csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

We zoeken trainers

Help mee om als trainer de Vijfheerenlanden dementievriendelijker te maken. We horen steeds vaker over de ziekte dementie in de media of soms ook in je omgeving. Volgens de gegevens van Alzheimer Nederland krijgt 1 : 5 mensen dementie. Momenteel zijn er in Nederland 290.000 mensen met dementie en in 2040 zal dat naar verwachting verdubbeld zijn. We worden steeds ouder en de ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Ook mensen met dementie blijven langer thuis wonen. Daarom zullen we steeds vaker mensen met dementie tegenkomen. Dat kan zijn in je familie, in je buurt, op je werk, in de winkel, op je club of vereniging. Noem maar op. Het is belangrijk dat mensen met dementie zo lang mogelijk mee kunnen blijven doen in de maatschappij. Door hen te begrijpen en te weten hoe je dat doet. Maar hoe doe je dat? Om een beetje inzicht te krijgen kun je de online training GOED doen op [website verborgen] (SDV). Je hebt handvatten nodig om te weten wat dementie is, hoe je het herkent en hoe je met mensen met dementie omgaat. In onze gemeente willen we zo veel mogelijk mensen dementievriendelijk maken. Dit doen we met de werkgroep Dementievriendelijk Vijfheerenlanden door trainingen te geven aan zoveel mogelijk groepen. Denk aan personeel van winkels, medewerkers van de gemeente, verenigingen ed. De werkgroep Dementievriendelijk Vijfheerenlanden is onderdeel van Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom. Voor het geven van trainingen zijn we op zoek naar vrijwilligers die het huidige team trainers wil komen versterken. Dat houdt in dat je mee gaat werken aan het dementievriendelijk maken van de mensen in je gemeente. Je eigen kennis van dementie vergroot en die kennis weer uitdraagt naar anderen. Je wordt opgeleid door deskundigen van Alzheimer Nederland; een dag online en een dag op locatie. Als je de training gevolgd hebt, kan je samen met een andere trainer aan de hand van een PowerPoint van SVD trainingen verzorgen in je eigen gemeente of bij uitzondering in een buurgemeente. Als je belangstelling hebt, meld dit dan via een bericht.

Lees meer

structureel

Vijfheerenlanden

Marketing & communicatie
Media & design

Beschrijving

Help mee om als trainer de Vijfheerenlanden dementievriendelijker te maken.
We horen steeds vaker over de ziekte dementie in de media of soms ook in je omgeving. Volgens de gegevens van Alzheimer Nederland krijgt 1 : 5 mensen dementie. Momenteel zijn er in Nederland 290.000 mensen met dementie en in 2040 zal dat naar verwachting verdubbeld zijn. We worden steeds ouder en de ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Ook mensen met dementie blijven langer thuis wonen. Daarom zullen we steeds vaker mensen met dementie tegenkomen. Dat kan zijn in je familie, in je buurt, op je werk, in de winkel, op je club of vereniging. Noem maar op. Het is belangrijk dat mensen met dementie zo lang mogelijk mee kunnen blijven doen in de maatschappij. Door hen te begrijpen en te weten hoe je dat doet. Maar hoe doe je dat? Om een beetje inzicht te krijgen kun je de online training GOED doen op [website verborgen] (SDV). Je hebt handvatten nodig om te weten wat dementie is, hoe je het herkent en hoe je met mensen met dementie omgaat. In onze gemeente willen we zo veel mogelijk mensen dementievriendelijk maken. Dit doen we met de werkgroep Dementievriendelijk Vijfheerenlanden door trainingen te geven aan zoveel mogelijk groepen. Denk aan personeel van winkels, medewerkers van de gemeente, verenigingen ed. De werkgroep Dementievriendelijk Vijfheerenlanden is onderdeel van Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom. Voor het geven van trainingen zijn we op zoek naar vrijwilligers die het huidige team trainers wil komen versterken. Dat houdt in dat je mee gaat werken aan het dementievriendelijk maken van de mensen in je gemeente. Je eigen kennis van dementie vergroot en die kennis weer uitdraagt naar anderen. Je wordt opgeleid door deskundigen van Alzheimer Nederland; een dag online en een dag op locatie. Als je de training gevolgd hebt, kan je samen met een andere trainer aan de hand van een PowerPoint van SVD trainingen verzorgen in je eigen gemeente of bij uitzondering in een buurgemeente. Als je belangstelling hebt, meld dit dan via een bericht.

Praktische informatie

Locatie

Vijfheerenlanden

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Marketing & communicatie
Media & design
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van alzheimer nederland afdeling Lekstroom

Vijfheerenlanden

Belangenbehartiger gezocht

alzheimer nederland afdeling Lekstroom

Bestuurslid belangenbehartiging voor de gemeente Nieuwegein Wil jij een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Beschik je over organisatorische en communicatieve vaardigheden? Vind je het leuk om samen met andere vrijwilligers te staan voor de belangen van mensen met dementie in jouw eigen gemeente? Dan zoeken wij jou! Als belangenbehartiger ben je in gesprek met de gemeente, zorginstellingen en hulpverleners bij jou in de gemeente om de wensen en behoeften van mensen met dementie kenbaar te maken. Je stuurt de werkgroep Samen Dementie Vriendelijk aan en ondersteunt samen met andere vrijwilligers de activiteiten die Nieuwegein tot een Dementievriendelijke gemeente maken. Vrijwilliger zijn bij Alzheimer Nederland geeft heel veel voldoening. Ben jij: *In staat om zonder eigenbelang op te komen voor de belangen van mensen met dementie? *Iemand met een relevant netwerk of vind je het leuk om dit op te bouwen in je regio? *Iemand die op de zeepkist durft te staan? *In staat om in ieder geval 4 uur per week vrij te maken voor dit vrijwilligerswerk? Werkzaamheden: *Je neemt deel aan de maandelijkse bestuursvergaderingen in Nieuwegein; *Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan beleidsmakers, politici, organisaties, instellingen en hulpverleners in je regio en weet de standpunten van Alzheimer Nederland uit te dragen; *Je participeert in bijeenkomsten en dementievriendelijke initiatieven in jouw regio; *je zit de lokale werkgroep Dementie Vriendelijke Gemeente (DVG) voor. Wat bieden wij? *Trainingen en cursussen gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering; *Een eigen vrijwilligersaccount bij Alzheimer Nederland met toegang tot alle informatie over dementie en wat er nodig is voor de uitoefening van jouw functie; *Ondersteuning van de regiocoördinator en de medewerkers belangenbehartiging van het Landelijk Bureau; *Reiskostenvergoeding en vergoeding van gemaakte onkosten. *Een tweejaarlijkse landelijke vrijwilligersdag; *Je ontvangt maandelijks de digitale nieuwsbrief en het vrijwilligersnieuws in je mailbox. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Bob Belangstelling? Stuur je motivatie en CV naar: bestuur van Alzheimer Nederland, afdeling Lekstroom op bovenstaand e-mailadres.

Structureel

Anderen bekeken ook

Nieuwegein

Vrijwilliger voor sociaal contact gezocht

Vereniging Algemene Hulpdienst Nieuwegein

Wat ga je allemaal doen? Wij krijgen regelmatig aanvragen voor gezelschap aan huis voor een kopje koffie en een praatje of begeleiding bij een gewenst uitje. Maar dit kan ook een vraag zijn om samen te wandelen of te winkelen (al/niet met rollator of rolstoel). Andere hulpvragers willen graag samen fietsen, met gebruik van eigen fiets of de AHN 'duo-fiets'. We zoeken iemand die: - Oplossingsvaardig is en beschikt over de juiste motivatie, kwaliteiten en vaardigheden om het vrijwilligerswerk goed te kunnen uitvoeren. - makkelijk contact legt. - eventueel een rolstoel kan duwen. - het fijn vindt anderen een lichtpuntje te bieden - betrouwbaar en behulpzaam is.

Structureel
Utrecht, Houten, IJsselstein

Gastdocent EHBO (vrijwillig)

Het Nederlandse Rode Kruis District Gooi & Utrecht

Vrijwilligerswerk doen bij het Rode Kruis? Wij zoeken een gastdocent EHBO voor +/- 10 gastlessen per jaar, met ca. 4 keer per jaar een andere activiteit. Doe je mee? Wat ga je doen? Je gaat ongeveer 10 keer per jaar EHBO gastlessen geven aan kinderen van de basisschool, scouting of sportclub. Je geeft, bij voorkeur samen met een collega-vrijwilliger, gastlessen van 1 of 2 uur. Je gebruikt het boeiende, interactieve lesmateriaal van het Rode Kruis en past dit zo toe dat de kinderen geboeid zijn en actief meedoen met de les. Je legt theoretische zaken begrijpelijk uit, demonstreert EHBO-handelingen en begeleidt kinderen bij het zelf uitvoeren van deze EHBO-handelingen. Je wordt onderdeel van een team van educatie vrijwilligers van district Utrecht. Vind je het leuk om kinderen iets te leren en contacten te leggen? Dan komen wij graag met jou in contact. Wat breng je mee? • Je vindt het leuk om met jongeren te werken en staat graag voor een groep • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden • Je beschikt over een EHBO-diploma of bent bereid die te halen • Je hebt affiniteit met EHBO en het onderwijs aan kinderen • Je bent bereid om training te volgen en feedback te geven en te krijgen van collega-vrijwilligers • Je hebt tijd beschikbaar om minimaal 10 keer per jaar overdag de gastlessen te geven • Je onderschrijft de grondbeginselen van het Nederlandse Rode Kruis • Het spreekt je aan ambassadeur voor het Rode Kruis te zijn. Wat krijg je? • De mogelijkheid om een concrete bijdrage te leveren aan het vergroten van de EHBO-kennis, de handelingsperspectieven én de hulpbereidheid van kinderen in district Utrecht. • Je wordt ondersteund en getraind door het Rode Kruis. • Je doet ervaring op met het lesgeven aan kinderen. • Een belangrijke vrijwilligersfunctie binnen een enthousiaste vrijwilligersgroep • Deel uitmaken van een wereldwijde hulporganisatie en een landelijk netwerk • Meedraaien in inspirerende activiteiten gericht op de Jeugd • Op basis van jouw persoonlijke wensen en beschikbaarheid ingezet worden Naast een vrijwilligersovereenkomst geeft het Rode Kruis je verder ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien, om relevante werkervaring op te doen en kun je trainingen volgen. Interesse? Heb je belangstelling voor deze functie maar wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Meriam Verhoef, Rode Kruis district Gooi en Utrecht. Wil jij je kwaliteiten inzetten voor het Rode Kruis? Klik op onderstaande knop 'Ik wil helpen'. Of solliciteer via onze website. Dit kan door óp onze website bij de vacature te klikken op de knop 'Solliciteer nu. Maar je kunt ons natuurlijk ook een motivatiemail sturen met jouw cv. Wij hopen je snel te ontmoeten!

Structureel
IJsselstein, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Houten, Zeist

Word mentor en kom op voor je cliënt

Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Structureel
Vijfheerenlanden

Gezocht: taalvrijwilliger voor het OLC

Taalhuis Vianen

Vacature Taalvrijwilliger Open Leercentrum (OLC) Vianen Ben jij een geduldige, warme persoonlijkheid en geeft het je voldoening om mensen te zien groeien in zelfvertrouwen en taalvaardigheid? Dan ben ik op zoek naar jou! Maandag 23 oktober 2023 is er in Vianen een Open Leercentrum (OLC) gestart. Het OLC is een plek waar (semi)analfabete taalleerders een traject van 20 weken taalles volgen. Taalhuis Vianen is voor dit traject nog op zoek naar één taalvrijwilliger met affiniteit voor langzame leerders. Voor hen is een steuntje in de rug en aanmoediging van vrijwilligers extra belangrijk. Wat ga je doen? • Je stelt mensen op hun gemak en bemoedigt deelnemers in hun leerproces. • Je begeleidt – onder aansturing van de taaldocent – een klein groepje taalleerders met lezen of spreken op een manier die past bij hun niveau. • Dit doe je op maandagochtend tijdens de les van de taaldocent en op dinsdagochtend bij de extra oefenbijeenkomst (beiden in de bibliotheek) die jij samen met de andere taalvrijwilliger faciliteert. • De docent stuurt aan wat jullie tijdens de oefenbijeenkomst extra kunnen oefenen met de taalleerders. Je kunt daarbij ook gebruik maken van het materiaal van de docent. • Beide ochtenden werk je dus samen met een andere taalvrijwilliger. Samen scheppen jullie een gezellige en veilige leeromgeving. Wat heb je in huis? • Je staat open voor andere culturen en je bent geduldig. • Je bent creatief in je manier van communiceren: als het nodig is, beeld je dingen uit en gebruik je afbeeldingen, humor of mimiek. • Je bent bereid training voor taalvrijwilligers te volgen (momenten in overleg). • Je bent bereid aan te sluiten bij de intervisie bijeenkomsten (4x per jaar). • Je bent gedurende het traject van 20 weken structureel beschikbaar op maandagochtend (10:00 – 12:30) en dinsdagochtend (10:00 – 11:30). • Ervaring in het (basis)onderwijs is fijn, maar zeker geen vereiste. Wat krijg jij ervoor terug? • Je doet ervaring op met een groep deelnemers vanuit allerlei culturen. • Het geeft veel voldoening omdat je ècht een verschil maakt voor mensen, juist voor mensen die vaak een negatieve ervaring met leren hebben. • Je kunt je persoonlijk ontwikkelen door middel van training, intervisie en persoonlijke begeleiding van de taaldocent. • Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Belangstelling? Spreekt deze vacature je aan of wil je meer weten? Neem dan contact op met Sandra, Coördinator Taalhuis Vianen.

Structureel
Vijfheerenlanden

Ga jij in het weekend op stap met Heleen (64)

Handjehelpen

Heleen is positief ingestelde vrouw, ze bekijkt voor zichzelf steeds wat er allemaal wel kan en dat is veel. Sinds pas 2 jaar gaat ze door het leven gaat met diverse fysieke beperkingen. Gevolgen: kort lopen, niet te lang fietsen, per dag haar energie verdelen en op tijd rust nemen. Tot zover heeft ze haar leven goed voor elkaar. Helaas geldt dat niet voor het weekend. Er is geen activiteit in het weekend en die zou Heleen graag willen delen met iemand samen. En er zijn vast veel meer alleen-gaanden die juist in het weekend een leuke invulling zoeken. Lijkt dit jou ook leuk? Kom dan kennis maken met Heleen om te kijken of er een klik is. Wie weet gaan jullie binnenkort al iets leuks doen samen!

Structureel
Vijfheerenlanden

Ben jij de verbinder met mensenkennis

BindkrachtVHL

Gezocht: Matchmaker Leerdam en Zederik Lijkt het je leuk om achter de schermen van VHLvoorelkaar aan de slag te gaan en zoveel mogelijk inwoners in Leerdam en oud Zederik aan elkaar te koppelen? Kom ons als vrijwilliger versterken! We zoeken mensen die als matchmaker in ons gezellige team (van ca 5 personen) aan de slag gaan (maximaal 4 uur per week, flexibel in te delen). Heb je interesse en wordt je enthousiast, maar vind je het werkgebied te groot, reageer dan wel, want er is altijd een mogelijkheid om het gebied op te delen. Dan koppel jij alleen in de wijk of het dorp waarin jij thuis bent. Matchmaker Je bent als matchmaker bezig met het het koppelen en ondersteunen van hulpvragers en hulpaanbieders. Je helpt inwoners bij het aanmelden op de site en het formuleren van hun vraag met als doel de geschikte match te vinden. Wie ben je en wat kan je? • Je hebt mensenkennis en kunt goed luisteren en hebt aandacht voor de vraag achter de vraag • Je vindt het leuk om mensen telefonisch en persoonlijk te spreken • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel • Je bent nauwkeurig en enthousiast. • Je kunt goed werken met computers • Je brengt heel graag mensen bij elkaar (verbinden) Wat bieden we? BindkrachtVHL staat in het hart van de samenleving in Leerdam en is een mooie organisatie om voor te werken. Wij streven er naar onze vrijwilligers zo in te zetten dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Er is ruimte om te leren en je kunt nieuwe ervaringen op doen. Vrijwilligers worden geïntroduceerd in de organisatie en krijgen een goede begeleiding. Wij hebben een actueel vrijwilligersbeleid. Daarnaast is er een collectieve verzekering voor vrijwilligers, m.b.t. aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallenschade. Over BindkrachtVHL en VHLvoorelkaar BIndkrachtVHL is een brede welzijnsstichting te midden van de samenleving in Vijfheerenlanden en stelt inwoners in staat hier actief aan deel te nemen. Ruim tweehonderd vrijwilligers, ondersteund door een team van beroepskrachten, vormen de motor van de organisatie. Onderdeel van de organisatie is dé online marktplaats voor vrijwillige hulp: www.vhlvoorelkaar.nl VHLvoorelkaar zorgt ervoor dat de inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden elkaar op een laagdrempelige manier kunnen helpen. Het is de verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties. Kortom: VHLvoorelkaar is er voor iedereen die zijn talent wil inzetten om een ander, eenmalig of meerdere keren te helpen met een klusje in huis of tuin en voor iedereen die wel eens of vaker wat extra ondersteuning of gezelschap kan gebruiken.

Structureel
Jongeren
Vijfheerenlanden

Belangenbehartiger gezocht

alzheimer nederland afdeling Lekstroom

Bestuurslid belangenbehartiging voor de gemeente Nieuwegein Wil jij een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Beschik je over organisatorische en communicatieve vaardigheden? Vind je het leuk om samen met andere vrijwilligers te staan voor de belangen van mensen met dementie in jouw eigen gemeente? Dan zoeken wij jou! Als belangenbehartiger ben je in gesprek met de gemeente, zorginstellingen en hulpverleners bij jou in de gemeente om de wensen en behoeften van mensen met dementie kenbaar te maken. Je stuurt de werkgroep Samen Dementie Vriendelijk aan en ondersteunt samen met andere vrijwilligers de activiteiten die Nieuwegein tot een Dementievriendelijke gemeente maken. Vrijwilliger zijn bij Alzheimer Nederland geeft heel veel voldoening. Ben jij: *In staat om zonder eigenbelang op te komen voor de belangen van mensen met dementie? *Iemand met een relevant netwerk of vind je het leuk om dit op te bouwen in je regio? *Iemand die op de zeepkist durft te staan? *In staat om in ieder geval 4 uur per week vrij te maken voor dit vrijwilligerswerk? Werkzaamheden: *Je neemt deel aan de maandelijkse bestuursvergaderingen in Nieuwegein; *Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan beleidsmakers, politici, organisaties, instellingen en hulpverleners in je regio en weet de standpunten van Alzheimer Nederland uit te dragen; *Je participeert in bijeenkomsten en dementievriendelijke initiatieven in jouw regio; *je zit de lokale werkgroep Dementie Vriendelijke Gemeente (DVG) voor. Wat bieden wij? *Trainingen en cursussen gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering; *Een eigen vrijwilligersaccount bij Alzheimer Nederland met toegang tot alle informatie over dementie en wat er nodig is voor de uitoefening van jouw functie; *Ondersteuning van de regiocoördinator en de medewerkers belangenbehartiging van het Landelijk Bureau; *Reiskostenvergoeding en vergoeding van gemaakte onkosten. *Een tweejaarlijkse landelijke vrijwilligersdag; *Je ontvangt maandelijks de digitale nieuwsbrief en het vrijwilligersnieuws in je mailbox. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Bob Belangstelling? Stuur je motivatie en CV naar: bestuur van Alzheimer Nederland, afdeling Lekstroom op bovenstaand e-mailadres.

Structureel
Vijfheerenlanden

Opleidingscoördinator Vijfheerenlanden

Het Nederlandse Rode Kruis District Gooi & Utrecht

Op zoek naar vrijwilligerswerk in Vijfheerenlanden? Kun jij coördineren en organiseren en ben je geïnteresseerd in het Rode Kruis en EHBO? Vrijwilligers van het Rode Kruis verzorgen eerste hulp bij rampen en evenementen. Natuurlijk worden ze hiervoor goed opgeleid. Help jij de EHBO opleidingen organiseren voor zo’n 4 uur per week? Voor onze locatie Vijfheerenlanden zijn wij op zoek naar een: Opleidingscoördinator voor ca 4 uur per week Taken Jij: - maakt een jaarplan voor cursussen binnen de evenementenhulp en voor groepen buiten het Rode Kruis - organiseert cursussen en regelt docenten. Ook lesruimte en cursusmateriaal - verzorgt de cursistenadministratie en beantwoordt vragen van vrijwilligers over opleidingsmogelijkheden - houdt contact met de docent, de supportmedewerker van het district en de Coördinator Evenementenhulp. Je neemt ook deel aan het opleidingsoverleg van het district Gooi & Utrecht Functie-eisen en profiel Jij: - kunt organiseren, bent enthousiast en accuraat  - spreekt Nederlands - hebt computervaardigheden (gebruik Word, Excel, Outlook en Teams) - bent geïnteresseerd in hulp op evenementen  - hebt al ervaring met Eerstehulponderwijs of wil ervaring opdoen Gemiddeld duren de taken 4 uur per week. Je kunt je tijd veel zelf indelen, de werktijden zijn flexibel. Het is soms nodig om aanwezig te zijn op lesavonden. Het inwerken en het maken van het jaarplan kunnen meer tijd vragen in het begin. Het opleidingsseizoen loopt van oktober t/m juni.  Ons aanbod Jij: - krijgt reis- en onkostenvergoeding en bent aanvullend verzekerd wanneer je voor het Rode Kruis aan het werk bent - doet leuk vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis in Vijfheerenlanden. Het levert je voldoening, het vergroot je netwerk en je kunt samenwerken met een grote diversiteit aan mensen die zich vol vuur en enthousiasme inzetten. Dat werkt aanstekelijk!   - kunt jouw talenten inzetten, jezelf ontwikkelen én relevante werkervaring opdoen. - werkt samen met een leuk team enthousiaste collega’s, daarnaast krijg je professionele begeleiding. Vrijwilliger vertelt Machteld (Opleidingscoördinator): het geeft mij voldoening en plezier om samen met de instructeurs de cursussen en herhaallessen voor vrijwilligers goed te regelen. Ik vind het belangrijk dat de lessen leerzaam zijn en dat we met elkaar oog houden op de voortgang en kwaliteit. Zo is iedere vrijwilliger goed toegerust, waar en wanneer dat nodig is. Heel plezierig vind ik de betrokken- en informele sfeer onderling, dat geeft ons energie om ook problemen, die we onderweg tegenkomen​, op te lossen. Informeren en solliciteren Meer informatie over deze functie? Neem contact op! Liever direct aanmelden? Klik op onderstaande knop 'Ik wil helpen'. Of reageer via de knop “Solliciteer nu” op onze website. Maar je kunt ons natuurlijk ook bericht sturen met jouw motivatie en cv.    Toch op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Het Rode Kruis heeft ook andere vacatures binnen het district Gooi en Utrecht. Kijk op onze website of stuur een e-mail voor een kennismaking.

Structureel