Gastvrouw/heer voor de Ontmoeting

Gastvrouw/heer voor de Ontmoeting

Plaats:
Leidschendam-Voorburg
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Mantelzorg ondersteuning
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Er ‘even uit zijn’, dat vindt iedereen heerlijk. Zo ook de ouderen waarvoor Woej een gezellige middag organiseert: De Ontmoeting. Een zeer welkome afleiding. Help jij mee?

De ontmoeting is er voor ouderen met lichte geheugenproblemen.
Met een team van vrijwilligers bieden wij een gezellige middag aan, waardoor ouderen langer zelfstandig kunnen blijven thuis wonen. Jij bent als vrijwilliger daarin een belangrijke schakel. Vind je het leuk om de bezoekers te verwelkomen en hulp te bieden bij diverse activiteiten, zoals het maken van kaarten of een spelletje doen? Heb je geduld en vind je het fijn om met ouderen te werken? Dan is dit vast iets voor jou.

Het geeft namelijk veel voldoening om met deze mensen te werken en je wordt enorm gewaardeerd. De bezoekers zijn je reuze dankbaar en ook de mantelzorgers, die mede door jouw inzet even tijd voor zichzelf hebben. Dankzij jou zijn deze ouderen er fijn even uit en hebben ze contact met anderen.

De Ontmoeting is op maandag en donderdag van 12:00 uur tot 17:00 uur in Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg. Je kunt je inzetten op één van deze middagen; allebei mag natuurlijk ook.

Interesse? Je bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen. Dan kun je zien of het wat voor je is. Ik maak graag een afspraak met je! Je berichtje lees ik op maandag, donderdag of vrijdag (mijn werkdagen) en zal dan zo snel mogelijk reageren.
Graag tot ziens, Ineke

  • De hulpvraag van Ineke is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op LVvoorElkaar
Laat Ineke weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Woej
Geplaatst door:
Profielfoto van Ineke
40% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Ineke
  • De hulpvraag van Ineke is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op LVvoorElkaar
Beschikbaarheid:
regelmatig