Vrijwilliger Gastenteam

Vrijwilliger Gastenteam

Plaats:
Enschede
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Bar & kantine
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Heb jij een natuurlijke aanleg voor gastvrijheid en laat jij onze gasten zich altijd welkom voelen? Krijg jij energie van een dynamische werkplek, waarbij jouw werkzaamheden van dag tot dag kunnen verschillen – maar altijd 1 ding gemeen hebben: onze gasten een fantastische Museum-beleving bezorgen? En wil jij bijdragen aan het bestaan van onze musea? Lees dan snel verder en reageer meteen...
Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek programmeren vanuit één visie en één missie. Beide musea bestuderen, presenteren en stimuleren de menselijke verbeelding. “Want het is de verbeelding waarmee we vorm en betekenis geven aan onze wereld.”
Om deze missie waar te maken zijn wij op zoek naar een:

Vrijwilliger – Gastenteam

Over de functie:
Binnen het gastenteam zijn er verschillende functies. Samen gaan we kijken welke functie het beste bij jou past. Als jij het leuk vindt kan jij je op verschillende gebieden inzetten en ontwikkelen. Zo kan jij je aan de slag bij de afdeling horeca of frontoffice, maar ook bij de winkel zijn er mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

- Frontoffice: balie werkzaamheden, gasten ontvangen en informeren, en administratieve werkzaamheden. Wil de gast iets meer weten over een specifiek schilderij, of over het mammoet skelet? Jij kan diegene hier meer over vertellen en wijst de weg.
- Giftshop: wil de gast een blijvende herinnering aan het museumbezoek? Jij bent bekend met het actuele winkelaanbod en bedient de kassa.
- Horeca: lichte, ad hoc, horecawerkzaamheden zoals het bereiden van warme en koude dranken en kleine etenswaren, de kassa handelingen en het representatief houden van de ruimte.

Wat vragen wij?
We zijn op zoek naar vrijwilligers die de beleving van de gast voorop zetten. Jij vindt het leuk om onze bezoekers, in de leeftijd 4-100 jaar, een fijne dag te bezorgen. Daarvoor is het belangrijk dat jij de Nederlandse taal goed beheerst in woord en schrift en ook basiskennis van de Engelse en Duitse taal is gewenst.

Daarnaast;
• Werk je graag in een team, maar kan jij ook goed zelfstandig werken;
• Kan het soms 'hollen en stilstaan' zijn, en daar kan jij goed mee omgaan;
• Ben je punctueel en digitaal vaardig; je kan je, met eventueel wat hulp, systemen ‘eigen’ maken;
• Heb jij een goed gevoel voor het werken met mensen. Onze doelgroep is breed en jij hebt het talent om iedereen op de juiste manier te benaderen;
• Heb jij een flexibele instelling qua werkzaamheden en werktijden en ben jij bij voorkeur ook in het weekend inzetbaar.Wat bieden wij jou?
• Een inspirerende werkomgeving, met een Rembrandt aan de muur en een Wolhaarneushoorn bij het koffieautomaat;
• Een werkrooster waarin jij aangeeft wanneer je beschikbaar bent (min. 1 dagdeel per week);
• Een leuk en internationaal team met een informele maar professionele sfeer;
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
• De Museumjaarkaart;
• Zodra het weer kan: gezellige (fysieke) personeelsbijeenkomsten!

Meer weten? Of direct solliciteren? Stuur een bericht

Over onze organisatie:
Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek zijn de grootste musea in het oosten van het land. Twee vooruitstrevende musea met elk een onderscheidend profiel en elk een eigen doelgroep die nauw samen werken. Rijksmuseum Twenthe is een kunstmuseum dat beschouwelijk is en dat belangrijke tentoonstellingen organiseert voor een landelijk publiek.
De Museumfabriek ontwikkelt zich tot een veelzijdig museum voor families, liefhebbers en professionals over natuur, cultuur, kunst, techniek en wetenschap. Een museum waar je door een microscoop of telescoop kunt turen, waar je je kunt verbazen en waar je kunt leren. Maar ook waar je kunt onderzoeken, creëren, zagen, tekenen, drukken, solderen, monteren en coderen. De Museumfabriek is een museum waar verleden, heden en toekomst met elkaar worden verbonden.

  • De hulpvraag van Personeelszaken is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Personeelszaken is eerder via deze website geholpen
  • Personeelszaken heeft 1 aanbeveling ontvangen
Laat Personeelszaken weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Rijksmuseum Twenthe
Geplaatst door:
Profielfoto van Personeelszaken
65% profielsterkte
  • De hulpvraag van Personeelszaken is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Personeelszaken is eerder via deze website geholpen
  • Personeelszaken heeft 1 aanbeveling ontvangen
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Personeelszaken namens Rijksmuseum Twenthe

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Vrijwilliger makerspace Enschede Klussen & techniek, Activiteitenbegeleiding