving. Ook muziek luisteren of gezelschapsspelletjes zijn op zijn tijd prima, een beetje afhankelijk van het weer of mijn stemming. Ik heb een wat lager IQ en gebruik medicijnen om psychische klachten te voorkomen. Ik wil graag met iemand afspreken voor een stukje sociale afwisseling, activering, ontspanning en plezier. Zou jij iets voor me willen betekenen op dit vlak? Neem dan contact op met MEE.”

Structureel
Veldhoven

Spiritualiteit en gezelligheid (VE58)

MEE De Meent Groep

“Hallo allemaal, mijn naam is Anneke en ik ben 67 jaar. Door lichamelijke klachten lig ik voor een groot deel van de tijd in bed. Je kunt je voorstellen dat ik dan ook veel alleen ben. Ik zou het leuk vinden als ik (wekelijks) in contact zou kunnen komen met iemand die in is voor wat gezelligheid en een babbeltje. Mijn allergrootste passie is spiritualiteit maar eigenlijk ben ik iemand die allround geïnteresseerd is in dingen. Dat gebied is dus erg groot. Doordat ik veel in bed lig ben ik dus wel huisgebonden en is het fijn als er iemand naar mij zou kunnen komen. Ik zou op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdagmiddag af kunnen spreken. Heel soms heb ik net wat meer energie en kan ik een klein ommetje maken maar dit is echt van de dag en van mijn lichamelijke toestand afhankelijk en zal niet zo vaak voorkomen. Zou jij het leuk vinden om in contact met mij te komen? Neem dan contact op met MEE en wie weet hebben we binnenkort een afspraak.”

Structureel
Son en Breugel

Op zoek naar sociale contacten (SB5)

MEE De Meent Groep

Hans is een rustige man van 58 jaar met gevoel voor humor en met brede interesses. Hij zoekt iemand om samen te ondernemen. Zoals wandelen, uitstapjes maken, natuur. Hans werkt fulltime time en wil graag vooral in weekend afspreken. Hans houdt van een praatje. Hij zou graag nieuwe mensen ontmoeten en hiermee zijn sociale netwerk uitbreiden. Lijkt het je leuk om met Hans kennis te maken en samen te kijken wat jullie gedeelde interesses is? Reageer dan op dit oproepje!

Structureel
Veldhoven

Koffie & wandelen met Bart (VE64)

MEE De Meent Groep

‘Bart (25) is een kalme en observerende man woonachtig in Veldhoven. Bart vindt het fijn om iemand beter te leren kennen. Het contact leggen vindt hij soms wat lastiger, maar zodra hij iemand beter leert kennen kan hij beter zichzelf zijn. Bart heeft autisme, maar ziet dit zelf niet als een beperking, eerder als een kracht die hij kan inzetten als hij zich moet concentreren of als hij iets doet waar zijn interesse ligt. Een gelijkwaardige behandeling vindt Bart erg belangrijk en hij wil dan ook niet gezien worden als: ‘die jongen met Autisme’. Bart zou graag een keer in de drie weken (mogelijk op termijn vaker) in de weekenden met iemand af willen spreken om te wandelen of gezellig een kop koffie te drinken. Bart wil wat meer buiten zijn comfortzone treden, echter dient hierbij wel rekening te worden gehouden dat Bart géén activiteiten kan doen die geld kosten. Lijkt het jou leuk om Bart te helpen om meer buiten zijn comfortzone te treden? Neem dan contact op met MEE.’

Structureel
Eindhoven

Anders Roze EHV zoekt vrijwilligers (E235)

MEE De Meent Groep

Anders Roze is een gezellige activiteit voor mensen met een verstandelijke beperking die LHTBI’er zijn. We komen iedere laatste zaterdagmiddag van de maand bij elkaar in het café van het COC in Eindhoven, ook wel bekend als Pand54. Een ontmoetingsplek in een omgeving waar iedereen zich zelf kan zijn! Anders Roze helpt mensen met een verstandelijke beperking om andere mensen met dezelfde gevoelens te leren kennen. We kletsen over van alles en nog wat, drinken wat en doen vaak een leuke activiteit. Soms is er een uitstapje en met Sinterklaas en Oud & Nieuw maken we er een extra gezellig feestje van. Als blijkt dat er vragen leven over een bepaald onderwerp houden we daar een themabespreking over. Door persoonlijke omstandigheden zijn helaas twee van de vrijwilligers gestopt. Daarom is Anders Roze op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die het leuk vinden om activiteiten te organiseren en de deelnemers een gezellige middag te bezorgen. Heb je belangstelling of wil je meer informatie stuur dan een berichtje

Structureel
Jongeren
Bladel

Samen drempels overwinnen (BL24)

MEE De Meent Groep

Miefel van 60 jaar is op zoek naar een maatje die hem helpt drempels te overwinnen. Contact leggen lukt hem als de stap eenmaal gezet is. Miefel mist de bekende stok achter de deur. Ben jij degene die ook van buurten houdt? Graag fietst, wandelt, de omgeving verkent, samen eet en waar mogelijk een dagtochtje maakt? Verder houdt Miefel van lezen en is hij geïnteresseerd in geschiedenis. Ben je geïnteresseerd? Fijn als je reageert!

Structureel
Eindhoven

Wandelmaatje (E431)

MEE De Meent Groep

Hallo! Ik ben Nico, 31 jaar en woon op een appartementje in Eindhoven. Mijn autisme en lichamelijke klachten maken het voor mij soms lastig om er op uit te gaan. Mijn hobby’s zijn gitaar spelen en wandelen maar het lijkt me ook leuk om nieuwe activiteiten met jou te ontdekken. Ik ben rustig, vind het soms lastig om zelf nieuwe mensen te ontmoeten maar ik ben zeker wel geïnteresseerd in je. Houd jij ook van een gezellig praatje en ben jij degene die echt naar me omkijkt? Neem dan contact op met MEE!

Structureel
Bergeijk

Word jij mijn buddy? (B25)

MEE De Meent Groep

Hallo, ik ben Mats. Ik ben 8 jaar en woon met mijn ouders, zus, zusje en hond in Bergeijk. Ik speel graag met gravitax (soort knikkerbaan), kijk filmpjes op YouTube en vind het soms leuk om een gezelschapsspelletje te doen. Eerder ben ik onderzocht op Autisme, maar toen was ik te jong om de diagnose te krijgen. Wel heb ik de kenmerken ervan. Dit betekent voor mij dat ik communiceren met anderen en het begrijpen van emoties van anderen moeilijk vind. Hier zou ik graag in willen leren zodat ik me beter kan redden in de maatschappij. Ook game ik heel veel omdat ik mijn prikkels van de dag op die manier probeer te verwerken. Omdat ik zoveel game zit ik veel stil. Eigenlijk zou het fijn zijn als ik vaker iets ga doen. Ik ga naar het regulier onderwijs en heb daar wel vriendjes, maar ik zou zo graag een “buddy” willen die mij dingen kan leren en dingen met mij gaat ondernemen. Lijkt jou het leuk om mij te ontmoeten? Neem dan snel contact op met MEE!

Structureel
Bladel

Wereldpraat en wandelen! (BL26)

MEE De Meent Groep

Hallo allemaal! Ik ben Matti, 61 jaar en woon sinds een jaar in Bladel. Ik woon al lange tijd in Nederland, maar heb Perzische roots. Tot een aantal jaar geleden heb ik als beveiliger en baliemedewerker bij een gemeente gewerkt. Ik heb een verzakking in mijn rug waardoor ik met een rollator of een wandelstok loop. Ik ben een oprechte en vriendelijke man die zich steeds vaker eenzaam voelt. Daarom ben ik op zoek naar iemand die met mij een stukje wil wandelen of wil kletsen (vooral dit vind ik heel leuk) over verschillende dingen, zoals over wat er in de wereld gebeurt. Vroeger heb ik nooit geleerd om een vriendschap met iemand aan te gaan. Wel ben ik opgegroeid met zussen en heb ik twee dochters. Ik voel me dan ook prettiger bij een vrouw. Ik heb het idee dat ik dan beter over mijn emoties en gevoelens kan praten. Zou jij in contact willen komen met mij? Neem dan snel contact op met MEE!

Structureel
Geldrop-Mierlo

Gezelschapsmaatje voor Wim (G45)

MEE De Meent Groep

Wim is 50 jaar en soms veel in zijn hoofd bezig. Hij woont alleen en afleiding vindt hij altijd fijn. Wim is daarom op zoek naar een maatje om mee te kletsen, eventueel zijn hondje uit te laten of samen gezellig naar muziek te luisteren of naar het voetbal te kijken. Hij houdt van gezelligheid en heeft altijd wel een grapje klaar staan. Door zijn medicatie is hij snel moe en is soms moeilijk te verstaan. Maar heb jij een uurtje per week tijd en lijkt het je leuk om met Wim kennis te maken neem dan contact op. Dag en tijd zijn altijd bespreekbaar.

Structureel
Eersel

Goeie “buurt” met Rick! (EE24)

MEE De Meent Groep

Hoi, aangenaam kennis te maken, ik ben Rick. Ik ben 61 jaar en ik woon in Eersel. Ik werk 4 dagen per week bij Kempenplus in de groenvoorziening. Dit doe ik al bijna 40 jaar. Rustig en vriendelijk, dat past wel bij mij. Ik help een ander graag maar daarbij vergeet ik mezelf nog wel eens. Ik vind het leuk om te buurten en daarom ben ik ook op zoek naar iemand die op een doordeweekse avond met mij een kop koffie zou willen drinken. Misschien, als het weer goed is, een keer een stuk fietsen kan ook maar vooral lekker kletsen zie ik wel zitten. Dit zou ik graag met een vrijwilliger willen doen. Wil je meer van me weten? Neem dan contact op met MEE en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Structureel
Veldhoven

Goede gesprekken met Cornelis! (VE65)

MEE De Meent Groep

Ik ben Cornelis, een 61 jarige man uit Veldhoven. Ik ben geboren met Spina Bifida (open rug). Hierdoor ben ik lichamelijk beperkt en zit ik in een elektrische rolstoel. Ik ben een rustige en vriendelijke man. Graag zou ik mijn wereld wat vergroten en leuke gesprekken met een ander willen voeren. Mijn interesses zijn heel breed (o.a. sterrenkunde, geneeskunde en wetenschap). Ook een keer samen naar de bibliotheek, een expositie bezoeken of buiten een ommetje maken lijkt me leuk. Ik heb een smartphone maar zou er graag beter mee om willen leren gaan. Mocht je me dat willen leren dan ben je altijd welkom. Contact met studenten vind ik ook erg interessant, daar kan ik weer wat van leren. Ben jij iemand die zich hierin herkent en in contact met mij zou willen komen? Neem dan contact op met MEE

Structureel
Jongeren
Eersel

Wandelen, fietsen en buurten met Gert (EE25)

MEE De Meent Groep

Hoi ! Ik ben een sportieve man van 70 jaar die van wandelen en fietsen houd. Mijn naam is Gert en ik woon in Eersel. Ik heb een niet aangeboren hersenletsel wat voor mij betekent dat ik niet altijd alles even goed kan onthouden. Ik houd van buurten en kan best wel flinke afstanden wandelen en fietsen, maar alleen is ook maar alleen. Ik zou dit dus graag met iemand samen willen doen (kortere afstanden mag ook) ! Met mooi weer is samen een terrasje pakken natuurlijk ook gezellig. Ben jij een vrijwilliger of op zoek naar een vriendschap en wil jij met mij op pad of een goed gesprek voeren? Neem dan contact op met MEE !

Structureel
Eersel

Mountainbiken met Mark ! (EE26)

MEE De Meent Groep

Aangenaam, mijn naam is Mark, 47 jaar en ik woon in Eersel. Mountainbiken, dat is een van mijn grote hobby’s. Daarom ben ik ook op zoek naar iemand met wie deze hobby kan uitoefenen. Ik vind het namelijk moeilijk om mezelf te motiveren dit op te pakken terwijl… als ik onderweg ben, geniet ik ontzettend! Door mijn autisme vind ik het niet fijn om me in grote groepen of drukte te mengen. Dus samen met iemand of in een kleiner clubje zou voor mij geen probleem zijn. Het liefst 1 keer per week, maar als het minder vaak kan dan wil ik me daar ook best in aanpassen. Ga jij met mij “on the road” (of door de bossen)? Neem dan snel contact op met MEE !

Structureel
Eindhoven

Er op uit met Vera (E454)

MEE De Meent Groep

Vera is 39 maar voelt zich een stuk jonger dan dat. Ze zoekt een maatje (v) om buiten te wandelen en leuke dingen te doen. Outgoing is een woord wat bij haar past. Het is belangrijk voor Vera om het gevoel te hebben midden in het leven te staan. Door haar autisme heeft ze maar een klein netwerk omdat complexe sociale situaties vaak te veel druk opleveren. Verder is Vera erg zelfstandig en werkt ze parttime. Ze heeft meerdere creatieve hobby's en houdt zich op de hoogte van actualiteiten. Lijkt het jou leuk om met Vera erop uit te gaan? Neem dan snel contact op met MEE LiNCK.

Structureel
Veldhoven

Oppashulp voor het gezin van Marieke (VE67)

MEE De Meent Groep

Hoi, mijn naam is Marieke, moeder van 5 lieve kids, wonend in Veldhoven. Samen, met mijn man, hebben wij 7 kinderen. Een druk maar gezellig en leuk gezin. De kinderen waar ik het nu over ga hebben betreft mijn 4 jongste kinderen. Sammie (8 jaar), Job (4 jaar), Leah (1 jaar) en Gijsje (8 maanden). Mijn man werkt en ik zorg voor de kinderen. Je kunt je voorstellen dat het soms ook best druk kan zijn. Daarom stel ik jou nu ook deze vraag. Regelmatig heb ik afspraken rondom mijn kinderen maar ik kan ze niet overal mee naartoe nemen. Ook is het niet heel handig als ik ergens bijvoorbeeld goed moet letten op wat er gezegd wordt. Daarom zoek ik iemand die het leuk zou vinden om een keer per week een ochtend (maandag, woensdag of donderdag) met mijn kinderen bezig te zijn. Spelen, drinken maken, een flesje geven of een luier verschonen bijvoorbeeld. Zodat ik met een gerust hart de deur uit kan. Lijkt het je leuk om ons te leren kennen? Neem dan contact op met MEE en wie weet tot snel!

Structureel
Best

Oppashulp voor Marshall (BE28)

MEE De Meent Groep

Hoi! Ik ben Marshall (7 jr) en ik heb autisme. Ik woon met mijn broertje, moeder en vader in Best. Ik ben een gezellige kletser en houd van LEGO en tekenen. Mijn moeder heeft een grote zorgtaak in ons gezin. Mijn vader kan namelijk vanwege zijn lichamelijke gezondheid niet voor ons zorgen, dus alles komt op haar aan. Wij gunnen mijn moeder ook wat tijd voor haarzelf. Daarvoor zoeken wij een oppas voor 1x in de week. Vanwege de moeilijke situatie zoeken we iemand die zich mogelijk kan inleven in onze situatie. Vind jij het leuk om ’s middags na school (voorkeur voor di, do of vr) met ons lekker creatief bezig te zijn of te wandelen? Neem dan snel contact op met MEE!

Structureel
Bergeijk

Creativiteit, gezelschap en natuur (B26)

MEE De Meent Groep

Hallo allemaal, leuk dat je dit bericht leest. Mijn naam is Kelly, 71 jaar en samen met mijn hond woon ik in Bergeijk. Ik hou van creatief bezig zijn (bv. bloemschikken, kleien, handwerken), muziek en van kletsen. Daarom ben ik ook op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om mijn vrijwilliger te worden en dit soort dingen met mij samen te gaan doen. Ook houd ik ontzettend van de natuur en van dieren. Soms kan ik door kleine dingen gespannen raken waardoor het fijn is als ik mijn verhaal kwijt kan. Dit komt omdat ik wel eens chaotisch kan zijn. Maar al met al ben ik een lieve, betrouwbare vrouw, op zoek naar betrouwbaar sociaal contact. Kun jij iets voor mij betekenen? Laat MEE dan gerust iets weten.

Structureel
Eindhoven

Maatje voor Erik (E466)

MEE De Meent Groep

Erik is een jongeman van 27 jaar, woonachtig in het zuiden van Woensel. Erik heeft een lichte vorm van autisme en ADHD. Hij raakt hierdoor het overzicht soms kwijt. Dat is lastig, Erik heeft namelijk ontzettend veel plannen en creatieve ideeën in het leven. Erik is een spontane, muzikale en stoere man met een mooie en open levensvisie. Erik houdt van de natuur, zijn droom is dan ook zelfvoorzienend in de natuur gaan wonen. Erik houdt van spontane bezigheden, doen waar je blij van wordt als het even kan. Erik zou graag in contact komen met een betrokken en toegewijde vrijwilliger (30+). Iemand die hem kan ondersteunen bij het creëren van orde en structuur in “simpele” taken zoals huishouden. Maar ook bij het uitdenken van mooie ideeën en werken aan groei en ontwikkeling. Belangrijk: Hij wil het zelf doen en er van leren! Het maakt Erik niet uit hoe vaak je komt, belangrijker vindt hij dat er een fijne klik ontstaat. Voel jij jezelf nu al betrokken bij Erik en denk je hem te kunnen helpen? Neem dan contact op met MEE, dan maken we kennis met elkaar.

Project
Eindhoven

Maatje voor Bert (22) E467

MEE De Meent Groep

Bert is een gezellige jonge man van 22 jaar oud. Bram is bekend met ADHD en heeft daardoor veel energie. Bert zoekt een spontane, vrouwelijke vrijwilliger die leuke activiteiten met hem wil doen. Wat dacht je van een bezoekje aan de bioscoop of samen lekker wandelen? Heb je toevallig een hond? Bert is gek op honden, dus neem gezellig mee! Ook houdt Bert van snelheid, denk aan auto’s, motoren en achtbanen. Een dagje samen naar een pretpark of een wedstrijdje op de kartbaan zou ook gaaf zijn! Bert is de hele week beschikbaar om leuke dingen te doen.. Hij zou het leuk vinden om een vrijwilliger te leren kennen die net zo enthousiast in het leven staat als hijzelf, actief is ingesteld en graag gezellige dingen onderneemt. Op welke dag zou jij iets leuks willen doen met Bert?

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Leuk contact met Fred (VE69)

MEE De Meent Groep

Hoi, mijn naam is Fred (61 jaar) en ik woon in Veldhoven. Ik ben een rustige man die het leuk vind om te kletsen met iemand. Ik doe er soms wat langer over om dingen te leren. Ik werk fulltime als reiniger van kantoorpanden. Mijn werk is erg belangrijk voor mij, daar ben ik trots op. Naast mijn werk heb ik weinig sociaal contact. Ik heb dan vooral contact met mijn zus. Ik zou het leuk vinden om samen met een vrijwilliger dingen te gaan doen zoals fietsen, wandelen of samen koken. Daarnaast sta ik open voor ook nieuwe dingen. Ondertussen een beetje kletsen, dan ben ik al snel tevreden. Ik ben vriendelijk en help graag andere mensen. Dit is tegelijkertijd ook mijn valkuil; ik vergeet mezelf dan wel eens. Lijkt jou het leuk om mij te leren kennen dan neem gerust contact met MEE op. Wie weet tot ziens!

Structureel
Eindhoven

Wandelmaatje gezocht !(E473)

MEE De Meent Groep

Hoi! Mijn naam is Valerie en ik ben een man van bijna 51 jaar die graag vrouwenkleren draagt. Voor mij is het erg belangrijk dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Ik ben een echt buitenmens en houdt ook erg van stappen en gezelligheid. Ik ga graag naar het park en ben een fan van horrorfilms & Quentin Tarantino. Ik ben op zoek naar een wandelmaatje en daarnaast kan ik wel wat hulp gebruiken bij het leren plannen van huishoudelijke activiteiten. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, zeggen ze toch? Ben jij ook iemand die het belangrijk vindt dat iedereen zichzelf kan zijn en denk jij goed aan te kunnen sluiten op de wensen van Valerie? Neem dan snel contact op met LiNCK!

Structureel
Eindhoven

Maatje voor Zebra (E474)

MEE De Meent Groep

Hoi Ik ben Zebra. Ik ben een rustige, vriendelijke man van 39. Ik woon in Woensel Noord. Door mijn autisme vind ik het moeilijk om contact te maken met andere mensen. Maar als ik iemand beter leer kennen gaat dat steeds beter. Dan kan ik meer van mezelf laten zien. Ik houd van wandelen en spelletjes doen. Een potje rummikub sla ik niet af. Daarnaast kijk ik graag actiefilms of puzzel ik in denksportboekjes. Graag zou ik 1 keer in de week afspreken op dinsdag of vrijdag. Zou jij het leuk vinden om mij te helpen uit mijn schulp te kruipen ? Reageer dan snel op deze vacature!

Structureel
Valkenswaard

Samen een spel doen of eropuit (VA32)

MEE De Meent Groep

Bas is ca 23 jaar en hij wil graag leeftijdgenoten leren kennen om samen een spelletje te spelen of om iets te ondernemen. Hij houdt van bordspelletjes maar ook computerspelletjes. Hij is fan van Star Wars. Samen naar een film gaan lijkt hem leuk. Bas is een rustige jongen en kijkt graag de kat uit de boom. Een praatje maken gaat hem goed af maar om het contact te onderhouden vindt hij moeilijker. Hij woont zelfstandig in Valkenswaard en maakt gebruik van een scootmobiel. Hiermee reist hij zelfstandig naar de omliggende dorpen. Bas werkt en daarom wil hij graag afspreken aan het begin van de avond of in het weekend. Denk je iets te kunnen betekenen voor Bas of wil je meer informatie, neem dan contact op met MEE.

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Een gezellig wandel en/of fietsmaatje (E481)

MEE De Meent Groep

Hoi! Ik ben Jan en ben 49 jaar oud. Ik ben op zoek naar wat extra sociale contacten. Ik ben een gezellige en sociale man die zowel goed kan vertellen als luisteren. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag. Een paar keer per week pak ik mijn fiets en rijd ik kortere en langere afstanden. Wanneer ik niet fiets kijk ik graag naar televisieprogramma’s. Hierbij kun je denken aan: de rijdende rechter of beste zangers. Maar ik kan ook enorm genieten van een leuke thriller of actiefilm. Vanwege mijn autisme is het voor mij een uitdaging om dingen niet te snel in te vullen en er een conclusie uit te trekken. Daarom zoek ik iemand die eerlijk en open is in de communicatie, zodat ik hiervan kan leren. Denk je dat jij (man) mij hierbij kan helpen en houd je daarnaast van een goed gesprek, wandeling of fietstocht? Dan zou ik graag kennis met je maken.

Structureel
Best

Speelmaatje voor Mario en Luigi (BE30)

MEE De Meent Groep

Hey hallo! Wij zijn Mario (11) en Luigi (7). Wij zijn twee lieve maar ook stoere jongens en zoeken een maatje om af en toe wat leuks mee te doen. We vinden behoorlijk veel leuk, gezellig een spelletje spelen, lekker even naar de speeltuin, een speurtocht of een tikspelletje, verzin maar iets leuks of uitdagends en wij doen mee. Lijkt het jou leuk om eens per twee weken met ons af te spreken? Neem dan snel contact op met LiNCK!

Structureel
Eindhoven

Ga jij met mij leuke dingen doen ? (E487)

MEE De Meent Groep

Hoi, ik ben Jody, 37 jaar. Ik heb een matig verstandelijke beperking. Ik woon samen met mijn ouders en mijn 2 hondjes in Woensel Noord. Ik heb op verschillende dagen dagbesteding bij Brownies en Downies in Eindhoven en Stal de Groof. Dit vind ik leuk om te doen. Voorheen heb ik bij een recyclebedrijf gewerkt. In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om te gamen op de Xbox. Ik mag ook graag gaan basketballen. Ik zou graag samen met jou leuke activiteiten gaan doen. Wandelen of fietsen, naar de bioscoop. Er zijn veel dingen die ik leuk vind om te doen. Soms wel een beetje spannend maar samen met jou wil ik dat zeker proberen. Vind jij het leuk om 1 keer in de week met mij op stap te gaan ? Reageer dan snel op deze vacature.

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Peter zoekt oprecht+vriendelijk maatje (E490)

MEE De Meent Groep

Hallo, mijn naam is Peter. Ik ben 62 jaar, fulltime tennisleraar geweest en docent in het speciaal basis- en voortgezet onderwijs. Helaas heb ik een tiental jaar geleden hersenletsel opgelopen en hierdoor ben ik erg vereenzaamd. Mijn motoriek is achteruit gegaan en ik heb opnieuw moeten leren spreken. Dit gaat nu goed hoewel het soms moeite kost als ik moe ben. Ik krijg hulp in huis, maar ik mis oprecht contact en gezelligheid. Dat weer vinden is voor mij het belangrijkste, hoewel het ook fijn zou zijn als je me kunt helpen met het beantwoorden van mijn berichtjes op mijn Ipad. Door de verloren kracht in mijn handen gaat dat lastig. Ik zoek een maatje die in het weekend een dagdeel iets leuks met me zou willen doen. Lijkt het je leuk om een keer kennis te maken om te kijken of er een klik is? Neem dan contact op met MEE!

Structureel
Waalre

Vriendengroep zoekt begeleiding ! (VG02)

MEE De Meent Groep

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een vriendengroep van MEE willen begeleiden ! MEE De Meentgroep ondersteunt mensen met een beperking bij het maken en onderhouden van vriendschappen in verschillende gemeenten in regio Zuidoost Brabant. Eèn keer per maand ondersteun en faciliteer jij een activiteit die de vriendengroep zelf bedacht heeft. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: bowlen, schaatsen of bij iemand thuis een spelletje doen of creatief worden. De deelnemers van de vriendengroepen komen allemaal zelfstandig naar een activiteit. Daarbij wordt de vrijwilliger van de vriendengroep kostenvrij gehouden! Jij als begeleider hebt geen ervaring of opleiding nodig, want MEE biedt leuke en interessante trainingen en cursussen aan en je hebt contact met een consulent die de vriendengroep ook kent. De verwachting van een begeleider van de vriendengroep is dat je in staat bent mensen met een beperking te ondersteunen in groepsverband. De taken als begeleider zijn bijvoorbeeld het versturen van uitnodigingen voor een activiteit, het samen met de groep activiteiten vinden, het uitzoeken van de activiteiten en het op een rij zetten van de kosten. Vervolgens ben je bij de activiteit zelf ook aanwezig en geniet je samen met de groep van een super leuk uitje. MEE volgt de RIVM- maatregelen zoals die landelijk gelden in verband met het coronavirus. Waar ontmoeting tijdelijk niet mogelijk is, proberen we online contact te hebben met elkaar. Ook dat blijkt mogelijk ! Zodra de maatregelen weer wat versoepeld zijn kan weer een volgende ontmoeting met de deelnemers georganiseerd worden. Mocht je wel interesse hebben in vrijwilligerswerk bij MEE, maar nog niet klaar zijn om elkaar in het echt te ontmoeten? Dan denken wij graag met je mee om op andere manieren in contact te komen. Heb jij een rijbewijs of OV en heb jij de passie om mensen met een beperking mee te laten doen in deze samenleving ? Meld je dan snel aan bij MEE !

Structureel
Eindhoven

Maatje voor Ilvie (E492)

MEE De Meent Groep

Hoi, ik ben Ilvie, een 35 jarige creatieve, spontane vrouw met autisme. Ik ben dol op thee en kletsen over van alles en nog wat. Wat ikzelf heel leuk vind om te doen is poppenhuis miniatuur bouw, dit is echt mijn hobby. Dit hoeven we niet samen te doen maar naar een beurs gaan hiervoor zou ik wel leuk vinden. Omdat mijn sociale kring erg klein is ben ik op zoek naar een vrouw (25+) die het leuk vindt om samen te kletsen, spelletjes te doen, te wandelen of samen iets te ondernemen, zoals ergens een kopje thee gaan drinken. Heb jij maandagmiddag, woensdagmiddag of op zondag 1x per 2 weken of 1 x per maand tijd om mijn maatje te worden? Reageer dan snel op deze vacature. P.S. Ik zou het fijn vinden als je niet rookt…

Structureel
Eindhoven

Elien zoekt gezellige vriendschap (CE74)

MEE De Meent Groep

Hallo, ik ben Elien en ik ben 23 jaar oud. Ik ben op zoek naar iemand (meisje/vrouw van ongeveer mijn leeftijd) om leuke dingen mee te doen. Mijn hobby’s zijn paardrijden, zwemmen, koken, bakken, leuke dingen doen met andere mensen, wandelen, met dieren omgaan en romantische films kijken. Ik heb autisme, hierdoor is contact maken wat lastiger. Heb jij dezelfde interesses als ik en lijkt het je leuk om kennis te maken? Neem dan contact op met MEE!

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Julia zoekt gezellig contact (CE75)

MEE De Meent Groep

Hoi! Mijn naam is Julia, 54 jaar en ik woon in Eindhoven. Ik ben een positieve, humoristische dame en op zoek naar contact. Ik woon alleen en merk dat ik een sociale kring mis, daarom ben ik op zoek naar iemand die graag samen leuke dingen wil doen. Van een spelletje spelen tot een film kijken, van muziek luisteren tot een keer samen eten, ik sta voor veel open! Helaas ben ik door PLS, een progressieve spierziekte, rolstoel gebonden en is praten moeilijk, maar dat weerhoudt me er niet van om nog alles uit het leven te willen halen! Lijkt het je leuk om een keer kennis te maken? Neem dan contact op met MEE!

Structureel
Eindhoven

Lisa zoekt lieve oppas (E497)

MEE De Meent Groep

Lisa is een vrolijke en soms ondeugende meid van 6 jaar, met het syndroom van Down. Ze houdt ervan om naar buiten te gaan, lekker te spelen en te knutselen. Lisa heeft ook nog een broertje van 1,5. Hoewel het twee ontzettend lieve en leuke kinderen zijn, is de druk die bij de zorg voor een kindje met Downsyndroom komt kijken, met momenten heel erg hoog. Daarom is het gezin op zoek naar een leuke vrijwilliger die op zaterdag in de ochtend/middag langs kan komen voor Lisa en mogelijk ook haar broertje. Lijkt het jou leuk om met Lisa te spelen in het weekend én daarmee het gezin heel erg te helpen? Neem dan contact op met MEE!

Structureel
Best

Speelhulp voor Noah (BE32)

MEE De Meent Groep

Noah is een lieve jongen van 10 jaar, uit Best. Hij is geadopteerd en heeft een verstandelijke beperking. Overdag gaat Noah naar het speciaal onderwijs. Thuis kan hij zich moeilijk zelf vermaken en moet hij de aandacht delen met zijn oudere zus. Daarom zoekt hij een positief iemand die een middag in de week leuke dingen met hem kan doen, thuis of in de buurt. Noah kan gezellig kletsen (op zijn niveau), houdt van buitenspelen, maar heeft wel constante toezicht nodig. Lijkt het jou leuk om bij ons vrolijke en energieke mannetje langs te komen? Neem dan snel contact op met MEE!

Structureel
Veldhoven

Maatje voor Sanne (VE71)

MEE De Meent Groep

Hallo allemaal! Ik ben Sanne (17jr) en samen met mijn ouders en broertje woon ik in Veldhoven. Wij hebben 2 katten waar ik helemaal dol op ben. Ik ben van nature lief, zorgzaam, puur en soms wat onzeker. Voor mezelf opkomen en mezelf soms voorop stellen zijn nog leerpunten van mij. Mijn hobby’s zijn pianospelen en boogschieten. Ik zoek een maatje om samen leuke activiteiten mee te ondernemen; shoppen, spelletjes spelen, bakken. Ik ben eigenlijk overal wel voor in. Daarnaast zou ik het leuk vinden om ook leeftijdsgenoten te ontmoeten, kun je mij daarbij helpen? En lijkt het jou leuk om met mij in contact te komen? Neem dan snel contact op met MEE!

Structureel
Eindhoven

Onno en Peter zoeken Mary Poppins (E503)

MEE De Meent Groep

Onno (6 jr) en Peter (3 jr) zijn twee lieve en vrolijke broertjes. Ze houden van boevenstreken, maar ook van knuffelen. Onno heeft een zeldzame stofwisselingsziekte waardoor hij zich strak aan een bepaald dieet moet houden. Hij communiceert via losse woorden, klanken en gebaren, maar met veel liefde. We zoeken iemand die op een vast moment per week (het liefst de woensdag- of vrijdagmiddag) kan komen oppassen op de jongens, en het is helemaal perfect als je soms ook flexibel bent ! We zoeken iemand die oog heeft voor de beperking, sterk in zijn of haar schoenen staat en onze boefjes soms kan begrenzen, maar ook met veel liefde en zorg lekker kan spelen. Je helpt niet alleen de jongens, maar ons hele gezin! Wil je meer informatie of binnenkort kennismaken? Neem dan contact op met MEE!

Structureel
Best

Speelhulp voor Luc (BE33)

MEE De Meent Groep

Hoi, ik ben Luc (4 jr) en ik woon samen met mijn zusje en ouders in Best. Ik ben op zoek naar een speelmaatje. Vanwege mijn ASS vind ik het lastig om alleen te spelen en heb ik ook iemand nodig die mij helpt het spel te realiseren. Ik heb soms iets in mijn hoofd, maar dan weet ik niet altijd hoe ik dit in de praktijk moet brengen. Daarnaast zou een speelmaatje voor mijn kleine zusje ook heel fijn zijn. Ik vraag continu nabijheid, waardoor mijn ouders niet altijd tijd hebben om haar wat extra aandacht te geven. Ik ben op zoek naar iemand die rustig, open, en lief is. Met een zacht karakter en geduld bereik je veel bij mij. Herken jij jezelf hierin en lijkt het je leuk om ons gezin te ontmoeten? Neem dan snel contact op met MEE!

Structureel
Eindhoven

Kletsen en wandelen met Max ! (E505)

MEE De Meent Groep

Ik ben Max, een 26-jarige jongen met een brede interesse. Ik woon zelfstandig in een studio in Eindhoven. Mijn grootste passie is dansen, ik ga ook naar een dansschool waar ik les krijg in verschilente genres. Ook vind ik wandelen, fietsen, skeeleren, zingen, zwemmen en shoppen leuk! Ik heb autisme en een verstandelijke beperking en ga op dinsdag en vrijdag naar de dagbesteding. Soms raakt mijn hoofd te vol en zou ik graag de dingen die ik meemaak met iemand willen delen. Ik zou graag een leeftijdsgenoot (tussen de 18 en 30 jaar) willen ontmoeten die het leuk vindt om samen naar buiten te gaan en daarnaast een luisterend oor kan bieden. Ik wil graag gezellig kletsen over van alles en nog wat zodat ik mij minder eenzaam voel. Ik kan afspreken op maandag of donderdag, de tijd maakt niet veel uit maar het liefste wil ik in de middag afspreken. Wil jij binnenkort eens kennismaken? Neem dan contact op met MEE!

Structureel
Eindhoven

Piet is op zoek naar contact (E507)

MEE De Meent Groep

Hoi! Mijn naam is Piet en ik ben 77 jaar. Ik ben een vriendelijke man met een passie voor leuke dingen verzamelen, zoals knuffels en mooie beeldjes. Ik heb autisme en het is niet altijd makkelijk voor mij om contact te maken, daarom ben ik op zoek naar een maatje. Om te kletsen, misschien soms hulp bij een klusje in de tuin of samen erop uit te trekken! Ik ben slecht ter been, maar met mijn scootmobiel kom ik overal. Lijkt het jou leuk om kennis te maken? Neem dan contact op met MEE!

Structureel
Eindhoven

Lieve oppas gezocht voor Koen van 4 (E508)

MEE De Meent Groep

Hallo vrijwilligers, De ouders van Koen zijn op zoek naar een lieve, zorgzame oppashulp (v) voor Koen op vrijdagavond, zaterdag of zondag voor 2 uurtjes. Koen is een lief jongetje van 4 jaar oud met een autisme spectrum stoornis. Koen kan (nog) niet praten en vraagt veel aandacht en sturing. Hij is lief en sociaal in de omgang met andere mensen, lacht veel en is al met al een heel vrolijk kindje. Koen vindt het heerlijk om lekker buiten te spelen en klimt en klautert graag. Bij minder goed weer kan hij zich goed vermaken met een binnen activiteit zoals tekenfilms kijken. Koen heeft een tweelingzusje, maar Koen vraagt wel het meeste aandacht. Ouders zouden het daarom erg fijn vinden om in het weekend even wat meer tijd te besteden aan hun dochtertje. Wil jij je steentje aan dit gezin bijdragen en zou je het leuk vinden om in de weekenden 2 uurtjes met Koen te spelen? Dan horen wij graag van jou!

Structureel
Bladel

Muziek, hardlopen en musea! (BL32)

MEE De Meent Groep

Beste lezer, mijn naam is Ruud, ik ben 53 jaar en woon in Hapert. Ik ben een vriendelijke man met een brede interesse die ik graag met anderen wil delen. Omdat ik nog minder dan 5 procent zie is het moeilijk om nieuwe dingen aan te gaan. Dit maakt dat ik veel thuis ben. Ik houd ontzettend van gitaar spelen en zingen. Van Queen tot Tina Turner en van Lionel Richie tot Simon and Garfunkel. Hoe leuk zou het zijn om dit samen met iemand te kunnen doen? Ook ben ik sportief. Ik fitness en houd van hardlopen (of wandelen). Eerder heb ik dit samen met iemand gedaan. We hielden een touw vast waardoor ik voelde waar ik naartoe rende en liep zo 8 à 9 km per uur! Ook bezoek ik graag musea waar dingen over de geschiedenis te zien en te lezen zijn. Doordat iemand beschrijft wat er te zien is en tekst voorleest kan ik me er een voorstelling van maken. Wil jij met mij in contact komen? Neem dan contact op met MEE.

Structureel
Best

Maatje uit Best voor Jan (BE35)

MEE De Meent Groep

De 87-jarige humoristische Jan is op zoek naar een maatje (M) om vooral eens te buurten over al het moois in Best. Jan geniet ervan om te vertellen over vroeger en pakt daar graag zijn boeken met foto’s over Best bij. Jan is op dit moment erg eenzaam. Hij heeft autisme en is aan één kant doof. Maar als 84-jarige is Jan nog erg fit en zeer zelfstandig. Zodra het lekker weer wordt, fietst Jan graag. Een andere hobby is het spelen van kaarten. Alleen is hij hiermee gestopt, omdat het te druk is als er meerdere tafels tegelijk spelen. Maar hij is de beste in rikken en katten. Jan mist nu de contacten met andere mensen. Zou jij Jan 1x per week willen bezoeken en hem zo uit zijn isolement willen halen? Of wil jij wat meer weten over de geschiedenis van Best ? Dan moet je bij Jan zijn! Neem dan snel contact op met MEE!

Structureel
Veldhoven

Gezellig actief met Lidia ? (VE72)

MEE De Meent Groep

Lidia is een rustige en vrolijke vrouw met een lichte verstandelijke beperking, woonachtig in Veldhoven. Ze woont er met twee katten en is hier erg gek op. Verder doet Lidia vrijwilligerswerk als gastvrouw bij activiteiten voor ouderen. Lidia vindt erg veel dingen leuk om te doen: films kijken, winkelen, terrasje pakken, spelletjes spelen, uiteten en winkelen. Lijkt het jou (vr, 50-65 jr) leuk om in het weekend met Lidia op uit te gaan? Neem dan contact op met MEE!

Structureel
Someren

Liever met maatje op stap (SO2)

MEE De Meent Groep

Mien (32) is een spontane en humoristische vrouw met PDD-NOS uit Someren. Zij werkt met veel plezier bij een bakker. In haar vrije tijd doet Mien aan diamond painting, bowlt zij en kijkt ze graag series en films. Mien gaat regelmatig naar PSV en zij houdt er ook van om naar festivals en concerten te gaan. Mien is op zoek naar iemand waarmee ze eens een terrasje kan pakken, kan gaan wandelen of eventueel samen diamond painten. Mien staat er ook altijd voor open om nieuwe activiteiten te proberen. Lijkt het jou (vr, 27-40 jr) leuk om in contact te komen met Mien? Neem dan contact op met MEE.

Structureel
Valkenswaard

Gezelschapsmaatje voor Kaatje (VA34)

MEE De Meent Groep

Kaatje is een lieve, gezellige, positieve vrouw van 57 jaar oud die altijd goedgezind is! Samen met haar kat woont zij zelfstandig in Valkenswaard. Kaatje is op zoek naar een maatje. Zij wil graag een vrijwilligster die samen met haar gaat wandelen en/of boodschappen kan doen. Kaatje heeft problemen met haar ogen en ziet heel slecht. Zij is een gezellige kletskous en vindt het leuk om erop uit te gaan. Hierbij maakt ze gebruik van het openbaar vervoer. En oh ja, Kaatje rookt maar niet binnen als er bezoek is. De frequentie van het contact is wekelijks tot tweewekelijks. Wil jij Kaatje helpen of ontmoeten? Neem dan snel contact op met MEE !

Structureel
Eersel

Buurten of winkelen met Nicky (EE28)

MEE De Meent Groep

Nicky (68) is een vriendelijke en gastvrije vrouw met COPD en diabetes en is woonachtig in Duizel. Nicky is op zoek naar een vrijwilliger om gezellig mee te buurten, iets leuks mee te ondernemen of gezellig mee te gaan winkelen. Nicky is alle dagen in de ochtend en middag beschikbaar om eens in de 2 weken iets leuks te ondernemen. Ben jij (vr, 45-70 jr) degene die samen met Nicky iets leuks wil ondernemen? Neem dan contact op met MEE.

Structureel
Bergeijk

Een boodschap doen met Teunis (B27)

MEE De Meent Groep

Teunis is een 73-jarige avontuurlijke man die veel van de wereld heeft gezien. Hij heeft een passie voor stoomtreinen en weet hier dan ook erg veel van. Daarnaast houdt hij erg van muziek en luistert hij vooral veel jazzmuziek. Door 2 herseninfarcten en een openhartoperatie is Teunis slechter ter been en dit heeft zijn wereld een stuk kleiner gemaakt. Hij is dan ook op zoek naar iemand die een keer met hem een boodschap wil gaan doen en met hem gaat shoppen voor een nieuwe garderobe. Ben jij (m/v, 65+) degene die er eens per week met Teunis op uit gaat?

Structureel

Anderen bekeken ook

Bladel

Muziek, hardlopen en musea! (BL32)

MEE De Meent Groep

Beste lezer, mijn naam is Ruud, ik ben 53 jaar en woon in Hapert. Ik ben een vriendelijke man met een brede interesse die ik graag met anderen wil delen. Omdat ik nog minder dan 5 procent zie is het moeilijk om nieuwe dingen aan te gaan. Dit maakt dat ik veel thuis ben. Ik houd ontzettend van gitaar spelen en zingen. Van Queen tot Tina Turner en van Lionel Richie tot Simon and Garfunkel. Hoe leuk zou het zijn om dit samen met iemand te kunnen doen? Ook ben ik sportief. Ik fitness en houd van hardlopen (of wandelen). Eerder heb ik dit samen met iemand gedaan. We hielden een touw vast waardoor ik voelde waar ik naartoe rende en liep zo 8 à 9 km per uur! Ook bezoek ik graag musea waar dingen over de geschiedenis te zien en te lezen zijn. Doordat iemand beschrijft wat er te zien is en tekst voorleest kan ik me er een voorstelling van maken. Wil jij met mij in contact komen? Neem dan contact op met MEE.

Structureel
Eersel, Bladel, Bergeijk

Wandelclub Oktober Kerkebogten Eersel

Oktober

Als vrijwilliger gaat u samen met cliënten en collega vrijwilligers wandelen. (15-01-KB) Dag en tijd: Elke dag tussen 10.00-12.00/ 14.00-16.00/ 18.00-20.00 uur Taken: - begeleiden van de cliënt in de rolstoel tijdens het wandelen in de omgeving - wandelroute uitstippelen Vaardigheden: - Affiniteit met de doelgroep PG - Goede sociale en communicatieve vaardigheden - Respectvol omgaan met collega's, cliënten en bezoekers - Is op de hoogte hoe om te gaan met rolstoelen en de benadering van de cliënt in de rolstoel Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober!

Structureel
Jongeren
Bladel, Reusel-De Mierden

Vrijwilliger dagbehandeling Sparrenhof

Oktober

Voor de afdeling Sparrenhof (somatiek) zoeken wij een vrijwilliger met affiniteit voor het begeleiden van onze cliënten. (17-02-FL) U kunt goed samenwerken en je geduld bewaren. Op deze afdeling verblijven veel “jongere” cliënten. Ben jij de flexibele vrijwilliger die wij zoeken? Dag en tijd: Dinsdag en/of vrijdag van 09.15 uur tot 13.15 uur en 13.15 uur tot 16.15 uur Taken: - Begeleiden bij activiteiten in groepsverband en individueel, spelletjes, wandelen, bak- en kookactiviteiten enz. - Brengen en halen van de cliënten, begeleiden bij in- en uitstappen van de taxi. - Koffie schenken en uitserveren, - Begeleiden activiteiten - Krant voorlezen, thema gerichte gesprekken. Vaardigheden/ affiniteit/ interesses/ gestelde eisen: - Affiniteit met de doelgroep - Om kunnen gaan met de doelgroep somatiek, NAH - Goed kunnen luisteren en samenwerken - Flexibel in werkzaamheden - Intern vervoer naar fysiotherapie en rolstoel duwen - Goede sociale en communicatieve vaardigheden - Respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers - Alert zijn op hygiëne Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Bladel

Vrijwilliger te voet op pad

Oktober

Ben jij graag buiten en zou je graag met een groepje bewoners wandelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! (23-08-FL) Elke dinsdagochtend gaan we te voet op pad met een groepje bewoners van locatie Floriaan. De bewoners kunnen zelf wandelen met of zonder rollator. Na het wandelen drink je samen met de groep en andere vrijwilligers gezellig nog een kopje koffie en breng je na afloop de bewoners weer terug naar de woning. Dag en Tijd: Dinsdagochtend 09.30 - 12.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Zelf goed ter been zijn - Goed kunnen samenwerken met andere vrijwilligers Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Bladel

Wandelclub PG-afdeling

Oktober

Ben jij graag buiten en vind je het leuk om samen met onze bewoners te wandelen? Dan zijn wij op zoek naar jou. (23-09-FL) Elke maandag gaan we wandelen met een groepje bewoners van de pg-afdeling. Er zullen ongeveer 6 bewoners mee gaan, sommige lopen zelf, andere moeten voortgeduwd worden in een rolstoel. Je zult dit groepje samen leiden met andere vrijwilligers. Dag en Tijd: Maandag 10.00 - 12.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Een rolstoel voort kunnen duwen - Samen kunnen werken met andere vrijwilligers Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Bladel

Vrijwilliger 1 op 1 contact

Oktober

Ben jij de persoon die graag één van onze bewoners een beetje extra aandacht geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! (23-07-KL) We zoeken een enthousiaste vrijwilliger die af en toe een rondje wil wandelen, een boodschapje wil doen of gezellig een kopje koffiedrinken en een praatje maken. Dag en Tijd: in overleg Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Kan een rolstoel voortduwen - Vind het fijn om 1 op 1 contact te hebben - Is niet dominant Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Bladel

Individueel wandelmaatje

Oktober

Lijkt het jou leuk om samen met een bewoner van Floriaan te wandelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! (23-01-FL) In overleg met de afdeling zal je als vrijwilliger een 1 op 1 wandeling maken met één van onze bewoners. Mocht je een hond hebben en deze mee willen nemen tijdens de wandelingen dan vinden wij dat erg leuk, maar is geen must. Dag en Tijd: In overleg met de afdeling. Tussen 10.00 - 18.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Om kunnen gaan met snel veranderend gedrag/ agressie - Is sociaal en kan een gezellig praatje maken Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Bladel

Vrijwilliger bloemschikken

Oktober

Word jij ook zo vrolijk van bloemen en houd jij van bloemschikken? Dan zijn wij op zoek naar jou. (23-04-FL) Twee keer per maand op dinsdagochtend doen we deze activiteit met de bewoners van Floriaan. Als vrijwilliger ben jij de persoon om de bewoners te begeleiden, ondersteunen en enthousiasmeren. Tijdens de activiteit wordt er een kopje koffie of thee geschonken en zal je een gezellig praatje met de bewoners maken. Aan het begin en einde van de activiteit zal jij de bewoners ophalen en terugbrengen naar de afdeling. Dag en Tijd: dinsdagochtend 09.30 - 12.30 uur. (2x per maand) Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Bewoners waar nodig ondersteunen - Positiviteit en enthousiasme - Groene vingers (is een pre, geen must) - Kan goed samenwerken - Is betrouwbaar Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren