csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Chauffeur gezocht!

Atelier Buitengewoon is een kunstzinnige dagbesteding voor mensen met allerlei achtergronden. Hier vinden zij een plek om te mogen zijn wie ze zijn, elkaar te ontmoeten en hun eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen. Sommigen komen zelfstandig, maar er zijn ook mensen die dat niet kunnen door fysieke of geestelijke beperkingen. Hiervoor zoeken wij een chauffeur. Niet zomaar een chauffeur maar iemand die graag een bijdrage levert aan de zingeving voor de ander. Iemand uit zijn of haar isolement trekt door diegene een gezellige rit te bieden van en naar de dagbesteding. Inval chauffeur bij ziekte/vakantie zou ook een mogelijkheid kunnen zijn! Wij bieden een gezellige en fijne sfeer waar je je al gauw thuis voelt. Uiteraard vergoeden wij alle onkosten en organiseren we een paar keer per jaar activiteiten voor onze vrijwilligers. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan via deze website of bel! Hopelijk tot gauw in Hilversum.

Lees meer

structureel

Hilversum

Vervoer & transport
Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Atelier Buitengewoon is een kunstzinnige dagbesteding voor mensen met allerlei achtergronden. Hier vinden zij een plek om te mogen zijn wie ze zijn, elkaar te ontmoeten en hun eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen. Sommigen komen zelfstandig, maar er zijn ook mensen die dat niet kunnen door fysieke of geestelijke beperkingen. Hiervoor zoeken wij een chauffeur.
Niet zomaar een chauffeur maar iemand die graag een bijdrage levert aan de zingeving voor de ander. Iemand uit zijn of haar isolement trekt door diegene een gezellige rit te bieden van en naar de dagbesteding.
Inval chauffeur bij ziekte/vakantie zou ook een mogelijkheid kunnen zijn!

Wij bieden een gezellige en fijne sfeer waar je je al gauw thuis voelt.
Uiteraard vergoeden wij alle onkosten en organiseren we een paar keer per jaar activiteiten voor onze vrijwilligers.
Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan via deze website of bel!
Hopelijk tot gauw in Hilversum.

Praktische informatie

Wekelijks 4 tot 8 uur

Locatie

Hilversum

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Vervoer & transport
Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Atelier Buitengewoon

Hilversum

Creatieve vrijwilliger gezocht

Atelier Buitengewoon

Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De deelnemers hebben een psychische, lichamelijke en/of verstandelijke beperking en komen bij ons voor een gezellige creatieve dag. Tekenen, schilderen, textiel, boetseren en nog veel meer wordt hiervoor ingezet, onder het genot van een bakje koffie en een beetje gezelligheid. Als vrijwilliger ben je onderdeel van de groepsbegeleiding in Hilversum. Op een prachtige locatie waar onze deelnemers bijeenkomen voor afleiding, structuur en sociale contacten. Met het inzetten van kunstvormen geven we onze mensen een handvat om zichzelf te ontdekken, samen te werken en in gesprek te komen. De kunstwerken die hieruit ontstaan zetten we op onze webwinkel voor de verkoop en draagt bij aan de vergroting van de deelnemers hun zelfwaardering. Wij zoeken jou om ons daarin te ondersteunen, om in samenwerking met de vaste begeleider mensen hierin te begeleiden. Met jouw inzet en steun bieden we de zorg en aandacht die zij nodig hebben. Heb jij ook de behoefte om bij te dragen, kennis te delen en onderdeel uit te maken van een leuke creatieve groep? Geef je op en kom kennis maken met ons prachtige atelier. We zijn ook altijd op zoek invallers voor de vrijwilligerspoel, bij ziekte of vakantie vd vrijwilligers, met eventuele mogelijkheid op een vaste dag in de toekomst. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN 😇 Verklaring Omtrent Gedrag Het hart op de goede plaats

Structureel

Anderen bekeken ook

Hilversum, Huizen

Wereldwinkel Hilversum zoekt vrijwilligers

Wereldwinkel Hilversum

De Wereldwinkel Hilversum zoekt nieuwe vrijwilligers om op een ochtend of middag in de Wereldwinkel in het centrum van Hilversum Fair Trade en/of duurzaam geproduceerde artikelen te verkopen en het verhaal erachter te vertellen. Zo kunnen de producenten in de derde Wereld die een eerlijk loon voor hun werk ontvangen, hun gezin onderhouden en hun kinderen naar school kunnen gaan. Dit is voor hun toekomst heel belangrijk. Wij zijn een gezellige organisatie met leuke collega's en allemaal vrijwilliger. Ook onze klanten vertellen ons mooie verhalen. Onze vacatures zijn voor verschillende dagdelen. Wil je meer weten? Stuur een berichtje, dan maken we een afspraak om kennis te maken.

Structureel
Jongeren
Hilversum

Maak jij steunpunt Kerkelanden extra leuk?

Sherpa

Ben jij die sociale, gezellige vrijwilliger die ook nog een beetje kan koken dan zoeken we jou. Voor ons steunpunt in Kerkelanden zoeken we iemand die ons kan ondersteunen op het steunpunt zodat we nog meer mensen kunnen helpen. Wat ga jij doen Als vrijwilliger op Steunpunt Kerkelanden ben je erg belangrijk voor onze bezoekers. Je bent samen met een begeleider beschikbaar voor gezelligheid en sociaal contact. Denk hierbij aan een praatje, een spelletje en een lekker kopje thee/koffie. Maar ook gezellig samen koken en zien hoe mensen genieten van jullie kookkunsten. Op het steunt breng je je eigen ervaringen mee en haal je een hoop gezelligheid op. Steunpunt Kerkelanden is zes dagen in de week open voor cliënten uit de wijk. Zij maken gebruik van de mogelijkheid om hier nieuwe mensen te leren kennen, vrienden te ontmoeten, de gezelligheid van een kopje koffie of thee en de mogelijkheid om een hapje te eten in gezelschap. We zoeken iemand die op een of meerdere dagen (di t/m za) tussen 16 en 20 kan helpen om het nog gezelliger te maken. Wat wij van jou verwachten Ervaring met onze doelgroep is niet nodig. We verwachten vooral dat je jezelf vol enthousiasme inzet. Je kiest zelf welke frequentie voor jou het beste past en uitkomt. Eén keer per week om de week of eens in de maand. Dit is altijd in overleg met de locatie en afhankelijk van je beschikbaarheid. Als vrijwilliger start je altijd met een proefperiode om te kijken of het van beide kanten bevalt. Als je vrijwilliger bij Sherpa wordt, dan zal er een vrijwilligersovereenkomst worden getekend en vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) van jou. Wij zorgen voor een digitale link zodat je een gratis VOG kan aanvragen. Wat wij jou bieden Als vrijwilliger van Sherpa bent je aanvullend verzekerd tegen schade en ongevallen. Ook hoef je geen kosten te maken om naar je vrijwilligerswerk te komen deze reiskosten worden vergoed. Sherpa werkt met een vrijwilligersovereenkomst met daarin duidelijk verwoord welke rechten en plichten je hebt. Ook kan je gratis gebruik maken van ondersteunende trainingen die worden aangeboden via 'GoodHabitz' & ontvang je ieder jaar een kerstpakket.

Structureel
Utrecht, Maassluis, Schiedam, 's-Gravenhage, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Opsterland, Amsterdam, Rotterdam, Assen, Zoetermeer, Westland, Huizen, Heerde, Eindhoven, Nieuwegein, Purmerend, Nieuwkoop, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Alkmaar, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Zutphen, Zwolle, Nijmegen, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Den Helder, Almelo, Wageningen, Middelburg, Arnhem, Breda, Leiden, Deventer, Súdwest-Fryslân, Apeldoorn, Amersfoort, Roermond, Lelystad, Bronckhorst, Zandvoort, Zeist, Harderwijk, Roosendaal, Hilversum, Oldenzaal, Heeze-Leende, Dijk en Waard, Ede, Hoorn

Help jij Shahed (17) de Havo afronden?

OpenEmbassy

Shahed (17) wil graag de Havo afronden. Help jij haar met het Nederlands? Dankzij hulp van een ander thuisonderwijsmaatje, kon Shahed met goede cijfers haar Vmbo afronden. Nu zit ze in 4 Havo en kan ze opnieuw wat extra ondersteuning gebruiken. Ze is op zoek naar een online TOMaatje die haar wil helpen om haar middelbare school tot een succesvol einde te brengen. Wil jij iemand helpen om haar potentie waar te maken? We zoeken voor Shahed een vrijwilliger die: - Eens per week online les wilt geven. - Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal. - Niet bang is om de leerstof van bovenbouw middShahed om te zorgen dat jullie goede afspraken kunnen maken. In overleg spreek je een moment in de week af waarop je online kunt ondersteunen. Daarna is het zorgen voor leuk contact met elkaar en vooral veel samen huiswerk maken. Hoe ondersteunen wij je? Vanuit TOMaatjes ontvang je begeleiding aan de start, met tips voor lesinhoud en toegang tot de community met andere TOMaatjes erin. Elke 1-2 maanden is er een online intervisie met lezingen van professionals of kan je in groepjes bespreken hoe je meer uit de bijlessen kunt halen. Wat heb ik ervoor nodig? - Openstaan voor een andere cultuur. - Voordat je kunt starten, vragen we kosteloos een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Als die binnen is, kan je zo snel mogelijk beginnen. - Zin om te helpen met wat er in de bovenbouw van de Havo allemaal aan bod komt. Thuisonderwijsmaatje zijn is echt een hele dankbare taak. Het begint met bijles, maar veel van onze vrijwilligers bouwen echt een band op met het gezin waar ze werken. Het vorige TOMaatje van Shahed schreef dit over haar: "Tot afgelopen zomervakantie heb ik (als TOMaatje) een Syrisch meisje 3 jaar lang begeleid, hierin is ze omgestroomd van kader naar theoretisch met als eindresultaat een t-diploma met een gemiddelde boven de zeven. Een prachtig resultaat waar ik zeer veel voldoening aan heb overgehouden, en nog altijd mag ze op mij terugvallen. Mijn beloning was haar gezichtsuitdrukking en die van haar ouders toen ik onverwacht op de diplomering verscheen." We hopen je snel te verwelkomen als TOMaatje voor Shahed of één van de vele andere kinderen hulp kunnen gebruiken.

Structureel
Huizen, Hilversum

Hulp bij de avondactiviteit

Merem

Één keer per maand vindt er op een (donderdag)avond een activiteit plaats. Dit is bij Merem Medische revalidatie in Hilversum aan de Soestdijkerstraat weg 129. Dit kan zijn: sjoelen, oud Hollandse spelletjes, koor, wandeling etc. Daarbij zorg jij voor koffie, thee en wat lekkers. Je maakt een praatje met patiënten of bezoekers, doet samen een spelletje, maakt de ruimte voor en na de activiteiten gezellig en helpt bij het opruimen. De avond duurt van circa 18:30 tot 21:00 uur. Je bent werkzaam in een enthousiast team van vrijwilligers. Je hebt aandacht voor patiënten en bezoekers, bent enthousiast en geduldig, bent geïnteresseerd in zorg en dienstverlening en bereid je hierin te verdiepen. In verband met patiëntengroep is roken en het dragen van sterke parfum niet toegestaan. Er is een reiskostenvergoeding (een bedrag per kilometer). En de vrijwilligers worden regelmatig in het zonnetje gezet met een Nieuwjaarsbijeenkomst of een etentje of iets onaangekondigd. Ervaar het zelf!

Structureel
Jongeren
Hilversum

Creatieve vrijwilliger gezocht

Atelier Buitengewoon

Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De deelnemers hebben een psychische, lichamelijke en/of verstandelijke beperking en komen bij ons voor een gezellige creatieve dag. Tekenen, schilderen, textiel, boetseren en nog veel meer wordt hiervoor ingezet, onder het genot van een bakje koffie en een beetje gezelligheid. Als vrijwilliger ben je onderdeel van de groepsbegeleiding in Hilversum. Op een prachtige locatie waar onze deelnemers bijeenkomen voor afleiding, structuur en sociale contacten. Met het inzetten van kunstvormen geven we onze mensen een handvat om zichzelf te ontdekken, samen te werken en in gesprek te komen. De kunstwerken die hieruit ontstaan zetten we op onze webwinkel voor de verkoop en draagt bij aan de vergroting van de deelnemers hun zelfwaardering. Wij zoeken jou om ons daarin te ondersteunen, om in samenwerking met de vaste begeleider mensen hierin te begeleiden. Met jouw inzet en steun bieden we de zorg en aandacht die zij nodig hebben. Heb jij ook de behoefte om bij te dragen, kennis te delen en onderdeel uit te maken van een leuke creatieve groep? Geef je op en kom kennis maken met ons prachtige atelier. We zijn ook altijd op zoek invallers voor de vrijwilligerspoel, bij ziekte of vakantie vd vrijwilligers, met eventuele mogelijkheid op een vaste dag in de toekomst. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN 😇 Verklaring Omtrent Gedrag Het hart op de goede plaats

Structureel
Hilversum

Chauffeurs gezocht!

King Arthur Groep

Lijkt het je leuk om iets te betekenen voor onze ouderen? En is rondrijden in onze King Arthur Groep-bus iets voor jou? Je bent van harte welkom en de koffie staat voor je klaar! Waar ga je werken? Het gaat om het halen en brengen van deelnemers met beginnende geheugenproblemen en dementie naar ons ontmoetingscentrum in Hilversum. Zet jij je als chauffeur voor ons in dan haal je de deelnemers rond 09.00 uur thuis op en aan het einde van de dag breng je hen rond 16.00 uur weer thuis. Wij hebben een eigen 9-persoons bus waar je met een gewoon rijbewijs in mag rijden. Enthousiast? Heb je een paar uur in de week over? Dan ben jij dé vrijwilliger om onze poule van enthousiaste chauffeurs te komen versterken.

Structureel
Amsterdam, Den Helder, Alkmaar, Amstelveen, Uithoorn, Haarlem, Medemblik, Hilversum

Vrijwilligers PCHulp en Leren aan Huis

SeniorWeb

Omschrijving: Als PCHulp aan Huis-vrijwilliger helpt u op afspraak SeniorWeb-leden thuis bij computer-, tablet- of smartphoneproblemen. U probeert het computerprobleem van het lid op te lossen en vragen te beantwoorden. U verricht hierbij geen reparaties aan apparaten of hardware. Hulpvragen van leden komen binnen via de website van SeniorWeb of per telefoon. De regiocoördinator verdeelt de binnengekomen aanvragen onder de PCHulp aan Huis-vrijwilligers op basis van uw beschikbaarheid, expertise en reisbereidheid. Gevraagde kennis of vaardigheden: * U bent op de hoogte van actuele, ICT-gerelateerde onderwerpen in de consumenten elektronica en daarbij de bereidheid tot onderzoeken en/of uitproberen, met een oplossingsgerichte houding. * U bent in staat snel op internet gericht naar oplossingen te zoeken. * U houdt uw kennis up-to-date via zelfstudie en/of door het bezoeken van inspiratie- en trainingsbijeenkomsten die SeniorWeb organiseert. * U hebt ervaring met persoonlijke hulp aan senioren, bijvoorbeeld in uw omgeving, bij hun computervragen. Wat is de meerwaarde: Bij SeniorWeb vindt u divers, dankbaar, belangrijk en leuk vrijwilligerswerk! U ontmoet nieuwe mensen, u blijft zichzelf ontwikkelen en u maakt een ander blij met uw hulp. Hoe komt u in aanmerking: * U bent 50 jaar of ouder. * U bent representatief, en sociaal en communicatief sterk en in staat mensen gerust te stellen. * U bent geduldig, bereid tot het geven van uitleg bij uw hulp en past uw tempo en uw woordkeuze aan het lid aan. * U weet vragen zo te stellen, dat u het probleem goed kunt vaststellen en de juiste hulp kunt bieden. * U werkt zorgvuldig en in overeenstemming met de afspraken en voorwaarden van PCHulp * U kunt adviseren en als het nodig is doorverwijzen en op tijd hulp of assistentie inroepen. * U geeft op tijd uw beschikbaarheid aan op de Ambassade en houdt uw profiel up-to-date. * U deelt uw kennis en informatie waar nodig met collega-vrijwilligers. * U bent gewend feedback te geven en te ontvangen. Reageer op deze vacature en we nemen contact met u op.

Structureel