Maatje/Coach voor Thuisadministratie

Maatje/Coach voor Thuisadministratie

Plaats:
Amsterdam
Categorie:
Administratie, Maatjes & buddy's
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Wouter is wat zenuwachtig en angstig. Hij opent de post wel maar gooit het vaak in een hoek. Kun jij hem helpen orde te scheppen?

Veel mensen hebben moeite met het op orde houden van hun administratie. Ze maken hun post niet open, betalen hun rekeningen niet op tijd en komen daardoor in de financiële problemen. Voor mensen zoals Wouter zoeken we een maatje die haar helpt op de administatie op orde te brengen.

Na een basistraining word je gekoppeld aan een cliënt. Van je coördinator krijg je informatie over deze persoon en bij je eerste afspraak check je het doel en bespreek je samen de aanpak. Dan ga je aan de slag. Het kan zijn dat jullie eerst moeten puinruimen, het kan ook zijn dat er iets acuuts ligt wat opgepakt moet worden. In veel gevallen kun je rustig beginnen met het ordenen van de post en het indelen van een map. Als na een paar afspraken de stapels post wel verwerkt zijn, ben je in staat een overzicht van inkomsten en uitgaven te maken. Het inzicht dat je je cliënt hiermee geeft, maakt het nemen van beslissingen een stuk makkelijker.

Jij kunt je goed inleven in anderen en oordeelt niet snel, ook als Wouter keuzes heeft gemaakt die jou onlogisch lijken. Je wordt niet bang van de stapels post die hij heeft liggen, sterker nog je staat te trappelen om een overzicht van inkomsten en uitgaven te maken. Je bent in staat Wouter inzicht te geven in zijn situatie. Met tact kun je hem de voors en tegens van besluiten voorleggen.

  • De hulpvraag van Humanitas is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Humanitas weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Geplaatst door:
Profielfoto van Humanitas
30% profielsterkte
  • De hulpvraag van Humanitas is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Humanitas namens Humanitas Amsterdam en Diemen

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Vrijwillig Coördinator Thuiadministratie Amsterdam Administratie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Maatjes & buddy's