Tuinier/ster hulp gezocht

Tuinier/ster hulp gezocht

Plaats:
Zandvoort
Categorie:
Tuin & natuur
Beschikbaarheid:
soms
Tip anderen via:

Mijn naam is Stella, ik ben 72 jaar en al heel lang chronisch ziek, en geniet van mijn tuin, tenminste als die 'n beetje bijgehouden kan worden.
Ik ben op zoek naar iemand die houdt van tuinieren en misschien zelf geen tuin heeft!
Het gaat om het bijhouden ervan, omdat ik dit zelf niet meer kan hoe graag ik ook zou willen! Voortuintje is alleen 'n border, achter tuin is wat groter, maar deels betegeld. Mijn tuin is goed bijgehouden!
Gereedschap is aanwezig, misschien de heg zo nu en dan,
Zou graag 'n beroep op iemand willen doen, die erg van tuinieren houdt, zodat ik kan. blijven genieten, dat zou toch wel heel mooi zijn!

Mijn nieuwe aanvullende vraag is, of er misschien iemand is die het leuk vind om mij te helpen met de heg te 'knippen' met elektrische heggenschaar
Via deze site heb ik al 2 jaar 'n lieve tuinvrijwilligster, die elke 2/3 weken mij komt helpen, aangezien mijn buurman veel voor mij deed, en hij zelf 'n grote tuin heeft en 'n volledige baan heeft, wil ik hem toch wat ontzien, hij die het al jaren met liefde voor mij doet.
Dus ik zoek nog 1 man of vrouw die 3/4 x per zomer, de heg kan snoeien, ( is niet zo'n hele grote, de toppen uit mijn coniferen kan halen, daar kun je nog met 'n huishoudtrap bij, en over de schutting hangt hedra, die met de elektrische heggenschaar gedaan kan worden, zeker nu na dat natte voorjaar is er zoveel te doen, dat mijn tuinvrijwilligster het niet allemaal alleen kan, ik heb dit met haar overlegd natuurlijk, aangezien mijn gezondheid slechter is geworden, kan ik zelf heel erg weinig, hoe graag ik ook zou willen.
Ben heel benieuwd of er iemand om mij zou willen helpen

Nieuwe vraag!
Helaas heeft mijn vaste tuin vrijwilligster 'n vaste baan gekregen, en kan zij mij niet meer komen helpen, zij heeft mij 2 jaar bijgestaan, zal haar missen, aardige vrouw
Dus nu ben ik op zoek naar 'n nieuwe tuinman of tuinvrouw, die het leuk vind om te tuinieren en zelf geen tuin heeft, en toch graag met zijn of haar handen in de grond wil rommelen
Aangezien mijn gezondheid niet verbetert en ik weinig zelf kan ( zo jammer ) ben ik dus weer op zoek. De tuin is nu in rustte, en is goed achter gelaten, het gaat om het bijhouden ervan, zou er zo blij van worden!
U bent van harte welkom
Hartelijke groet
Stella

  • De hulpvraag van Stella is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Stella is eerder via deze website geholpen
  • Stella heeft 2 aanbevelingen ontvangen
  • Stella heeft geen bedankjes ontvangen
Laat Stella weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Geplaatst door:
Profielfoto van Stella
85% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Stella
  • De hulpvraag van Stella is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Stella is eerder via deze website geholpen
  • Stella heeft 2 aanbevelingen ontvangen
  • Stella heeft geen bedankjes ontvangen
Beschikbaarheid:
soms

Meer hulpvragen van Stella

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Tuinier hulp gezocht Zandvoort Tuin & natuur