Gezocht in HEEL Utrecht: Kamer met Aandacht

Gezocht in HEEL Utrecht: Kamer met Aandacht

Plaats:
Utrecht
Categorie:
Gezelschap, Mantelzorg ondersteuning, Maatjes & buddy's
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Dit is Utrecht: 'Een beetje aandacht voor elkaar'

Weet u nog het moment dat u uit huis ging?
Als je net op eigen benen staat kun je soms ook wat eenzaam voelen en heb je vaak nog hulp nodig van familie en vrienden. Maar wat als dat sociale vangnet er niet is en je geen vertrouwde plek hebt om naar terug te keren?

Kamers met Aandacht helpt deze kwetsbare groep jongeren bij het zoeken van een thuis. U kunt meehelpen door tijdelijk een kamer te verhuren aan een jongere, als tussenstap voordat zij weer zelfstandig kunnen wonen. Een kamer mét aandacht! Het maakt niet uit hoe oud u bent of hoe vaak u thuis bent. Iedere woonruimte kan een kamer met aandacht worden.

Misschien vindt u het gezellig als een jongere af en toe een hapje mee eet, lijkt het u leuk om samen te sporten of helpt u liever met de administratie. Jongeren kunnen een klusje voor u doen, even oppassen, de hond uitlaten of boodschappen doen. Zo ontstaat er voor beiden een win-win situatie.

Elk begin van de maand organiseren wij een online informatiebijeenkomst van 19.00 tot 20.00 uur voor mensen die interesse hebben in het verhuren van een kamer aan een kwetsbare jongere.

*Deelname is mogelijk voor iedereen die thuis een kamer over heeft, in zowel huur- als koopwoningen, zonder dat men toeslagen kwijtraakt.*

Tijdens de online informatiebijeenkomst krijgt u uitleg over welke jongeren het gaat en wat de werkwijze is van Kamers met Aandacht. Men krijgt informatie over helpende wet- & regelgeving en een verhuurder zal haar persoonlijke ervaringen delen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen.

Kijk voor aanmelding en meer informatie op onze site onder het kopje 'nieuws' > 'on-line informatieavond'. ([website verborgen]/)

  • De hulpvraag van Sabine is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Sabine weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Kamers Met Aandacht
Geplaatst door:
Profielfoto van Sabine
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Sabine
  • De hulpvraag van Sabine is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Beschikbaarheid:
regelmatig