(Beginnend) Fondsenwerver

(Beginnend) Fondsenwerver

Plaats:
Houten: Houten Noord-Oost
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Bestuur & strategie, Financieel & juridisch
Kan online / thuis:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Over the Work-Shop
The Work-Shop is een in 2018 door Marja Macville opgerichte winkel, atelier en work-shopruimte, in winkelcentrum het Rond, Spoorhaag 101 in Houten. Stichting The Work-Shop wil middels cursussen, workshops en arrangementen de kennis en kunde van ambachtelijk handwerk doorgeven, de ontspanning en het plezier van het maken delen en waardering voor vakmanschap vergroten. The Work-Shop verkoopt handgemaakte producten van meest regionale professionele ontwerpers. Het is ook een atelier waarin we serviesgoed decoreren en voorbeelden voor workshops vervaardigen.
The Work-Shop is een ontmoetingsplek waar creativiteit en handwerk centraal staan. Per oktober 2021 zette the Work-Shop haar activiteiten voort als stichting. Deze bestuursvorm sluit beter aan bij het karakter van de doelstelling en vergroot de mogelijkheid van continuering en groei, (ook) na pensionering van de oprichtster.
Stichting the Work-Shop onderschrijft de Governance Code Cultuur, de Code Diver-siteit & Inclusie en de Fair Practice Code.

Positie
The Work-Shop bestaat inmiddels 3½ jaar en barst van de ambitie. De bekendheid en positie in het culturele leven van Houten is groeiende. Het adressenbestand telt inmiddels meer dan 500 unieke deelnemers. Inkomsten komen uit winkelverkoop, deelnamekosten aan workshops, cursussen en arrangementen en uit projectsubsi-dies. Een uitdaging is om financiële zekerheid te creëren om de activiteiten uit te breiden en samenwerkingen aan te gaan met ambachtslieden en organisaties op gebied van ambacht, handwerk. Ook donaties van particulieren, stichtingen en bedrijven kunnen hierin bijdragen.

De functie van fondsenwerver
Wij verwelkomen graag iemand die blij wordt van onze missie, oprecht plezier beleeft aan het werven van donaties en de weg weet (te vinden) om fondsen te benaderen. Je bent thuis in deze wereld of je wilt je er grondig in verdiepen. Jouw bijdrage is essentieel voor ons bestaan.
Er is alle ruimte voor het meedenken en mee vormgeven aan sales- en marketing-activiteiten.
Behalve het werven van gelden is het verantwoorden van de besteding ervan mede een taak, in nauw contact met de directeur of administrateur.

Wat is je profiel?
· HBO denkniveau
. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
· Je beheerst het Nederlands uitstekend in woord en geschrift
· Je bent positief ingesteld en denkt in kansen
· Je bent gewend zelfstandig (samen) te werken
. Je beschikt over een laptop; Microsoft Office kent voor jou geen geheimen
· Ervaring met fondsenwerving is een pré.
Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel uren je kunt besteden (minimale beschikbaar-heid 2 à 3 uur per week) en je onkosten worden vergoed. Bovendien kun je gratis of met reductie deelnemen aan onze workshops en cursussen (zodra dat weer kan).

Reageren
Draag je het ambacht, creativiteit en handwerk een warm hart toe? Heb je zin om mee te helpen onze missie waar te maken door je kennis, netwerk, enthousiasme en ervaring in te zetten? Reageer dan z.s.m. door een korte motivatie en profielbe-schrijving te berichten

  • De hulpvraag van Marja is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Marja weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting The Work-Shop
Geplaatst door:
Profielfoto van Marja
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Marja
  • De hulpvraag van Marja is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Beschikbaarheid:
regelmatig

Meer hulpvragen van Marja namens Stichting The Work-Shop

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Assistent m/v Houten Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Digitaal & IT