Penningmeester/Administrateur gezocht

Penningmeester/Administrateur gezocht

Plaats:
Alkmaar
Categorie:
Administratie, Financieel & juridisch
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Het Schermereiland is een wijk met grote geschiedenis vanuit de 16e eeuw. Tot op de dag van vandaag is dit terug te vinden. Zoals de straat het Heiligland, die zijn naam heeft gekregen doordat de grond ooit bij een klooster heeft gehoord. Of het buurthuis De Wachter die zijn naam ontleent naar de meelmolen “De Wachter” uit de 18e eeuw.

De Schermerpoort stamt uit 1624 en is nog de enige bestaande toegangspoort van de oude stad Alkmaar. De oude straatnamen hebben allen te maken met het rijke verleden van de wijk.

Het Schermereiland is een wijk waar je fijn kunt wonen en waar de bewoners trots over kunnen vertellen. De komende jaren staan in het teken van uitbreiding van de buurt. Aan het eind van de periode van nieuwbouw is de buurt bijna verdubbeld met circa 600 nieuwe woningen en 1000 nieuwe inwoners. Het gevolg daarvan is dat buurthuis De Wachter het geografische middelpunt wordt van de buurt.

Stichting Het Schermereiland timmert aan de weg om het buurtgebouw hét sociale middelpunt te laten zijn voor alle bewoners: als bewoner kun je er niet meer omheen, het is een vanzelfsprekende en bekende plek van én voor de buurt. Ze vinden het belangrijk dat iedereen een plek heeft in de wijk.

Omdat per 1 januari 2022 de huidige penningmeester afzwaait, zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester, maar vooral ook naar een boekhouder/administrateur. Het mooiste zou natuurlijk zijn als iemand deze combinatie taak uit zou willen voeren.

Ben jij (of ken je iemand) diegene die de functie penningmeester met administratieve taken binnen het team van stichting Het Schermereiland in zou willen vullen?

  • De hulpvraag van Monique is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Monique is eerder via deze website geholpen
Laat Monique weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Buurthuis De Wachter
Geplaatst door:
Profielfoto van Monique
75% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Monique
  • De hulpvraag van Monique is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Monique is eerder via deze website geholpen
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Monique namens Buurthuis De Wachter

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Mantelzorg activiteit Voor de Breek Alkmaar Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Mantelzorg ondersteuning