Op avontuur als evenementen ondersteuner

Op avontuur als evenementen ondersteuner

Soms
Brielle, Rotterdam, Westvoorne
 • Activiteitenbegeleiding
 • Projectcoördinatie
 • Evenementen & festivals
 • Sociaal & welzijn
 • Geschikt voor jongeren
 • Kinderen & jongeren

Stichting Maas zoekt een Eventenondersteuner tijdens onze evenementen, zoals bijvoorbeeld onze jaarlijkse spinning marathon, een muziekfestival en een golf toernooi.
Ben jij een enthousiaste, hands-on evenementen begeleider en werk je graag met een gezellig team samen om een goed doel onder de aandacht te brengen? Dan is vrijwilligerswerk op een van de gave evenementen van De Avonturen van Maas zeker geschikt voor jou!
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven hands-on evenementen begeleider die wil helpen voor paar dagen verspreid over het jaar, veelal in het weekend.
Wie zijn wij?
Begin september 2020 ontdekten artsen bij de zevenjarige Maas kanker. Maas ondergaat een intensief behandeltraject in het Prinses Máxima Centrum. Maas is een ongelooflijk sterke jongen van 7 jaar die zijn ervaring met kanker omzet in een hartewens: een “Magisch” medicijn voor kinderen met kanker.
De avonturen van Maas en zijn magische eenhoorn, geschreven door Agnita Roosch-Twigt, Is een prachtig en vooral bijzonder prentenboek over de avonturen die Maas met zijn eenhoorn heeft beleeft. Het gaat over ziek zijn, moed, geduld, trots zijn, feest vieren en vriendschap. Ieder hoofdstuk eindigt met een vraag dat uitnodigt tot een gesprek over de soms moeilijke onderwerpen in het leven. Hoofdpersoon van het boek is Maas.
Stichting Maas is in januari 2021 opgericht. De Stichting heeft zich ten doel gesteld om een actieve bijdrage te leveren aan het verkrijgen van een “Magisch” medicijn voor kinderen met kanker in het jaar 2031. Dat is het jaar waarin Maas 18 jaar wordt. Door het activeren van donateurs helpt Stichting Maas, de Prinses Maxima Centrum Foundation om dit voor elkaar te krijgen.
Wie ben jij?
Je ben een echte doener en steekt zelf de handen graag uit de mouwen. Je weet mensen te enthousiasmeren voor Stichting Maas. Je bent resultaatgericht en krijgt zaken voor elkaar .
Wat ga jij doen?
In 2024 zullen we met de avonturen van Maas verschillende fondsen wervende evenement te organiseren, waarbij we geld inzamelen voor onderzoek naar een middel tegen kinderkanker.
Tijdens deze evenementen zijn de Werkzaamheden onder andere:
• Het rijden naar evenementen locatie
• Opbouwen van het evenement, bijvoorbeeld in en uitladen en klaar zetten spinning fietsen
• Evenement begeleiden
• Sporters begeleiden
• Verkoop van merchandise etc.
Wij verwachten dat je per evenement 1 dag bezig bent met de begeleiding. Hiernaast hebben wij overlegmomenten die buiten kantoortijden vallen en virtueel plaats vinden. Jouw locatie is daarom voor ons niet van belang.
Wat bieden wij?
Wij zijn een klein team van zo’n 10 vrijwilligers dat er zin in heeft om samen met jou deze evenementen in te vullen.  “De verhalen van Maas en zijn Magische Eenhoorn” geven je een goed gevoel; een stuk zelfverrijking en zelfontplooiing door nieuwe ervaringen op te doen en door samen met anderen een bijdrage te leveren aan een goed doel.
Ga je mee op reis? Ga je samen met Maas en zijn Magische Eenhoorn nieuwe avonturen tegemoet? We kijken er naar uit je te leren kennen!

 • De vraag van Fay is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Fay is eerder via deze website geholpen
Laat Fay weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Op avontuur als evenementen ondersteuner" van Fay.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo De Avonturen van Maas
Geplaatst door:
Profielfoto van Fay
Fay
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Fay
 • De vraag van Fay is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Fay is eerder via deze website geholpen
 • Geschikt voor jongeren
 • Kinderen & jongeren

Meer vragen van Fay namens De Avonturen van Maas

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Business Developer zoekt Avontuur met Maas Brielle, Rotterdam, Westvoorne Marketing & communicatie, Bestuur & organisatie, Projectcoördinatie
  PR en Communicatie expert zoekt magie Brielle, Rotterdam, Westvoorne Marketing & communicatie, Projectcoördinatie, Media & design
  Project manager zoekt magisch project Brielle, Rotterdam, Westvoorne Bestuur & organisatie, Projectcoördinatie, Financiën & fondsenwerving
  Administratieve kanjer zoekt uitdaging Brielle, Rotterdam, Westvoorne Administratie & receptie, Bestuur & organisatie, Financiën & fondsenwerving