In restaurant Rumah Senang zeggen wij Selamat

In restaurant Rumah Senang zeggen wij Selamat

Plaats:
Breda
Categorie:
Maaltijden & koken, Gastvrouw / -heer
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Denk je eens in:
Opgewekte stemmen, het geluid van bestek en borden en vooral de heerlijke geur van vers gekookt eten... Onze bewoners, hun familieleden en (op termijn) bezoekers worden natuurlijk hartelijk ontvangen door jou! Jij begeleidt ze naar een mooi gedekte tafel en vraagt of je alvast wat te drinken kan aanbieden in afwachting van de lekkere Indische of Hollandse maaltijd. Zo willen we graag dat het gaat in Rumah Senang, help jij mee?

In ons bewonersrestaurant Rumah Senang eten dagelijks bewoners, familieleden en in de nabije toekomst ook weer gasten van buitenaf met elkaar. Wij zijn op zoek naar vriendelijke en behulpzame vrijwilligers die hen gastvrij ontvangen en hen de maaltijd willen serveren. Ben jij de gezellige vrijwilliger die Selamat Makan (eet smakelijk) zegt tegen de bewoners?

Wat ga je doen?
Op alle dagen van de week Is Rumah Senang geopend. We zijn op zoek naar vrijwilligers die inzetbaar zijn op dinsdag, zaterdag of zondag van 11:00 - 14:00 uur. De warme maaltijd wordt dan geserveerd in buffetvorm. Ben jij goed ter been en vind jij het leuk om je bezig te houden met de tafels dekken, de bestellingen op te nemen, de maaltijden en drankjes uit te serveren en nadien mee op te ruimen en het restaurant netjes achter te laten? Dan horen we graag van je.


Bij je start als vrijwilliger word je goed ingewerkt en alle vragen die je hebt beantwoord zodat je met positieve energie kunt beginnen. Er zijn mogelijkheden voor (bij)scholing of workshops waarin je tips en praktische info krijgt aangeboden. Gratis koffie/thee tijdens je vrijwilligerswerk en tijdens de lunch, een gratis kom soep. Met korting kun je gebruik maken van een warme maaltijd.

Een glimlach van een bewoner blijft je altijd bij!

Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen we je graag hoe jij onderdeel word van het Rumah Senang team. Dus wacht niet langer en neem contact op met het team vrijwilligers van Raffy-Leystroom.

Om te starten als vrijwilliger dien je in het bezit te zijn van een VOG. Deze vragen wij kosteloos voor je aan.

Wat maakt onze organisatie uniek? *
Raffy-Leystroom is gevestigd in Breda en heeft drie locaties: Raffy, Lâle en De Leystroom waar we kwetsbare ouderen in een zo vertrouwd mogelijke omgeving ondersteunen bij het ouder worden. Gedreven vanuit gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg die de basis vormen voor wonen, zorg en behandeling. Raffy is er voor de Indische en Molukse ouderen, Lâle voor Turkse ouderen en De Leystroom voor ouderen in de Bredase wijken Brabantpark, Heusdenhout en IJpelaar. Vanuit de drie locaties is er tevens een breed aanbod dagopvang, zorgverlening en verpleging voor zelfstandig wonende ouderen in Breda en omstreken.

Je doet er toe! Word onderdeel van ons team. Samen zijn we kleurrijk

  • De hulpvraag van Lineke is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Lineke is eerder via deze website geholpen
  • Lineke heeft 3 aanbevelingen ontvangen
Laat Lineke weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Lineke
75% profielsterkte
  • De hulpvraag van Lineke is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Lineke is eerder via deze website geholpen
  • Lineke heeft 3 aanbevelingen ontvangen
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Lineke namens Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Ga jij voor persoonlijk contact? Oosterhout Boodschappen, Maatjes & buddy's
  Toet Toet, de boodschappenbus Breda Boodschappen, Erop uit
  Wat gaan we doen vandaag? Breda, Oosterhout Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Erop uit
  Een vis is happy in ons aquarium! Breda Tuin & natuur
  Chauffeurs gezocht! Breda Vervoer, Boodschappen, Erop uit