Coördinator winkel/webshop/informatiecentrum

Coördinator winkel/webshop/informatiecentrum

Plaats:
's-Gravenhage: Valkenboskwartier
Categorie:
Toezicht & beheer
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Coördinator winkel Vereniging Kattenzorg in Den Haag
De winkel is het visitekaartje van Kattenzorg, een vereniging die zich al 60 jaar inzet voor het welzijn van katten in de regio Haaglanden. In de winkel verkopen we kattencadeauartikelen en mooie tweedehands artikelen die van leden en donateurs krijgen. Zo krijgen we extra inkomsten voor onze activiteiten. We zijn best trots op onze mooie ‘Tweede-kans-winkel’ aan het Copernicusplein 11 in Den Haag. Kijk voor meer info over Kattenzorg op [website verborgen].
De coördinator stuurt een verkoopteam van 12 vrijwilligers aan, die op dit moment in koppels op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag in de winkel staan. Op woensdag is de winkel gesloten maar de coördinator is dan wel met enkele vrijwilligers aan het werk.
De coördinator houdt het beheer van het winkelpand in de gaten en maakt roosters. Het beoordelen en beprijzen van gedoneerde tweedehands goederen gebeurt in samenwerking met enkele leden van het verkoopteam. Dat geldt ook voor het inrichten van de etalages. Er is een taakomschrijving van deze bijzondere vrijwilligersfunctie beschikbaar.
Van de coördinator vragen wij een goede neus voor kwaliteit, mensenkennis en empathisch vermogen, organisatietalent, financieel inzicht en natuurlijk: liefde voor katten. De coördinator is twee middagen in de week zelf in de winkel aanwezig.
Altijd al een winkel willen runnen en niet bang voor aanpakken? Vraag dan de taakomschrijving op en maak een afspraak om kennis te komen maken. Stuur een bericht naar [e-mailadres verborgen]

  • De hulpvraag van Margo is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Margo weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Margo
40% profielsterkte
  • De hulpvraag van Margo is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Beschikbaarheid:
regelmatig