Inpak vrijwilliger

Inpak vrijwilliger

Regelmatig
Alkmaar, Dijk en Waard
 • Projectcoördinatie
 • Evenementen & festivals
 • Geschikt voor jongeren

Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen!

Voor de versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam in het sorteer- en distributiecentrum in Utrecht zijn wij op zoek naar:

Inpakvrijwilligers voor de

maandag- tot en met zaterdagmorgen van 8.45 - 11.45 uur

maandag- en donderdagmiddag van 11.45 - 14.30 uur.

Wat doe je?
Je zorgt ervoor dat de babystartpakketten worden gevuld. Dit doe je aan de hand van een inpaklijst. Je maakt zowel pakketten voor jongens als meisjes. Samen met de andere vrijwilligers zorg je ervoor dat de pakketten er fantastisch uitzien, zodat het voor de ontvanger echt een feestje is om het babystartpakket uit te pakken!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel per week (of meer) ons team in Heerhugowaard komen ondersteunen. Onze voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die op dinsdag, woensdag en/of donderdag beschikbaar zijn. Dat kan zowel in de ochtend, middag als avond. Er zijn geen speciale eisen, iedereen kan het werk zolang je secuur bent. Heb jij elke week wat tijd over? Of zit je bijvoorbeeld (tijdelijk) zonder werk en wil je je tijd toch zinvol besteden? Dan zoeken wij jou!

Wat krijg jij ervoor terug?
Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, werk je in een gezellig team en organiseren wij elke zomer een gezellige BBQ met alle vrijwilligers!

Wie zijn wij?
1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, in sommige grote steden is dat zelfs 1 op 4 kinderen. Jaarlijks gaat het om 20.000 baby’s die in armoede geboren worden. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard. Bij de stichting werken meer dan 230 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.


Interesse?
Wij zijn heel blij met alle hulp! Je kunt je aanmelden inclusief cv en korte motivatie via onderstaande ‘solliciteer’ button. Indien je vragen hebt kun je deze stellen door een bericht te sturen.

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Kijk op de site voor actuele vacatures of stuur je cv in een bericht. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

 • De vraag van Team Recruitment is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
 • Team Recruitment is eerder via deze website geholpen
 • Team Recruitment heeft één aanbeveling ontvangen
Laat Team Recruitment weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Inpak vrijwilliger" van Team Recruitment.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
 • De vraag van Team Recruitment is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
 • Team Recruitment is eerder via deze website geholpen
 • Team Recruitment heeft één aanbeveling ontvangen
 • Geschikt voor jongeren

Meer vragen van Team Recruitment namens Stichting Babyspullen

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Accountmanager Alkmaar, Dijk en Waard Marketing & communicatie, Bestuur & organisatie, Media & design
  Regio vrijwilligers Alkmaar, Dijk en Waard Maatje, buddy & gezelschap, Marketing & communicatie, Media & design
  Sorteervrijwilliger Alkmaar, Utrecht Projectcoördinatie
  Recruitment Vrijwilliger Alkmaar, Dijk en Waard Marketing & communicatie
  Vrijwilliger Marketing & Communicatie Alkmaar, Dijk en Waard Marketing & communicatie, Creativiteit & muziek, Media & design
  Regio Vrijwilliger bij Stichting Babyspullen Alkmaar, Dijk en Waard Marketing & communicatie, Creativiteit & muziek, Collecte & inzamelacties
  Teamleider HR - Vrijwilliger Alkmaar, Dijk en Waard Administratie & receptie, Bestuur & organisatie