csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Vrijwilligers winkel TdH Den Haag Zoutmanstr

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Want ieder kind heeft het recht op te groeien in een veilige omgeving zonder uitbuiting. Vandaag de dag zetten elke dag zoń 1700 vrijwilligers in Nederland zich in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizende donateurs en bedrijven staan achter hen. Samen willen wij die droom realiseren; een wereld zonder kinderuitbuiting! De winkels van Terre des Hommes (zoń 40 in Nederland) maken actief deel uit van de organisatie. Onze winkels maken donaties mogelijk in de vorm van het geven van spullen, het kopen van spullen en het doneren van je tijd. De opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan Terre des Hommes. Met onze winkels zorgen we er voor dat ongebruikte spullen en kleding weer goed terechtkomen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel per week in de winkel willen staan (4 uur per week) Wie ben jij? Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je helpt graag in een winkel, houdt van het contact met mensen, bent betrokken bij de ontwikkeling van de winkel en bent op de woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer op deze prachtige vacature voor winkelmedewerker. Wat ga je doen? In de winkel heb je, samen met de collega's, de taak om: klanten op een klantvriendelijke manier te helpen goederen aannemen van donateurs te zorgen voor een uitnodigend uitziende winkel en etalage uitzoeken, schoonmaken en in de winkel plaatsen van aangeboden goederen klanten te informeren over onze projecten die door de winkel mede gefinancierd worden. Wie zoeken wij? Een enthousiaste collega, met passie voor het goede doel, die: houdt van het werken in een winkel, of juist van de werkzaamheden in een magazijn gemakkelijk contact legt graag met diverse mensen omgaat zorgvuldig is doelstelling van Terre des Hommes en de Terre des Hommes-winkel organisatie onderschrijft en wil uitdragen Onze winkel: Ons winkelteam bestaat uit een grote groep betrokken vrijwilligers. De Terre des Hommes Winkels hebben allemaal een eigen assortiment zoals: kleding, accessoires, boeken en speelgoed. Deze winkel valt direct onder de Landelijke Stichting Winkels van Terre des Hommes. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Stuur dan een bericht.

Lees meer

structureel

's-Gravenhage

Gastvrijheid & horeca

Beschrijving

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind.
In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Want ieder kind heeft het recht op te groeien in een veilige omgeving zonder uitbuiting.
Vandaag de dag zetten elke dag zoń 1700 vrijwilligers in Nederland zich in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizende donateurs en bedrijven staan achter hen. Samen willen wij die droom realiseren; een wereld zonder kinderuitbuiting! De winkels van Terre des Hommes (zoń 40 in Nederland) maken actief deel uit van de organisatie. Onze winkels maken donaties mogelijk in de vorm van het geven van spullen, het kopen van spullen en het doneren van je tijd. De opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan Terre des Hommes.

Met onze winkels zorgen we er voor dat ongebruikte spullen en kleding weer goed terechtkomen.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel per week in de winkel willen staan
(4 uur per week)

Wie ben jij?
Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je helpt graag in een winkel, houdt van het contact met mensen, bent betrokken bij de ontwikkeling van de winkel en bent op de woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer op deze prachtige vacature voor winkelmedewerker.

Wat ga je doen?
In de winkel heb je, samen met de collega's, de taak om:
klanten op een klantvriendelijke manier te helpen
goederen aannemen van donateurs
te zorgen voor een uitnodigend uitziende winkel en etalage
uitzoeken, schoonmaken en in de winkel plaatsen van aangeboden goederen
klanten te informeren over onze projecten die door de winkel mede gefinancierd worden.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste collega, met passie voor het goede doel, die:
houdt van het werken in een winkel, of juist van de werkzaamheden in een magazijn
gemakkelijk contact legt
graag met diverse mensen omgaat
zorgvuldig is
doelstelling van Terre des Hommes en de Terre des Hommes-winkel organisatie onderschrijft en wil uitdragen

Onze winkel:
Ons winkelteam bestaat uit een grote groep betrokken vrijwilligers. De Terre des Hommes Winkels hebben allemaal een eigen assortiment zoals: kleding, accessoires, boeken en speelgoed. Deze winkel valt direct onder de Landelijke Stichting Winkels van Terre des Hommes.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je enthousiast over deze functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Stuur dan een bericht.

Praktische informatie

Locatie

's-Gravenhage

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Terre des Hommes winkels

Goes

Winkelmedewerkers voor TdH winkel Goes

Stichting Terre des Hommes winkels

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting. De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Want ieder kind heeft het recht op te groeien in een veilige omgeving zonder uitbuiting. Anno 2019 zetten elke dag zo’n 45 medewerkers in Den Haag, 64 lokale collega’s in de twee regio’s en bijna 2000 vrijwilligers in Nederland zich in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. Samen gaan zij één droom realiseren: een wereld zonder kinderuitbuiting. De winkels maken actief deel uit van de organisatie. Onze winkels maken donaties mogelijk in de vorm van het geven van spullen, het kopen van spullen én in het geven van uw tijd. De opbrengst van onze winkels, gaat geheel naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat ongebruikte spullen weer goed terecht komen. In Goes richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Goes heeft een grote groep betrokken vrijwilligers. Voor dit team zoeken we bevlogen vrijwillige winkelmedewerkers. Zet je je graag in voor onze winkel en heb je andere talenten dan we hieronder beschrijven, schroom niet om ons alsnog te benaderen. We denken graag met je mee. Jij: Bent betrokken bij het ontwikkelen van de winkel Bent betrokken bij de samenleving Helpt graag in een winkel Houdt van contact met mensen Bent voor minimaal een halve dag per week beschikbaar Specifieke competenties: Je legt gemakkelijk contact Je houdt van het werken in een winkel, of juist van de werkzaamheden in een magazijn Je gaat graag met diverse mensen om Je bent zorgvuldig Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de winkel Goes of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met: Naam: Winkelsupport, Aisha Ponsen| Terre des Hommes

Structureel
's-Gravenhage

Winkelmedewerker TDH Apeldoornselaan DenHaag

Stichting Terre des Hommes winkels

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger, die minimaal 4 uur per week beschikbaar is. Wij verkopen 2e hands mooie spullen waarvan de opbrengst naar Terre des Hommes gaat. Vind jij het leuk om in de winkel te verkopen, en werkzaamheden in het magazijn te verrichten, bijv. kleding sorteren? Houd je van contact met mensen? Onderschrijf je de doelstelling van Terre des Hommes, namelijk de strijd aangaan tegen kinderuitbuiting? Dan nodigen we je graag uit om te reageren.

Structureel
Nijmegen

Vrijwilligerscoördinator TdH winkel Nijmegen

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste vrijwilligerscoördinator draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Voor ons team in Nijmegen zoeken we een bevlogen vrijwilligerscoördinator, op vrijwillige basis. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. Als vrijwilligerscoördinator ben je de spil van de vrijwilligers. Je hebt contact met de vrijwilligers zodat iedereen een gepaste taak vindt. Je verzorgt de eerste gesprekken en na de afgesproken proeftijd volgt een onderlinge afstemming met de nieuwe vrijwilliger. Je overlegt met de regiocoördinator van Terre des Hommes mbt het aanname beleid, teamindeling en eventuele moeilijke besluiten of gesprekken. Daarnaast zorg je er samen met de regiocoördinator voor dat iedere vrijwilliger een overeenkomst ontvangt, regelmatig feedback kan geven/ontvangen. Dat bijzondere gebeurtenissen en jubilea gevierd worden. Samen met het kernteam draag je zorg voor de organisatie van de winkel, waarbij jouw focus op vrijwilligerscoördinatie ligt. Wij bieden: Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie in onze winkel in Nijmegen of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
Nijmegen

Winkelvrijwilligers gezocht voor TdH Nijmegen

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Voor onze winkel in Nijmegen zoeken we bevlogen winkelvrijwilligers. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Nijmegen richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. We zoeken mensen die het leuk vinden om minimaal 4 uur per week van hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Vooral op maandagmiddag, vrijdag en zaterdag zoeken wij nog mensen. We zoeken diverse mensen. Van retailers tot de vrijwilliger die met een lach haar klanten helpt of juist liever de gedoneerde items sorteert. Er is genoeg te doen. We denken graag met je mee om te zien wat bij jou past. Ben je enthousiast over deze functie in onze winkel in Nijmegen of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
Haarlemmermeer

Vrijwilligerscoördinator

Stichting Terre des Hommes winkels

Sociaal vaardig? Teamspirit? Vrijwilligerscoördinator (vrijwilligerswerk) voor de winkel in Hoofddorp gezocht. Ben je graag onder de mensen en kun je een team inspireren en begeleiden? Lees dan nu verder ... Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Hoofddorp is een goede doelen-winkel die mooie, gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Samen het verhaal vertellen Herken jij je in het onderstaande? - Ik haal graag het beste in mensen naar boven - Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen - Ik houd van contact met mensen - Ik kan gemakkelijk een gesprek voeren en mensen verwelkomen - Ik vind het geen probleem om gegevens bij te houden en doe dit zorgvuldig - Ik werk graag met een leuk, enthousiast team vrijwilligers - Ik heb wekelijks een aantal uren beschikbaar Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre de Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en bied noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon) accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem dan contact op. Het kunnen overhandigen van een positieve VOG, niet ouder dan een maand, maakt deel uit van het selectieproces. Aqcuisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel.

Structureel
Haarlemmermeer

Social Media Held

Stichting Terre des Hommes winkels

Ben jij de Social Media Influencer voor de winkel Hoofddorp? Ga jij posten, taggen en positief triggeren voor een goed doel? Help onze winkel om ook online zichtbaar te zijn! In de virtuele wereld kun jij vast veel betekenen voor onze fysieke Terre des Hommes winkel in Hooddorp: een goede doelen-winkel die mooie, gedoneerde spullen verkoopt en volledig draait op vrijwilligers. De opbrengst gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. Samen het verhaal vertellen Herken jij je in het onderstaande? - Ik kan zorgen voor goede exposure en online zichtbaarheid creëren voor de winkel - Ik voel goed aan hoe ik specifieke doelgroepen het beste kan benaderen - Ik ben gewend om foutloze short copy te schrijven - Ik zie de schoonheid en bijzonderheid in kleine dingen om me heen en weet dat te vertalen in posts - Ik heb een aantal uren per maand tijd beschikbaar, en kom af en toe naar de winkel, wanneer het mij uitkomt Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre de Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en bied noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon) accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem dan contact op met Aisha Ponsen, winkelsupport. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen met: 06-30485956 Aqcuisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel.

Structureel
Haarlemmermeer

Administratieve Communicatie Kracht

Stichting Terre des Hommes winkels

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwtjes? Communicatieve / administratieve vrijwillige kracht gezocht voor de winkel in Hoofddorp. Ben je graag onder de mensen? En kun je een team inspereren en begeleiden? Lees dan nu verder... Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Hoofddorp is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Samen het verhaal vertellen Herken jij je in het onderstaande? - Ik zorg dat ik weet wat er speelt op de werkvloer en in de organisatie - Ik vind het leuk om iedereen op de hoogte te houden, bijv. via een nieuwsbrief - Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen - Ik ben georganiseerd en werk graag systematisch - Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers - Ik heb wekelijks enkele uren tijd beschikbaar Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk IN 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere kleding, (woon) accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegevens spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vacature of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Neem contact op. Het kunnen overhandigen van een positieve VOG niet ouder dan een maand maakt deel uit van het selectieproces. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het delen in je netwerk daarentegen wel!

Structureel
Utrecht

Winkelmedewerker gevraagd

Stichting Terre des Hommes winkels

Is een winkel jouw “place to be”? Onderdeel zijn van iets met grote betekenis? Lees dan nu verder... Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij kunt stralen. De Terre des Hommes winkel in (....) is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? -Een klant die tevreden de deur uitgaat, zorgt bij mij voor een glimlach -Iedere dag is anders, maar dat past bij mij! -Ik word blij van een goed en mooi ingerichte winkel -Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen -Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers -Ik kan verkopen, prijzen, adviseren, stylen of sorteren (hoeft niet allemaal) -Ik heb in ieder geval 4 uur per week tijd hiervoor Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem gerust contact met ons op.

Structureel
Rheden

Winkelvrijwilligers gezocht voor TdH Velp

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Ben je op zaterdag 4 uur beschikbaar? Dan is deze vrijwilligersbaan misschien iets voor jou?! Voor onze winkel in Velp zoeken we bevlogen winkelvrijwilligers. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Velp richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. We zoeken mensen die het leuk vinden om op zaterdag minimaal 4 uur van hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Je werkt samen met colllega's en volgens rooster. We zoeken diverse mensen. Van retailers tot de vrijwilliger die met een lach haar klanten helpt . Er is genoeg te doen. We denken graag met je mee om te zien wat bij jou past. Ben je enthousiast over deze vrijwilligersbaan in onze winkel in Velp of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel

Anderen bekeken ook

Deventer, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, 's-Gravenhage, Rotterdam, Tilburg

Wandel mee tijdens de Nacht van de Vluchteling

NLvoorelkaar

Kun jij het je voorstellen? Dat je van de een op de andere dag alles moet achterlaten? En halsoverkop met je familie, je buren of soms helemaal alleen op de vlucht slaat naar een bestemming die nog onbekend is? 💔 Nog nooit waren zo veel mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Door mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling, zet jij je voor hen in: je vraagt op een positieve manier aandacht voor hun verhalen en laat jouw kilometers sponsoren. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp we met elkaar kunnen bieden!! 💪🏼 Tijdens de 2023 editie met maar liefst 5500 deelnemers werd er ruim 1.3 miljoen euro opgehaald! Een fantastisch bedrag! Hiermee kond Stichting Vluchteling o.a. Soedanese vluchtelingen toegang geven tot schoon (drink)water en sanitaire voorzieningen. Ook verzorgden ze noodhulppakketen voor mensen die moesten vluchten voor de aardbeving in Turkije en Syrie en ondersteunenden ze met o.a. voeding in Ethiopie en Burkina Faso. Loop jij dit jaar ook mee? Schrijf je individueel in, met je familie, vrienden, sportclub, bedrijf of school. Klik op 'ik doe mee' zodat we je kunnen uitleggen hoe je kan kan meelopen!

15-06-2024 en 1 meer
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Leidschendam-Voorburg

Het Eerste Gezicht

Woej

Achter de receptie van wijkcentrum de Groene Loper ben jij het visitekaartje van Woej. Ben jij een klantvriendelijke receptionist of receptioniste die graag in teamverband werkt en tijdens kantooruren? Je verwijst klanten graag naar de juiste afdeling of inlichtingen. Wie ben jij? - Je bent gastvrij en vriendelijk - Je kunt lezen en schrijven en je spreekt en verstaat Nederlands ( of wil dit verbeteren ) - Je kan omgaan met de computer ( of wil dit verbeteren) Wat brengt deze vrijwilligersfunctie jou op? - Je wordt zeer gewaardeerd. - Je maakt deel uit van een klein huiselijk vrijwilligersteam die elkaar graag helpen. - Je ontmoet veel verschillende mensen waardoor je netwerk wordt vergroot. Enthousiast geworden? Laat het Pieter weten door op onderstaande button 'Ik wil helpen' te klikken. Tot ziens!

Structureel
Alkmaar, Breda, 's-Gravenhage, Haarlem, Rotterdam, Amsterdam, Uitgeest

#Jong-LPO #Join the team

Landelijke Pijn Organisatie

#Jong-LPO #Join the team Help ons bouwen aan een platform voor jongeren met chronische pijn Dit ga je doen; Je gaat ons helpen om deze jongeren met chronisch pijn te bereiken, zodat wij ze ons platform kunnen bieden waar jongeren terecht kunnen; ‘hoe om te gaan met hun chronische pijn’ in het dagelijks leven. Je ontwerpt met het team Insta-posts op jongeren gericht. Met je team ga je het sociale-media platform ‘JONG-LPO’ voor jongeren met chronisch pijn laten groeien tot een krachtig geheel. Wil je vast meer weten, over ons te bouwen platform voor mensen met chronisch pijn, neem eens een kijkje op; https://landelijkepijnorganisatie.nl/ Wie ben jij? Het is fijn als je al wat meer weet over marketing maar niet noodzakelijk. Je bent creatief en je vindt het leuk om content te creëren. Je bent de Nederlandse taal vaardig. Je bent in het bezit van een eigen laptop en vind het leuk om van daaruit creatief te werk te gaan (bijv. Canva). Waar en wanneer; Lekker vanuit je eigen stek, wij werken alleen online en hebben regelmatig contact met elkaar via Microsoft Teams. Overleg met het team plannen wij met elkaar en verder deel jij je tijd in naar wat voor jou prettig werkt. De bonus Je wordt ontvangen in een warm, gezellig en enthousiast jongeren-team waar je ook weer nieuwe mensen leert kennen. Je werkt comfortabel vanuit je eigen huis Landelijke Pijn Organisatie biedt jou de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen middels cursussen en workshops op het gebied van sociale media. 2 x per jaar organiseren wij een gezellige middag voor de vrijwilligers Doordat jij je belangeloos gaat inzetten voor deze nóg onzichtbare doelgroep, creëer je een mooie toevoeging op je CV!! Ben je enthousiast, of wil je graag eerst vrijblijvend een oriënterend gesprek, reageer dan of via NL-Voor of vul het aanmeldformulier in op onze website, dan neem ik spoedig contact met je op uiteraard geheel vrijblijvend:) Alvast bedankt, ik hoop tot snel op teams Marisa vrijwilligerscoördinator LPO [email protected]

Structureel
Jongeren
's-Gravenhage

Bestuur: stuur onze vereniging naar de top!

Scouting Sint Jorisgroep 5

Ben jij straks onze vrijwilliger met bestuurlijke kwaliteiten? Wil jij je steentje bijdragen aan het succes van een groeiende vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze Scoutinggroep, aan de rand van Scheveningen, bestaat uit meer dan 120 leden, waarvan 90 jeugdleden tussen de 7 en 18 jaar oud. Wekelijks zijn er meer dan 12 vrijwilligers actief als leid(st)ers die de uitdagende activiteiten organiseren. Daarnaast zijn er nog ondersteunende vrijwilligers die zich bezighouden met het onderkomen, materialen, trainingen, PR, schoonmaak etc. Onze vereniging staat voor een nieuwe uitdaging. We willen groeien en bloeien en een nog grotere bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Daarom zijn we op zoek naar ervaren bestuurders die ons daarbij kunnen helpen. VACATURES: We zijn op zoek naar een voorzitter, secretaris en penningmeester om ons bestuur te versterken. Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging en draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de groep. Momenteel hebben we een interim bestuur van 6 vrijwilligers, maar we zijn op zoek naar mensen die deze functie vast willen vervullen. Voorzitter: De voorzitter is het boegbeeld van de vereniging. Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van het bestuur en de vereniging. Je bent een inspirerende leider die anderen motiveert om zich in te zetten voor de groep. Je vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met andere verenigingen en organisaties. Secretaris: De secretaris is verantwoordelijk voor het bijhouden van de notulen van de bestuursvergaderingen en het correspondentiebeheer. Je zorgt ervoor dat de vereniging goed georganiseerd is en dat alle afspraken en verplichtingen worden nagekomen. Penningmeester: De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële administratie van de vereniging. Je zorgt ervoor dat de financiën op orde zijn en dat de vereniging verantwoord met haar geld omgaat. ALS BESTUURSLID BIJ SCOUTING: - Flexibele invulling van de tijd, met uitzondering van 6 jaarlijkse vrijwilligersvergaderingen. - Enthousiast lid van Scouting Nederland dat bereid is zich in te zetten voor de vereniging. - Onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland. - 18 jaar of ouder (21+ voor voorzitter). - Bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen (gratis via de vereniging). - Ervaring met Scouting is niet nodig. ALS VRIJWILLIGER BIJ SCOUTING: - Maak je een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren; - Ontwikkel je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak; - Maak je nieuwe vrienden en contacten; - Ervaar je de gezelligheid en saamhorigheid van een groep enthousiaste vrijwilligers; - Ga je uitdagingen aan en leer je van anderen. AANMELDEN: Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacatures? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of reageer op deze vacature en we nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Structureel
Jongeren
Leidschendam-Voorburg, Gouda, Zoetermeer, Breda, Borsele, Halderberge, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg, Land van Cuijk, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Meppel, Emmen, Westerveld, Elburg, Veldhoven, Eersel, Valkenswaard, Waalre, Laarbeek, Deurne, Woerden, Edam-Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad

Financieel administratief vrijwilliger

Over Rood

Over Rood is op zoek naar een financieel administratief vrijwilliger die zijn/haar kennis en ervaring wil inzetten om zelfstandige ondernemers te helpen. Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je de cliënten van onze trajectmanagers om de administratie op orde te brengen. Je geeft deze ondernemers overzicht en inzicht in hun administratie en eventuele schulden. Je helpt ze de draad weer op te pakken. Functieomschrijving Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je ondernemers in het doorlopen van een hulptraject binnen Over Rood. Je helpt ondernemers met hun administratie en hebt waar nodig in samenwerking met de cliënt contact met de boekhouder, schuldeisers, curatoren en/of de belastingdienst. Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die zich min. 4 uur per week in willen zetten voor een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse economie en een gezond ondernemersklimaat, waarin voor hen ook ondersteuning is in lastige tijden. Het betreft een onbetaalde functie, onkosten worden vergoed. Wat bieden wij jou? • Ruimte om je talent en ervaring in te zetten voor anderen binnen een professionele en snel groeiende, landelijke vrijwilligersorganisatie • Leren van elkaar en uitwisselen van kennis, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen • Diverse interne trainingen in het kader van administraties, ondernemersbelastingen, schuldhulp en ondernemersprogramma’s • Maatschappelijk betrokken collega’s die samen met jou hun kennis, ervaring en kracht inzetten om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Wat vragen wij van jou? • Je vindt het leuk om je administratieve vaardigheden in te zetten voor mensen die daar veel profijt van hebben • Je hebt kennis van financiën, administraties en de verschillende belastingsoorten voor ondernemers • Je spreekt de taal van de ondernemer en begrijpt dat ondernemerschap soms lastig kan zij • Je bent nauwkeurig met cijfers en je kunt goed overweg met Excel • Je bent in staat te prioriteren, te structureren en te analyseren Welke opleiding en ervaring vragen wij? MBO werk- en denkniveau. Kennis van en ervaring met het opzetten, invoeren en controleren van administraties is een pluspunt. Je bent cijfermatig onderlegd, maar ook vertrouwenwekkend en kun je je goed inleven in de problematiek, de mentale situatie en de levensomstandigheden van cliënten, zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Structureel
's-Gravenhage

Klushulp bij Scouting Scheveningen

Scouting Sint Jorisgroep 5

Ben jij een handige Harry of een groene vinger? Wil jij je iets betekenen voor Scouting in Scheveningen? Om de speelomgeving van onze leden zo fijn en veilig mogelijk te houden, hebben we een klusteam. Het klusteam bestaat uit vrijwilligers die het leuk vinden om met de handen te werken. De Scoutinggroep heeft het gebouw en het stukje terrein rondom zelf in beheer. Als klushulp of groenvoorziener kun jij je expertise en vaardigheden inzetten om ons gebouw en terrein in topconditie te houden. BIED JIJ KLUSHULP? Ben je handig? Draai jij je handen niet om voor een timmerklusje? Of repareer je met gemak iets wat kapot is gegaan? Als klushulp kun jij je vele expertises inzetten om de materialen en het gebouw geschikt te houden voor onze Scoutingactiviteiten. HEB JIJ GROENDE VINGERS? Vindt je het fijn om lekker buiten bezig te zijn? Rondom ons groepshuis ligt een grasveld waar we graag spelletjes spelen, die soms wat extra aandacht kan gebruiken. Zorg jij er voor dat het gras niet te hoog staat, het groen mooi kan groeien en dat het speelterrein vrij is van brandnetels? TIJDINVESTERING Het klusteam komt wegelijks op vrijdagavond bij elkaar om te klussen op het groepshuis of aan de slag te gaan op onze opslag, elders in Den Haag. Wekelijks bekijken we de klussenlijst wat er te doen is. Meestal zijn we zo'n 2 a 3 uur op vrijdagavond bij elkaar. KENNISMAKING Ben je ouder dan 17 jaar en lijkt dit je een leuke uitdaging? Stuur dan een bericht en wij nemen contact met je op. We nodigen je uit voor een kennismaking bij ons op locatie en bij een match ben je welkom in ons vrijwilligersteam. Vervolgens start een kennismakingsperiode waarin je kan ontdekken of de vrijwilligersfunctie bij jou past! OVER SCOUTING SINT JORISGROEP 5 Aan de rand van Scheveningen is Scouting Sint Jorisgroep 5 gevestigd. Een energieke Scoutinggroep, verstopt tussen de huizen in de wijk "het Belgisch Park". Wekelijks komen hier meer dan 100 jeugdleden bij elkaar om leuke en uitdagende activiteiten met elkaar te ondernemen. Een smokkelspel in het bos, popcorn maken boven een kampvuur of knutselen met papier maché, het kan allemaal! Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Ede, Haarlem, Utrecht, Stichtse Vecht, Meierijstad, De Bilt, 's-Gravenhage, Amsterdam, Zeist, Alkmaar, Purmerend

Groepsmentor(online) gezocht voor kinderen

OpenEmbassy

>> In het kort: Wil jij een groep van kinderen met nieuwkomerachtergrond helpen met hun uitdagingen rond begrijpend lezen of rekenen? Wil jij hen gelijke kansen bieden met jouw bijdrage als een groepsmentor? Profiel: - Je beheert de Nederlandse taal - Bekendheid met Nederlandse onderwijssysteem - Heel fijn als je een achtergrond hebt in onderwijs, pedagogiek, logopedie, of zelf ervaringsdeskundige met school (HBO/Universiteit student) - Nieuwsgierig naar of kan makkelijk omgaan met andere culturen - Affiniteit met zoom is een pré - Beschikbaar voor 4 maanden (of langer) om een groep van 2-5 deelnemers elke week online begeleiding (les) te geven. >> Wat krijg je aangeboden: Als vrijwillig TOMaatje maak je impact in het leven van een kind/jongere. We geven je toegang tot een online community van vrijwilligers TOMaatjes waarin tips en kennis over begeleiding worden gedeeld. We hebben regelmatig intervisie sessies en workshops voor onze vrijwilligers. >> Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk? Door jouw inzet zorg je ervoor dat kinderen en jongeren hun Nederlandse taal verbeteren en vragen kunnen stellen over hun uitdagende schoolwerk. Dit is van groot belang voor hun schoolcarrière. Zinvol werk met een grote maatschappelijke impact! Jij draagt bij aan de toekomstige Nederlandse maatschappij door het stimuleren van cognitief en culturele ontwikkeling van deze kinderen . En maak je onderdeel uit van een community van zo'n 300 enthousiaste TOMaatjes van heel Nederland. >> Meer weten? Meedoen? Reageer op deze vacature met je email gegevens en we nemen contact met je op. Je kunt je ook direct aanmelden via ons website: https://match.hetbegintmettaal.nl/aanmelden/thuisonderwijsmaatjes/vrijwilliger Met vriendelijke groet, TOMaatjes Team

Structureel
Amsterdam, Utrecht, 's-Gravenhage

Deel jouw kennis met senioren

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan organiseert collegereeksen voor senioren gegeven door studenten Dit doen wij op (zorg)locaties én online. Zo verbinden wij generaties door middel van kennis. Als studentdocent maak je je eigen colleges over je studie of passie en voer je waardevolle gesprekken met jouw seniorenpubliek. Je leert om je kennis toegankelijk te maken voor een bredere doelgroep tijdens een uitgebreide training. Waarom studentdocent? Uitdagend en zelf in te delen vrijwilligerswerk Ontwikkel je talenten en presentatie skills Relevante aanvulling op je CV Lever een wezenlijke bijdrage aan het welzijn van senioren Vrijwilligersvergoeding én certificaat (bij deelname aan het Maatschappelijke Diensttijd Traject) Wil jij écht impact maken? En aan de ontwikkeling van jouw talenten werken? Stuur dan een berichtje naar Judith, projectleider vrijwilligers bij Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan en zij plant graag een kennismaking met je in!

Project
Jongeren
Amsterdam, 's-Gravenhage, Voorschoten, Den Helder, Barendrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Gouda, Zuidplas, Lansingerland, Arnhem, Deventer, Apeldoorn, Zoetermeer, Ede, Stichtse Vecht, Utrecht, Hilversum, Leusden, Sittard-Geleen, Westland, Haarlem, Dronten, Katwijk

TOMaatjes voor jonge nieuwkomers gezocht!

OpenEmbassy

In het kort: Help jij nieuwkomers zinnig, waardig en vlot hun weg te vinden in het Nederlandse onderwijssysteem? Maak impact als TOMaatje van een kind of jongere uit een nieuwkomersgezin! Hoe? Ondersteun online (of offline/ fysiek) 1 a 2 uur per week met het oefenen van de Nederlandse taal en andere vakken die een uitdaging zijn. Profiel: - Je beheerst de Nederlandse taal - Bekendheid met Nederlandse onderwijssysteem - Heel fijn als je een achtergrond hebt in onderwijs, pedagogiek, logopedie, of zelf ervaringsdeskundige met school. - Nieuwsgierig naar of kan makkelijk omgaan met andere culturen - Je hebt tijd en ruimte hebt om wekelijks af te spreken met kinderen Taakomschrijving: Als TOMaatje help je een kind/jongere (7-18 jaar) uit nieuwkomersgezin als het thuisonderwijs niet goed lukt. Je biedt ondersteuning bij het maken van huiswerk, oefenen van de Nederlandse taal, rekenen en andere uitdagende schoolvakken. Soms heb je de rol van mentor/buddy. Ben jij 1 of meer uur per week beschikbaar minimaal 3 maanden om iemand te begeleiden? Dan is dit een perfecte vacature voor jou! Wat krijg je aangeboden: Als vrijwillig TOMaatje maak je impact in het leven van een kind/jongere. We geven je toegang tot een online community van vrijwilligers, waarin tips en kennis over begeleiding worden gedeeld. We hebben regelmatig intervisie sessies en workshops voor onze vrijwilligers. Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk? Door jouw inzet zorg je ervoor dat kinderen en jongeren hun Nederlandse taal verbeteren en vragen kunnen stellen over hun huiswerk. Dit is van groot belang voor hun schoolcarrière. Ook kun je de ouders ondersteunen en ze wegwijs maken in het Nederlandse onderwijssysteem. Zinvol werk met een grote maatschappelijke impact! Tegelijkertijd leer je een nieuwkomers gezin beter kennen en maak je onderdeel uit van een community van zo`n 300 enthousiaste TOMaatjes. Werktijden: Wat jou, het kind/jongere en de ouders het beste uitkomt. Dit gebeurt in overleg. De echte begeleiding gebeurt online via zoom, skype of een ander medium, afhankelijk van jullie voorkeur of offline, fysiek bij het gezinshuis. Meer weten? Meedoen? Reageer op deze vacature met je email gegevens en we nemen contact met je op. Je kunt je ook direct aanmelden via ons website: https://match.hetbegintmettaal.nl/aanmelden/thuisonderwijsmaatjes/vrijwilliger Met vriendelijke groet, TOMaatjes Team

Structureel